21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#6472 Valaki segítene? mért van az hogy 1 nagyobb szintű több xp-t kap egy szörnyért mint én ráadásul amikor elértem azt a szintet én mégkevesebbet kaptam mint ő ez miért lehet? (aztmondta hogy azt hallotta hogy a nukerek többet kapnak de ebben kételkednék) valakinek van rá valami értelmes válasza? -
#6471 Az új skill trainerről még semmi hír? Vagy akinek meg van és lenne szíves elküldhetné privátba! -
minsc #6470 Köszönöm a választ, igen erre gondoltam.Ezek szerint viszont saját magát mindenki fekete háttérrel látja.E miatt is kérdeztem.
-
Lawless #6469 A zold és pirosra gondolsz? ha arra akkor egyszeru a válasz! ha blackos vagy akkor a blackosok neve zold hátérszínnel lesz a whitosoké pirossal és a vagabond sárga ha jol emléxem! és ha white vagy akkor viszont a whitosok lesznek zoldek és a blackosok pirossak!
White (Beggar,WuTang,Shaolin),Black (Demon,Thievas,Flower)..semleges a Vagabond az sárga mindenkinek -
minsc #6468 Sziasztok!
Most kezdtem el játszani.Kérdésem az, hogy mi a jelentősége annak, hogy egyes játékosok neve milyen háttérszínben jelenik meg?
Egyébként a játék jó.
-
#6467 én csak egy dolgot várok nagyon... de azt nagyon! az item mallos refinevédő izébigyót! aztán majd árulom a sok +9-10-11-12 es fegyót jó áron csak jönne már
-
DSUN #6466 Nos igen, elég jól néz ki a havas pálya.Az itemekről annyit hogy ha bejönnek azok a patchek amik vietnámon már bejöttek akkor nagyon sok ár fog változni..BE megy majd az egekbe(a +9-nél magasabbi refine miatt)WT,Mansion cuccok egyre mennek le az egyre nüvekvő rf,cs és kitudja milyen hamari gl szintek miatt..A +12-es refinéről meg annyit h még vietnámon is luxus az....Én rendelkezem egy sm12-es híbriddel vietnámon, és az ottani pályafutásom alatt 1-2 +12-es fegyót láttam..Viszont tele van rózsaszín fegyverekkel az egész map(+10)Énis nagyon várom már h ezek bejöjjenek az acclaimhoz is..Jól jönne az xp rate emelés.!!:)Kitartás -
Jani79 #6465 Csak 1 tipp!!!
A tűzfalad okozhatja a problémát. Nekem is volt hasonló. -
rockyboy #6464 Hát először is Connecting to game server... elszámol 14-ig, aztán connecting megint aztán Connecting to game server. Will be aborted in 12sec és számol visszafelé. Elszámol 0-ig és kiírja hogy connecting to the game server aborted... -
Fed #6463 mit ír ki? Ha error-code 1 akkor csak próbálkozz sokszor, ha vlami más akkor azt mond el itt, hátha tudjuk a választ. -
rockyboy #6462 Hali!
Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Letöltöttem a klienset(11-20-07), feltelepítettem, update is megvolt, és amikor be akarok lépni egyszerűen nem enged be:S 10 megabites chellom van, és nem tudom hogy mi lehet a gond. Az account nevet és kódot is helyesen adom meg és a jobb oldali billentyűzetből is beírtam 3 betűt a kódomból, ahogy a játék kérte. Tudnátok segíteni? -
Lawless #6461 hát igazad van Fed...warriornak eléx xar lenni mostanság így ahogy van a game...hybrid simán kinyír,nuker is még esetleg a healerrel fellehet venni a harcod de az elozo ketto az gyilkos :) ! tudom mi az h sm meg gb-s nukerok fc-sen kinyírnak...elég szomorú és hát sajna viszi el az életkedvem is :( ! johetne már valami amitol a warr is elonybe kerul! amúgy koszi az infot és a map az tényleg Icq-map lesz :) láttam képeken és elég jol nézett ki :) ja meg láttam +12es fegyokat rendes embereknél nem vgm meg gmeknél na meg 4slotos ruhákat...zsír lesz csak már legyen :) -
Fed #6460 elég untnak tűnik a forum, ezért egy kis hírrel szolgálok, amiről lehet hogy páran nem tudtok. Előre szólok, hogy ezt in-game-ben hallóttam, Victoriontól, aki vietnámi szerveren is tolja,és sajnos ezért nem biztos hogy ez az acclaim 9dragonsnál is így lesz tehát:
Elvileg 2-3 hónap és új map, de szerintem jövőre lesz új pálya ahogy acclaimot ismerem. Az új mappal bejön 1 új CC, és 1 új pálya mint liaodong vagy HZ stb, de ennek vlami Ice-map lesz a neve. az XP rate elvileg meg duplázódik, de ha nem is duplázódik, de megnő. (CSen 1nap alatt szintet lehet lépni elvileg, bár ez sztem CherubUltima sebességgel van számítva) új skillek érkeznek, és a nuker és a hybrid role le lesz gyengítve: para nuke nem fog olyan jól működni, a nukerek ereje pedig vissza lesz véve, és elvileg a VE shield csak CK ellen fog működni. A warrior és healer role lesz a legjobb elvileg. A HD warriorról azt hallottam, hogy HP elszívó képessége lesz haha! Ami grind és PVPben is remekül fog működni. Az össze clan warriorja elvileg CK elleni védelmet kap(elég jól jönne az ziher) a healerekről nemtudok semmit. Ja és a Wu tang nukerek pedig VE szívó képességüek lesznek, de ezt is csak hallottam. A lényeg, hogy a warrior lesz a pvp ura, és a nuker pedig olyan lesz mint most a warrior(tehát szenvedés lesz a pvp). Szerintem a hybridek itt is jók lesznek, de nem lesz akkora hatalmuk mint most.
Szerintem tökre fair lesz az új rendszer, mivel a nukerek túl nagy hatalommal bírnak...egy GBs nuker ha nem is öl meg, de megizzaszt 1 CSs warriort. Engem sok GBs nuker szedett le duelben, és minden warrior így van ezzel. Én már nagyon várom az új mapot ^^ -
#6459 Ejha! fucklaim megint elfuckolt valamit... Nem tudok belépni (unknown error code:-1) mivanezekkel?? -
#6458 Sok sikert kívánok! -
Lawless #6457 ToshiBá ja az bardon van én Nirvanán vagyok és ott más a helyzet :) :P !hálistennek! igaz én majdnem soha nemvagyok war-okon mert szombatrol vasárnapra van éjjel 1tol 3ig és olyankor már dolgom is van mint pc elott ulni így sajna olyankor nemvagyok!de másnap mindig tudom ki nyerett :D! ja Fed az az XXX azt írtam magamhoz :D titkolom a szintemet :P h behozhassalak és én legyek a legnagyobb ha nem is mindehol legalább a Nirvanán magyar :) kívánjatok szerencsét :) -
sleepwalker77 #6456 Itt elég nézz körül:
http://9dragons.mmosite.com/ -
#6455 valaki nemtud olyan oldalt ahol van quest leírás vagy valami? mert van pár küldim amiben nemtom mitkell csinálni és nem szeretném leírni egyesével -
#6454 hehehe !!! Méghogy a Fehérek jobbak... ez elég gyengusz volt... mikor is nyertek utoljára a fehérek Bardo-n? 1-2 hónapja? persze war utáni cc PK ban ők a jók ez tény... de az meg azért mert fehér ködös az agyuk, és nem tudnak veszteni -
Jacky #6453 Az a quest egy verseny. De nem fogod megnyerni. Egy béna epit kapnál érte asszem, ha első lennél, de nem leszel. Egy kis mellékesnek felfoghatod, némi pénzt ad még pluszba a droppolton kívül. Ennyi. -
Rabbit20 #6452 nem mert énis botolok :D -
#6451 Hi all most kezdtem újra a gémet fél év után még ahhoz is idő kellett hogy rájöjjek hogy is kell futni XD van 1 32 es blue dragonom Brado-n és nemboldogulok 1 questel vmi heroic quest hogy 10 perc alatt ki kell nyírni x rókát abból mennyit kéne kb kinyírni? és ráér 10 perc után vagy még a 10 percben kell visszamenni jelenteni? (meg nemtom hogy honnan szerezzek pénzt most van olyan 70k-m az viszonylag normális?) előre is kössz -
Fed #6450 mi ez az XXX? -
Fed #6449 lol:P Nyugi law, csak szórakozom. Kösz^^ Silkroad? Nem zavar a sok botter? >.< -
Partvisnyél #6448 Szép volt Fed! Grat! -
Rabbit20 #6447 hát sok oka van h miért nem, de áttértem silkroad-ra :) -
Lawless #6446 amúgy meg gratulállok mert nincs mindenkinek meg ez -
Lawless #6445 Fú Fed most bírod magad? nemfáj a szád? és igazad volt tényleg 1 hulye van a képeken ebben igazat adok neked :P ! és h tudd a white sokkal jobb :P errol ennyit! -
Fed #6444 miért nem játszol Rabbit?!!!!! -
Rabbit20 #6443 Szép :) Gratz Fed :D
Jó látni sok ismerős nevet, h még mindig játszanak ^^ meg rossz is :/ -
GYILOKOLI #6442 Sziasztok srácok :)!Éppen most töltöttem le a játékot és,hát örülnék neki ha valaki segitene megérteni a dolgokat :P. Eddig wowoztam de az már unalmas :D szal ha valaki lenne olyan kedves elmagyarázni pár dolgot az irja meg priviben az msn-jét köszi ^^ -
Fed #6441 cső skacok!
Itt van pár kép egy hülye gyerekről...érdemes megnézni^^
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpff59
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpgqVr
http://www.postimage.org/image.php?v=aVphHK0
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpin8r
http://www.postimage.org/image.php?v=aVpiM4S
Free, King, ti következtek! A whiteoknak nem mondom, mert soha többé nem fognak wart nyerni:P ^^ -
#6440 szerintem amikor segítesz valakinek tisztában kellene lenned avval a ténnyel ,hogy bármikor szó nélkül leléphet a cuccaiddal. -
Jacky #6439 Van benne valami. A játékosok 80%-a úgy eltűnik pár hét után, mint szürke szamár a ködben. Csak az a gond, hogy viszik a segítségül adott fegyvert, pénzt, killer epit, akármit... -
DSUN #6438 hehe
Az én voltam ha jól emlékszem.Keressed fel Pillango-t vagy engem(Girl[HUN] -
MaShiii #6437 tovább gondoltam :) most keztem :) ! hát ma duplán nemleszek mert megyek szulinapra de igérem megkereslek! koszi amúgy :) én nemszokok konyorogni :) kidobtak 1 bandbol csak azért mert megmontam h magyar vagyok :( ! szép osszetartás mondhatom :( ! nembaj majd megadom nekik :D -
#6436 Könyörgök!! Csak akkor gyere, ha 3 napnál tovább maradsz a játékban!!! -
#6435 -
Jacky #6434 Inkabb neked kene konyorogni, hogy bevegyenek .. -
juice404error #6433 Keress meg engem ma dupla után a játékban.