9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Befejeztem elég volt !
<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
asd
asd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Van néhány elég sz*r quest amit nem tudok megcsinálni :/
Egyébként szerintetek ki lehet hagyni a questeket? Mert így nagyon lassan lehet fejlõdni... Szal késõbb nem lesz valami olyan quest amit emiatt nem kapok majd meg?
asd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Miért nincs nekünk még mindig modink???
Egyszerüen nem hiszem el, hogy ennek ilyen sokáig kell tartani.
A qrva életbe már.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
9Dragons ec2 Hyb beggar elado:) Silkroad 95 Wari/Clerik 2H Elado Silkroad 82 Chine Bowos kari Elado
Valaki kerdezte: Clan contribution pontokat en ugy szoktam novelni, hogy "adakozok" / ingyer adok a csokanak pl. fegyvert vagy akarmi mas cuccot. A clan nagyfonok mellett levo sracnak. Van mas modszer is?
Nekem is lenne egy kerdesem: A HP pontokat instantba/azonnal (med nelkul) lehet novelni? HP potion-ra gondoltam, van ilyen? 😊
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
akkor most üssem szét a gyakorlóbábu fejét még 450-szer?
asd
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
meg pl olyan fegyvert amit white clanos hordhat (polearm, sword, staff) ne áruld black területen mer ugyse veszi meg senki
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
pls írjatok whispest, bennleszek kb 10ig asszem
Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív
ujonc vagyok a 9sárkányba, és ez zúzós deva monkot szeretnék összehozni, ehhez kérnék egykét tippet (statok elosztása, mastery, skillek, ruhák), illetve keresek magyar shaolin klánt.
jelenleg GC 11 vagyok, de ma meglesz az OC 1 is.
mivel gc 3-4ig csak ess-re meg con-ra pakoltam ezér most vészesen pakolom str-re meg dex-re (ezt a tippet egy nagyobb deva monk adta), de ugy hallottam oc 1en ujra lehet osztani a statokat, szóval pls segítsetek hogy osszam újra, illetve szintlépéseknél mire tegyek
elõre is kössz
Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Most lemeztöredezettség-mentesítek már vagy fél órája, hátha javít valamennyire a dolgon :/
asd
Vivimos por ti, vence por nosotros.
asd