• Jacky
    Na akkor egy postban 3 valasz.
    Shaba: hehe, a regi szep idok amikor ejszaka 2-tol hajnali 7-ig raideltunk es 8-ra mentem dolgozni lol. Hehh, nem teljesen norma!? Ki is volt ott még rajtam kívül utolsó előtti magyarként?
    Lawless: fentiek részben válasz is a felvetésedre. Figyelmedbe ajánlom, hogy hosszú távon nem lehet bírni. Csak egy házasságom ment rá... ugyhogy tudom.
    Masreszt tobb magyarbol tobb a rendes is ertelemszeruen. Persze van itt is rengeteg kerincselo/tul fiatal/stb. De ezek lemorzsolodnak idovel.
    A masik dolog meg, ha beszelgetsz vkivel, jobban mulik az ido. Nem mindegy, hogy a partiban ahol vagy tudsz-e beszelgetni. Azt nekem senki ne mondja, hogy a grindeles olyan marha erdekes, mert kirohogom.
    zsele: most mondhatnam, hogy latod en megmondtam. Mondom is! hehe
    Hajra, elore az rc 10 fele! De van meg nehany fontos szabaly is am: nincs karomkodas a cseten és nem cseszegetunk masokat dupla kozben mindenfele marhasaggal (killer epi, bosshelp, konyorgesek, segits pls. most azonnal meg ilyenek). Ha ezeket betartod, nem lesz problema, rendes emberek vannak a Holtpontban (is).