Grindelés egész tűrhető vele (de lényegesen lassabb, mint bármelyik más role, legalábbis középszinten~=sm). A GB WD bracert nagyon fel kéne már venni az attack rate miatt (úgy, mint a 60-as platet). :-)
PVP-ben a lehető legjobb támogatókarakter
1: Harcossal csapatban nukerre nézve halál, mert 1 para miatt beérik, és lekaszálják.
2: Nukerrel csapatban meg harcosra nézve halál, mert a parát szinte folyamatosan fenn lehet tartani, így a nuker gond nélkül lelövi.
Hátrány, hogy szinte minden ellenfélnek 1-2 ütése/lövése halálos, mert a chi dodge sose lesz elég magas, str hiányában meg egy nagy smash egy harcostól kivégzi. Ezért sokszor futásra kerül a sor, dehát ez a nukerek sorsa...
Utóbbi időben főleg CS-k (UF) ellen csatázom kollegákkal, és egész jó a hatékonyságunk, ha vagynuk elegen, és nem figyelnek fel rám időben.
1 vs 1-ben FD-n dueleztem Free nukerével, akkor "nagyjából" egy szinten voltak. SM-en esélytelen voltam a wisd hátrány miatt. GB pedig még nem vagyok :-) Elvárásaim alapján talán EC-n lesz újra esélyem azonos szintű nuker ellen.
10-20 szinttel magasabb nem wisd építésű karakteren lehet tartani a parát véglegesen.