21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Csak kipukkantam egy kissé. Sok kis ... inkább nem írom le amit szeretnék. A lényeg hogy Killerre, olcsó cuccokra jók vagyunk. De amikor UF focizik a fejünkkel az már nem jó. A lojalitás annyiban kimerül, hogy : "amíg nekem jó addig maradok". Hozzáteszem aki kitalálta hogy KSeljük le Shent az is befarolt az új Magyar allyba... Persze arra kíváncsiak vagyunk, hogy 3 GB vel mikor lesz ott RL-nek SYL killere. Mindegy. Ja meg, hogy az az ally UF "barát" ally, mert az ő nevük Hungarian Forces... LOL Majd amikor UF szarrá PKzza őket akkor rájönnek.Aki meg úgy érezte, hogy a shoutom neki is szólt azt komolyan szeretném ha nem próbálna meg visszasunnyogni hozzánk. Mert kilépek allyból és én taposom ki a belét! Aztán majd meglátjuk mennyire szereti a PK-t.
Téma részemről ezennel lezárva.
Gyurci is faszán lenyomta az LM kavarást azt ő is koccolt... TAPS_TAPS!
Ez a téma is lezárva részemről.
Phew ma írta SvS-en, hogy 1 hónapon belül jön új pecs. Ezért jöttem fel, hogy ezt leírjam igazából.
Nem szeretnék negatív kritikákat az itt leírtakért, mert minden FS-nek jól esett mint egy gyomorszájonrúgás. Szóval ez le lett írva. Ha valami kell IN-GAME! Ne itt!
Köszönöm! -
Fed #7231 mi történt dozer? mi volt az a roar ? -
Kösz szépen, ha megunom is kicsit, akkor rövid szünet után folytatom majd, nem törlök karit az 100
-
Az "ennyi idő alatt" a lényeg. Mivel második karakter, és kicsit sok időm volt tolni. ^^ De ha komolyan gondold, hogy belefektetsz sok időt/energiát akkor csak szrkolni tudok Neked!!! Nem szeretem látni, hogy jönnek-mennek az újak, mert gyorsan akarnak mindent (szinte azonnal milliós dropok)... Szóval KITARTÁS!!! -
Jacky #7228 A mostani kezdők 10%-a sem fogja elérni az FC szintet. Kitartást kívánok neked Kry, szükséged lesz rá. -
Ja aha köszi, én még elég messze vagyok attól, de ha elérem remélem én is mondhatom majd ezt ("nagyobb, mint amit egy átlag kezdő elér ennyi idő alatt" by Dozer :D) -
kissebb, mint szeretném. nagyobb, mint amit egy átlag kezdő elér ennyi idő alatt.^^ FC vége felé járok.
-
Dozer: Ja lol sorry én csak a cof-ot meg voh-ot ismerem még :D, am hanyas vagy ha szabad megkérdezni? :D -
ha ilyen szépen tudsz köszönteni mindenkit-mindenhol, akkor ajánlanám neked a szuper márió 19-et... Abban nem lesznek közösségi gondjaid. =)
amúgy meg logikus... Bardo EU(!) szerver... Klán meg Te döntésed. -
Most kezdek 9Dragonozni. Melyik serverre és klánba érdemes csatlakozni? -
én spec a Magyar kft-vel beszéltem. ígertek hetet-havat aztán semmi... Kry! el kell szomorítsalak. ezek nem voh kulcsok... ezek WT kulcsok! XD voh nekem már nem pálya...^^ -
Fed #7221 Nekem 4-5 sms-t nyeltek be, öcsémnek is kb ennyit, mert éppen akkor a szerver beszart, de acclaim azt mondta, hogy semmit sem tehet értünk... -
:O Benyeltek? Hát az szívás. Mindenesetre egy ahogy látom egy ideig lesz kulcs VoH-ba xD -
Mikor utoljára fizettem sms-el 2őt benyeltek, amit azóta sem adtak vissza. Vagy Paypal, vagy semmi.^^ (meg Pypalra van bónusz coin... sms-re nincs)
-
Pff, Dozer enyhén bevásároltál... Sms-el fizettél? -
De aki tudja mit lát az megérti... Aki meg elkezdi látogatni az item mallt az meg fogja.
-
http://ninedragons.mlap.hu
nemakarom elvenni senki kedvét hogy csináljon magyar 9d oldalt csakha mégse készülne el akkor itt 1 -
Jacky #7215 És ebből mit kéne látnunk? Ha nem magyarázod el, 10%-a nem fogja érteni a fórumozóknak .. -
anyámlevadászomdeakkor is... Ez van ha fáradt vagyok és leárazás van item mallban^^ -
Fed #7213 csáó skacok, nincs itt valami forum zseni? csinálhatnánk 1 magyar 9D forumot, mert folyton jönnek az újjoncok és folyton mindent elég uncsi elmondani :-P
ha csinálnánk 1 forumot ott mindent letudnánk írni.
Amúgy GC7-8-9től lehet WThez belépni, ha jól emlékszem. -
Kaliki #7212 Sziasztok XialaHun vagyok és egy ideig nem leszek mert csütörtököt mondott a gépem és tök jól lefogok maradni főleg hogy hallottam hogy 5x xpvolt leestem a székről -
Dialosa #7211 Elfelejtettem szólni, hogy kb 1 hétig nem leszek ha vki keresne, most is csak véletlen jutottam nethez!
Jó játékot, sziasztok -
Donát9 #7210 Sziasztok.a wu-tangal mikor lehet belépni a klánba és hol kell felvenni a questet létszi segítsetek -
Jacky #7209 Ez a tegnapi 5-szörös xp odavert! -
Jacky #7208 Ezennel értesítek mindenkit, hogy a fehér oldalon megalakult az Unicum Hero League. Volt Kék Halál, ami volt Holtpont. AyanamiHUN lett a master. (Bocs Aya ha rosszul írtam a neved)
Szeretettel várunk minden, többé-kevésbé normális playert sorainkba.
-
Jacky #7207 Mindenesetre ez egy igazságtalan dolog volt. Néhány félreérthető - az acclaim csapata szerint félreérthető - mondat, sőt, csak szó miatt bannolni? Pffff
Nem is csinált semmit!
Az meg külön durva, hogy indoklásként pár levélváltással később azt állítják, hogy már többször figyelmeztették hack miatt. A srác szerint meg sose volt ilyen figyelmeztetés vagy bann.
Ezek a fickók semmit se törődnek a tényekkel. -
Csak 1 a bibi... Ha nem azt írja a cseten, hogy +15 BUFF, hanem hogy +15 ALL(!) vagy C10, akkor nincs baj belőle... Mert így az jön le, hogy c15 a buffja. Nem faklaimot akarom védeni!!!!! De ez így ebben a formában igencsak félreérthető. Pláne, ha idióta amerikai dagadtseggű seggfejeknek kell megérteniük... -
Jacky #7205 Egy másik játékban ugyanezt eljátszottam a tisztelt gm csapattal. Csak ott rajtam is maradt a permanens ban, mert egy idő után egyszerűen nem válaszoltak. -
zseblampa #7204 Namégyegyszer...
link -
zseblampa #7203 Sziasztok!
Az alábbi linken olvasható egy érdekes kist történet legkedvesebb Acclaim csapatunk igazságszeretetéről...
http://holtpont.rulz.hu/viewtopic.php?f=6&t=181 -
Dialosa #7202 Csak ne feledjük el, a hyb demonok többsége, akik itt felszólaltak, saberral megy! Mivel nincs csak aktív skillje rá, nagy szerepe lehet annak a néhány critikalnak. Más kérdés, hogy pvp ben jól jön a con, csak azt azért el kell dönteni mindenkinek, hogyan harcol, hogyan pvp zik, milyen relic combo a legjobb és elhihetitek, több jó buildet is ki lehet alakítani.
Mivel épp ez van kipróbálva amit Fed említ, ezért most ez a jó!
Véleményem az, mindenki próbálgassa, döntse el mennyit pvp zik, mennyit grindel, és főleg hogyan harcol, milyen relic ek állnak rendelkezésre, milyen fegyver stb.
Az meg hülyeség, hogy nem kell eldönteni mire használod!
Nem árt ha céltudatosan alakítod ki.
Az már más kérdés, hogy az ember véleménye útközben gyakran változhat.
Tehát, akinek van pénze az tesztelget és újra statol, akinek nincs az meg sztem jobb ha időben kitalálja mi a célja a karival!
Egyébként tudjátok mit szoktam mondani erre, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz! :)
(Azért nem írok konkrét relic meg stat pontokat, mert mindenkinek más van, máshogy van kialakítva, meg egyébként is, most mondtam el, hogy nem szükséges ez!)
Ez szimplán én véleményem, nem kötelező megfogadni, csak unatkoztam, leírtam!
Pápá -
Fed #7201 5 percig grindel heal nélkül. Nem medet akartam írni :P -
Fed #7200 5 percig heal nélkül nem me -
Fed #7199 Egyszerü, semmilyen constot nem viselsz grindeléskor, hanem csak STR/def/dexet. Const nem kell, mert healeled magad, ess nem kell a VE sapi miatt, wisdom nem kell mert meele a grind, tehát maradt az str és a dex. EC-FD-RC str ha van def trinket akkor azt, a többi EC-FD-RC dex és egy def relic mondjuk. Nem dex kell sok, hanem dmg és deff. Amióta demonnak megvan a def trinketje azóta 5 percig med nélkül grindel, és 124 base dexe van.
És nem vagy pvp vagy PVE...Csak ha NAGYON erős akarsz lenni akkor kell új build.(14 dex, 230-240 str, 70-80 const, elegendő ess fegyóhoz, többi wis, ezzel leversz mindenkit, még akár nukereket is.)
És a const/str nem rossz buildhez sem, csak max rosszul használtad a relicjeidet, vagy nemtudom...de a dex csak a criticalokat növeli meg, meg a találatok számát, na meg azt hogy a mobok misselnek rajtad, de azt általában nem szoktak.
A warriorom is hp/str buildes és sokkal jobb a dex/str megoldásnál...ha a warriornál is jobb, a hybridnél is.(Szerintem full str/dex/def reliceccel nem nehéz a grind.) -
Jacky #7198 De nem ám! Vagy pvp, vagy pve. -
Igen de a dex nem véd meg a nukerek varázslataitol nem?
-
Lehet jó mindkettőben bárki! Sokan elfelejtik, hogy a játék lvl 240 ig van tervezve... Van idő mindenre dögivel. Amúgy a sok DEX kevés CON jobb most nekem mintha lenne sok CON om... Próbáltam. Több CON kevesebb DEXnél mob közbe is kellett heal... Sok DEXel meg bírom ha 3-4 üt 1x re, és ha végzek a mobbal csak utána heal. Ennyit erről. -
Jacky #7195 Ice mapon milyen build kell egy hibridnek? És egy healernek? Grindeléshez! -
A pvp buildel csak az a gond minél jobb valaki pvp ben annál lasabban grindel.
nekem van 80 alap cons ami a dex kárára ment és bossoknál már nagyon észrevehetö volt hogy kellene az a pár dex a másik hogy a winsdomom még alap 8 as ha arra is adnék szerintem grindelni se tudnék mivel icemapon a mobok ellen a full str/dex build se ér semmit.
szerintem nemlehet valaki jo grinder és jo pvp s választani kell mejik a fontosabb. -
Fed #7193 Hybrid: required dex a fegyótokhoz + 5-6 dex.
STR: MAX
Ess: REQUIRED az RL WD bracerhez.
Wis: 25+(Miután megvan a CS, max str, 127dex, 50 const)
Const: A többi.
Az a baj skacok, hogy kevés az élete a hybridnek, ti is dexet buildeltek const helyett, aminek semmi értelme szerintem, jön 1 nuker és 2 nuke és végetek, buildoljatok constot és sok esélyetek lesz, na meg a speed ruci is fontos. A wisdomból nem kell 25-30nál több, csak amikor a többi ponton már lesz elég és nem vagytok bénák PVEben, akkor kell wisdomot tovább építeni. A hybridnek a warriorokat kell levernie, és egy warrior base wisdomja maximum 14, és rengeteg sügér warrior van aki PVPben nem használ se ess se Wis relicecet, amiért folyton eltaláljátok majd ha wis/ess reliceccel és +25-30 base wissel neki estek, és ha el is talál, a 7k hptokból levesz max 400at mert 250 az stretek és van elég deffensetek. Ha nuker támad akkor van elég életetek elmenekülni.