• ToshiBá
    Csak kipukkantam egy kissé. Sok kis ... inkább nem írom le amit szeretnék. A lényeg hogy Killerre, olcsó cuccokra jók vagyunk. De amikor UF focizik a fejünkkel az már nem jó. A lojalitás annyiban kimerül, hogy : "amíg nekem jó addig maradok". Hozzáteszem aki kitalálta hogy KSeljük le Shent az is befarolt az új Magyar allyba... Persze arra kíváncsiak vagyunk, hogy 3 GB vel mikor lesz ott RL-nek SYL killere. Mindegy. Ja meg, hogy az az ally UF "barát" ally, mert az ő nevük Hungarian Forces... LOL Majd amikor UF szarrá PKzza őket akkor rájönnek.Aki meg úgy érezte, hogy a shoutom neki is szólt azt komolyan szeretném ha nem próbálna meg visszasunnyogni hozzánk. Mert kilépek allyból és én taposom ki a belét! Aztán majd meglátjuk mennyire szereti a PK-t.

Téma részemről ezennel lezárva.

Gyurci is faszán lenyomta az LM kavarást azt ő is koccolt... TAPS_TAPS!

Ez a téma is lezárva részemről.

Phew ma írta SvS-en, hogy 1 hónapon belül jön új pecs. Ezért jöttem fel, hogy ezt leírjam igazából.

Nem szeretnék negatív kritikákat az itt leírtakért, mert minden FS-nek jól esett mint egy gyomorszájonrúgás. Szóval ez le lett írva. Ha valami kell IN-GAME! Ne itt!

Köszönöm!