--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Na srácok! Ez ami itt van most! Kijött üzibe, h az igazi general wei 30 perc múlva BP-n, gyertek megölni. Mondom jólvan csak megkukkantom már mi az. Állok BP-n rengeteg más játékossal, mondom elnézek ládáért
hátrafele találtam egy GM-et Kevvint, készültem lefotózni, amikor megjelent valami irrdatlan nagy dolog előttem, kb egy játékos magasságának a 4szerese, annyitse tudtam kimondani, hogy wow és meghaltam :D De nem ütött meg, hanem csak varázsolt egy picit úgy magában és lekapta a 4000hp-m. Mondhatom örültem a 893 bloodpontommal együtt. Jó hát be kell valllani sokra nem számíthattam rl11-en de azért mégis ennyire? Mondom jólvan, revive datong közepén, visszamegyek. Szépen lassan kimentem BP-re látok emberkéket elszórva, ahogy haladok előre jobbtájt egyre több ember. De végül kiderült hogy annyira kemény a csávó, hogy a lightning fist epis nukerek nem tudják támadni, mert akkora a varázslat sebzése, ami egyszerre stunnol, bleedinggel és leveszi a ve, hp-t 25%kal. Emellett 1 perc alatt reviveoltam 2EC-st és jónéhány GB-st is. És a slusszpoén az, h másodszorra is majdnem meghaltam a képesége miatt, pedig még nem is jelent meg a képernyőn, na ennyit a nagy hatótávról. Szal fotót ne is várjatok :D