21072
  • Fed
    faust: [email protected] --> MSN, még ha valaki fel akar venni, vegyen.
    Unatkozom >< vlakivel kell dumánlom X-D
  • RealFaust
    Grat a shuan mianhoz :)
  • RealFaust
    nem sajnos :( 37% kell EC hez és tegnap este óta mióta a server ilyen ratyi nem tudom megcsinálni T_T remélem mihamarább kész lesz és be tudom végezni a melót :) (egyfolytában inditgatom h lecsekkoljam mikor nem irja már h hogy Failed...) remélem 9 re már tényel kész lesz :'(
  • szabi34
    Faust még nem tudsz semmit a gameről hogy csinálják e vagy vmi?
  • szabi34
    Már meg van a killer of shuan mian epi végre
    ma lett meg:)
  • RealFaust
    gondoltam :)
  • szabi34
    Én vagyok szabi1993:)
  • RealFaust
    igen szabi én vagyok Faust][Hu (csak foglalt a Faust nick...)
  • szabi34
    RealFaust a te karid a játékban Faust[HU]???
  • RealFaust
    magában 1 száll backpack biztosan nem esik, nekem a nagyok azt mondták hogy valami mindig esik mellé... BTW miért véded az UF et? tényleg lehúznak... kezd uj karit csatlakozz hozzájuk és tudni fogod saját tapasztalatbol... haverom el is hagyta UF et és rögtön ment HT hez ez véletlen nem? Ő is nagyon jól tudja hogy meik bandban tud haladni....
  • Dialosa
    Ez vicces, de tényleg. Vagy inkább szánalmas.
    Sajnálom, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.

Ui: backpack nem kabáttal együtt esik (tudni illik)
  • RealFaust
    Amugymeg arról is van itt szó hogy hugom kipróbálta a játékot és pénzt kért... Ez semmmi én egy csómó embernek adtam pént ha MILLIÓKRÓL volt szó akkoris (max kölcsönbe :P) volt akinek 10 millát adtam kölcsön volt akinek 15 öt MERT ŐK megérdemelték de mikor segitségét jttek a kicsik 100-200 k val is megdobtam őket mert mikor kicsi voltam én is kaptam segitséget miért ne viszonozzam külföldi magyar mind1 ahol tudok segitek de erröl megintcsak biztosan nem tudtok... De nem is kell nem szeretem hangoztatni hogyha jó dolgokat is teszek inkbább megvárom mig valaki beszól valami rossz tettemért ugyanis ahogy Fed mondta imádom a PK-t az a legviccesebb ha okot adnak rá, és miért grindelünk mi órákat szerinted ? minden a pvp röl szól minden arról szól hogy hogyan álsz helyt a warban mit gondolsz? ha csak játszogatni akarsz menj mickey mouse adventure özin Eszti... szerited a refine is azért van hogy szépen csilligjon villogjon a fegyvered? hát nem a dmg ról szól minnél több dmg legyen minnél erösebb legyél pvp ben és jól helyt állj war on a buffért ami elég fontos a játékban szerintem....

Remélem mindenre választ adtam ha nem akkor irjatok további szép kis kitalációkat.

(ha PK zok több oka lehet a legfontosabb -ha a bandomba ölik a kicsiket/ha herbet lopnak/ha felidegesitenek/ha megölnek cc be mikor war buffom van akkor kezdek pkzni de nem is a saját klánomat hanem a whiteokat mivel csak ök ilyen jóindulatuak hogy war loss után le gang elnek cc 1 másodperc leforgása alatt...
  • szabi34
    még szintet akarok lépni ma
  • szabi34
    Legyen már jó a game:((
  • RealFaust
    kár hogy kevés az olyan ember mint Fed aki nem megvet mert sikeres vagyok egy játékban... ö ismer engem a kezdetek óta, volt vele is összetűzésem az én hibámbol persze senki sem tökéletes voltak hibáim és probálok javitani a dolgokon... már értem miért mondta fed akkoriban hogy inkább lenne külföldi vagy valami ilyesmi :) mert mi magyarok szeretünk kötöszködni én probálok nem közétek tartozni és ezért vergődök itt ezen a szánalmas topicon...
  • RealFaust
    nem fosztottam ki egy karaktert sem... Saját magam csináltam 8 karaktert FD ig mentem velük majd elvettem cuccaikat és 1 karakterbe áldoztam mindent szolval elég sok munka van benne.

a másik srácnak aki magyaráz "akit mindeki utál" ez nagyon nincs igy mivel nagyon sok barátom van és eddig csak az IRIGY magyarokkal volt összetűzésem.

BTW 5 bandból kirugtak >_< megint csak rossz infótok an skacok az UF böl kiléptem mert lehuzás megy ott (szegény haverom leadott 30 WT p@sst ,cserébe hoznak neki WT ruhákat ebböl anyit kapott hogy semmit azt mondták neki hogy csak backpack esett... (tudni illik backpack csak jacket el együtt esik...) szoval tisztelt magyar jóindulatu társaság hadjátok abba azt hogy engem fikáztok mert semmit nem értek a játékban és valakin ki kell tölteni hogy ti milyen nyomorékok vagytok,arrol nem is beszélve hogy hiányos infokat löktök be amiket kicsit megbolonditottatok a saját hülye elmebeteg elmétekkel). - akire ez nem vonatkozik azoktol ismét elnézést kérek-
    U.I: kajakra nem merek lejebb olvasni miket találtak itt még ki...
    minden nap lejebb megyek kicsit de kezd betellni a pohár :)
  • RealFaust
    Az oldal tényleg működik forumon erröl persze 1 szó sincs leírva...
    mivel az oldal kész ugyvélem 8 max 9 re megcsinálják a játékot.
    Legalábbis remélem!
  • szabi34
    Csak csinálnák már meg:(
  • RealFaust
    LOL te is ? :D nekem is sikerült az EC1...
  • ZzoleE
    Ja, léptem vagy 20 szintet :D vagyis :(((((
  • szabi34
    Most már a honlap jó:http://www.9dragons.acclaim.com/index.html
  • RealFaust
    Hát ez is jó dupla XP volt gyerekek XD remélem mindenki élvezte és sok TP-t gyüjtött jó drop-okkal együtt >_<
  • szabi34
    Remélem még ma megcsinálják!!!
  • RealFaust
    lol >_<
  • IceDan21
    érdekes ...... eszt megkel hagyni, remélem a karikat nem törlik mert sokan lesznek öngyilkosak:( T_T
  • Jacky
    Hmm, a mai duplabol akkor nem lesz semmi :(
    Nekem is failed to connect update server-t ír. És utána már nem is engedi indítani.
    Szóljon akinek sikerült bemenni és azt is hogy hogyan! :)
  • RealFaust
    Zsír és be lesz pótolva a cucc vagy ez már bukó ? :P
  • Fed
    Senki se tud semmit pontosan mi van a serverrel.
    Shiki 3 dolgot varációt mondott:
    1. HACK
    2. Leállították a servereket, mert akkora lagg volt.
    3. Valami UpDate error történt, és így a serverek szétestek.
    Remélhetőleg megcsinálják még ma.
    Szerintem órák kérdése.
  • zozoalma

igen biztos a VGM meg a GM magába játszogat, tesztelik az uj mapot és röhögnek a sok koczkán hogy nem tud bemenni ^^
    te ennyire okos vagy vagy csak tetteted ?
  • RealFaust
    látod erről beszélek :) menjél vissza nirvanara itt pedig halagss el :)

BTW most akkor kajakra elinditották a 2x xpt ugy hogy a playerek 90% a nem is tud felmenni? o.O
  • zozoalma
    LOL
    Semmi köze a patchelésnek ehez
    Bár remélem holnapra megjavul mai warrol meg duplárol már letettem
    GM VGM POWER
  • ZzoleE
    Tök jó , hogy pont dupla előtt nem megy a gém.Nem értem hogy amit egyszer megcsináltak ,azt a következő jevítással miért rontják el újra?!O_o
  • zozoalma
    Hát ugylátom ez sz*pacs
    Failed to connect to the update server :(
    Kárpotlás persze hogy lesz hogyne lenne ,
    kérd meg azokat akik dosolják a servert hogy kárpotoljanak ^^
    Power Leveling Service LAG
  • Lawless #5879
    az ilyen kis suttyokat mint ami te vagy azokat Nirvánán megennénk...te kis idiota...utállok ilyeneket mint te...hadat uzensz mindenkinek..azt kivánom hogy lennél Nirvánán megmutatnánk hogy pk-bol eleged lenne 1 életre ! ennyit rolad meg hozzád...kis szaros:P BAN BAN BAN pls! suttyo
  • RealFaust
    Hi. Valki nem tudja lesz ezzel a sok laggal kapcsolatban valami kárpótlás?
    Csak mert tegnap este óta probálkozom grindelni 37% hiányzik de igy képtelenség megcsinálni... percenként DC vagy csak laggol ,de nagyon. T_T
  • zozoalma
    hello

Hát nem lett megoldva
    3-5s a késés minimum
    kis akadások
    ^^ élvezetes ^^
  • Fenyi111
    Ja, 10 perce még nem volt jó GAME...
  • Fenyi111
    Szabi!
    Most olvastam mi a gondod....
    Ez csak ötlet de nézd meg, hogy rendesen van-e feltéve a CPU hűtés.
    Nem szeretném magyarázni miért gondolom...

csak ellenőrizd!
    Üdv.
  • Sixtail
    Üdv all!
    Umm...valaki jelentené itt nekem, hogy lehet e már normálisan játszani vagy még mindig lagg? Vagy má le is lettek kapcsolva a szerverek? Mert láttam a 9D hivatalos oldala ki lett vonva a forgalomból egy idöre...
    Nem mintha ma ráérnék gémelni, de ki tudja :-)
  • Dialosa
    lol