• RealFaust
    Amugymeg arról is van itt szó hogy hugom kipróbálta a játékot és pénzt kért... Ez semmmi én egy csómó embernek adtam pént ha MILLIÓKRÓL volt szó akkoris (max kölcsönbe :P) volt akinek 10 millát adtam kölcsön volt akinek 15 öt MERT ŐK megérdemelték de mikor segitségét jttek a kicsik 100-200 k val is megdobtam őket mert mikor kicsi voltam én is kaptam segitséget miért ne viszonozzam külföldi magyar mind1 ahol tudok segitek de erröl megintcsak biztosan nem tudtok... De nem is kell nem szeretem hangoztatni hogyha jó dolgokat is teszek inkbább megvárom mig valaki beszól valami rossz tettemért ugyanis ahogy Fed mondta imádom a PK-t az a legviccesebb ha okot adnak rá, és miért grindelünk mi órákat szerinted ? minden a pvp röl szól minden arról szól hogy hogyan álsz helyt a warban mit gondolsz? ha csak játszogatni akarsz menj mickey mouse adventure özin Eszti... szerited a refine is azért van hogy szépen csilligjon villogjon a fegyvered? hát nem a dmg ról szól minnél több dmg legyen minnél erösebb legyél pvp ben és jól helyt állj war on a buffért ami elég fontos a játékban szerintem....

Remélem mindenre választ adtam ha nem akkor irjatok további szép kis kitalációkat.

(ha PK zok több oka lehet a legfontosabb -ha a bandomba ölik a kicsiket/ha herbet lopnak/ha felidegesitenek/ha megölnek cc be mikor war buffom van akkor kezdek pkzni de nem is a saját klánomat hanem a whiteokat mivel csak ök ilyen jóindulatuak hogy war loss után le gang elnek cc 1 másodperc leforgása alatt...