Fed#6460
elég untnak tűnik a forum, ezért egy kis hírrel szolgálok, amiről lehet hogy páran nem tudtok. Előre szólok, hogy ezt in-game-ben hallóttam, Victoriontól, aki vietnámi szerveren is tolja,és sajnos ezért nem biztos hogy ez az acclaim 9dragonsnál is így lesz tehát:
Elvileg 2-3 hónap és új map, de szerintem jövőre lesz új pálya ahogy acclaimot ismerem. Az új mappal bejön 1 új CC, és 1 új pálya mint liaodong vagy HZ stb, de ennek vlami Ice-map lesz a neve. az XP rate elvileg meg duplázódik, de ha nem is duplázódik, de megnő. (CSen 1nap alatt szintet lehet lépni elvileg, bár ez sztem CherubUltima sebességgel van számítva) új skillek érkeznek, és a nuker és a hybrid role le lesz gyengítve: para nuke nem fog olyan jól működni, a nukerek ereje pedig vissza lesz véve, és elvileg a VE shield csak CK ellen fog működni. A warrior és healer role lesz a legjobb elvileg. A HD warriorról azt hallottam, hogy HP elszívó képessége lesz haha! Ami grind és PVPben is remekül fog működni. Az össze clan warriorja elvileg CK elleni védelmet kap(elég jól jönne az ziher) a healerekről nemtudok semmit. Ja és a Wu tang nukerek pedig VE szívó képességüek lesznek, de ezt is csak hallottam. A lényeg, hogy a warrior lesz a pvp ura, és a nuker pedig olyan lesz mint most a warrior(tehát szenvedés lesz a pvp). Szerintem a hybridek itt is jók lesznek, de nem lesz akkora hatalmuk mint most.
Szerintem tökre fair lesz az új rendszer, mivel a nukerek túl nagy hatalommal bírnak...egy GBs nuker ha nem is öl meg, de megizzaszt 1 CSs warriort. Engem sok GBs nuker szedett le duelben, és minden warrior így van ezzel. Én már nagyon várom az új mapot ^^