21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
zozoalma #7152 Jacky Pls legalább ez a fórum ne erről szoljón!
Ez a téma már lefutott, és nemnagyon tartozik csak azokra akik ottvoltak!
-
Jacky #7151 Na és hogy tetszett a nagy vita Zseblámpa meg LinFuSeng között, amibe néhányan belekeveredtek?
Páran megpróbáltuk lenyugtatni az idegeket, kevés sikerrel, mint azt az elmúlt történések mutatták.
A volt Holtpont league Kék Halál néven folytatja azóta a játékot.
Holtpont band-ről nincs infóm, kapcs. over. -
Jacky #7150 Azt hiszem azt a hsz-t még akkor írtam, mielőtt beszéltünk/leveleztünk, ráadásul Zseb meg a Holtpont band kiválását próbáltam megakadályozni ezzel is.
De mindegy, legalább leírtad, hogy mi a helyzet :)
Azért vissza-visszanézhetnél, legalább látnád a bikinis csajokat!
Vagy a fickókat, ha arra van gusztusod muhahaha. -
Dialosa #7149 Sziasztok!
Úgy is rég írtam ide és ma voltam fent megint kicsit játékban, hát kedvet kaptam az írásra. Hozzáteszem rengeteg olvasás után, mert végig olvastam a HOLTPONT honlapját. Azt is megjegyezném, akit nem érint vagy nem érdekel ne véleményezze hsz em! köszönöm
Tehát ma voltam fent és megint azt hallom, hogy nem megoldott dolog Fekete Sólymoknál a szövetség vezetőjének kérdése! Aki volt már vezető, vagy átélt velünk hosszabb időt az tudja, nem véletlen nem akarja vagy nem tudja elvállalni senki. Nem egyszerű feladat, de ez benne sokszor a kihívás. Én személy szerint kb 1 évig csináltam és nagyon szerettem, ha hiszitek ha nem. Nehéz volt otthagyni mindent és mindenkit közel mésfél év után. Most ami következik azért írom le, mert olvastam Jacky hsz ét Holtpont honlapon és abban az olvasható, hogy a felmerülő problémák megoldásából én az egyszerű utat választva elhagytam a játékot.
Őszintén, nem is fordult meg ez a fejemben, hogy Ti erre gondoltok, ezért szeretnék most ehhez pár szót fűzni.
Tehát, a problémáim jobbára nem a játékkal kapcsolatosak voltak, hanem magánéleti jellegűek amik meghatározták a játékon belül is az érzéseimet vagy viselkedésemet. Értem azt, nem tudtam már tolerálni azokat a dolgokat, mint azelőtt, és a türelmem is sokszor elfogyott. Aztán ha felmentem akkor azért volt gond vagy probléma amit meg kellett oldani, mert azt gondolom elég jól kinőttük magunkat mostanra. Szóval a játék már sokszor nem örömöt és kikapcsolódást jelentett, hanem egy újabb megoldandó problémát. Azért meg, hogy idegesítsem magam, nem fogok felmenni. Aztán be kellett látnom, elég volt és vagy abba kell hagyjam vagy szünetet kell tartsak, mert különben rossz vége lesz.
Sokan kérdeztétek, miért nem kezdek egy új karit, tiszta lappal, felelősségek nélkül. Először is, kb 5-6 acc és kb 10-12 kari után nem sok kedvem van, másodszor, és ez az igazi ok, nem vonzz már a játék, nem olyan mint amit szerettem és nem találok már kihívást benne. Engem nem vonzz nagy külföldi klán sem Fortress sem az hogy halálra PK zzak mindenkit vagy én legyek a PvP királya. Az emberek miatt megyek fel a mai napig!
Ami a lényeg, nem akartam szarban hagyni senkit és úgy jöttem el, bármikor elértek és ha szóltok felmegyek.
Az hogy meg milyen leader voltam mindenki döntse el maga, de halkan megjegyzem a Fekete_Solymok mint klán, mint szövetség több mint 1 éve működik!
Ezúton meg is köszönném azoknak az embereknek a bizalmát és segítségét, akiknek sokat köszönhet a szövi! Nem sorolok neveket, mert még kihagynék valakit, hisz oly sokan vagytok, voltatok!
Remélem tanúltok ebből valamit és az embereket veszitek figyelembe elsősorban, nem azt ki hányas, milyen cucca van, epije, stb, vagy épp mekkora "kocka"!
Továbbra is itt leszek ha kellenék, jöhet PM ben is!
Elnézést a hosszú post ért.
További jó játékot mindenkinek és sok örömöt!
Fekete_Solymok FTW -
Kaliki #7148 Valszeg a peccs hibája mert eddig is max grafon ment és semmi baja nem volt most jáccottam most nem volt ilyen
nem tom mi baja lehet vagy hogy minek lehet baja -
#7147 Egyébként van számomra hely vmeik nagy magyar klánban? Kicsit unom már hogy mindenkinek van a szintemen klánja csak nekem nem :P
Bardo/Jeff_Hardy/BrotherhoodofThieves -
Fed #7146 nemtommianevedsrác: Relog segít a dolgon, vagy vedd lejjebb a grafikát.
Szabi: Nem lehet, ilyenkor a login server off. Sokat kell próbálkozni, vagy próbáld meg újra.
Kaliki: nekem is szokta néha csinálni, szerintem nem a 9d a hibás, hanem a PCnek nem tetszik valami a 9Dvel, amikor bekapcsolom a gépet akkor böngészek a neten és msnezek utána próbálom meg, akkor sikerülni szokott és nem indul újra (Nem tudom miért :D:D:D) -
szabi34 #7145 Ezzel lehet vmit csinálni? ha dc-t kapok utána mindig ezt írja ki -
#7144 Az nem az acclaim sztem -
Kaliki #7143 Köszönöm Facklaim ezt megint megcsináltad
Lejött az uccsó két peccs belépek 10 perc után magától ujraindul a gép erre nem jön be képernyő kikapcsolom visszajön minden belépek játékban 10 perc után magától ujraindul
Köszönjük Acclaim
-
#7142 Azt nem tudja valaki hogy tárgyaknak,karaktereknek,moboknak miért csak az árnyékát látom? -
Jacky #7141 Hétvégét kihagytam, tegnap este jöttem fel.
1. Mindenki egy szál fürdőruhában mászkál
2. Nőnek a buffok 10-nél is. A heal is. Úgy hallom szintet nem lép, de ha megmarad a fejlődés, már jó. -
DSUN #7140 Ideje lenne jönnöd játszani!!!!Én is most lettem Sunnal sm4 ugyhogy jól jönne egy healer...Végre tudnánk együtt menni!!!Dugd fel a segged gambe és írjál rám^^ -
szabi34 #7139 H anem trainer akk bocs csak egyik gyerek mondta nekem h az de nem értek hozzá nagyon :) -
szabi34 #7138 http://www.elitepvpers.de/forum/9dragons/123163-skill-trainer-joy2key.html
ez is vmi skilltrainer de kell hozzá egy joystick meg vmennyire érteni is kéne hozzá:) -
#7137 Hali, most raktam fel a játékot de játékközben nem működik a ventri, tud erre valaki megoldást?
thx -
#7136 Pedig Road to Dragon quest sorozatban van benne. És nem tőle veszed fel a questet nála csak folytatódik... -
RYO123 #7135 nekem 2 BOT om van de pedlertöl nem kaptam questet :S
-
#7134 Brotherhoodnak van egy küldetése miszerint a peddlernek kell bebizonyitani hogy tényleg a testvériségből való vagy és akkor oda adja asszem deadly tongue levelét vagy mit.
A lényeg hogy 10 perc alatt hozni kell neki egy warrior grass-t.
Aki már csinálta ezt a küldit lécci árulja el merre találok iet pls... -
RYO123 #7133 ja értem ez szívás de majd vissza nyeritek :-) -
Fed #7132 grrr -.- HT van! Csak nem HT a neve, hanem Zamolxes_SoulStealers.
Shikibu_Ayu volt a liga vezért, de inactive lett mert elment Rohanozni, ezért új liga Mastert választottunk, Makhan-t, aki egy másik bandba volt Master. A TheBraveOnes és a Zamolxes_SoulStealers egybe alakult (14CS és 2 GL AKTÍV player van így XD) A Fortress-t meg nemtudjuk miért veszítettük el, mert az UnitForce Band mastert cserélt miután megnyerték, és nekik megmaradt, de nekünk amint band mastert cseréltünk elveszett a fortress.
Most GMek vitatják mi legyen -.-! -
RYO123 #7131 Fed nem tom mi volt velem gondoltam megnézem mien a des de nem nagyon tetszik a HT jobb volt itt van 1-2 jó fej csávó.De most már nem akarok kilépni majd egy kicsit később és akkor mek valami semleges klánba mert HT már nincs. -
Fed #7130 bazmeg RYO DESTINYs lettél? -
szabi34 #7129 Jól el lett cseszve a játék ezekkel a patchekkel egy óra alatt 5 Dc:S és még mindig nem akar vmikor felengedni én inkább megvárok még egy patch-t hátha jobb lesz:( -
#7128 Már nem azért de ha én belépek a hivatalos oldalon a forumba ott meg a fordítás részlegre, azon belül pedig a Magyar-ba akkor ott az ég adta világon nem jön be semmi topik, meg semmi :P Elárulnátok pls hogy hogy tudnék segétkezni a fordításba?
thx -
#7127 Amúgy ha megnézed release notest 1 szóval nem említik hogy jönnének c12 skillek... -
#7126 Én úgy olvastam hogy nem hibásak, hanem nem tudják hogy kerültek bele a pecsbe... xD És most egyeztetnek Indyvel , hogy mi a gyík van/legyen. -
Fed #7125 Phew mondta, hogy még hibásak a skillek, tehát inkább ne szintezzétek őket egyenlőre. -
#7124 hehe, na az cinkes :) -
kalidor #7123 Jaja 0.005-t kap minden skill...Sok sikert. :)) -
#7122 Azt a kutya fáját neki, hogy pont most kell újraraknom a 9d-t :(
gogogo minden buff c12 legyen mire belépek :) -
kalidor #7121 Sziasztok!
Megérkeztek a c12-es skillek lehet vadul nyomkodni a gombokat. :) -
RYO123 #7120 Hát persze h megint a bardo van bezárva... -
szabi34 #7119 De meddig lesznek zárva a szerverek még????
-
DSUN #7118 Jaja!!
Ezt is ma láttam először, rögtön az enyém után:D
Ez is nagyon nagy -
szabi34 #7117
ez jobb:)EZ -
szabi34 #7116 Ezt már hallottam meg van 1-2 album:D -
DSUN #7115 Helyesebben meghallgatni:D
A videó elég fos.De a szöveg az....:D -
DSUN #7114 Addig ezt nézzétek meg!!:):
http://www.youtube.com/watch?v=L5DfTl8VMxo&feature=related
Ez beszarás...Amikor először láttam leestem a székről:D:P