9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam kõstabil a játék, még sohasem fagyott. Nézz körül a gépeden (hadd ne soroljam 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Amugy már OC3
Gubberx_HUN RC 7 Pahntom Demon

<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
A Courage&comparison szerintem az alap epithethez képest nemjó semmire.
Amiket Hefeibe lehet venni "raid " questek azok is asszem adnak epithet pontokat.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
effe lv6 24254
casterek jók csak ha melléjük spawnol be egy monster akkor szopacs, de legalább valamilyen szinten képesek healezni magukat 😊
Ez a köynves dolog meg akkoris xar mert lv5 után már nem duplázza.
Mondjuk mire eléred a lv5 ös skillt addigra eléred a 214-es szintet is 😄
mármint ha valaha még pvp-zni is akar az ember. Magasabb szintû dögöket tény hogy könnyebben gyakják, meg hogy harc közben nem annyira sérülnek mert távolságiak, de lassabban is ölnek, és pvp-ben nagyon gyengék.
De számomra a pvp az igazán fontos, az a mérce mindig :p Gondolom lesznek jókis eventek, legalábbis remélem a végleges verzióban igen. Olyanokra gondolok, hogy pl. háború a világos és a sötét klánok között ^^
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ezeket a classokat v miket, amit lehet váltogatni is hogy lehet kapni? mert pl nemtudom h. honnan lett nekem 2is<#pardon1>#pardon1>
effe lv6 24254
Világos oldalon nincs tervben magyar hero band? Ha igen, akkor milyen klánon belül?
silkroadforum.atw.hu
de most is 9-es partyban voltam és mindenki ütött, egyedül mégis jobban haladok, én ezt tapasztaltam.
valamint azt is észrevettem, hogy sokszor ha kritikált ütök, egyáltalán nem nagyobb a sebzésem, mint egyébként. :\
és ha meginnám egymásután a kettõt kb. mekkora növekedésre számíthatok?
Mi legyen a klánnév? 😄
Sztem valami egyszavas és találó kell, ami jól mutat. azér nem támogatom a többszavasat merhogy nincsen sóköz, az az alsó vonal meg szarul néz ki.
akinek megvan az rl 1 az gyorsan alapítson egyet<#buck>#buck>
effe lv6 24254
Egy valamit nem értek... jó-jó, most az új pusztakezes stílust is csigalassan fel kell tornászni skillben, de az egyéb kung-fu skilleket ha használom, 0,04%-okat nõnek... így hogy a pöcsben fog valaha is megnõni (ha ráadásul csak 3 mp-enként lehet ellõni??? Szerintem ezen még van mit dolgozniuk a fejlesztõknek 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
effe lv6 24254
pl.:nem tudom egy RC4-es harcos hány db vörös színû ellenfelet képes megölni úgy,hogy maga ne sebzõdjön meg😊( nem pvp )
Tegnap kimentem egy olyan helyre ahol nekem vörös ellenek voltak,gondoltam mivel magas a Wisdomom (jelenleg 109) kipróbálom a varimat😊 jól ment.. 😄
de még azzal is iszonyu nehéz fejleszteni, kivéve a beggars protection mert azt kilehet akasztani <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>