21072
  • Rabbit20
    Hát nem hiszem, h fogok vele... ahoz már chakra purge kéne az meg nem lesz :S
  • Lawless #4868
    ok Hiftu csak montam az én véleményem :) !
  • Crusnik
    Rabbit te még fogsz játszani D-GoodBoi-al? Csak szólok hogy a shao és a beggar band meg fog szünni helyette új lesz ha át akarsz jönni akkor igazán felnézhetnél néha
  • hiftu
    Lawless:
    Olvasd végig figyelmesen. Hangosan gondolkodtam. Ha az utolsó mondatomat is elolvasod akkor látod, hogy miként állok hozzá az ilyen csaláshoz.
    (Igy lehetne - az nem egyenlő azzal - igy csinálom.)
    Na jó, téma lezárva számomra.
  • Rabbit20
    [URL=http://upload2.postimage.org/496892/photo_hosting.html]inkább link ^^[/URL]
  • Rabbit20
    lol xD

Ez se ad többet buffot senkinek xDDD
  • Lawless #4863
    na baxxus szép emberek vagytok...még el se keztetek játszanni már csalni akartok.....ilyenekt igen ruhellek és kib@xkodnám osszeset...FUJ ez a véleményem! én csalás nélkul jutottam el oda ahol vagyok.....!
    FC1 és kozelíttek az FC2 fele :P aki meg csalni akar az kapja be :P !
  • hiftu
    Mondom, hogy ez csak egy ötlet. Ha nem működik, hát akkor nem...
  • inter15
    Azt azért megnézném hogyan játszol vmware alatt , mivel a 3d-s támogatása majdnem egyenlő a nullával.
  • hiftu
    IP alapján még lehetne csalni mert ADSL-n minden bejelentkezéskor új IP kapsz. Szerintem elküldenek még egy azonosítót, ami a géped konfigja vagy bárminemű egyedi dolog alapján (például mikor lett a kliens installálva...) készítenek. Egyrészt a 300 acclaim coinnal nem mész túl sokra, ugyanis 210 egy lvl2-es elixir. A többi meg még több. (Bár sok kicsi sokra megy.)
    Sok időt igénylő megoldás a "csalásra" egy virtuális gép készítése pl vmware segitségével. (Ha már van egy vmware imaged, akkor gyorsabb lesz.)
    Ott installálod az oprendszer, meg a klienst, regisztrálsz, elviszed 13-asig. Megkapod a 300 coint. Aztán jöhet újra az egész... Esetleg az image-t félrerakod még mielött installálnád a klienst és azt használod újra. Szóval ötleteket lehet használni, hogy megéri-e és beválik-e az már más kérdés.
    Még mielött bárkiben felvetülne: Nem próbáltam ki és nem is gondolkodok róla, hogy kipróbálom.
  • Anthraxus
    Gondolom az ip-t látják ezért nem lehet csalni!
  • Rabbit20
    Vasárnaponként írják jóvá... Csalás nem emgy énis próbáltam xD
  • Laacaa
    Sziasztok! A kérdésem a következő: ugye lehet kapni 300 acclaim coint minden olyan játékos után akit meghívunk. Ezt a pénzt mindig megkapjuk ha ők elérik a 13-as szintet? Csak most kezdem a játékot... sokáig tart odáig eljutni? Lehet "csalni"? (magam alá regelek pár usert és eljutok velük 13-as szintig)
    Köszi a válaszokat
  • Lawless #4856
    mivan már megint mindenki eltuuuunt :) már csak 18% és FC vagyok én is....ezaaaaz...megyek BPre minden seggfejet le PK-zok :):)
  • Lawless #4855
    már én is EC11 vagyok 2 nap és FC retro :P ! ok tamás de azért itt vagyunk mink :P ! ok crusnik...ahogy érzed...! udv mindenkinek
  • inter15
    Van a f@szt. :) Minden kasztot kipróbálok. Most a mage -nél ragadtam le.
  • Gubberx
    OFF
    Az a baj hogy egy idő után az összes mmo ellaposodik és unalmassá válik, engem egyedül a wow tudott tényleg lekötni, de az drága ahhoz képest hogy milyen kevés időm van meló mellett játszani :S
  • ReTr0
    fogadom a perfect world-be is van már 50+os karid :P
  • Crusnik
    Egyenlőre az egész játékkal hadilábon állok. Egyenlőre van még pár ember Bardo-n akikkel szivesen játszok együtt. Plusz belegondolva van egy RL4-es hybridem elég jó,ha már játszok inkább azzal folytatom mint kezdjek mégegyet.
    Grat az FC-hez :) ha valaha elérem Ec7-het akkor már én is meglépem az száz de EC7 is lesz vagy jövő év tavasz amennyi dolgom lesz most.
  • Gubberx
    thx
  • inter15
    Perfect World

Itt nézelődj !
  • inter15
    Kocka :)
  • ReTr0
    Megszületett az első magyar fc 1 , hehe
  • Gubberx
    Milyen game ez?:)
  • inter15
    Ezt a játékot hagyjam ott ? Soha :)

pic1

pic2

pic3

pic4

pic5
  • Lawless #4844
    na Crusnik meguntad a Nirvánát?
  • Lawless #4843
    hi all! Tamas mi ez a Epsylon....neizélj már gyere vissza ha van idod rendesset partyzni... :) ! jo bulik voltak...visszajott Tary is! retro már EC12 holnap FC1 én meg EC10 vagyok de péntekig FC1én is :)! aztán már mindenkit gyilkolunk BP n! 1nap 1 szint most :)! ja és valamikor délután felleshetnél itt vagyok :):):) várunk! csá
  • Crusnik
    Elösször is. Van egy pajzs skilled igaz leverik könnyen és csak egypercig tart,de ha tudod használd folyamatosan és fejleszd hogy több ütésd bírjon ki!
    Aztán mivel varázslók fizikailag gyengék sok wis és elég ess hogy ne fogy ki egyhamar és akkor 2-3 lövéssel megölöd a mobot így esélye se lesz megütni. Próbáld tartani a távolságot lő fut lő fut stb...RC1-en lesz egy skilled amivel leragaszthatod a földre a mobot 9secre ami elég hogy az utolsó halálos csapást is bead neki.
    Jah és ne oda menj ahol csoportba jönnek rád keress lassú mobokat vagy olyanokat amik nem támadnak rád csoportostúl. Sok mob van és varázslónak van egy előnye hogyha elég jó képes piros mobokat is ölni lévén nem tudják öt megölni mert gyorsabban megöli a mobot.

Varázsló egy nehéz de érdekes és magas szinten erős kaszt,csak annyit tudok még mondani hogy kitartást ,próbáld kitapasztalni a dolgokat a játékban és erősre fejleszteni a varázslót akkor senki nem áll az útjába.
  • ZzoleE
    hi!lenne egy kérdésem: most keztem egy shaolin vazsit, még csak oc10. az a baj, ha véletlenül megütnek, akkor a leggyengébb mod-tól is kapok ew-t. ez ellen nem lehet v.mi tenni? előre is köszi a választ
  • inter15
    off

egy kis karakter generálás Perfect World módra
    clip

on

:))
  • ReTr0
    jaja, nálunk most jó a helyzet, beértük egymást, és tök sok ec4-8 van
    szal tudjuk tolni a party questet, meg amugy is jó, ha klánon belül sokan azonos szintüek és még haverok is...

jó játékot

ui: ec10 srácok, jövő héten fc1 az tuti :)
  • Lawless #4838
    hát szerintem jobb itt Crusnik...már rég átjohettél volna...:) !!!
    én maradok itt tuti...most léptem meg az EC7et és Retroval jol toljuk...FC1ig meg se állok party questekben :) 1 nap 1 szint így van vagy tobb :)! élllllllljen a NIRVANA :) Power_of_Budha a legjobb :):):)
  • Thanatos
    asszem kivárom a hivatalosat :)
  • Crusnik
    Bazz nincs netem 1 hónapig és minden amin annyit küszködtem összeomlott. Probáltam összetartani egy magyar közösséget,volt egy jó szövetségünk amikor elmentem aktív volt sokan voltak mindig fent fejlödt is sokat voltak oc-tól gb-ig. Most meg szinte pár emberen kívül alig játszanak sokan kiléptek játékot vagy karaktert váltottak. vagy új bandet csináltak maguknak. Ennyit a magyar társaságról egy kis időre nem lehet magukra hagyni. De nem csak ez,a bandbe amibe vagyok szinte majdnem mindenki aki úgy igazán aktív volt elérte az FC-t és mivel nem jön ki egy új map se abbahagyták,sokan meg elérték az Ec-t akikkel partyztam. Én nem vagyok az a hardcore grindoló eddig is csak azért tudtam elvinni mert voltak emberek akikkel szivesen játszottam együtt.
    Már télleg azt tervezem hogy úgy teszek mint Lawless meg a többiek és megyek amerikai szerverre aztán leszarom azokat akik még rc-ig sem képesek eljutni maguktól. Vagy játszok Sword of the new world-el., megtuttam hogy van nem fizetős verziós is, a fizetősön amig ingyenes volt elvittem 20-ig és nagyon jó mmo csak kéne egy jobb videókártya mert így nem élvezhetem a gyönyörű grafikát.
  • inter15
    Hivatalos angol kliens talán jövö héten várható , de egy 100%-os angol patch is forog közkézen (na jó 1-2 krix-krax akad még benne)
  • Thanatos
    perfectworld még midnig ilyen félangol félkinai vagy milyen állapotban leledzik? :D vigyis régen volt valmai kavarás angolositásal, rendes angol verzsön van már? :D
  • inter15
  • Atti12
    hmm, ugy érzem kicsit ott mellkas táján eltuloztál valamit. khm..
  • inter15
    Biza lehet

A teljesség igénye nélkül:
    -fej (alak)
    -szem
    -szemöldök
    -száj
    -fül
    -magasság
    -segg (méret)
    -derék
    -comb (hossz)
    -haj (kinézet , hossz , szín , textura)

stb
  • Atti12
    azta itt lehet állítani a mellbőséget is?