9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
elõször is FAQ, ha az nem használ akkor, véleményem szerint vannak external woundjaid, azokat orvosnál tudod gyógyítani, ha meg nem ez a gond, akkor fingom sincs! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok.Segitsetek légyszives 800a hpm de valami miatt csak 290 megy fel és nemtudom hogy miért segitsetek légyszives.Meg azt szeretném tudni nincs e véletlen valami jó magyan honlap errõl a játékrol.Válaszotokat elõre is köszi
bocs a duplapost-rt

amugy meg a Secret solver szart sem ér a legjobb a klán epithet student és acolyte

én nem emlékszem hogy adott volna epithetet pedig elsõnek végig csináltam a küldetést

Atti12
végülis ha nem akarsz secret solver of the for gods lenni akkor ne is olvasd el ^^

zsakosfrodo2
Nem a történet a lényeg, hanem amit az utolsó történet végén ad.... -.-

a story teller fölösleges én soha nem csinálom meg egy sztoriért kidobok 500 gold-ot ami akkor nagy szám ésez nekem nem éri meg

Shaolin-nál a Story teller mit mesél elõször? Valami 100gold-os (azt hiszem pia)-ér cserébe? (utána van még pár fejezet. a 4. is megvan, csak az 1.-t nem tudtam elolvasni) Valami "kb." leírás is jó lenne. THX
zsakosfrodo2
Az utolsó részben van egy mondat, asszem Repeat elöttit kell megismételni. Próbáld pontosan beírni, írásjellel a végén, majd ha nem mûködne akkor írásjel nélkül is. Az egyiknek mûködnie kell.

Sziasztok. Segitsetek nekem légyszives a beggarsklánba akarok jelentkezni voltam a fönöknél beszéltem vele de valamit irni kell nála de nemtudom hogy mit pliz segitsetek. Köszi
Megvan, belaggolt a rendszer:S

Lenne még egy kérdésem...

A Wu Tang clan-nál annak a részeges fószernek kell vinni egy gyógyitalt, mert alkoholmérgezést kapott... Csak amikor visszavittem a gyógyitalt, megnyitom a párbeszédablakot, és nem csinál semmit:S

Ez másnál is elõfordult, vagy ilyenkor mi a teendõ???

PvE: Player vs Enviroment vagy valami ilyesmi ^^ szal mikor gyakod a mobokat ezerrel 😊)

asd

Broafka
mik ezek a PvE meg ilyenek? 😊

PvM? ^^
PvE: Gyengébbet üt, viszont mindig talál, és mobok pedig nagyon nagyon ritkán találják el 😊Szal nekem pl volt olyan, hogy 4 mob volt rajtam és 3-at megöltem úgy, hogy el se találtak még egyszer se 😄
PvP: Dex-es warriorok a királyak pvp-ben 😄 Healerrel mindegy hogy dex-es vagy str-es vagy, úgyis kikapsz xD mivel healed-bõl pvp arénában vesztesz 75% ot, buffok pedig használhatatlanok, asszem mind 30 mp recast és 6mp-ig tart :SSSSSS

asd

Jah másik meg hogy dolgozok, igaz kötetlen munkaidõben festek, de általában este 6 elõtt nem tudok géphez kerülni. 😞 Meg ugye 10-12 óra munka után fáradt is vagyok kicsit 😄 szal max. 2-3 órát vagyok fent egy nap...

Nekem is angyon laggol egyébként, tököm kivan néha...

asd

Jó majd felnézek, csak most kezdtem egy beggart én is 😛
Meg az a baj, hogy minden buffom 1es mert ugye eventnél voltak jó cuccok és nem húztam addig õket, most meg nagyon nincs kedvem és gyenge vagyok 😞

asd

RussT
mostanában már én is parázok az ilyen lag-os behalásoktól, ma is volt egyszer-kétszer hogy 20-30 mpre beállt a játék :|
Mellettem meg meghalt valaki 800 BP-vel aztán persze a lag miatt még feléleszteni se lehet az ilyen karaktereket :/

meg Shi Zangban a lightning shadows leadereknél mintha lagosabb lenne a játék mint máshol (bár lehet hogy ez csak egy hülye feltételezés . 😄 )

U.i: DEXes karival mennyire nehezebb, másabb PvMezni mint STRessel?

http://www.igazsag.extra.hu

RussT
nemtudom mitöl lehetett, de mostmár nekem is joval ritkábban csinálja 😊)

Nem igaz ma rohangáltam és keresgéltem a boss-okat amikor hirtelen belaggolok,de súlyosan 10perc után általába felbaszta az agyam és újraindítottam,de maikor megint belépek ugyanúgy laggol-ok,a poén az hogy egy árva lélek sincs ott ahol belaggol-tam. remélem holnapra megoldódik mert mára nagyon felbaszott

Rabbit te meg legyél kicsit aktívabb kéne egy profi healer mert most csak alacsony szintû bufferek vannak fent õk meg még normáláisan fejleszteni se tudják hiába próbálok segíteni 😊

Na mi van itt? 😄
Nem volt gép most pár napig sajna, azért nem írkáltam 😊
Egyébként sztem én megyek Asura-ra ha megnyílik 😄

asd

Broafka
de jóóó!
belaggolt a játékom, és meghaltam!
500 ölést vesztettem!
csak kb úgy 2 hét munkája...

úgy örülök ilyenkor!! >-(

Devil_Gy
WU-TANG nél mit kell csinálni ha megvana 2es chi légzés? és a futás is? lesznek még itt skillek meg q vagy máshova kell menni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

miilann
egy emberrel is meg lehet csinálni könnyen <#eljen>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hali.A Demon-oknál a 3 perces kõoszlop zúzást 2 emberrel meg lehet csinálni könnyen.Leütöd 50% alá azt a másik szétveri.ezt 3x csinálod azt rohansz vissza,míg te rohansz a haver leüti az utcsót is és 2 másodperced még marad.Csak ennyit akartam közölni!!!<#vigyor3>

Live to dream, Dream to live.

Atti12
lépj fel lvl 13 ra, akkor kijön felül egy kis cucc, az lesz ráirva hogy chi breacthing. Ugyan olyan lesz mint a legelesõ küldinél amikor a meditációt tanuljuk meg.

Devil_Gy
hogyan tudok chi légzést feleszteni??:S:S lv 12 vok és sehol nem tudok ilyet csinálni. emiatt új skilleket sem tudok tanulni:S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gubberx
Nekem elég ritkán fordul elõ csak,8-9 óra alatt 1x talán de akkor sem mindíg.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

miilann
"Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..)"

nálam ja,kurvara irritalo
fõleg olyankor szokta csinalni ha partyba hivnak,de akkor sem mindig

Malakai
Hi all!
Melyik szerveren játszik a többség?
Karaktereket nem lehet átvinni 1ik szerverrõl a másikra, mi? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

inter15
Ismét nem lehet bejelentkezni. Kezd kilenni a tököm.

RussT
Datong elsö falujában vannak disznók <#ravasz1><#wink>

No, mostmár végre megy rendesen (legalábbis nálam), patchelték a patchet <#idiota>
frissítések listája (még a 9-sé)
és az egyik leglényegesebb: 3. Modified the bug of Sacred Flower's skill <#taps>
CoF bugon kivül meg föleg csak szöveghibákat javítottak :/

Sacheteket még engedi beváltani <#wow2>

Nektek szokott olyat csinálni hogy kilép a játékból? :S(9dragons hibát észlelt , ezért leáll..stb..)

Broafka
szal most javítják?
ideje lesz...
és hozzák vissza a disznókat! nekem kellenek! 😄

engem is kidobott egy küldetésnél,igaz még nem csináltam meg de már maga az is fura volt hogy GC7-en nem emlékszem hogy a gyógyítónál idõre mennõ küldetés volt mert én valami olyat kaptam,már írtam nekik de akkor ezek szerint fölösleges volt

inter15
Most patch-elik éppen.

Broafka
nem! mindenkiével!
engem ki is dob ha rámegyek olyanra amit már megcsináltam! 😊

akkor megnyugottam hogy nem csak az én küldetéseimmel vannak gondok

inter15
Lol Jinanból átjöttem hefei-be és nem tudok visszamenni. Egybõl disconnent-ál

Broafka
ha most játszottál... akkor az új update van fent és az új updateben van a quest bug! egyetlen questet sem lehet használni! legalábbis minden quest egy üres doboz!

quack
egyébként csak nekem van az a bug egy ideje (tán a disznós peccs óta) hogy amikor a questtel kapcsolatban az én karakterem beszélne (ilyne piros betûkkel), akkor csak egy üres fekete négyzet van a helyén...nem túl nagy bug de azért jó lenne ha javítanák (az uj apdettel meg nem jatszottam)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Strahd_
unistall .) es ujbol felrak? 😊

Broafka
nem tudom valahogy újra letölteni az update-t?

Broafka
lol, nálam totálisan szar! a questeket nem látom! ha ott van egy quest, akkor csak az van kiírva hogy mit fogok kapni ha megcsinálom, de se a quest neve, se célja nincs ott, semmi szöveg, szal nem látok semmit!

aztán meg fatálisan összeomlott a rendszer, kilépett a játékból, hiba üzenet, hogy hibás az új verzió, meg ilyenek!

Broafka
és sacred flower skilleket javítottak?

RussT
Na, reggel lejött a 9-es frissítés: a disznókat, sacheteket nem engedi már beváltani - de azért még vannak akik 10-20 aranyért megpróbálják eladni.. <#levele><#gonosz3>

Eddig csak annyi pozitiv változást vettem észre hogy a hirdetéseket végre a képernyö legfelsö részére rakja, igy nemzavarja a harcot uj területre érve <#smile>
Viszont a questeknél kiír néhány shaolinos ás sacred floweres feladatot is (thief embernél) <#wilting><#idiota>

Strahd_
nem fognak eltunni a malacok az inventory bol az event utan , legalabb is a karacsonyi event utan se tuntek el csak nem tudtad bevaltani..

Broafka
kulccsal nyitottam, de akkor is szar esett belõle! :-/

miilann
gold piget beviszel rögvest kapsz gold chestet és 3 red gold keyt,szal sztem kulccal nyitotta

quack
milyen relic? egy statuet ad golden piges kveszt
kulcs nélkül 99% hogy szar cucc lesz benne, még kulcsokkal us csak ritkan vannak jo cuccok, lás lejjebb

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Az azért jó mert kapsz 10 good karmát is érte, fõleg azért adta le a legtöbb ember...

asd