21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Dialosa #5952 Mint lejebb is írtam, nem kívánom ezt folytatni, aki ismerős bardon tudja mi a helyzet és a hozzászólásokat olvasva, azt gondolom a következtéteseket mindenki le tudja vonni magának.
Jó játékot mindenkinek!
Slap slap a sok szép magyar hozzászóláshoz, hiába, változatos nyelv a miénk. -
DemonHun #5951 Hellooooooooooooo MIndenkiiiiiiiiiii! -
Sixtail #5950 Faust így Faust úgy...Fed így Fed úgy...Free így Free úgy...Eszti így Eszti úgy...
*SLAP,SLAP* mindenkinek, aki még1x erröl ír!!!
Ki van a *****, hogy mindig ha ránézek a fórumra, má egy ideje csak ilyen tökölödés megy itt!
Ez egy 9Dragons fórum, nem Faust,Fed,Free (wow mennyi "F" :-) ), Eszti vagy bármilyen személyes fórum...
Ha gondotok van egymással, akko ott az MSN és ott pofázhattok hajnaltól éjjelig egymásnak! (ami jó ötlet volt Free részéröl...)
Elég a spamból! A 4 éves gyerekek értelmesebb témákról beszélnek!
--------------------------------------------------------------------
Na és most...
Lehet má gémelni? :-)
Ja és öcsém megmutatta hol az "ő" betű a billentyűzeten -
DSUN #5949 Hi all!!!
Nemtudom h emlékeztek e kb egy olyan 4-5 honapja hagytam abba a gamert mivel vmi szar volt vele és nem engedett be..csak mondom h ezen a héten vszinü jo lesz minden és vissza térek!!
Csak az a baj h már törölték az accot:S:S(SM1 Blood demon D-Sun))
Na de mind1..
Szoal nemsokára visszatérekxD
-
Fed #5948 persze csak okkal...de azzal mindenki. -
Fed #5947 Jaja, összevesztünk, de utána meg kibékültünk. És faust bebizonyította, hogy tud rendes is lenni ;P. És régen télleg PKzott, be is vallotta, csak olvass lejjebb. De már megtanulta,és tényleg nem PKzik. -
#5946 Üdv!
A fekete oldali vitátokba nem akarok beleszólni, mert fehér oldalon vagyok épp ezért Faustról se tudok annyit, amennyit esetleg mások.
Amit meséltek róla, azt se nagyon akartam elhinni, amíg meg nem tapasztaltam saját magam.
Gondolom vonzotta a RC-s fegyver és a Hero of Jinan epi (meg hogy ültem(!) a black safe zone előtt), hogy megtámadjon (ekkor már SM PQ-zott), mégis ő húzta a rövidebbet.
Egyébként ugyanezen a napon lett Fed FC és őt is szídta rendesen a kis barátaival. Fura, hogy itt most mégis egymást védik, de ez végülis mindegy.
GG mindenkinek! -
Fed #5945 jajj nagyon laggos a server =/ -
#5944 És egy kérés: Lécci csekkoljátok mennyi kicsi van mindkét oldalon... Ezzel a szarakodással csak Nekik ártanátok...
-
#5943 Bazze! Az első magömlésetek is ekkor a gondot okozott, vagy mi van?
EZ EGY JÁTÉK...
Nem akarok pártolni senki mellett, de szerintem a játék adta lehetőségeket kihasználni NEM tahóság. Eszti stílusát ismerve nem valószínű, hogy olyan "marha" kedves lett volna a kis kéregetővel szemben... Halkan megjegyezném: én sem adok kölcsön senkinek...
Szóval szerintem: Písz meg lav!!! Azt ennyi.
-
RealFaust #5942 Most ne farsulj be lol ha volt erőd annyi hazugságot pofázni akkor most ne magyarázz hogytéged hagyalak ki! Te vagy az elsőszámú célpontom a játékban és senki sem olyan bunó paraszt mint te hogy magyaráz az ember háta mögött egy forumón hogy jól lejárassa... nemtudom milyen nevelést kaptál de elég jó kis gyerekkorod lehetett >_< -
William90 #5941 Ahh ezt nem hiszem el h már megint valami gond van... Ma se lesz dupla vagy mi?? -
Fed #5940 lol. -
#5939 BlaBlaBla... Kicsit elég lesz már NEM??? Na Puszi Picinyeim. És remélem szerztek magatoknak egy nőt, akin levezethetitek a felest, mert ez így előbb, vagy utóbb érvágást fog eredményezni nálatok. -
Dialosa #5938 Jah, légyszives mutasd meg hol kritizáltam a HT? -
Dialosa #5937 Miután itt folyamatosan fére beszéltek és a game ben is kapom az ultimátumot, hogy mit tegyek és milyen következményekre számíthatok, ezért teljesen érthető, hogy folytatom.
Nekem és ally nak ne szablyon már feltételek holmi beképzelt tizenéves gyerek, mert ŐT megsértették a háta mögött.
Ehhez annyit tudok hozzátenni, ha ez az egyetlen okod, vagy okotok hogy Ti itt harcolni akartok, akkor rengeteg harc vár még rátok az életben, ebben azt hiszem egyet érthetünk és ezt bármiféle rosszindulat vagy lenézés nélkül mondhatom.
Biztos vagyok benne, Ti is szidtok engem a hátam mögött, és mégsem fogok megölni 1 magyart sem.
Megmondtam többieknek is, kerüljenek el benneteket, és ha támadás ér valakit, ne üssön vissza.
Nekem ebből eleg volt, van nekem elég gondom amit meg kell oldanom, mind játékon belül, mind kívül.
Szóval harcoljatok egymással vagy mit bánom én, de ha meg engem akartok szóljatok és lemegyek BP.
Mégegyszer mondom, nem lesz semmiféle háború, ugyanis nincs kivel, mivel mi nem háborúzunk.
Ezzel lezártam ezt a dolgot és nem szeretnék többet erről hallani. -
RealFaust #5936 na még 1 ember aki azt sem tudja kihez beszél :)
(BTW nirvanasokat birom a legjobban ők sirnak h ez pk zik az pk zik les*ophatnak stb... azt sem tudják mi zajlik bardo-n de szidják az embereket ) szép mondhatnám szép. -
#5935 sztem meg leszophat az összes PK-s.főleg az olyan aki egymás után vagy 10xer -
RealFaust #5934 Asziszem ez ennyi volt -OWNED- -
Fed #5933 1. ha ez a CC grindelés nekem szólt, akkor grat. Én nemtudom milyen CC nélkül.
2. Én nem fogok CCbe PKzni, és Faust sem. Amúgy meg te kezdted a HT-t kritizálni, tehát nehogy már te legyél felháborodva, ha nem veszem jó néven. Főleg ha semmit sem tudtok, ne kezdjetek el úgy viselkedni, mintha tudnátok akármit is. Tudjátok ok nélkül az ember nem kezd el Pkzni...És A faustos dologra UTOLJÁRA visszatérve: ha engem is a hátam mögött kezdtetek volna el kitárgyalni, én se vettem volna jó néven. Részemről le van zárva a vita. Mindenki kapja azt, amit érdemel. Ti folytathatjátok.
UI: azt hittem, hogy az olyan bölcs és tapasztalt emberek, nem folytatják a vitákat...de ezek szerint nem...XD -
szabi34 #5932 Már jó a játék teljesen? -
zsele1000 #5931 Hali! Remélem ti legalább tudtok játszani! Én Asurán tolom és nem tudok bejelentkezni. Éjjel 0:45-tól sz@rakszik a szerver. 1-től van dxp. :(
Olvasgattam a fórumot, beszéltek ilyen Ec-kről meg Sm-ekről. Én ezen a 7végén akartam FD lenni. :)
Üdv mindenkinek -
RealFaust #5930 1. sajnálom a téves infót szabi
2. nem léptem be még nemtom laggos e de sztem nem
3. free mikor nagyba kergettél cc be (szerinted) naphosszat ott voltam csak te tudod ugy h mindig elkaptál :) -
zozoalma #5929 na ennyit erről
másik szerver megy csak
Bardo Closed :(((((( -
Dialosa #5928 őőőő, vitatkoznék, ugyanis sztem Te tudod a legjobban milyen CC nélkül!
Hmmm, hajrá, hajrá, próbálkozzatok! -
zozoalma #5927 köszönjük ^^
Lag van ? -
RealFaust #5926 a játék megy -
szabi34 #5925 én elkezdtem letölteni már 20%-nál van:(
akkor bezárom -
RealFaust #5924 Free ezzel már senki nem törödik egy dologba szolsz bele azis a Drop :)
-
Fed #5923 aha ok, szerencsére képes vagyok a szánalmas jelzővel élni.
AM: csak várni kell, el ne kezdjétek törölni a gamet. -
RealFaust #5922 ajaj téves riasztás bocsi srácok... egy kétségbe esett havertol van a link és félreértette a forumot :( SAJNÁLOM! :( -
Fed #5921 váááárjatok skacok...ez nem az.. -
Dialosa #5920 Nem a dropról beszéltem, ha nem lett volna világos.
Az csak az utóirat volt, Rólatok beszéltem.
Az a két tőmondat a véleményem volt.
-
RealFaust #5919 aki nem hiszi igy van leirva kimásoltam a hitetleneknek :)
Uninstall the game. Download from the European link and install the game -
RealFaust #5918 FONTOS ! Hivatalos oldalon a forum azt irja TÖRÖLJÉTEK LE A GAMET ÉS TÖLTSÉTEK LE AZ EURÓPAI LINKRŐL HA JÁRSZANI SZERETNÉTEK!
Ennyi infoval tudok szolgálni. -
Fed #5917 1. szájba rúglak.
2. ht nem pkzik ccbe. csak UFet. meg még anno Eliteseseket.
3. Mit fikázzátok a HT-t? Ha megtámadnak evidens hogy visszaütsz, ha nem akkor meg grat. Olvass vissza, leírtam már a WAR kiváltó okát. Utána jöttem a viták, meg az ilyenek. milyen furcsa, hogy a végén UF egyedül maradt, és HT-nek 3 alliese is van, nem kéne olyan dolgot kritizálni amiről semmit sem tudsz, vagy ha tudsz is, rossz forrásból. Am meg Si_Bei_Zai COFos, vagyis UF szövije volt. Eléggé el is vertük a sok PKzása miatt. egész UF demon tagozat KoS listán van.
4. Nemtudod hogy kell aláírást csinálni?
5. Mit kötöszködik itt mindenki? Free, ha te is a WT dropot vonod le abból amit faust ír, grat. halálszárny: PlayerVSplayer, PlayerKill. a Player kill a PVPből jön. aki PKzik PVPzik. nem? XD -
RealFaust #5916 nem arrol van szó hogy herbet szed és megölöm mert nekem jobban kell vagy valami ilyesmi félreértettél ha szétverem a ládát ö pedig felkapja ez tud felhuzni egy idő után nem támadok 1x re soha ha herbröl van szó de 3x lelopnak egymás után az már bosszantó. -
RealFaust #5915 kezd tetszeni hogy egyre csak gyülnek itt az arcok! :) -
zozoalma #5914 FAUST kicsit elvagy tévedve Kicsit nagyon !!!
PVP és Pk nem ugyanaz ne tévezd már össze !!!
Ha kiálsz valaki ellen az PVP de nehogymár az pvp hogy megtámadod aki herbet szed vagy cc be rohangál vagy bpn ugy hogy aztse tudja honnan jött az áldás !!
Ez a mentalitása sok UF ELITE meg HT-s nek is élükön Si_Bei_zai al !!
Ja és ha nemvagy büszke hogy magyar vagy akkor az a te bajod
De legalabb feldobtad a forum hangulatát kicsit ugyis nagy volt a pangás
Halalszarny STRATEGIST BEGGAR EC9 (HOLTPONT&BORLOVAGOK) -
szabi34 #5913 Kössz
Én is remélem h kész lesz!!!