--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Na akkor fényezzük egy kicsit a jatekot. (ekezetek nem lesznek, mert csak.)
Szal. Senki nem irta meg meg ide, hogy milyen is ez az uj jatek. Egy szoban összefoglalva : furcsa.
Sokkal gazdagabb, sokkal adakozobb, sokkal masabb. Regen az item mall rengeteget lenditett egy-egy karakteren. Most van is item mall, meg nem is kell. Van ez az attendance event pl. A jatek elso napja ota tart, ha jól olvastam a forumon. Es meg mindig megy. Ez egy jutalom rendszer, ami a jelenletet jutalmazza. XP kartya, BE , 400%os manual, stb. Rengeteg szart ki lehet szedni. A fejlodes a regihez kepest kb mintha egy ágyúgolyón ulve lottek volna ki. De komolyan. Ket hete kezdtem, es barmi sokat hulyultem. De mar CS a kari. A skillek viszont nem ilyen virgoncok. Foleg az LF. Hiaba na. A lusta, craftolni szereto emberek jateka lett ez kérem szepen. De megeri. IM ben pl nincsenek decok tobbe (csak ilyen eventek alkalmából, mint most a summer deco) Viszont lehet craftolni oket (mindet) Kicsi szinten nem annyira jok, mert nem lehet slotolni oket. A masik ami valtozott sokat az a karakter fejlesztese. CKnal mar pl dex, es wis van reqban fegyvereknel. Warrival bossolni pedig marha jo itt. Es hullik a BE, amit vagy eladsz, vagy refizel. A refi megint csak jobb lett tapasztalatom szerint (a decok mind adnak refinement ratet+mastery+lehet szerezni refi epit). De errol Potnak mas a velemenye,. (remelem tegnap kicsit valtozott neki) A questek (amikbol rengeteg van) pedig szinten elhalmoznak rengeteg cuccal. De tényleg. Indulasra kapsz jadékat, amiket fegyverre/ruhára válthatsz be. A fegyver tuningolhato tovabbi jadékkal es 3 slotos a statokon felul. A ruha refizesre kulon nem ternek ki. Ami nagyon furcsa lett az az, hogy HZ tobbe nem az SMpq (sot ugy nagyjából egyik pq) helye. SMen kotelezo jelleggel CCvan. Aztán GB vege fele lehet menni HZba. GB vegen 2nd role. De ezt mar melitettem. HZ/LD pvp area, de lehet buffot kapni 5k/ora 100 alk/nap. Van egy csomo dolog, ami hullik mint a ho. Collection cuccok. Itt megjegyeznem, hogy az utolso collection FC11en jon be. Addig nem erdemes a sealokat sem kivaltani, mert csask a helyet foglaljak. Szoval akit felcsigazott egy kicsit is az, amit leirtam az jojjon kockulni kicsit. Megeri. :D
Szabi!
Kav szetbaszta a ligat. Teljesen. Szal ne lepodj meg, ha egyedul leszel. :D