--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Dialosa #7149 Sziasztok!
Úgy is rég írtam ide és ma voltam fent megint kicsit játékban, hát kedvet kaptam az írásra. Hozzáteszem rengeteg olvasás után, mert végig olvastam a HOLTPONT honlapját. Azt is megjegyezném, akit nem érint vagy nem érdekel ne véleményezze hsz em! köszönöm
Tehát ma voltam fent és megint azt hallom, hogy nem megoldott dolog Fekete Sólymoknál a szövetség vezetőjének kérdése! Aki volt már vezető, vagy átélt velünk hosszabb időt az tudja, nem véletlen nem akarja vagy nem tudja elvállalni senki. Nem egyszerű feladat, de ez benne sokszor a kihívás. Én személy szerint kb 1 évig csináltam és nagyon szerettem, ha hiszitek ha nem. Nehéz volt otthagyni mindent és mindenkit közel mésfél év után. Most ami következik azért írom le, mert olvastam Jacky hsz ét Holtpont honlapon és abban az olvasható, hogy a felmerülő problémák megoldásából én az egyszerű utat választva elhagytam a játékot.
Őszintén, nem is fordult meg ez a fejemben, hogy Ti erre gondoltok, ezért szeretnék most ehhez pár szót fűzni.
Tehát, a problémáim jobbára nem a játékkal kapcsolatosak voltak, hanem magánéleti jellegűek amik meghatározták a játékon belül is az érzéseimet vagy viselkedésemet. Értem azt, nem tudtam már tolerálni azokat a dolgokat, mint azelőtt, és a türelmem is sokszor elfogyott. Aztán ha felmentem akkor azért volt gond vagy probléma amit meg kellett oldani, mert azt gondolom elég jól kinőttük magunkat mostanra. Szóval a játék már sokszor nem örömöt és kikapcsolódást jelentett, hanem egy újabb megoldandó problémát. Azért meg, hogy idegesítsem magam, nem fogok felmenni. Aztán be kellett látnom, elég volt és vagy abba kell hagyjam vagy szünetet kell tartsak, mert különben rossz vége lesz.
Sokan kérdeztétek, miért nem kezdek egy új karit, tiszta lappal, felelősségek nélkül. Először is, kb 5-6 acc és kb 10-12 kari után nem sok kedvem van, másodszor, és ez az igazi ok, nem vonzz már a játék, nem olyan mint amit szerettem és nem találok már kihívást benne. Engem nem vonzz nagy külföldi klán sem Fortress sem az hogy halálra PK zzak mindenkit vagy én legyek a PvP királya. Az emberek miatt megyek fel a mai napig!
Ami a lényeg, nem akartam szarban hagyni senkit és úgy jöttem el, bármikor elértek és ha szóltok felmegyek.
Az hogy meg milyen leader voltam mindenki döntse el maga, de halkan megjegyzem a Fekete_Solymok mint klán, mint szövetség több mint 1 éve működik!
Ezúton meg is köszönném azoknak az embereknek a bizalmát és segítségét, akiknek sokat köszönhet a szövi! Nem sorolok neveket, mert még kihagynék valakit, hisz oly sokan vagytok, voltatok!
Remélem tanúltok ebből valamit és az embereket veszitek figyelembe elsősorban, nem azt ki hányas, milyen cucca van, epije, stb, vagy épp mekkora "kocka"!
Továbbra is itt leszek ha kellenék, jöhet PM ben is!
Elnézést a hosszú post ért.
További jó játékot mindenkinek és sok örömöt!
Fekete_Solymok FTW