• J0zs0i
    Helósztok! Én segítséget szeretnék kérni ezekkel az MMORPG -s játékokkal kapcsolatban.
    Nekem fent van a gépemen a FlyFF majd felraktam a 9Dragons-t és mind a kettőnél valamiféle hibát észlel amit nem tudok miért lehet. Kértem segitséget másoktól is, de nem igazán tudtak segiteni (még velük nem volt ilyesmi)
    Az lenne a problémám a FlyFF el h mikor elinditanám és tölti azt a rengeteg patch et neekm csak 1/1 est hoz fel és a 2.nál rögtön kiír valamit amit ugyebár nem tudok leforditani mert nem tudok angolul...
    "Execute the patch client again If you press Confirmation Button, it will run automatically "ezt irja...
    A FlyFF már egyszer volt a gépemen hiba nélkül futott de most mióta ujra raktam az xp t nem megy
    Nahát a másik játék a 9Dragons, amivel még nem játszottam, de nagyon érdekelne meg szeretném is megismerni... De ezzel meg az a probléma, hogy amint elinditom a játékot szépen lassan beistölti a patch eket meg a játék ablakánális betült különböző modeleekt (karakter) de utánna ahogy behozzná a szervereket, (vagy nem tudom miket) ott semmit se ir ki
    csak valami hibát. Leirom ide:
    "Cannot reoeiwe the server list.Please refer to the notice on our Website."
    Akiktől kértem segitséget azt mondták h a fórumra kéne irni az angol nyelvüre De csak ismételni tudom magam nem tudok angolul igy hogy?
    Előre is köszönöm a segitségeteketJah és ha igy nem tudnád elmagyarázni van msn em és ott is megtudjuk beszélni .