• Carmang
    Uhh, azt hiszem félreértettél, pedig igyekeztem érthetően írni :)

A Quest Item bennemarad az inventorymban az tényleg bug, és nem azért mert "nem akar az npc meglopni". Pl. a Shaolin helyszínen a Storyteller csávó ad Questet, hogy piáért cserébe elmond egy sztorit. Megveszem a piát, visszaviszem a csókának, elmondja a sztorit, de a pia megmarad az inventoryban és nem tudok mit kezdeni vele. Ez történt a Quest első részénél, a 2. 3. 4. résznél viszont (helyesen) elvette a piát.

Buffok: én a buff időtartamáról beszéltem, te pedig a Recast Time-ról. Tisztában vagyok mindegyik jelentésével (de eggyel utáni kommentben Rabbit20 vágja, hogy miről beszéltem).

A Rage-t azért kérdeztem, mert semmi villogást vagy figyelmeztetést nem vettem észre amikor 100% lett, aztán csodálkoztam hogy egyszer csak 3% a Rage, mikor 20 percel előtte 95% volt.

Mindenesetre köszi mindenkinek az infókat.

Illetve még egyet kérdeznék (újra). Tényleg a 2006 Decemberi patch a legutolsó? Mert én a klienst az Acclaim oldaláról töltöttem le, de az Open Beta verziós (az .exe elnevezése szerint). Az mmosite.com-on meg valami v12 klienst lehet leszedni, 2007 június közepén rakták fel.