• cellOrion
    Hell-o!
    Koszonom valaszodat Juice. Bar nem orulok:P
    Amde felmerult rogtona kovetkezo kerdes is olvasgatva a tobbieket(remelem nem szokok ra az allando kerdesekre:) Szoval a mas klanok basic skilljeit vagabondkent meg lehet tanulni. Na ezt mar reg tulleptem. Ilyenkor van meg erre sanszom? Jo lenne BlueDragonkent neha fanolni kicsit Beggar vagy Shaolin skillekkel. A masik hogy lattam egy SM11-es WhiteTigert egy agyon refine-olt sworddel. Harcolni nem lattam csak buffolgatott. Kerdezni nem tudtam tolle mert Brazil volt a srac:P Na most vagy funolt a karddal es basic skillt hasznalt vaaaaagy... Vagy mi? Otlet? Ja es a ket fegyver hasznalatrol meg anyit kerdeznek ha mar enyire belejottem hogy BlueDragonkent oke hogy van basic fist skillem de enyi. Eddig ugy lattam hogy kardon kivul nem ertek mashoz (es nem a hatkonysagot nezve hanem egyaltalan nem ert mashoz). A mastery pointoknak ven ehez koze? Pl: a max 20 pont mar rajta van a swordon. Es ezekutan? gyulik gyulik de most mire is gyujtom? Eddig nem tettem masra. Erdemes? Mondjuk tetszik a pole vagy a staff. Tegyek ra vagy kell az meg valamire kesobb?
    Hat sok lett a ?-jel:)
    Elore is koszonom a valaszokat.