21072
  • MaShiii
    sziasztok új vagyok Bardon és HD rc2 :) magyar klánba szivessen mennék :) de csak ha konyorogni fognak h mennyek oda :D amúgy nem! milyen szintol lehet belépni a Fekete solymokhoz mert találkoztam 1 taggal de az azt monta h fejlodjek még :( ! nincs kivel dumálnom! bent a gameban MaShi_HUN a nevem :) !
  • Jacky
    Trainernek nincs még újabb verziója?
  • Lawless #6430
    kihalt az sg? vagy nemírtok ide már 4ik napja
  • skrimer
    hát kösz mégegyszer az infót, amugy jöhetnél vissza játszani mindenki vár már:)
  • Yosimicu
    KEKE ezt anno neked még én magyaráztam De rég néztem fel 9d-be. Pont tegnap csekkoltam le hogy megkülték a coin-omat a friendes akcikókért csak 3 hónapot kellet várni
  • SchG
    Köszönöm szépen a válaszokat
  • Lawless #6426
    lvl5 elxir -6 ez igen :(:(:( ez el is vitte a kedvem most
  • skrimer
    Minden faluban megtalálod azt az npc-t,General Storet(pl hefeiben:Hefei General Store-Su Shangruo) amelyiknél lehet venni Wood,Iron,Silver,Gold,Jade Block-ot ez utobbi a legtöbb ideig tart 120minute.Ha benyomod a szert, müködik a "Purity Art of The Deva King"
    amit ha kimaxolsz vagyis eléri a 10es szintet ezt adja: Damage by120,Defense by80, Constitutin by31 12percig.Remélem tudtam segíteni
  • Fed
    ah, deva monk, bocsi. Van 1 cucc, amit venned kell,csak nemtudom hogy mi a neve, és hogy pontosan hol kell venni, barangolj a boltoknál, vagy kérdezz meg a játékban 1 magyar monkot. Azzal a dologgal tudod majd fejleszteni/használni a selfbuffodat(ami a legjobb buff a gameben szerintem)
  • Fed
    Mi a klánod?
  • SchG
    Mi az a calmness condition?Deva monk vagyok és nem tudom az egyik buffomat használni mert valami calmness conditiont akar.Segítsetek please.
  • aky93
    hmm én is azon gondolkoztam h leszedem... aztmondják nem rossz meg hát kéne megint vmi jó félét találni:)
  • Lawless #6420
    oreg csapatbol már csak én maradtam :( ! tamásnak úgy kozepes kari most már :)! de perfect worldoznek tamás meg krekiék :) lehet én is letoltom de ezt sincs idom játszanni nem még azt :)azt játszák
  • aky93
    hát ja de amugy tamásék már egyáltalán nem játszanak? mer arra emlékszem h azért pl tamásnak azthiszem vmi nagyon nagy karijai voltak meg sok pénze stb... meg tom h sro ból jöttetek át asszem vagy már többieknek sincs ideje?
  • Lawless #6418
    cso emlexek, hát bizony jo rég volt :D ! ark meg tamás az ugyanaz volt és a legacy_of_budhában voltunk! még éllek de már csak én játszom,de én is csak itt-ott nincs idom! kb ennyi
  • zseblampa
    Remeteleelek: sm6 hybnuker
    (str: 12, ess: 54, wisd: 141, cons: 29, dex: 10)

Grindelés egész tűrhető vele (de lényegesen lassabb, mint bármelyik más role, legalábbis középszinten~=sm). A GB WD bracert nagyon fel kéne már venni az attack rate miatt (úgy, mint a 60-as platet). :-)

PVP-ben a lehető legjobb támogatókarakter
    1: Harcossal csapatban nukerre nézve halál, mert 1 para miatt beérik, és lekaszálják.

2: Nukerrel csapatban meg harcosra nézve halál, mert a parát szinte folyamatosan fenn lehet tartani, így a nuker gond nélkül lelövi.

Hátrány, hogy szinte minden ellenfélnek 1-2 ütése/lövése halálos, mert a chi dodge sose lesz elég magas, str hiányában meg egy nagy smash egy harcostól kivégzi. Ezért sokszor futásra kerül a sor, dehát ez a nukerek sorsa...
    Utóbbi időben főleg CS-k (UF) ellen csatázom kollegákkal, és egész jó a hatékonyságunk, ha vagynuk elegen, és nem figyelnek fel rám időben.

1 vs 1-ben FD-n dueleztem Free nukerével, akkor "nagyjából" egy szinten voltak. SM-en esélytelen voltam a wisd hátrány miatt. GB pedig még nem vagyok :-) Elvárásaim alapján talán EC-n lesz újra esélyem azonos szintű nuker ellen.
    10-20 szinttel magasabb nem wisd építésű karakteren lehet tartani a parát véglegesen.
  • Fed
    Hát a hybridnuker szerintem elég brutál kaszt, bár nehéz is vele. Ha elég pontja van wisen, akkor paranukeolja a nukert is, bár több cuccra nincs pontja. Ezért van a kevert. Az viszonylag magas wisdom, de másra is pakol,hogy legyen védelme warriorok/nukerekkel szemben. Nekem sikerült öcsém karijával 2x paranukeolni 1 FCs nukert :-D Meg is halt a tag :D persze még 1 warrior segített X-D
  • Atti12
    én asszem emlékszek rád. Neked volt egyszer sacred flowered nem? :)
  • aky93
    hi all
    Lawless emlékszel még rám?:D
    még régebben...omg milyen rég volt már az is:D... na szóval h akkro játszottunk még 1ütt asszem vmiféle shaulin nem is tom mi voltál csak arra emlékszek h volt AKR vagy Tamás nem tom már h volt a neve akinek hibryd je volt nekem volt nukerem és még voltunk páran... és volt vmiféle guild is ha jól emlékszek, én pedig talán AkY néven voltam ... azelőtt Beggar vtam csak aztán végül kezdtem 1 ujat. na mind1 szal amugy mi van veletek?
  • skrimer
    agyalok ,hogy milyen lehet egy hibnukernak, persze az öszes pont wisdomon.
    éshogy ugyanannyit tudhat e mint egy rendes nuker.
  • Fed
    Haha, Holtpont: Szép próba volt a mai "BP War" :-P Jók voltatok, csak sajna elég sok az unott CS1-2-3-4es black^^! Amúgy miért kérdezed Skrimer? Az öcsém egyfajta HybNuker, vagyis elég magas a wisdomja, de gloves-saberrel grindel. Miért érdekel a dolog?
  • skrimer
    1 kérdés: van köztetek hibryd nuker?
  • Jacky
    Na akkor egy postban 3 valasz.
    Shaba: hehe, a regi szep idok amikor ejszaka 2-tol hajnali 7-ig raideltunk es 8-ra mentem dolgozni lol. Hehh, nem teljesen norma!? Ki is volt ott még rajtam kívül utolsó előtti magyarként?
    Lawless: fentiek részben válasz is a felvetésedre. Figyelmedbe ajánlom, hogy hosszú távon nem lehet bírni. Csak egy házasságom ment rá... ugyhogy tudom.
    Masreszt tobb magyarbol tobb a rendes is ertelemszeruen. Persze van itt is rengeteg kerincselo/tul fiatal/stb. De ezek lemorzsolodnak idovel.
    A masik dolog meg, ha beszelgetsz vkivel, jobban mulik az ido. Nem mindegy, hogy a partiban ahol vagy tudsz-e beszelgetni. Azt nekem senki ne mondja, hogy a grindeles olyan marha erdekes, mert kirohogom.
    zsele: most mondhatnam, hogy latod en megmondtam. Mondom is! hehe
    Hajra, elore az rc 10 fele! De van meg nehany fontos szabaly is am: nincs karomkodas a cseten és nem cseszegetunk masokat dupla kozben mindenfele marhasaggal (killer epi, bosshelp, konyorgesek, segits pls. most azonnal meg ilyenek). Ha ezeket betartod, nem lesz problema, rendes emberek vannak a Holtpontban (is).
  • ToshiBá
    Hehe.. Végre egy BUG, ami tetszett. A bossbug óta nem volt ilyen kedves BUG! Fehérek nyerték a wart fizikailag. Mégis a fekák kapták a warbuffot... Köszi ezt a fantasztikus szívességet!
  • zsele1000
    Tegnap este meglátogattam a Bardo servert. Nagyon tetszett a fogadtatás. Csak figyeltem, hogy mi történik. (killer epi próbálkozás LS10-en) Na ilyet Asurán nem találsz. Úgy látszik sok újdonság lesz itt még a játékban. Remélem ma, vagy nagyon hamar elérem az RC10-et és bevesztek a Holtpontba. :) Üdv
  • Lawless #6407
    az elozot JACKY-nek akartam bocsi zsele :)
  • Lawless #6406
    1 mindenki ott kezdi ahol akarja....igaz bardon van tobb magyar mert EU server de miért ne lenne jo máshol kezdenni...1. ez egy online game h játszál és csak aztán beszélj...néha orulok is hogy csak 2-3 magyar van de azok legalább rendessek(néha beugrik 1magyar aki csak pénzt meg cuccokat akar de ez mellékes)
    2. meg a 2xp néha jobb éjjel mint nappal hidd el! nemkell délutánomot itt elrontani hanem mehetek csavarogni és este vár rám a dupla:) ne ehhez a meglátáshoz mit szolsz? ! ez online game amit éjjel nappal nyomni kell ahhoz h fejlodj úgyhogy mind1 mikor kezdodik :) !
    Nem kritizálásként mondom csak már rég írtam ide !
  • shaba23 #6405
    én anno wowban szerettem úgy US szerveren játszani, hogy rajtam kívül csak egy nem teljesen normális magyar volt ott :)
  • Jacky
    Rosszul teszed. 2 okból. 1.: Bardón van a legtöbb magyar. A többi szerveren kevés ehhez viszonyítva. Nem jó olyan szerveren játszani ahol alig tudsz vkivel beszélgetni, hiszen egy online játék erről is szól.
    2.: A Bardó a kinevezett európai szerver. Tehát ezen vannak normális időben a duplák, az eventek stb. Ez nem mindegy.
    Az anyagi javaidat pedig itt is meg fogod tudni teremteni.
  • zsele1000
    Köszi. :( Akkor nem megyek át bardora. (az összegyűjtött anyagi javak miatt)
  • juice404error
    Nem.
  • Hikoro
    Nem hiszem...
  • zsele1000
    Hali! Szerintetek valahogy át lehet vinni a meglévő karimat másik szerverre?
  • Jacky
    Már megint egy peccs. A sokadik...
  • ToshiBá
    Jól megszívtam... Nem loginra rak ki a bossbug, hanem leállítja a gémet... És nem tudom mi van de a shi utcsi boss rámrakta a hülyeségét, és azonnal kirakott amikor visszamentem...
  • juice404error
    Ezt a patch-et is sikerült jól elszúrniuk. Remélem estére kiadják a javítás javítását.
  • Jacky
    Kezdők figyelmébe: most szerezzetek be medi és steps konyvet magatoknak, mert meg sok van belole. Lehet, nemsoka mar nem lesz ennyi, ha tenyleg ront a dropraten a patch.
  • ToshiBá
    LOOOOOOOOOOL!!!! Van új BossBug... Megütsz egyet és kirak a gém!!! GOGOGO! Kinek is kell Killer epi? GRAT ACCLAIM!!!
  • ToshiBá
    Van új update. Valszeg bugoff (hefei general). És remélhetőleg a francos tomedropot is leveszik...
  • Jacky
    Na Pilla, bejöttél a jóba vazze. Mindjárt kitalálok vmit, amivel téged is lehet csesztetni