9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem az vagyok csak volt már az de mikor varázsló lettem és elmentem ölni gyenge voltam ezért ujat kezdtem....de hogyha mondjuk egy bizonyos szintöl nagyon jo akkor lehet azzal mennék....mert addig kibirnám
Faki
Sokáig tartottam a 9dragonstól, azthittem egy agyatlan hentelés mint megannyi koreai MMO. Pár napja feltettem unalomüzésként, erre annyira megtetszett hogy alig bírom abbahagyni. Mindezt ingyen, illetve reklámnézegetéssel, hát le a kalappal a fejlesztõk elött. Mondom ezt egy lvl 30-as Blood Demonként, szal nemtom mi lesz magasabb szinteken, remélem nem fullad unalomba az egész.

varázsló hanyastól jó? mert eleinte szegény nagyon gyenge:S
SkunkliX
1ébként azért nagyon jó lenne ha a 9D legalább odasózna 1 nagyot a wownak , azt szerintem jóval hamarabb meg lehet unogatni 😊

Jagi
nem, csak a fejlõdés 50 felett Xp-scroll nélkül mondjuk 6-os farmba már eléggé lassú 😊
ha így nem volt érthetõ akkor a fél óra/1% ott jó arány 😊))

SkunkliX
nem tettem soha . sokat hagytam ki ?

Jagi
😛 az jó arány 😊
Silkroad-oztál vmikor? xDDDD

SkunkliX
örülök nektek srácok hogy ennyire lelekesek vagytok . jó - jó a játék de sztem 60. szint körtnyékén nagyon uncsivá válik amikor fél órákat kell ölni 1-1 % ért. pár karit eljuttattam oda de asszem ennyi elég is volt belõle. most hogy még bannereket is nyomatnak az arcomba kifejezetten idegesítõ ! további jó játékot mindenkinek , ezentúl inkább az Xbox 360 fórumban leszek 😊

BlackShadow
szintugy 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Faki
Én meg EU-n vagyok, de sztem itt is maradok.

Most hogy visszaolvasom tényleg 😄 de tegnap nem láttam 😞 mert azt nem volt kedvem olvasgatni, amiket ott valaki irogatott, és úgy végig kihagytam azt a részt 😊

asd

inter15
Mintha nem mondtam volna tegnap.

Na kezdem az új karit US-en xD Ezt beszívtam amúgy...

asd

Valaki jöjjön már fel és mondja melyik szerver mert idegesít 😄

asd

Én is próbáltam, de én se tudtam 😞
Remélem jó szerveren vagyok xD EU igaz?

asd

inter15
Senki nincs RC9 környékén ? Egymagam rohadt unalmas.<#rinya>

ha eddig is fent voltál miért nem tudtam whisperelni neked? pedig jól írtam a nevet (asszem😛)

effe lv6 24254

Már gc9 vagyok 😛
Most jöttem le, nyomok egy gép restartot és megyek vissza 😊 Majd PM-elek 😊

asd

temeg miértnem játszol? nincs semmi buffom:S

effe lv6 24254

majd gc8 után léphetsz be, egy fincsi és nehéz quest után^^ akkor majd lesznek új skillek meg minden. a "gyors futás"t majd questben kapod nemtommikor😄 gyere fel most! ha nem lennél fenn😛

effe lv6 24254

Hefei-bõl mentem -> behaltam xD
Hol léphetek be Heavenly Demonok közé?
Az gáz ha én öklöt is meg szabját is nyomom? 😊
Hol tanulhatok új skilleket, mert egy csomó karit látok már újabb skillekkel mint az enyém, de én nem tudok tanulni újat 😞 Meg hogy lehet gyorsan futni? ^^
Áh utálok noob lenni 😄

asd

Gubberx
igen de csak lvl 2-re kellett felnyomni, szal csak a saberre gyurj ha warrior akarsz lenni.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Faki
köszi, még annyit hogy elég ha sabre-ra gyurok és az ökölharcra semmit se tettem?(se skill se pont). Asszem Wu-tang klánnál kellett az ökölt is tápolni..

Atti12
jó a saber 😄

BlackShadow
hmm nemrossz egy játék ez 😊 démont szemeltem ki végül magamnak.. vaciláltam a tolvajokkal.. áh de az nem az én világom 😄 jó kis vágottszemûvel vagyok ^^

sabre jó? legalábbis én azt választottam most..
IGN: Arny (v Arnyek ? gyors választás volt már nem emléxem rá pontosan ^^)
ha vki lát, nyugodtan adhat pár aranyat 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Gubberx
GC8-on

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atti12
öljed a giantokat, aztán egy idõ után megtaláélod azt a valamit, visszamész a dokihoz és kész 😄

Oké, kösz 😊

asd

Faki
Shi Zhang, ha démonos vagy.
Amúgy hanyas szintél léphetek be a H. Démonok közé, mert már 18. levelt taposom..

Gubberx
ahogy átmész mount yamo-bol shizangba nem jobbra mész a kis falu felé hanem balra, és ott lesznek az uton kb 50 méterre.

Kéne egy kis help... Bloodwolf-ot merre felé keressem? Már 3 szintje keresem 😄

asd

Gubberx
ha bevágod a quest szövegét megmondom😊

inter15
A combos küldi megvan , már csak Ling maradványait(mementos) kellene megtalálni. Hol a bánatba vannak ?

BlackShadow
oh.. nem szúrta ki a szemem a launcherben ^^megvan :p

BlackShadow
én az tervezek lenni majd 😄 5 perce kezdtem a dolgot 😊
egy newbie kérdésem pedig az lenne: lehet ennek állítani vhol a felbontását meg, h windowed mod-ban fusson? nem igazán találtam iyet

Strahd_
EU szerveren van mar magyar Heavenly Demon Band?

Strahd_
Siman megcsinalhato egyedul, mindenfele segitseg nelkul csak esszel kell jatszani, ha nem megy lehet neked nem ez a Clan valo....

Gubberx
Felõlem azt csinálsz amit akarsz, max felhúzol agyilag mindenkit és nem válaszolnak. Pénzt meg senkinek nem osztanak ingyen,szépen grindelj mint a többiek.

oksika bocsi mindenki!!!!!!! ugye megbocsájtotok? és télleg nem tudom ki az a cannabis....bocsi
Gubberx
Már irtam a modik topicjába is hogy hol a jogom de nem válaszoltak,kandurex aztmondta anno 1-2 hét. Lassan majd csak megkapom már...

UI: Reppi te meg viselkedjél....<#boxer>

Jagi
lehet többször kéne 2x küldeni 😊

inter15
Na ugye Ti meg mindenkit egybõl elüldöznétek !

megcsináltam a kuldit.P
??????kijaza canabis?
zsakosfrodo2
Most hogy megnéztem az adatlapját, 2007. 2. 11-én regelt.... Szal szia cannabiss rég láttunk. 😄

quack
DAS😄_?SA_D?SAD_?ASD_:?ASD_?D:_ WIN
de most reppi vagy szellemileg súlyosan hátrányos helyzetû vagy, vagy csak gyökér...geci leszek és az utóbbira tippelnék.
szoval az emberiség érdekében olvass át néhány etikett meg játékszabályzatot aztán gyere vissza
axe-s buffered meg tuti nem lesz, hybrid/healer csak fisttel mehet asszem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

zsakosfrodo2
<#idiota>

Atti12
amit itt levágtál ebben a forumba, még azt várod hogy segitsenek emg hogy adjanak kölcsön pénzt. Én ezek után ha europai szerveren lennék még akkor se adnék pénzt..

Gyerekek, ugy látom megvan az új Cannabissunk <#idiota>

zsakosfrodo2
Bocs hogy kétszer küldtem. 😞

zsakosfrodo2
Itt a fórum, ezt olvasgatom nem kérdezek marhaságokat, és mégis emg tudtam csinálni... Hmmm. milyen érdekes.