21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Jacky #6392 Méé, minek? Ja hogy ez a 9d fórum hahaha -
Fed #6391 Mindig is akartam white magyar VS black magyar wart :D!! X-D -
juice404error #6390 Sziasztok!
Egyenlőre csak beköszöntem, de majd irogatok is. -
#6389 írhatnátok már a játékról is, nem csak egymást kéne csasztetni -
DSUN #6388 És itt be is fejeztem a témát..Bárkinek bármi véleménye van az légyszíves magába...Mer akkor ne zaklassuk szegény Six-et ezekkel...Ennyi! -
DSUN #6387 Bahh...Hogy ehhez a Girl-ös témához hogy jön ide Faust..Aki mellesleg nem is az enyém..Légyszíves ha egy témárol van szó akkor ne kezd olyanról beszélni ami ·már·nem kapcsolódik ide.Girl/GB10-ez itt az állás
Faust/ec1-nem az én dolgom h ki mit csinál vele... -
#6386 Jaj! Mindezt magadtól és 5 szint alatt...oda ne biciklizzek!
Kaptál 2 karit ha jól tudom, EC1 meg GB10, az hogy üresen az magánügy, de odáig akkor se te vitted el egyiket se. Felesleges pattognod :D -
DSUN #6385 Erre meg csak annyit mondanék hogy mielött pofázol az elött informálodj rendesen,és értékeld a dolgokat minden fajta szempontbol nem csak lvl szempontjábol..Pld hogy 5 szint alatt magamtol szereztem WT cuccokat, magamtol szereztem minden ec reliket,magamtol tradeltem össze 1000gk+ és magamtol szereztem azokat a uccokat amik vannak nekem...
btw:Nincs semmi okom meghúzni magam.Ugyhogy csak psssszt!! -
DSUN #6384 Nem,rosszul tudod,GB10-en cseréltem.. -
Hikoro #6383 Lehet én tom rosszul tudom,de Sun a 0-ról kezdte és maga vitte fel a karikat SM-re és EC-re...Ha rosszul tom,sry. -
#6382 Visszavehetsz a felháborodásból...
Még ha 0-ról kezded azt mondom oké, de így, hogy kaptad a kari(ka)t, szerintem húzd meg magad. -
DSUN #6381 Ha ennyire unalmas akkor ne nézz SG-t és tartsd meg magadnak az ilyen beszólásokat..Ahelyett hogy ittNézegeted ki mit ír, ahelyett inkább menny ki a szabad levegőre vagy aludj eggyet.. -
Sixtail #6380 Csak egy "szó" :
ROFL! -
#6379 A szarkasztikus beszólásaidat tartogasd meg magadnak Six... Kíváncsi lennék, ha Veled történik bármi hasonló akkor hogyan reagálnád le. Mellesleg, aki ilyen gyógymódokat tud, mint Te az miért is használ számítógépet? Miért is nem mész túlélőtúrákra 9Dragons helyett? Mert ha itt osztod az észt, akkor saját megadnak hazudsz minden gépbekapcsolással. Na ennyit a filóról. Most megyek és nem hazudtolom meg Önmagam... Ha érted mire gondolok.......... -
Sixtail #6378 Te jó ég!
Unalmas...nagyon unalmas...
Tovább kéne lépni, néha kimenni egy kicsit a friss levegöre, persze a megfelelö mennyiségü alvás is segíthet...
Remélem értitek, hogy mire gondolok... -
DSUN #6377 "bolhából elefánt lett"-Megnézném te hogy reagálnál ha egyik nap azt látnád h wrong password amikor be akarsz lépni az ec2-es full wt-s karidhoz...
"Nem lehet, hogy csak rosszul írtad be a jelszavad?"-Képzeld el hogy nem lehet,Mivel úgy lett meg a jelszó hogy kiküldette az e-mail címére a jelszót...+Mielött ez megtörtént egy másik meber is megprobálta
-
#6376 -
Jacky #6375 Pff, bolhából elefánt lett. Nem lehet, hogy csak rosszul írtad be a jelszavad? -
DSUN #6374 Hi all!!
Nos most énis mint Dozer Öszintén bocsánatot kérek Girltöl azért amikket mondtam....Csak annyit erröl h szoval kiderült h nem ő volt és csak azér hittem azt amit+azér mondtam azt amit, mivel az én nézöszögemböl minden jel arra utalt hogy ő volt!!Nem mondom el megin mer egyszer már irtam egy hegyi beszédet..Szoval csak bocsánat...Nem Girl a hunyó!!!Viszont az örökre rejtély marad h mi/ki váéltoztatott paswordot mert ha hacknek szánták/akarták, akkor érdekesen csibálták mer minden cuccom megmaradt..!!!
Ennyi.GG all! -
Fed #6373 ha megváltoztattad a jelszavadat akkor hogy tudta ellopni a karitad?
Gondolom egy 12 éves kiskölök aki angolul se beszél ilyenre nem képes...de nemtom...azért próbáld kultúráltan megbeszélni vele... -
DSUN #6372 pfff
"2. Ha valaki karit cserél, akkor legalább VÁLTOZTASSON JELSZÓT!"-Ennyire hülyének lécci ne nézzél!!
"1. az eredeti girl nem csinált semmit."-Roppant furcsa módon ez az egész lopás/[(Hackelés)]pont azután történt hogy karit cseréltünk, pont azután történt h balhézott Girl,Pont azután h rossz szemmel látta h 3 szintel kisebb volt Girl,mint Faust amikor cseréltünk,és most meg már annyi voltam mint ő,és pont azután h egy annyira jeletéktelen dolog miatt természetesen elkezdett balhézni újra+Udvariasan egy delete friends-t nyomot..Micsoda furcsa,mindennapi véletlenek tömkelegének, 1 héten lezajló csoportja...
És ez az egész hackelés véletlenül se elötte történt ezeknek...neeem pont ezek után 1 héttel/nappal...
Erröl ennyit
-
Fed #6371 cső tagok!
1. az eredeti girl nem csinált semmit.
2. Ha valaki karit cserél, akkor legalább VÁLTOZTASSON JELSZÓT!
Ha ez megtörtént akkor pedig feltörték a karit, nem pedig átbasztak! -
#6370 Na most olyat fogok tenni, ami lehet hogy néhán embernek nem fog tetszeni...
Ezúton BOCSÁNATOT KÉREK Girl[HUN] EREDETI TULAJÁTÓL MINDEN ÁLTALAM LEÍRT DOLOGÉRT!!!!!!!!!!!!
Az ok a következő : Tegnap beszéltem vele. És az a gyerek AZT SEM TUDTA HOGY HOGYAN KELL JELSZÓT LEKÉRNI, MERT SUTA ANGOLBÓL, MINT ÁLLAT!
És egy tény tutira van, ami még mellette szól : Neki is voltak WT fem cuccai...
Amikor megkértem hogy kérjen le jelszót, akkor külön el kellett magyaráznom neki, hogy hogyan/hol lehet ezt megtenni. Szóval szerintem tényleg nem hunyó. Csak jó szokás szerint elöntötte a fos az agyamat.
Szóval Bocs mégegyszer! Aki meg ezért megutál az kapja be nyugodtan! Mellesleg nem vagyok egyedül ezen meggyőződésemmel... -
Jacky #6369 Kicsit olvass vissza lécci, mielőtt elhamarkodottan véleményt alkotsz. Nézd meg Dsun hogy járt pld... -
HunyiHG #6368 Uff!
Ennyit vesződni egy ingyenes MMO-val ..
A WoW -ért fizetsz, hogy játszhass, itt max az extrákért perkálsz, akkor meg nem mind1, hogy cserél karaktert vagy sem?
A másik, pedig, hogy nem venni akar, hanem cserélni, szóval max a belefeccőlt idő számít a karinál.. -
Jacky #6367 "Én még egy olyan gamer magyarral sem találkoztam, aki bármilyen formában becsapott volna."
Akkor te szerencses vagy.
-
eremite12 #6366 No látom vannak itt Band/League-tagok :) Girl, Dozer :) Amúgy SchoolGirl vagyok..
Mi rossz van abban, ha megunok egy game-t (pl wow) és eladom az accom? A sok "feleslegesen" eltöltött időért legalább lesz pár forintom.(amiből elő tudok fizetni a kövi mmo-ra :) )
Nem értem, mi ez a nagy para a karicserével kapcsolatban. Nyílván, ha az embernek van egy csepp esze, nem vadidegen külföldiekkel csereberél, mert valóban sok a visszaélés. De könyörgöm, magyarok vagyunk! Én még egy olyan gamer magyarral sem találkoztam, aki bármilyen formában becsapott volna.
Említettétek lentebb, hogy WoW-val is ez a helyzó. Én elég kemény Hc wow addict voltam 9d elött. A húzott karim mellé megvettem egy haverom kariját acc-ostul, a munkatársam pedig rendszeresen veszeget accokat.Persze csak magyaroktól.
Félreértés ne essék, én is annak vagyok a híve, hogy egy karit fel kell húzni nulláról, de azért, mert meggondolja magát valaki és re-role van, ne kelljen már ismét hónapokig repuzni (wow) vagy skilleket húzni (9d).
Lehet egyet nem érteni, én ezen a véleményen vagyok. Jó játékot mindenkinek!
Girl, Dozer!
Skillek maxon, napokon belül ismét vagyok!
-
#6365 -
eremite12 #6364 oops sry srácok, bevallom Őszintén nem olvastam bele a topicba :)
Most majd bepótolom és akkor megértem, hogy miért írtad, amit írtál -
Lawless #6363 hát nemerrol ugat mindenki h senki necseréljen karit erre ez a joember eremite12 mit ír :D kész vicc :D -
eremite12 #6362 Sziasztok!
Én SM9 Nuker vagyok.
Menyasszonykám öccse nagyon szeretne szerezni egy hybridet, legalább SM1-est. Cserébe tudna ajánlani SM2-es warriort (Blood Demon).
Valaki, aki megúnta a játékot, vagy role-t váltana és érdekli a dolog, jelentkezzen!
Üdv
Eremite
GLHF -
#6361 helyes:) már engem is vadásznak.bár beszovták mindketten mikor ki akartak nyirni mert magambatoltam közbe 10db KG-t:)) és addigra jött egy fc nuker és szétkente a szájjukat:) mindez CC be persze:) azmár másdolog hogy másnap kinyirtak:( -
zsele1000 #6360 Hali!
Nekem is fölajánlottak egy CS1-es nuker karit az akkor még FD karimért cserébe. A gyerek rendesen ki volt akadva mikor visszautasítottam. Utána egy párszor le is vadásztak. De ha ezt élvezik akkor hajrá! Majd egyszer én is nagy leszek és akkor eljön a bosszú ideje. :) -
Jacky #6359 Én sajnálom hogy ez történt veled, de kissé kevés az infó ... Addig nem tudok megfelelő véleményt alkotni.
Mindenki figyelmébe ajánlom, hogy SOHA NE CSERÉLJEN KARIT ÉS SOHA NE VEGYEN! Mert nem lesz jó vége.
Megoldás: szépen húzzon fel egyet a kezdetektől ill. játsszon csak szépen a sajátjával. Ha rájött időközben, hogy nem jó, kezdjen újat.
Wow-ban is ugyanez van mint itt, állandóan visszaélnek accountokkal stb. Gondolom a tobbi mmo-ban is.
-
#6358 Mindenki kivan, hogy itthagysz minket, bár ez a dolog eléggé vérlázító!!!
Ilyenkor látszik hogy egy gyerek játszik és ez okoz neki örömöt. :S
Neoprimitív!!! kb ennyit tudok rá irni.
Azért ha megváltozna a helyzet sztem mindenki vár vissza FSba.
-
#6357 Kimart egy jófej srácot az Allyból csak mert egy 12 éves kis g**i! Hogy száradt volna meg az anyja torkán!!!!!!!!!!!
ÉN IS BOCS A (cenzúrázott, de érthető) CSÚNY BESZÉDÉRT, DE EZ TOTÁL KIAKASZTOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#6356 Na akkor majd én elmondom hogy milyen fost tol most az a görényszájú kis p*cs: Faust][Hu Ha ez megtorlatlanul marad akkor sztem nincs összetartás bennünk... Sóval arra kérnék Mindenkit(!), hogy aki meglátja és van képessége hozzá az ölje le a vérbe. KÖSZÖNÖM!!! -
DSUN #6355 Ehh.Most jut eszembe h elég sok ember van itt aki érzékeny a csúnya beszédre ugyhogy bocsi!!!.De tényleg nagyon kiborultam.Szóval még1szer Őszintén sajnálom!!!! -
DSUN #6354 Sziasztok!!
Csak azt szeretném mondani h Senki semmilyen karicserébe ne menjen bele!!!!!Tapasztalatból mondom..Ez nem csak a 9D-be történt meg velem hanem sok más játékba is...De itt volt az a pont amikor besokaltam..az ec-s fire demonomnak annyi(utolsó 5 szintet én húztam,Teljes WT szettet szereztem,EC relikeket,fegyót,vagyont stb. stb.)És miért?Elmondom én:Azért h egy gátlástalan szemétláda most annak örüljün h van neki két ec-s demonja, az egyik Full WT-be másik meg csak félig, egyik fire másik meg Warrior..EZÉRT.Szoval csak annyit akarok mondani nehogy valaki bele menjen akármilyen csereberélésbe...Tudom ki volt az..Nevet nem mondok ,mindenesetre remélem h a pokol hótkórósfszán rohad el az a ....Bocsi ezekér a szavakér de nem bírtam...Sok szerencsét mindenkinek a további játékban!!Solymok mindörökké(hiányozni fogtok)!!!Besokalltam,,ha pár napig nem nyugodok le akkor Uninstall 9D.BB all -
zsele1000 #6353 Hali!
Mi vesz rá egy embert, hogy GB9-es karit töröljön? Én örülnék, ha már ott tartanék! (SM2) Mennyi idő alatt hoztok össze ilyen komoly karikat? Én azt hittem, gyorsabb lesz. :(