• ReTr0
    nincs még se új map se új skill...és mivel már a klán javarésze fc 6-7 ezért nem is játszanak, szóval alszik a klán rendesen
    nemrég kimaxoltam a nukejaimat, szal ilyen badnomadok nem gond többé, multkor darktiger-t nyomtam le aki fc 8as :D
    mondjuk hozzá kell tenni, hogy egy fd nuker is már csúnyán lealáz....
    szal jah, gyere law, legalább lesz kivel tolni :D

Más:
    többen kérdezték már tőlem, hogy healernek illetve hybridnek mit érdemes használni gloves-ot vagy pole-t
    nos ebben nem tudok segíteni, mert még saját magam is nagy dilemmába vagyok, hogy melyik is a jobb
    a pole-armmal nyilván nagyobbakat ütsz , de sok ew-t kapsz, és úgy vettem észre, hogy kevesebb ciritcalt üt, valamint nincs komoly smashing, csak az az ls, amit pénzért lehet megvenni az első faluba
    gloveshoz viszont van smashing, nincs ew és gyorsabb is mint a polearm, ha megtaláljátok a megfelelő aktív skillt (nem mindig a legutolsó aktív skill a legjobb, hiába sebzi a legtöbbet!)

szóval hybrideknek, illetve healernek azt tanácsolom, hogy előszöris maxoljátok ki a nagyobb smashingeket, meg a jobb aktív skilleket, és utána lehet polearmmal játszadozni

mivel elivleg nekünk gloves-ot kéne használni, és a játék még nem teljes, ezért nem tudni, hogy a jövőben milyen váloztások lesznek, szóval nem merem modani, hogy pole-t használjatok, mert nagyobbat üt...

jó játékot