• RealFaust
    nem fosztottam ki egy karaktert sem... Saját magam csináltam 8 karaktert FD ig mentem velük majd elvettem cuccaikat és 1 karakterbe áldoztam mindent szolval elég sok munka van benne.

a másik srácnak aki magyaráz "akit mindeki utál" ez nagyon nincs igy mivel nagyon sok barátom van és eddig csak az IRIGY magyarokkal volt összetűzésem.

BTW 5 bandból kirugtak >_< megint csak rossz infótok an skacok az UF böl kiléptem mert lehuzás megy ott (szegény haverom leadott 30 WT p@sst ,cserébe hoznak neki WT ruhákat ebböl anyit kapott hogy semmit azt mondták neki hogy csak backpack esett... (tudni illik backpack csak jacket el együtt esik...) szoval tisztelt magyar jóindulatu társaság hadjátok abba azt hogy engem fikáztok mert semmit nem értek a játékban és valakin ki kell tölteni hogy ti milyen nyomorékok vagytok,arrol nem is beszélve hogy hiányos infokat löktök be amiket kicsit megbolonditottatok a saját hülye elmebeteg elmétekkel). - akire ez nem vonatkozik azoktol ismét elnézést kérek-
    U.I: kajakra nem merek lejebb olvasni miket találtak itt még ki...
    minden nap lejebb megyek kicsit de kezd betellni a pohár :)