9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöröltem Keriot de semmi.Az probléma lehet ha Mozillám van?

LeonSilver
Nálam és még jó sok embernél (egy másik fórumon beszéltünk errõl) sajnos csak az uninstall segített.Nagyon fájó szívvel váltam meg tõle mert szerintem qrva jó kis szüzfal.Nagyon úgytûnik, hogy a GG-vel akad össze mert az L2 és az SRO is hasonló dolgokat produkált amíg fent volt a Kerio.
Mikor uninstallra került a problémák megszüntek mindenkinél.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

inter15/Anthraxus: kikapcsoltam semmi eredmény.videókártyám lehet szar :S úgy is akarok venni újat

inter15
Ne töröld ki csak állítsd le.

Anthraxus
nem csak kapcsold ki nekem kasperskym volt de az be sem engedett a játékba akárhányszor is okéztam le és mostmár nod 32 van tûzfal nincs és mûködik és a gép is biztonságban van.

És shaolin hero band csak a nirvanan tudok
az enyémet fullmagyarok vannak csak<#wow1> aki be akar lépni egy pigeogram nekem vagy ha benn találtok játékban akkor barátnak vegyetek fel!
nevem játékban Sensei_san így ahogy írom!

Hede remélem mihamarabb sikerül megoldani a problémát!

Üdv Zsömi
<#vigyor2>

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

töröljem le a Keriot?

Kerio tûzfalam van illetve Peer Guardian .
vírusirtóm nincs..iskolából irok,majd otthon megpróbálom

Shaolin bandet keresek Eu serveren,ha ismer valaki magyar bandet irjon ide pls vagy whispeljen játékban.THX<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Akkor valaki nagyon jól járt😄

Én csak 100k-ért láttam...:S

Blood Essence mennyit ér? Mert volt 2 1et 5kért eladtam de utánna láttam 80,90k ért is árúlták. Ha én is annyiért árulnám lenne rá kereslet. Azt tudom, hogy +oláshoz kell evvel lehet a 3. +t rátenni fegyóra.
LeonSilver
Nekem sokat szarakodott addig amíg az általam egyébként jónak tartott Kerio szûzfal volt fent.Nem rögtön de játék közben random lépkedett ki 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

inter15
Valamelyik telepített programoddal nem akar együttmüködni. Milyen tüzfalat ill. virusirtót használsz? (kapcsold ki öket és próbáld úgy)

Köszi a válaszokat. Idõközben a klánba sikerûlt belépni, csak azt hittem, hogy kb úgy lesz mint a részegeseknél.
Idõközben felmerûlt még 1 kérdés a Bardo szerveren játcom és szeretnék magyar klánba belépni(ha van ott)
Oc1-en fogsz tudni kasztot választani és Diamond monk a gyóygító

dragonfighter: sajnos nem tudom nekem nem volt ilyen problémám és ha bárkinek is volt amirõ tudok azoknak újrarakás után ment
menj fel a hivatalos oldalra és kérdezd meg ott szerintem

--
Újraraktam->semmi..
Low grafikán futtattam->semmi..
Window modeban is volt->semmi eredmény...
Mi a rákot csináljak?

Sziasztok!
Valaki mondja már meg, h a Shaolinoknál melyik a healer, mert így az angol szöveg alapján nem nagyon tudom eldönteni, ja és mikor vehetem föl a kasztot, mert Wu-Tang-nél OC2-n lehetett azt hiszem, de azt hallottam, h itt már hamarabb föl lehet venni.
Ez az egész csak arra jó hogy kinek milyen skill tetszik,mert lehet hogy 10-esen az újabb erõsebb de a relic-ek meg elixir-ek miatt ugyanúgy érdemes használni az alacsonyabbat mint az újjat.
pl én oc1-es skill-t egészen FD-ig használtam felvittem 10-esre mert nekem az tetszett,FD1 skill-et most elkezdtem tanulni és most van 8-ason már erõsebb mint az elözõ és jobban is tetszik. De azért érdemes eldönteni hamar mit akartok használni mert késõbb már egy skill begyakorlása nehéz lesz az erõsebb mobokon.

inter15
Hát akkor egy kicsit pontosabban hogy értsd a lényeget .

Minden skill egyenlõre lvl10 ig fejlõdik , és egyáltalán nem mindegy hogy az amit alapon megtanulsz az sebez 120-280 -ig , a másik amit késöbb tanulhatsz meg az pedig 270-420 ig. (lvl10 -en)

LeonSilver
Áááááá nem lesz az addigra nyócas.
5 után qrva lassan fejlõdnek a skillek.

Ööö, pont ezt írtam, hogy ugyanazon a szinten ugyanakkora a sebzése a másik technikának, vagy lehet, hogy 20-szal nagyobb, na és akkor mi van...

Ha az egyiket kifejlesztettem 5-ösre (dmg 210), és akkor kezdem el fejleszteni a másikat, mire a másik eléri az 5-ös szintet (dmg 260), addigra az elsõ 8-ason van legalább (dmg 300)...

Remélem nagyjából érted te is😉

RussT
ö, van egy kis trükk hogy a tréning groundod is lehet fejleszteni de csak kettes szintig 😞

http://www.igazsag.extra.hu

LeonSilver
Hát ha jól megvizuálod barétom akkor észreveszed, hogy bizony érdemes megtanulni az újat.
Tegyük fel van egy amit mondjuk oc1-en tanultál.Ezt fejleszted és eléred vele az 5-ös szintet.Ez tegyük fel sebez 100-at.
Mire erre fejleszted eléred mondjuk az oc5-öt és új tekknikát tanulhaccc.
Amikor megtanulod még csak 1-es szintü és lehet, hogy csak 98-at sebez (kevesebbet mint a másik) nade mire eléred vele az 5-ös szintet már nem 100-at fog sebezni mint az elõzö hanem mondjuk 180-at.

Remélem nagyjából érted mire akartam rávilágítani 😊

A trénink grundon csak a mozdulatot tanulod meg, ott fejleszteni nemlehet.

Egy Wu-Tang-os Blue Dragon karakterem van és lenne néhány kérdésem:

1)Folyamatosan tanulom az új kardozási technikákat, de a fejlesztésükenek nem nagyon látom értelmét, mert semmivel sem erõsebbek ugyanazon a szinten, mint az a technika, amit már jóval alacsonyabb szinten megtanultam... Most akkor ezt én látom rosszul, vagy tényleg elég egy technikát fejleszteni???
2)Ezeknek a technikáknak van valami értelme, azon kívül, hogy más mozdulatokból állnak? És ha igen, akkor mi?
3)A training ground-on is lehet fejleszteni a technikákat, vagy ott csak megtanulni lehet, és felesleges többször nekiállni a 3 szintnek??

Mert így most úgy veszem észre, hogy tök felesleges mindig az újat fejleszteni, semmivel sem lesz erõsebb, csak a mozdulatok lesznek másak..

rakd újra

Ha valaki tud vmi ötletet plz irja!! Naon szeretnék már jáccani =(

Thx!
..
Felraktam a játékot,végigment az update de amikor belépek a gamebe egyszerûen lerakja a tálcára és kilép.Volt vkinek ehhez hasonló problémája?Valami ötlet ellene??

Atti12
healernél a fontos pontok az ess és a dex 😊

6 klán van 3 fehér(Shaolin, Leage of Beggars, WuTang) és 3 fekete(Brotherhood of Thiefs, Heavenly Deamons, Sacret Flower)
minden klánban van 4 fix kaszt (warrior, mage, healer, hybrid)
warrior: közel harcban jó fegyvert használnak és str dex con a kiemelt fontosságú pontjai
mage:varázslatokat tud lõni közel harcban NAGYON gyenge de ha jól van megcsinálja akkor 20 szinttel erõsebb szörnyet is lelõ mielött megütné
kiemelt pontja wis ess, és valamennyi con habár dupla pont a fejlesztése
healer:gyógyító és buffer,fõként ököl harcot használnak kivétel BoT és SF fõ pontjai ess és con (de ebben nem vagyok biztos)
hybrid: az elözõ 3 kasztból tud egy kicsit nem olyan erõsek mint az eredetit de hasznosak fõként ökölharcot használnak kivtek BoT és SF
kiemelt ponjuk con ess str dex(utóbbi kettõ egyenlõ legyen)

bõvebb infóért menj a hivatalos oldal fórumára

Atti12
GC8 tól lehet belépni a Wu-tang klánba

Sziasztok!

Új vagyok, és szükségem lenne egy kis segítségre.
Elöször is milyen kasztok vannak,és mire kell pakolni ha erös buildet akarok csinálni?

inter15
Ja pl Western Union -al. <#vigyor>

RussT
Hát ha egy accountban vannak akkor olyan modon lehetátadni pénzt hogy tárolót kell bérelni a pipés emberkénél, minden faluban van elvileg (storage contract)
(szeritnem ha hoszuútávra (1évre és sokk cuccra) tervez az ember akkor a legdrágább, talán 14400-as a leggazdaságosabb)

http://www.igazsag.extra.hu

Még 1 kérdés. Pénzt lehet kûldeni másik karimnak?
PLS HELP!!!!!
Már GC7 vok ÉS NEM TUDOK BELÉPNI A WU-TANG KLÁNBA. ODA HOGYAN LEHET BEJUTNI? ELRONTOTAM VALAMIT? HA IGEN AKKOR HELYRE TUDOM HOZNI?
clanbasen tudod novelni a contributiont,NPC-nek adsz valami itemet azért kapsz cp-t

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Sziasztok!

Valaki pls segítsen, hogy hol tudom a contribution-t növelni, mert addig nem tudok továbblépni:S

Anthraxus
Ha valaki akar egy full magyar hero band-hoz csatlakozni akkor keressen fel a nevem Sensei_san
leggtöbbször este 12-tõl vagyok de leginkább péntek este tehát ha valaki nincs még hero bandban és shaolin akkor 2007,04,20.-án este 11:00 körül biztos megtaláltok.
Üdv Zsömi

Anthraxus
tényleg elszámoltam a 25.szinten lehet

LeonSilver
OC1 az a 25. szint.Itt kell // lehet eldönteni, hogy fegyveres harcos,"pusztakezes", nuker vagy healer // buffer akarsz lenni.
Én úgytudom, hogy lehet váltani máskor is az NPC-nél csak egy szintet kell lépni az új kasztal.Én amikor próbáltam akkor még ígyvolt.

Anthraxus
Chilios kasztot azaz hogy verekszel vagy varázsolsz oc1-en azaz a 36. szinten választhatsz
még annyi hogy eggyetlen egyszer válthatsz az egyik npc-nél de akkor minden szkille újra el kell kezdened fejleszteni!
de a szinted megmarad de ha verekedtél eddig akkor ha nem tetszett választhatsz varázslázst.
Üdv ennyit errõl😄 ha van kérdés nyugodtan

Anthraxus
Szassz ARK Sensei_san vagyok nem is tudtam hogy itt vagy😄

chilios
üdv
Wu-Tang Student vagyok,mikor várhatok következõ fokozatra?milyen szinten?
Köszi szépen.
Sikerült. 😊

inter15
Elõször el kell menned Zhengzhou -ba. Ott az elsõ faluban a kovácsnál lesz egy narancs ? . A kovács továbbküld a central passageway -hoz hogy ölj banditákat. Azokat kell hentelni , akik a dombon vannak. Ha kidobja az itemet , utánna vissza a kovácshoz , majd Song Shan -ba. Ennyi 😊

Hellosztok! Segistséget szeretnék kérni egy questbe a Shaolin növendékemmel OC 1es vagyok és kaptam egy olyan küldit h valami Buddha szobrot kell vissza szereznem vagy valami ilyesmi de én nem értem h honnan kitöl mitöl kell vissza szereznem. Ha valaki tudna segiteni meg köszöném

szép hybrid, ááááááááá nekem is kellenek a relic-ek 😊 soha nem találok Fd relic-et ami jó is nekem 😞

aky93
hehe msotmár mind1😄 bejöttem a _DooM_ al és 1 acolyte elég szépen felbuffolt ---> 10 perc alatt ls 7😄 szal aki asura black klanos annak _DooM_ demon kezdo😛

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

aky93
ja igen sráccok sztetek mi legyen a karim neve?😛 ez az amiben nem nagyon tudok sose dönteni... _DooM_ _AkY_ Hard-_-bas-S 😄 pls vki segítsen😛😄

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

aky93
hát igen elég szép😛 de volt mibõl😉 amugy msot mi van a hero banddel?:S mer már mindenki kilépet és sensei volt eddig a ldr demár õ sincs...

inter15