9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor uninstallra került a problémák megszüntek mindenkinél.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És shaolin hero band csak a nirvanan tudok
az enyémet fullmagyarok vannak csak<#wow1>#wow1> aki be akar lépni egy pigeogram nekem vagy ha benn találtok játékban akkor barátnak vegyetek fel!
nevem játékban Sensei_san így ahogy írom!
Hede remélem mihamarabb sikerül megoldani a problémát!
Üdv Zsömi
<#vigyor2>#vigyor2>
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
vírusirtóm nincs..iskolából irok,majd otthon megpróbálom
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Én csak 100k-ért láttam...:S
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Idõközben felmerûlt még 1 kérdés a Bardo szerveren játcom és szeretnék magyar klánba belépni(ha van ott)
dragonfighter: sajnos nem tudom nekem nem volt ilyen problémám és ha bárkinek is volt amirõ tudok azoknak újrarakás után ment
menj fel a hivatalos oldalra és kérdezd meg ott szerintem
--
Újraraktam->semmi..
Low grafikán futtattam->semmi..
Window modeban is volt->semmi eredmény...
Mi a rákot csináljak?
Valaki mondja már meg, h a Shaolinoknál melyik a healer, mert így az angol szöveg alapján nem nagyon tudom eldönteni, ja és mikor vehetem föl a kasztot, mert Wu-Tang-nél OC2-n lehetett azt hiszem, de azt hallottam, h itt már hamarabb föl lehet venni.
pl én oc1-es skill-t egészen FD-ig használtam felvittem 10-esre mert nekem az tetszett,FD1 skill-et most elkezdtem tanulni és most van 8-ason már erõsebb mint az elözõ és jobban is tetszik. De azért érdemes eldönteni hamar mit akartok használni mert késõbb már egy skill begyakorlása nehéz lesz az erõsebb mobokon.
Minden skill egyenlõre lvl10 ig fejlõdik , és egyáltalán nem mindegy hogy az amit alapon megtanulsz az sebez 120-280 -ig , a másik amit késöbb tanulhatsz meg az pedig 270-420 ig. (lvl10 -en)
5 után qrva lassan fejlõdnek a skillek.
Ha az egyiket kifejlesztettem 5-ösre (dmg 210), és akkor kezdem el fejleszteni a másikat, mire a másik eléri az 5-ös szintet (dmg 260), addigra az elsõ 8-ason van legalább (dmg 300)...
Remélem nagyjából érted te is😉
http://www.igazsag.extra.hu
Tegyük fel van egy amit mondjuk oc1-en tanultál.Ezt fejleszted és eléred vele az 5-ös szintet.Ez tegyük fel sebez 100-at.
Mire erre fejleszted eléred mondjuk az oc5-öt és új tekknikát tanulhaccc.
Amikor megtanulod még csak 1-es szintü és lehet, hogy csak 98-at sebez (kevesebbet mint a másik) nade mire eléred vele az 5-ös szintet már nem 100-at fog sebezni mint az elõzö hanem mondjuk 180-at.
Remélem nagyjából érted mire akartam rávilágítani 😊
A trénink grundon csak a mozdulatot tanulod meg, ott fejleszteni nemlehet.
1)Folyamatosan tanulom az új kardozási technikákat, de a fejlesztésükenek nem nagyon látom értelmét, mert semmivel sem erõsebbek ugyanazon a szinten, mint az a technika, amit már jóval alacsonyabb szinten megtanultam... Most akkor ezt én látom rosszul, vagy tényleg elég egy technikát fejleszteni???
2)Ezeknek a technikáknak van valami értelme, azon kívül, hogy más mozdulatokból állnak? És ha igen, akkor mi?
3)A training ground-on is lehet fejleszteni a technikákat, vagy ott csak megtanulni lehet, és felesleges többször nekiállni a 3 szintnek??
Mert így most úgy veszem észre, hogy tök felesleges mindig az újat fejleszteni, semmivel sem lesz erõsebb, csak a mozdulatok lesznek másak..
..
Felraktam a játékot,végigment az update de amikor belépek a gamebe egyszerûen lerakja a tálcára és kilép.Volt vkinek ehhez hasonló problémája?Valami ötlet ellene??
minden klánban van 4 fix kaszt (warrior, mage, healer, hybrid)
warrior: közel harcban jó fegyvert használnak és str dex con a kiemelt fontosságú pontjai
mage:varázslatokat tud lõni közel harcban NAGYON gyenge de ha jól van megcsinálja akkor 20 szinttel erõsebb szörnyet is lelõ mielött megütné
kiemelt pontja wis ess, és valamennyi con habár dupla pont a fejlesztése
healer:gyógyító és buffer,fõként ököl harcot használnak kivétel BoT és SF fõ pontjai ess és con (de ebben nem vagyok biztos)
hybrid: az elözõ 3 kasztból tud egy kicsit nem olyan erõsek mint az eredetit de hasznosak fõként ökölharcot használnak kivtek BoT és SF
kiemelt ponjuk con ess str dex(utóbbi kettõ egyenlõ legyen)
bõvebb infóért menj a hivatalos oldal fórumára
Új vagyok, és szükségem lenne egy kis segítségre.
Elöször is milyen kasztok vannak,és mire kell pakolni ha erös buildet akarok csinálni?
(szeritnem ha hoszuútávra (1évre és sokk cuccra) tervez az ember akkor a legdrágább, talán 14400-as a leggazdaságosabb)
http://www.igazsag.extra.hu
Már GC7 vok ÉS NEM TUDOK BELÉPNI A WU-TANG KLÁNBA. ODA HOGYAN LEHET BEJUTNI? ELRONTOTAM VALAMIT? HA IGEN AKKOR HELYRE TUDOM HOZNI?
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Valaki pls segítsen, hogy hol tudom a contribution-t növelni, mert addig nem tudok továbblépni:S
leggtöbbször este 12-tõl vagyok de leginkább péntek este tehát ha valaki nincs még hero bandban és shaolin akkor 2007,04,20.-án este 11:00 körül biztos megtaláltok.
Üdv Zsömi
Én úgytudom, hogy lehet váltani máskor is az NPC-nél csak egy szintet kell lépni az új kasztal.Én amikor próbáltam akkor még ígyvolt.
még annyi hogy eggyetlen egyszer válthatsz az egyik npc-nél de akkor minden szkille újra el kell kezdened fejleszteni!
de a szinted megmarad de ha verekedtél eddig akkor ha nem tetszett választhatsz varázslázst.
Üdv ennyit errõl😄 ha van kérdés nyugodtan
Sikerült. 😊
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.