9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Másik kérdés: Bracerek mire jók?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A hátránya az, hogy míg mindent felfejlesztesz, megõszülsz, és akkor nem beszéltünk még a végtelen idõt igénylõ buffok nem akítv fejlesztésérõl.
Kivéve talán a guild warst mert ott lvl 20 a max😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
tényleg érdkeel mert váltani szeretnék a wutang warriorról mert nagyon gyakran kell meditálnom, pedig szerintem jól osztottam a pontokat (str fõleg, kicsit kevesebb dex, aztán con és a maradék ess)
Másik: amikor indítom a játékot a menü betöltésekor valamiféle errorokkal dobál ki, aztán egyszer csak sikerül neki. Na ez mafax?
már tudod xD
asd
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Not
You don't have any Qingfeng's Letter.
wutang mapon nincs megoldatlan kvesztem, hogy tudok bejutni, mit nem csináltam meg? <#confused>#confused>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
effe lv6 24254
asd
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Quack: Én is most csináltam emg ezt a küldit, és nekem nem kezd unalmas lenni, nem szabad mindig hentelni, mert akkor tényleg megunod. Néha menj el haverokkal pvp-zni vagy boss-t ölni, vagy valami kikapcsolódást is csinálni, ne csak hentelni 😄
Egyébként jo naon a játék 😉 a Silkroadnál jobban tetszik.
Buffer nek kevesebb az élete, de viszont nagyon sok manája van. Neki az elsõdleges szempont az hogy tud +-t adni másra, meg magára is.
Varázslónak sok a manája, de kevesebb az élete, valamint csak neki kell a wisdomra raknia, mivel ez növeli meg a chi kung defense, és a chi kung dodge ot. Õ chi kung támadásokkal támad, tehát távolrol lõ ilyen energia golyókat 😄. Nekem nem tetszik 😊.
Hybrid meg mindenböl tud egy kicsit, de egyikbõl sem olyan erõs, mint az elõzõ 3. Szerintem ez a legsz*rabb kaszt.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
2 napja jáccom és szeretném ha segitenétek hogy hogyan osszam el a pontjaimat fejlödések után. Most BrotherHood of Thiefes karival vagyok lándzsás és LS8, eddig minden pontomat strenghtre raktam. Segitsetek pls hogy a továbbiakban mire rakjak... Elõre is köszi.