eremite12#6366
No látom vannak itt Band/League-tagok :) Girl, Dozer :) Amúgy SchoolGirl vagyok..
Mi rossz van abban, ha megunok egy game-t (pl wow) és eladom az accom? A sok "feleslegesen" eltöltött időért legalább lesz pár forintom.(amiből elő tudok fizetni a kövi mmo-ra :) )
Nem értem, mi ez a nagy para a karicserével kapcsolatban. Nyílván, ha az embernek van egy csepp esze, nem vadidegen külföldiekkel csereberél, mert valóban sok a visszaélés. De könyörgöm, magyarok vagyunk! Én még egy olyan gamer magyarral sem találkoztam, aki bármilyen formában becsapott volna.
Említettétek lentebb, hogy WoW-val is ez a helyzó. Én elég kemény Hc wow addict voltam 9d elött. A húzott karim mellé megvettem egy haverom kariját acc-ostul, a munkatársam pedig rendszeresen veszeget accokat.Persze csak magyaroktól.
Félreértés ne essék, én is annak vagyok a híve, hogy egy karit fel kell húzni nulláról, de azért, mert meggondolja magát valaki és re-role van, ne kelljen már ismét hónapokig repuzni (wow) vagy skilleket húzni (9d).
Lehet egyet nem érteni, én ezen a véleményen vagyok. Jó játékot mindenkinek!
Girl, Dozer!
Skillek maxon, napokon belül ismét vagyok!