21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Jacky #7032 Rage = düh
Ha eléri a 100%-ot, egy klikk a bal, egy a jobb oldalára, egy középre és szépen elkezdesz pirosan fényleni. Amíg le nem jár, nagyobbakat ütsz, nagyobbak lesznek a critek, de jobban is sebződsz. -
Fed #7031 http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1wigBi
Ez az én lém X-D, gondolom kevesebb lesz ha GL+9et csinálok...XD -
Kabbbbeeee!! :P =) :P XD :) -
Már meg akartam kérdezni hogy mi az rage, mivan ha eléri a 100%-ot illetve a good charma,bad charma is jelentenek-e vmit? -
zozoalma #7028 Hehe Dozi !
Ebbe legalább skilles lehetsz :D
-
http://www.gamesforwork.com/games/play-5437-9Dragons-Flash_Game
Íme a 9 Dragons eddigi legjobb kiadása/patch-e!! (acclaim tuti erre halad, ha veszít még pár játékost.) -
Dialosa #7026 Nem tudtam először miért szegény :)
/amúgy a wisdom ját is ajánlom figyelmetekbe :)/ -
DSUN #7025 !!SZEGÉNY!! csaj...:
http://i160.photobucket.com/albums/t184/JadeAngel07/2008June0512-20-49.jpg -
Nem csak azt a két szót értettem -.- csupán azt a zárójelt figyelmenkivül hagytam :P
Annak ha a Beggar imba lesz csak örülni tudok lévén hogy nekem is van koldusom, már csak az a kérdés hogy a strategist vagy vmeik más role lesz oan nagyon jó... -
nemtom, hogy mikor jön. engem pl az új dragon quest jobban érdekel. mert ha ez az amit a koreaiak kaptak akkor a jelenlegi klánon belüli adv quest lesz. és ők azzal kapták a klánruhákat amik kb tönkreteszik WT/Mansion árakat.
pont mikor odaérnék.. mert akkor a wt ruhák talán olyan 10kk ba lesznek fullban...
-
Fed #7022 Victorion azt mondta, hogy warrior rulez lesz mostantól! Olyan erős smasheket kapunk, hogy a nukert semmilyen shield nem védi majd meg.
(A legerősebb klán a HD és a Beggar lesz(a beggar egy későbbi adv masteriessel lesz erősebb)) -
cellOrion #7021 Na akkor te is csak azt a ket szot ertetted. Olvasd tovabb...
( this is next big new content patch which will be out in 2 or more months or before that...
-
A 4. pont felkeltette az érdeklődésemet... főként az adcance masteries.
Ez kb mennyi időn belül fog bevezetesésre kerülni nem tudod? -
Egy kis infó "Phew"-től Július 26.-án kiadva :
If you really want to know whats coming next here is some information which should have been announced.
1. Bug fixes for all issues like dungeon, Road to dragon, dual cast and black market.
2. New event which is similar to Chinese new year ( As per NDA i cannot give out the exact name or information about the event)
3. New Road to Dragon quest.
4. New skills, Advance Masteries, weapons, collections, and load of content ( this is next big new content patch which will be out in 2 or more months or before that, depends on testing, translation and bug fixes).
Remélem nem fog tovább tartani az általuk reméltnél. -
Jacky #7018 Nem 100%, csak ezt hallottam. -
Méghogy ő a metsere a földjének... 
-
Dear Player,
Thank you for contacting us.
The reported player 'deceblavs' is banned for 3 days.
Please feel free to contact us if you have any additional questions.
Sincerely,
James
9Dragons Support 1
Fed!! SIKERÜLT!!! ^^ -
jó dolog ez a listás kill csak fárasztó kicsit..^^ Mondjuk (nekem) idáig nagyon megérte... Remélem Genyának is meg Pillének is kijön még az okosság!!!! -
DSUN #7014 Fantasztikus 

En meg megint hybnuker akartam lenni... -
szabi34 #7013 sziasztok
én egy darabig nem leszek most mert szar a gépem amire visszajövök remélem mindenki GL lesz:D
go go Sólymok :))) -
Fed #7012 server off v mi a tököm van? -
Majd este eröt veszek magamon és benézek.....
Már nagyon elegem lett gamébol ami a legjobban zavar az a kattogo reklámcsik.... -
kalidor #7010 Sziasztok!
Egy hasznos kis topic, ha valaki nem ismerné még. :)
http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=42764&highlight=conquerors+cave -
Rabbit20 #7009 maszkban át tudsz menni másik klán területére, énis így tanulgattam basic skilleket... maszkot hefei-ben tudsz venni nemtom már mennyibe kerül 10k talán. -
*Raven (leamaradt az "n") ^^ -
Rave!! Remélem olvasod ezt!! Átkerültünk listán HOLNAPRA!! NEM SZOMBATON, HANEM HOLNAP LESZ A MIÉNK! Jó lenne ha bevonszolnád a lusta seggedet a gémbe, vagy lerúgom a májad..=) -
Jacky #7006 Épp elég volt wowban. -
Fed #7005 azért utálod, mert még nem éreztél rá:P
Én is utáltam ECig, utána megszerettem...vicces és eltérő a monoton grindeléstől. -
Jacky #7004 Igen, ha fizetsz valódi pénzt az acclaimnak, azaz prémiumot veszel. -
Jacky #7003 Én csak és kizárólag grindről beszéltem. Pvp-t utálom, semmi közöm hozzá. -
Ezt a reklám csíkot el lehet tüntetni vhogy ami játék közben a fejed felett van?? -
Fed #7001 de pvpben meg 1 semmi. Szerintem spirit beggarral kezdj. Maxold ki a para nukeodat, grind közbe ököllel vagy staffal harcolj, pvpben pedig nukeolj. Adj pár pontot wisdomra, pakolj fel minden wisdom relicet pvpkor, grindeléskor pedig van heal, van más relic wisdomon kívül,tehát a spirit és a strategist között annyi a különbség hogy más a penalty pontjuk, de kb mind a kettő tökéletes grindhez(meg a spirit még a legjobban formázható pvpben és a legjobb is)
Bár ha lesznek új skillel a healer lesz az erősebb...XD -
Jacky #7000 Ja és jól néz ki a mansion szettje
-
Jacky #6999 Na akkor válaszolok a 2. kérdésedre is: Igen, használható közelharcra, sőt alapvetően közelharcos. De van aki pld. a hibridjét nukerré képzi.
Hallani olyasmit, hogy a közeljövőben a "hibridnukert" gyengítik, a paralizáló skilljét butítják. De ha nem erre hegyezte ki vki, nem nagyon érinti.
Bátran ajánlom neked a spirit beggar csajszit. Több oka is van. Sokáig bírja a grindet a heal miatt, vannak buffjai, olyanok is amiket másoknak adhat, fel tud támasztani, olcsók a ruhái, manuáljai. -
cellOrion #6998 Hell-o!
Koszonom valaszodat Juice. Bar nem orulok:P
Amde felmerult rogtona kovetkezo kerdes is olvasgatva a tobbieket(remelem nem szokok ra az allando kerdesekre:) Szoval a mas klanok basic skilljeit vagabondkent meg lehet tanulni. Na ezt mar reg tulleptem. Ilyenkor van meg erre sanszom? Jo lenne BlueDragonkent neha fanolni kicsit Beggar vagy Shaolin skillekkel. A masik hogy lattam egy SM11-es WhiteTigert egy agyon refine-olt sworddel. Harcolni nem lattam csak buffolgatott. Kerdezni nem tudtam tolle mert Brazil volt a srac:P Na most vagy funolt a karddal es basic skillt hasznalt vaaaaagy... Vagy mi? Otlet? Ja es a ket fegyver hasznalatrol meg anyit kerdeznek ha mar enyire belejottem hogy BlueDragonkent oke hogy van basic fist skillem de enyi. Eddig ugy lattam hogy kardon kivul nem ertek mashoz (es nem a hatkonysagot nezve hanem egyaltalan nem ert mashoz). A mastery pointoknak ven ehez koze? Pl: a max 20 pont mar rajta van a swordon. Es ezekutan? gyulik gyulik de most mire is gyujtom? Eddig nem tettem masra. Erdemes? Mondjuk tetszik a pole vagy a staff. Tegyek ra vagy kell az meg valamire kesobb?
Hat sok lett a ?-jel:)
Elore is koszonom a valaszokat. -
Értem kösz, bár a 2. kérdésemre nem kaptam választ.
De még annyi hogy szerintetek melyik a legélvezetesebb kaszt(warrior,hibrid,buffer...) ha egyáltalán van ilyen. Tehát hogy meiket ajánlanátok nekem.
köszi -
Ajánalatos még klánolódás előtt (vagabond állapotban) végimászni az összes klán területét, és akkor minden fegyó basic skilljeit megtanulhatod.(persze nem árt ha van pénzed hogy megszerezd a skilleket) Nekem is minden basic megvan, amit Male kari megszerezhet. Fem karakterek nem tanulhatnak shaoul, Male-k meg SF ül. Ezt nem árt észben tartani. =) -
Jacky #6995 Igen, azokon a szinteken kapod meg a legutolsó tanulható ütéseket. És azokat fogod nézni míg világ a világ, esetleg majd eccer kapunk újakat.
De, minden kaszt kétféle fegyót tud használni alapból. Pld. spirit beggar nemcsak kesztyűvel, hanem staffal is tud harcolni. Méghozzá nem is akárhogy, pedig csak alapokat kap.
Sőt, úgy tudom más fajokét is meg tudja tanulni, ha átslisszol azoknak a kezdőterületére és nem ölik meg az őrök. -
Hali!
Régebben sokat jáccottam 9D-t, és most visszatérnék, meg is vannak a régi karijaim. Az lenne a kérdés csupán hogy ahogy néztem a max szint az 200 felett van, na most van én mindenképpen egy részeges karate mestert :D akarnék csinálni, de ahogy néztem a spirit és a strategist beggarnak is a legutolso drunken fistes ütései revolving chakra cheng nem tudom hanyadik szintjén tanulhatok ki...
Ez azt jelenti hogy utána egész játék alatt azokat a mozdulat sorokat kell nézegetnem?
Illetve spirit vagy strategist beggar egyáltalán használható közelharcra, vagy azok csak ilyen életöltős, lövöldözös kasztok?
Válaszokat előre is kösz -
juice404error #6993 Sajnos nem lehet. Már többen megpróbáltak karit áthozatni másik szerverről, de mindenkit elhajtottak azzal, hogy nem megoldható.