• Dialosa
    Miután itt folyamatosan fére beszéltek és a game ben is kapom az ultimátumot, hogy mit tegyek és milyen következményekre számíthatok, ezért teljesen érthető, hogy folytatom.
    Nekem és ally nak ne szablyon már feltételek holmi beképzelt tizenéves gyerek, mert ŐT megsértették a háta mögött.
    Ehhez annyit tudok hozzátenni, ha ez az egyetlen okod, vagy okotok hogy Ti itt harcolni akartok, akkor rengeteg harc vár még rátok az életben, ebben azt hiszem egyet érthetünk és ezt bármiféle rosszindulat vagy lenézés nélkül mondhatom.
    Biztos vagyok benne, Ti is szidtok engem a hátam mögött, és mégsem fogok megölni 1 magyart sem.
    Megmondtam többieknek is, kerüljenek el benneteket, és ha támadás ér valakit, ne üssön vissza.
    Nekem ebből eleg volt, van nekem elég gondom amit meg kell oldanom, mind játékon belül, mind kívül.
    Szóval harcoljatok egymással vagy mit bánom én, de ha meg engem akartok szóljatok és lemegyek BP.
    Mégegyszer mondom, nem lesz semmiféle háború, ugyanis nincs kivel, mivel mi nem háborúzunk.
    Ezzel lezártam ezt a dolgot és nem szeretnék többet erről hallani.