21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#4468 A hibrid ne gyújon dex-re. Ha már ki van maxolva az str -ed , utánna wisdomra meg ess -re gyúrj. Az egész game-ban a hibrid kari rendelkezik a legerősebb nuke -okkal. Vétek lenne nem kihasználni. -
#4467 Alóha!
Keresek némi tapasztalat szerzésre hybrid karival rendelkező gémert.
Azt olvasom, hogy a hybrid elsősorban az str-re és a dex-re gyúrjon.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez így megállja -e a helyét és hogy kb. miylen arányban.Meg, hogy con-ra és ess-re esetleg mennyit kell pakolni.
Taishan Bandit karim van bár ez asszem töknyóc.
dankesÜn -
J0zs0i #4466 Nah majd elválik h jó lessz e a játék ha nem akkor irok ide ujra... -
#4465 Ja de írta az 1. pontban XD -
#4464 Ilyen hibát nekem is csinál néha, valamit nagyon elírhattak a kódban, mert a program egyszerűen megszakítja a netkapcsolatot. Ezt onnan tudom, hogy felhasználónévvel/jelszóval "betárcsázós" módon kapcsolódom a szolgáltatómhoz (mint régen a modemeknél), és mikor kapom a hibaüzenetet, hogy nem látja a játék a szervert, akkor a Windows már dob is vissza az asztalra, ahol a kapcsolat állapota ablak vár (hogy nincs netkapcsolatom). Aztán ha kattintok az újratárcsázásra, akkor minden ok.
De ezt az IP címet kipróbálom (bár nagy cselesen csak azt nem írt le Tamás, hogy a "hosts" fájlt kell babrálni :) -
J0zs0i #4463 De nekem a netem végig volt... Most felraktam egy másik tűzfalat kivánmcsi vagyok jó lessz e ha nem ujra hozzátok fordulok -
Crusnik #4462 Igen erre emlékszem de akkor nem időleges bug volt. Pedig annó én is megkaptam mástól a master rangot,sőt kétszer is. Majd érdeklődöm akkor. Hogy most mi van
Szerintem nincs olyan hogy rosz aktiv skill. lvl10-en az eltérések ilyen 50-100 ami azért nem sok főleg ha egyik gyorsabb és több ütést csinál mint a másik. -
#4461 Pontosan! Nekem is mondta, hogy nem tudja átadni senkinek, akár bennt van akár nincs. Nemtudni miért. Egyébként azért kérdeztem ezt a támadás dolgot, mert van hogy az eggyel régebbi mivel gyorsabb többet üt annak ellenére, hogy a sebzése kisebb, mint a következő aktívé, és mivel ezt elég nagy karinak szánom nem akarok emiatt kételkedni, hogy jobb lett volna a másikat használni. Najó, kezdjünk újat. Hadd tanuljak más hibájából :P. -
Rabbit20 #4460 Át akarta adni valamelyik nap, de nem lehet... Mindenhogy próbáltuk :/
Abszint se tudja visszakapni. -
#4459 Ne kapkodd el :) Én sem voltam szombat óta fennt. Talán majd ma.
ui: A fatörzs még megvan ? -
Lawless #4458 lojetek...le....Tamas :) mizu? kell már az ECs polom? majd felugrok játszanni...sok a dolgom :( -
#4457 Vagy csak :) -
Crusnik #4456 hát én azt szoktam mondani hogy válassz ki egyet ami tetszik Én ez idáig wrapping pole of mountain, wrapping pole of yaksa, breaking pole of thousand buddha,és most fejlesztem a wrapping pole of dragon-t. De lényegtelen csak válassz ki egyet ami tetszik. A kettő között wrapping pole és breaking pole annyi talán a külömbség, hogy még a breaking pole erősebb ütéseket csinál a wrapping pole gyorsabbakat,bár kivétel van pl wrapping pole of yaksa ami lassú. Pacesznek meg mond meg ha nem játszik annyit Pacesszel mint band master adja oda Wo-landnak a vezetést ő úgyis GB nem soká és sokkal aktívabb Pacesz meg lehetne leader. -
Rabbit20 #4455 Tegnap este mentem aludni, futottam vissza faluba, és mindig úgy szoktam ahogy megáll LF -el még klikkelek párat h beállítsam xD Hát én pont a Guard-ra klikkeltem párat szal beölt :D Jó befejezése volt a napnak ^^
Fura az volt, h nem is lehetett látni az őrt csak azután jelent meg mikor már ütöttem :S -
Wery9 #4454 Hát igen :) Tamás a szakértő (vagy csak sokat olvas fórumot???) -
#4453 1. Go to My computer >> local disk C:\ >> Windows >> System32 >> Drivers >> ETC >> Hosts
2. Open the file in Notepad.
3. Delete any lines which has Acclaim on it,
4. Add the line below to the file
64.93.77.158 9dragons.acclaimdownloads.com/9dragons
5. Save the file and restart the computer.
If you still get the issue please contact your ISP to unblock port 1100-1200, 5000, 48300, 8220 and 8221. -
#4452 Helló!
Crusnik azaz Mugiwara én tőled szeretném azt megkérdezni, hogy a luahon monkoddal te melyik active támadást használod? Mert köztudott, hogy nem mindíg az utolsó a legjobb. Csak mert kezdtem egy shao-t, hogy együtt vihesse Pacesz healerével, és kíváncsi lennék, melyiket használjam, mert a Thief Warrior banditnál is ez a nagy dilemma. És mivel te GB vagy remélem meg tudod nekem mondani melyiket lenne érdemes végleg. De ha más is tudja, az is tökéletes! Köszike! ^^ -
Rabbit20 #4451 jaja nekem is akkor volt mikor netem megfőtt, dc-ztem aztán ez volt írva szervereknél... -
Wery9 #4450 Nekem ezt a hibát : ("Cannot reoeiwe the server list.Please refer to the notice on our Website.") akkor írta ki amikor megszakadt a net és lekapcsolt a szerver. Szal amikor nem volt netem -
#4449 Van routered? -
J0zs0i #4448 Helósztok! Én segítséget szeretnék kérni ezekkel az MMORPG -s játékokkal kapcsolatban.
Nekem fent van a gépemen a FlyFF majd felraktam a 9Dragons-t és mind a kettőnél valamiféle hibát észlel amit nem tudok miért lehet. Kértem segitséget másoktól is, de nem igazán tudtak segiteni (még velük nem volt ilyesmi)
Az lenne a problémám a FlyFF el h mikor elinditanám és tölti azt a rengeteg patch et neekm csak 1/1 est hoz fel és a 2.nál rögtön kiír valamit amit ugyebár nem tudok leforditani mert nem tudok angolul...
"Execute the patch client again If you press Confirmation Button, it will run automatically "ezt irja...
A FlyFF már egyszer volt a gépemen hiba nélkül futott de most mióta ujra raktam az xp t nem megy
Nahát a másik játék a 9Dragons, amivel még nem játszottam, de nagyon érdekelne meg szeretném is megismerni... De ezzel meg az a probléma, hogy amint elinditom a játékot szépen lassan beistölti a patch eket meg a játék ablakánális betült különböző modeleekt (karakter) de utánna ahogy behozzná a szervereket, (vagy nem tudom miket) ott semmit se ir ki
csak valami hibát. Leirom ide:
"Cannot reoeiwe the server list.Please refer to the notice on our Website."
Akiktől kértem segitséget azt mondták h a fórumra kéne irni az angol nyelvüre De csak ismételni tudom magam nem tudok angolul igy hogy?
Előre is köszönöm a segitségeteketJah és ha igy nem tudnád elmagyarázni van msn em és ott is megtudjuk beszélni . -
#4447 Kössz, de tuljutottam elöbb a bajon :) Fire demon lettem ... -
#4446 köszi -
Rabbit20 #4445 Rendben kösz :)
SM4 party questre majd kíváncsi leszek...
RC-s az valami elég durva hp-s gyűrűt ad, vagyis azt mondják :) -
Wery9 #4444 Black Clan:
An Old Scholar's Woe
Help an old scholar who lost a valuable book from the Tang Dynasty.
Anyone who wishes to execute this mission needs to read these conditions first.
I. Three or more Party members required.
II. All Party members must be from Black Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 2 of Revolving Chakra.
IV. All Party member should have an Old Pouch.
V. Party Leader should have this tag.
Someone who meets all of these conditions needs to go to an old scholar Duan Songnian in Shi Zhang. But if you accept his request, you cannot discontinue the mission.
A Courtesan's Spite
The story of a Courtesan who holds a grudge against The Clan of Golden Coins
These conditions are required to execute this mission.
I. Four or more Party members required.
II. All Party members must be from Black Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 4 of Sun and Moon.
IV. All Party member must have Dan Diyu¡¯s letter of recommendation.
Party which meets all of these conditions should go to Liu Yuxiao, a courtesan who resides is in Hangzhou. But if you accept her request, you cannot discontinue the mission. -
Wery9 #4443 An Old Scholar's Woe
Help an old scholar who lost a valuable book from the Tang Dynasty.
Anyone who wishes to execute this mission needs to read these conditions first.
I. Three or more Party members required.
II. All Party members must be from White Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 2 of Revolving Chakra.
IV. All Party member should have an Old Pouch.
Someone who meets all of these conditions needs to go to an old scholar Lou Daiyan in Zhengzhou. But if you accept his request, you cannot discontinue the mission.
A Courtesan's Spite
The story of a Courtesan who holds a grudge against The Beast Clan
These conditions are required to execute this mission.
I. Four or more Party members required.
II. All Party members must be from White Clans.
III. Achievement level of all Party Members must be at least Cheng 4 of Sun and Moon.
IV. All Party member must have Wang Rong¡¯s letter of recommendation.
Party which meets all of these conditions should go to Qu Yixiang, a courtesan who resides is in Nanchang. But if you accept her request, you cannot discontinue the mission. -
#4442 ha elolvasod akkor látod hogy hány embernek kell benne lennie a pt -ben :) -
#4441 őőő max partynak kell lennie? -
#4440 hefei -ben a general store - s manustól balra a paddler -nél -
Rabbit20 #4439 Party Questek leírását bent játékban hol lehet megvenni? Emlékszek régebben valaki nézegette ilyen scrollokat lehetett venni találomra vagy ilyesmi... -
#4438 A bennt maradt quest item-ek nem bug -ok (szép kis mondat) :)
Ha kicsit elkalandozol a 9dragons könyvtárban találsz egy olyat hogy books !
Itt le van írva (igaz néha számomra ismeretlen nyelven) néhány party quest. Azok az item -ek oda kellenek.
pl.
Csinálj egy party-t, ahol minden játékos rl4 vagy magasabb , mindegyiknek megvan az a bizonyos cucc a hátizsákjában ekkor megjelenik 1 quest amit megcsinálhatsz.
Röviden ennyi :)))))) -
#4437 Tárgyakért vagy pénzért cserébe ad neked clan pontot.. -
#4436 Van egy Blood Magistrate nevü ürge bent a klánbázison.
Nála lehet. -
#4435 SegiTsetek pls! -
#4434 Black Clan -> Heavenly Demon -> Fire demon vagyok (Opening chi 5 ha számít) és ott vagyok a temple os the sun and moon-nál, de nemtom, hogy kell clan point-ot szerezni... (!!!PLS HELP!!!) -
#4433 Hi all -
#4432 mennyite lassan 2 hónap = 1 lvl ??? -
Lawless #4431 montam lassan :)
-
#4430 te is le vagy maradva mert ma hajnalban is itt voltam és tegnapelőtt is itt voltam és ne kamuzz mert tudom hogy CSAK EC5 vagy -
#4429 Okés, köszi.
Közben körülnéztem a hivatalos oldalon, és ilyeneket láttam, hogy a 12., 13. patch májusban jelent meg. Nekem is a 18. van fenn, csak azt nem értettem, hogy a launcher (nem IE alól nyomom) jobb alsó sarkában a "patch date" -nál a 2006 Decemberi dátum van. Meg a bugok miatt azt hittem, hogy nem nagyon foglalkozik az Acclaim ezzel a játékkal és tényleg akkori az utolsó patch-cselés :)
p.s.: Bardo-n vagyok Marcona néven.