ReTr0#4756
jól tudod, az ispe a cofba, viszont ez nem a secret solve-t adja, hanem egy orange fan-t, a secre az másik quest, ahhoz nem kell a cofba bemenni, hanem jinanba kell ökörködni a budha szobor előtt ilyen kutyás ürgékkel
partvisnyél:
nem pech, azér csak +1 , mer kell hozzá supplement elixir:
lvl 1 elixirekhez soup (van többféle lényeg, hogy soup legyen a vége)
lvl 2 >> leafek
lvl 3 >> blood mushroom (ismertebb nevén: bm)
lvl 4 >> blue stone mushroom (bsm)
lvl 5 >> szintén bsm
úgy müködik ez az egész, hogy keresel egy nyugis helyet (lehetőleg nem hefei!!!!), megiszod a supplement elixirt, és utána a sima elixirt peace mode-ba természetesen
fontos, hogy ne legyen inntoxication!! ezt a karaktertábla alján látjátok, ha c betüt nyomtok. szal ennek egy piros 0-nak kell ott lennie, ha van intoxi, akkor ne igyatok elixirt, várjatok egy picit.
miután megittátok az elixirt kaptok 10-12 intoxi-t, ez percnek felel meg, vagyis 10into az kb 10perc... asszem ennyi
a chestekről megoszlanak a vélemények, alap feltevés az, hogy zöld kulccsal ruhát, kékkel relicet, pirossal fegyót kaphattok, viszont van aki variálja, hogy 1ilyen 2olyan, vagy golden kulccsal bronz láda, stb... szerintem az egész csak mázli kérdése..
Lawless igazad van, de te meg azt ne feledd, hogy sm 4-5 voltál mikor elkezdtem ezt a karit ls 1-el :PPP
Tamást nem tudom itt fogod e még találni, nagyon elfogytunk, kreki sincs, szal nirvana-n kb én vagyok egyedül magyar.... de hogy őszinte legyek nem is baj, nem hiányzik, hogy állandóan lóvét kunyeráljanak tőlem.. (tisztelet a kivételnek persze)