• Crusnik
    Bazz nincs netem 1 hónapig és minden amin annyit küszködtem összeomlott. Probáltam összetartani egy magyar közösséget,volt egy jó szövetségünk amikor elmentem aktív volt sokan voltak mindig fent fejlödt is sokat voltak oc-tól gb-ig. Most meg szinte pár emberen kívül alig játszanak sokan kiléptek játékot vagy karaktert váltottak. vagy új bandet csináltak maguknak. Ennyit a magyar társaságról egy kis időre nem lehet magukra hagyni. De nem csak ez,a bandbe amibe vagyok szinte majdnem mindenki aki úgy igazán aktív volt elérte az FC-t és mivel nem jön ki egy új map se abbahagyták,sokan meg elérték az Ec-t akikkel partyztam. Én nem vagyok az a hardcore grindoló eddig is csak azért tudtam elvinni mert voltak emberek akikkel szivesen játszottam együtt.
    Már télleg azt tervezem hogy úgy teszek mint Lawless meg a többiek és megyek amerikai szerverre aztán leszarom azokat akik még rc-ig sem képesek eljutni maguktól. Vagy játszok Sword of the new world-el., megtuttam hogy van nem fizetős verziós is, a fizetősön amig ingyenes volt elvittem 20-ig és nagyon jó mmo csak kéne egy jobb videókártya mert így nem élvezhetem a gyönyörű grafikát.