9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Semmire.Majd késõbb lesz rá szükség.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hogyan lehet sok penzt keresni???? Lattam hogy valakinek 450k-ja volt....Hogyan lehetseges ez???

Faki
Engem meg az érdekel, hogy kimaxoltam a sabre masterity-t már jó régen és van egy rakat pontom csak fogalmam nincs mire rakjam.
Másik kérdés: Bracerek mire jók?

Faki
Kijelölöd, majd ALT-ot nyomva aktiválod.

BlackShadow
srácok, miért vna az h a "basic demon lightfoot" (v vmi hasonlo nem emléxem rá pontosan.. GC-1 en kaptam))nem csinál semmit? elvileg ettõl kéne gyorsabban futni nem? rákattyolok de nem történik semmi..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A hybridrõl csak annyit, hogy nem úgy van az, hogy semmihez nem ért igazán, hanem mindenbõl ért valamihez elég pro szinten (pl övé a legerõsebb nuke a játékban), és ha felfejleszted minden skilljét, akkor nem egy rossz kari lesz.
A hátránya az, hogy míg mindent felfejlesztesz, megõszülsz, és akkor nem beszéltünk még a végtelen idõt igénylõ buffok nem akítv fejlesztésérõl.

Gubberx
egyébként sztem egyetlen olyan játék sincs amiben magas szinten ne lenne lasu a fejlõdés.... (wow,sro,lineage,stb... mindd ilyn lassu evvan😊 )
Kivéve talán a guild warst mert ott lvl 20 a max😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

inter15
Ezért nem lehet a relic-et használni. Ha valakit érdekel keressen meg Little_ARK néven.

inter15
A bad charma érdekében le kellene egymást hentelni bloody plain -on 😊)

inter15
A black clan -osok közül van fennt valaki ?

Atti12
nemtom, nekem nem jön be 😊. Én azt szeretem hogyha egy dolgot csinálok, de azt profiul 😄. De egyébként attól hogy nekem nem tetszik, másnak tetszhet 😊. Én csak elmondtam a véleményem.

quack
oc8tól lehet csak újra választani asszem, de ez még mindig nem chat, sõt nem is kell leirni mindig azt amire épp gondolsz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

uj kasztot akarok vélasztani!!!! de nem engedi pedig még 1 szer sem kértem ujra
na basszus....lett egy csomo str em meg dex em.... tömérdek de anyiras sokat raktam rájuk h 446 hpm és 551 manám van😄DD nem baj😄 köv szintem most egyenlöre mana...me az több kell hp is kell😄D bár
megvan csak a tigerbe kellett ütni...de aztán õ ütött és behaltam_DDD
tuti h tiger adja de .... az piros😄 és a 37 es alig birta leölni😄
TIGER FUR-t**
haljátok.. tiger skin-t honnan szerezhetek?
quack
ja igen télleg, ott spear van a warriornak bocs

jah és a botherhoodoknál a buffer axes......
hybrid nem szar ha jol megvan csinálva...mellesleg rá lösz 1-2 varit aztán oda mész azt szét ütöd....nekem az is bejön de most 1 szint és buffer vagyok!!!!!!
quack
miért szar a hybrid szerinted? én az ofisel fórumon olyanokat olvastam hogy szinte olyan erõsen sebez mint a warrior + tud ugye healelni, stb.
tényleg érdkeel mert váltani szeretnék a wutang warriorról mert nagyon gyakran kell meditálnom, pedig szerintem jól osztottam a pontokat (str fõleg, kicsit kevesebb dex, aztán con és a maradék ess)

haha....de mér 2. ra választottam azt!!!! mert eleinte véletlenul hybridre kattantam...anno...aztán varázsló:Spés aztán bazshattam ujat kezdtem
Faki
Nan meglett, másfél óra keresés után.. ott volt az orrom elött, ehh.

Faki
Egy gyors kérdés: Shi Zan-ban van egy arc akitõl ellopták(?) a ládáját, megtaláltam valami fa alatt. Utána elküld valami Nand archoz, mert elvileg a lopott cuccok rajta keresztül mennek át, és aszondja ottvan a Xinnan falutól nyugatra. Csak az a baj hogy felkutattam az egész terepet és semmit nem találtam.

Másik: amikor indítom a játékot a menü betöltésekor valamiféle errorokkal dobál ki, aztán egyszer csak sikerül neki. Na ez mafax?

evan 😄
már tudod xD

asd

Casillas
jaok, traininggel megoldodik, htx

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
hiába támadok azzal, 0,00% marad :S

LeonSilver
Nem az alapot amit tanulni lehet hanem a Basic Wu-Tang fistet amit quest után kap az ember 😛

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Atti12
felkell fejleszteni az alap fist támadást 2es-re

Casillas
wu tangban oc1 vagyok, de nem tudok bemenni a nagy kapun a fõnökhöz, hogy classt válasszak (nem is voltam még bent korábban se, állítólag ~gc9 óta be tudnék menni).mikor rákattintok a nagy kapura, kiírja pirossal jobbra lent, hogy:

Not .
You don't have any Qingfeng's Letter.

wutang mapon nincs megoldatlan kvesztem, hogy tudok bejutni, mit nem csináltam meg? <#confused>

inter15
És mi lesz majd akkor ha a monsterek 0.01% -ot adnak bakker.

BlackShadow
és közepes sebzés közepes miss arány? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

te n00b EU szerver?😄 jaja vannak bossok, legtöbb megkajál pár ütésbõl még, de majd ha megnövök=) mi az új nicked? u.az?

effe lv6 24254

Vannak bossok?

asd

Kry
ok köszi mindent aragorn remélem majd egyszer összefutunk a játékban, én EU-n jáccom. 😊

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Atti12
elöször is döntsd el hogy nagyot akarsz sebezni, de sokat misselni, vagy pedig kevesebbet sebezni, és semmit se misselni. az elsõ változatnál sztem 2 erõ 1 constitution 1 dexterity, a második változatnál pedig 2 dex 1 erõ 1 constitution

Quack: Én is most csináltam emg ezt a küldit, és nekem nem kezd unalmas lenni, nem szabad mindig hentelni, mert akkor tényleg megunod. Néha menj el haverokkal pvp-zni vagy boss-t ölni, vagy valami kikapcsolódást is csinálni, ne csak hentelni 😄

Kry
Sztem akkor maradok a warriornál jo lesz az nekem. Márcsak egy uccso kérdés és utána nem kérdezõsgetek tovább. A warriornak mi a javaslott pont elosztási arány, magyarul mondjuk 1 szint fejlödés után kapsz 4 pontot (vagy lehet hogy késöbb már többet nem tom) és abbol hányat mire osszak? Gondolom erõ, élet és dextery között érdemes válogatni.

quack
igen ahogy észrevettem ez a játék nagy hátránya hogy magasabb szinten már rohadt uncsi lesz a lvling, pedig a questek most már tök jók és elég sok pontot is adnak...most lvl42 vagyok, egy road to karmás kveszt (amikor az öreg faszi katona kölkét kell megkeresni Jinanban de má meghalt) 3 részbõl állt és részenként ~4500xp-t adott ami összesen majdnem 20% volt, de ha egyszer már a fehér monsterek is csak .25 körül adnak, nekem má az is elég uncsi és csak rosszabb lesz a helyzet gondolom

Kry
nah most raktam 4 pontot dextere és jobb is lett sokkal. Végre nem minden 3. ütés találta csak be. 😊

Kry
Ok kösz, bár naon idegesit a sok miss, mert ha mindig betalálnak akkor 2-3 támadásbol végeznék az ellenfelleimmel igy meg elkinlodok velük egy csomot szal sztem most rakok egy kicsit a dexterityre is.
Egyébként jo naon a játék 😉 a Silkroadnál jobban tetszik.

Atti12
ja és én a harcost, vagy pedig a buffert ajánlom, de te döntsd el melyik akarsz lenni 😉. Remélem tudtam segiteni

Atti12
harcos-nak sok éelte van, nagyot sebez, de viszont nem tud egyszerre olyan sokat támadni, mert kevesebb a manája. harcosbol két fajta van, van az elsõ amit nagyot sebez, de sokat missel, és van a másik ami kevesebbet sebez de mindig talál.

Buffer nek kevesebb az élete, de viszont nagyon sok manája van. Neki az elsõdleges szempont az hogy tud +-t adni másra, meg magára is.

Varázslónak sok a manája, de kevesebb az élete, valamint csak neki kell a wisdomra raknia, mivel ez növeli meg a chi kung defense, és a chi kung dodge ot. Õ chi kung támadásokkal támad, tehát távolrol lõ ilyen energia golyókat 😄. Nekem nem tetszik 😊.

Hybrid meg mindenböl tud egy kicsit, de egyikbõl sem olyan erõs, mint az elõzõ 3. Szerintem ez a legsz*rabb kaszt.

Kry
Meiket ajánlod vagy ha azt akarod mondani hogy "ameik nekem tetszik" akkor pedig lécci kicsit részletezd ezeket, pl hogy elõnye hátránya. Amugy nicsn valami magyar oldal ahol ienek le lennének irva? Vagy a F.A.Q.-ba is le lehetne irni 😉

Atti12
pontosan 😄

Kry
ööö meik mien? xD. Bocs hogy noob vok de mondom nem rég kesztem a játékot. Bár a buffer az gondolom amiképes erõsiteni a tulajdonságokat, a hibrid az ami keverék, a harcos az meg a tank lenne? Ezelõtt wowoztam 😊

miilann
ha lándzsázni akarsz továbbra is akkor harcos

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Atti12
harcos, buffer, varázsló, vagy hybrid akarsz lenni?

Kry
Hellosztok,
2 napja jáccom és szeretném ha segitenétek hogy hogyan osszam el a pontjaimat fejlödések után. Most BrotherHood of Thiefes karival vagyok lándzsás és LS8, eddig minden pontomat strenghtre raktam. Segitsetek pls hogy a továbbiakban mire rakjak... Elõre is köszi.

Atti12
ahelyett hogy körül néztél volna ujra kezdted? -.- ha nem teszik a kaszt amit választottál akkor odamész a klánvezetõhöz és választhatsz új kasztot. De ugy kell annak, aki nem olvas csak kérdez...