21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#4428 Semmi figyelmeztetés nincs csak maga a felirat a bal felső sarokban szüttyög.Ez tényleg elég szar mert ha azonnal nemnyomod be "lejár" a rage és elkezdi újra számolni. -
Lawless #4427 Sensei...hát pillanatnyilag te is levagy kicsit maradva mert a 18 patch az utolso :P !!! mikor fox már játszanni azt írd le inkább!!! mink már lassan IMORRTALOK vagyunk :) -
#4426 Akkor bocsi.
" pia megmarad az inventoryban és nem tudok mit kezdeni vele"
Azért írtam mert nálam pl ez nem történt meg nálam az npc-nek odaadtam elvitte nálam csak 3 quest item van még egy fölbevaló meg 2 valami izé de pia nem :(
A rage a bal felső sarokban íródik ki amikor 100 százalék és ha hangot is használlsz akkor egy tábortűz hangot ad hogy 100
"Tényleg a 2006 Decemberi patch a legutolsó?"
ebben viszont el vagy pillanatnyilag tévedve, a kliebst majdnem hetente frissítik volt hogy 3 napon keresztül egymás után volt 3 most a 18-as patch van és a 9d oldalán csak a 2 v. 3 patchel lehet letölteni tehát az azt jelenti hogy per pillanat 15-öt még hozzá le kellene tölteni!
"Az mmosite.com-on meg valami v12 klienst lehet leszedni"
Az még jobb mert ha véletlen újra kell telepíteni nem a 2-3 patchtól kell letölteni hanem csak a 12-től
nem kell vele annyit szenvedni mert asszem a 12 a 9 es patch 100Mb fölött volt!
Remélem most nem beszéltem mellé de szólj ha megin félre értettem valamit!
Csak egy kérdés melyik szerveren vagy és milyen néven?
ÜDV Sensei_san -
#4425 Uhh, azt hiszem félreértettél, pedig igyekeztem érthetően írni :)
A Quest Item bennemarad az inventorymban az tényleg bug, és nem azért mert "nem akar az npc meglopni". Pl. a Shaolin helyszínen a Storyteller csávó ad Questet, hogy piáért cserébe elmond egy sztorit. Megveszem a piát, visszaviszem a csókának, elmondja a sztorit, de a pia megmarad az inventoryban és nem tudok mit kezdeni vele. Ez történt a Quest első részénél, a 2. 3. 4. résznél viszont (helyesen) elvette a piát.
Buffok: én a buff időtartamáról beszéltem, te pedig a Recast Time-ról. Tisztában vagyok mindegyik jelentésével (de eggyel utáni kommentben Rabbit20 vágja, hogy miről beszéltem).
A Rage-t azért kérdeztem, mert semmi villogást vagy figyelmeztetést nem vettem észre amikor 100% lett, aztán csodálkoztam hogy egyszer csak 3% a Rage, mikor 20 percel előtte 95% volt.
Mindenesetre köszi mindenkinek az infókat.
Illetve még egyet kérdeznék (újra). Tényleg a 2006 Decemberi patch a legutolsó? Mert én a klienst az Acclaim oldaláról töltöttem le, de az Open Beta verziós (az .exe elnevezése szerint). Az mmosite.com-on meg valami v12 klienst lehet leszedni, 2007 június közepén rakták fel. -
Crusnik #4424 A rage ha jól tudom a kapot sebzés és az ütött sebzés arányából jön ki. De ne kérdezd hogyan nem vagyok jó matekból :P
Viszont az a legkevesebb 10 mp-ig rajtad van és még ha alsó szinten le is tudnál ütni egy mobot gyorsan annyian vannak és sokan kselnek hogy hamar le fogsz szokni róla. Késöbb magasabb szinten meg mag 2-3 mobra elegendő ami megint csak nem éri meg mert te is erősebb leszel és a külömbség nem olyan nagy. De mind1 használja aki akarja. -
Rabbit20 #4423 Mindegy Shaolin protection tényleg el van írva... Fordítva kéne lenni szal nekem most 3as és azt írja 30al növeli AR-t 20 percig, közbe meg 20al növeli 30 percig... Ugyanígy el van írva defense növelő buff...
De mondjuk ezeket nem mondanám irdatlan nagy bugoknak :)
Én inkább azt tartom rosznak, h sztem új mapok update-kor fogják betenni az olyan dolgokat is mint új mastery meg band update-et, ami sztem már rég benne lehetne, v benne kéne lennie... -
#4422 nah akkor eggyes dolgok nem bugok!
Én is shaolin vok amik a zsákodban maradtak dolgok azok majd valamikor később kell feléhasznállnod! ("NPC nem veszi ki a hátizsákomból a Quest item-et" milyen is lenne ha meglopna :D:D)
na a viccet félretéve
"1. szinten 10 perc az időtartama, és ez szintenként nő. De amikor cast-olom, akkor felül a buffok ikonjainál 30 percről számol vissza (mindegyik skill szinten)."
a cast és az újratöltődés nem ugyanaz! az ami a képernyő tetején van amikor a hatás elmúlik a castolás meg az amig tart hogy visszatölti és újra elsütheted pl értem azt hogy van egy buff amit rá tudsz adni másra azt elsütöd 1 szer ő 30 percig használlja és 10 perc míg újrakasztol azt azt jelenti hogy akkor sütheted el megin másra vagy magadra vayg ahogy!
"Rage hogyan működik"
Amikor a piros csík 100% kattints rá valahol az alján acsíkra és elkezdessz pirosan füstölni ekkor 2X erősebbet ütsz egy ideig!
és nem a gömbönként nő bizonyos %-ot hanem mindentől futás közben is és ha kinyírsz egy mobot akkor is!
ÜDV Sensei_san -
#4421 Helló Mindenki!
Egy hete játszom ezzel a játékkal, és van néhány dolog ami nem világos előttem, letisztáznátok-e nekem?
Szóval azt látom, hogy irdatlan nagy bug-ok vannak a játékban: pl. az NPC nem veszi ki a hátizsákomból a Quest item-et, de azért sikeresen teljesítem a küldit.
Vagy a Basic Shaolin Protection skill-nél azt írja, hogy 1. szinten 10 perc az időtartama, és ez szintenként nő. De amikor cast-olom, akkor felül a buffok ikonjainál 30 percről számol vissza (mindegyik skill szinten).
Létezik, hogy az utolsó patch (nekem ezt írja ki) a 18. sorszámú, 2006 Decemberéből?
Illetve még azt kérdezném, hogy a Rage hogyan működik. Már az is furcsa nekem, hogy kék gömbök, ha összegyűlnek a körben, akkor növekszik a piros sáv valamennyi százalékot. Nekem már egyszer 100%-on volt a piros sáv, aztán kezdte elölről a számlálást, és semmit nem írt ki, hogy használhatom-e a Rage-t.
Köszi a válaszokat -
Rabbit20 #4420 Afene :(
Pedig már beleéltem magam xD Azért kösz, h megnézted :) -
#4419 Jóröggelt emberek!
Végre van netem megin :D
Asszem kicsit lemaradtam a többiektől de majd sikerül haladnom!:D
További szép estét:D -
#4418 Csak 10-est éehet kapni -
#4417 Szerintem Nanchang -ban a general store -ban .
De mindjárt megnézem :) -
Rabbit20 #4416 Uh mégegy kérdés :)
Láttam egy olyan 100 hp-s gatyát ami 1 lotos volt és +60 life volt benne... Ilyen ornamentet venni lehet valahol? Vagy ez csak valami egyedi lehet valami questből?
Mert arra gondoltam, h csinálnék hp-s cipőt, ugye npc néha slotosat ad, szal ha ilyet bele tudnék rakni mondjuk 2őt már zsír lenne +120hp :D -
Rabbit20 #4415 Oké ezt megpróbálom, kösz :) -
#4414 Vegyél nostromo n52 speedpad -ot és megoldódott a gondod :)) -
#4413 Na persze.Csak bűn lassan fejlődik :( -
#4412 Erre eszelték ki a kung-fu damage resist skilledet -
#4411 Emberek!Egy casternek kb. mennyit kell nyomni conra??Mert az egy dolog, hogy "elméletileg" nemkellene neki sok de most az a helyzet, hogy ha egy monszta csúnyán rámnéz nekem annyi... :( -
#4410 Töröld ki a 9dragons/adcache könytár tartalmát 2-3 file van benne áltakában. -
Crusnik #4409 Semmi baj majd holnap valamikor megpróbáljuk. De idegesít hogy dungeon-os elixir-t nem veszi be a collection-ba most szereztem egy lvl2 ess-t és atöbbit is összekaparhatnám íyg egy wd rl bracer-re nukeremnek . Akkor meg kell vennem na mind..úgyis eltart egy darabig mire RL leszek vele mert sok a ks-elő nincs egy jó hely sem.
Megvan shen mo mosmtár nekemi!!!! De egyre inkább vesztem a kedvet grindolni :( pt dupla xp és healer nélkül egy rémálom talán a kocka szintem határát súrolom =/ GB7-ig mindenképen el kell mennem +7 pole miatt. :P -
Rabbit20 #4408 Bocs Mug CoF miatt dc-t kaptam ahogy beértem, most meg nem tudok belépni játékba... :SSS
Amúgy nem tudja valaki az miért lehet, h mikor elinditom klienst és van az első betöltés ott ami bejön reklám nem tűnik el és így nem kezd el load-olni? :S Állandóan ez van nekem mostanában... -
Keszike222 #4407 Én azért lépek ilyen keveset ennyi idő alatt mert az a gép amelyiken van rajta a játék az anyámék szobájába van.Meg a Thiefemel játszottam én eddig de nem is lépek tovább mert az új skilleket valamiért nem engedi használni és a régi skillekel nehéz játszani.Így inkább a begaral játszom.De tervezek majd egy shaolint is. -
Lawless #4406 belejottem Tamas jo vagyok mi? :) -
#4405 Kis adalék az elixírek használatához.
A lvl1 és 2 -es löttyök elfogyasztása előtt is ajánlatos accessory elixirt is fogyasztani kb 20-25K darabja (kékes-zöldes bizbasz a neve nem ugrik be)
Ha megittad az egyik elixírt ne akard egyből a másodikat is. Amikor meggittad az elsőt akkor mérgeződik a szervezeted és kisebb az esélye a második elixírnek.
Ellenőrizni ezt ugy tudod , hogy nyomsz egy C betüt és ahol a damage meg ezek az értékek szerepelnek , ott legalulra a piros szövegig görgetsz.
Ha 0 akkor ok mehet a következő , ha nagyobb mint 0 akkor várni kell vele egy kicsit. -
#4404 Ja oc2 -est -
#4403 Tegnap 1 óra 9 perc alatt csináltam egy beggar nuker-t.
Nem tudom mit szarakodtok annyit -
Crusnik #4402 De remélem nem gondoltad hogy az magasabbnak számít? A 160 szerintem is túlzás 100 elég lenne,de azért 30-40 még nagyon az eleje. Kitartás és öszejön egy-két év alat :) -
Keszike222 #4401 160-as szinten?Hisz még a BoT karakterem is csak 37-es szintű.Pedig az a legnagyobb karakterem.A másik 19-es Beggar. -
#4400 Nem olyan rossz az ! A havernak -2 lett LoL -
#4399 Feltettem a karira a lv1-es essence meg wisdom elixirt de mind a kettő csak +1-et adott.Most ennyire nincs mákom vagy mi a rák ?? -
#4398 Látom Law már belejöttél hol kell az aláírást szerkeszteni :) -
Crusnik #4397 A maradék 3 klán 160-as szinten érhető el,még semmi értelme betenni mert senki cisn ezen a szinten,és amig új map nem jön ki nem is lesz mert a max 130 jelenleg azt hiszem amit el lehet érni -
Lawless #4396 hát mert én Nirvánán nyomom és ott elég sokan reggel nappal éjjel nyomják....állatok :) -
Keszike222 #4395 Na egy kicsit össze zavarodtam.Régebben úgy hallotam,hogy az a maradék 3 klán majd berakják a játékba.Tegnap meg valahol olvastam,hogy ha már van egy nagyobb szintű karakterem és ha már megcsináltam egy küldetés sorozatott.Akkor ez most,hogy van? -
Crusnik #4394 Pedig ránézve a két top 10 listára a főoldalon és látva hogy hogy fejlődik a Bardo-s közösség elég nehéz elhinni hogy ott te csak top100-as vagy
Én meg csúszok lefele,múltkor még a közepén voltam most meg már a végén:(
vagy már egyáltalán -
Lawless #4393 koszi Crusnik így is benne vagyok a Top100 ban :( de nekem azis elég :) -
Crusnik #4392 Mind a 3-at megcsináltam és végül az első ajánlatod vált be.
KÖSZ!
Grat Lawless itt már biztos top5-be lennél. -
Lawless #4391 itt vagyok csak nyugottan halgassatok TAMáSRA igen vágja a témát még ha igaz kissebb szintu mint én :P EC5 tamás na erre varj gombot :) ICq a legjobb........hurrá fun!!! -
#4390 Phew koma ezt tanácsolja :
The error is caused if there is any automation or hacking software installed on the computer, please try the steps below to stop services which could cause the issue.
1. Click on start >> Run.
2. Type msconfig and click on ok button.
3. Click on services tab.
4. Click on the check box which says hide all Microsoft services.
5. Click on disable all.
6. Click on Apply and ok button.
7. Restart the computer.
If you still get the issue try to delete the files under the game guard folder and run the ndlauncher.exe file again. -
#4389 Szedd le ezt is !
Frissítsd majd futtasd le magyarul is ért.