21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20952 Na akkor fényezzük egy kicsit a jatekot. (ekezetek nem lesznek, mert csak.)
Szal. Senki nem irta meg meg ide, hogy milyen is ez az uj jatek. Egy szoban összefoglalva : furcsa.
Sokkal gazdagabb, sokkal adakozobb, sokkal masabb. Regen az item mall rengeteget lenditett egy-egy karakteren. Most van is item mall, meg nem is kell. Van ez az attendance event pl. A jatek elso napja ota tart, ha jól olvastam a forumon. Es meg mindig megy. Ez egy jutalom rendszer, ami a jelenletet jutalmazza. XP kartya, BE , 400%os manual, stb. Rengeteg szart ki lehet szedni. A fejlodes a regihez kepest kb mintha egy ágyúgolyón ulve lottek volna ki. De komolyan. Ket hete kezdtem, es barmi sokat hulyultem. De mar CS a kari. A skillek viszont nem ilyen virgoncok. Foleg az LF. Hiaba na. A lusta, craftolni szereto emberek jateka lett ez kérem szepen. De megeri. IM ben pl nincsenek decok tobbe (csak ilyen eventek alkalmából, mint most a summer deco) Viszont lehet craftolni oket (mindet) Kicsi szinten nem annyira jok, mert nem lehet slotolni oket. A masik ami valtozott sokat az a karakter fejlesztese. CKnal mar pl dex, es wis van reqban fegyvereknel. Warrival bossolni pedig marha jo itt. Es hullik a BE, amit vagy eladsz, vagy refizel. A refi megint csak jobb lett tapasztalatom szerint (a decok mind adnak refinement ratet+mastery+lehet szerezni refi epit). De errol Potnak mas a velemenye,. (remelem tegnap kicsit valtozott neki) A questek (amikbol rengeteg van) pedig szinten elhalmoznak rengeteg cuccal. De tényleg. Indulasra kapsz jadékat, amiket fegyverre/ruhára válthatsz be. A fegyver tuningolhato tovabbi jadékkal es 3 slotos a statokon felul. A ruha refizesre kulon nem ternek ki. Ami nagyon furcsa lett az az, hogy HZ tobbe nem az SMpq (sot ugy nagyjából egyik pq) helye. SMen kotelezo jelleggel CCvan. Aztán GB vege fele lehet menni HZba. GB vegen 2nd role. De ezt mar melitettem. HZ/LD pvp area, de lehet buffot kapni 5k/ora 100 alk/nap. Van egy csomo dolog, ami hullik mint a ho. Collection cuccok. Itt megjegyeznem, hogy az utolso collection FC11en jon be. Addig nem erdemes a sealokat sem kivaltani, mert csask a helyet foglaljak. Szoval akit felcsigazott egy kicsit is az, amit leirtam az jojjon kockulni kicsit. Megeri. :D
Szabi!
Kav szetbaszta a ligat. Teljesen. Szal ne lepodj meg, ha egyedul leszel. :D -
#20951 Szabi!
Liga mester üzenete! Ne grindelj anti pk buff nélkül! KoSon vagyunk szerver szinten. Gondolom észrevetted, hogy a liga neve is változott. Kitartás! :D -
szabi34 #20950 Valami fegyver nekem is kene :) Én EC vagyok, már meg van a 2nd role :) -
#20949 Szép estéket!
Szóval Ti azóta is itt kokettáltok? Ez igen! : ) Remélem mindenki jól van, és nem függtetek rá nagyon a való világra!
Puszi/Pacsi -
#20948 Javitas
GL-LM max. De akkor is. :D
Am a ligában nagyon rajta vannak 9D jovojen. Beszelik, hogy lesz akar +20as refi is, es hogy a UI is cserelve lesz.Meg uj decok is jonnek a fancyk fole. Valami magic, meg noble akarmik. Mindegy. Majd meglatjuk.
UI: SFnek GB11 2nd role. ;) -
#20947 Tegnap elintéztem, hogy Hermit-PS szintig ne nagyon kelljen fegyo. Azert koszi. :D -
szabi34 #20946 Jó, azért most este pár szint meg lett :) Remélem utol értelek, ha kell esett egy gb hermit wheels neked. :) -
#20945 Ejj... Ez a technologia. Mondjuk nekem cinkes lenne, ha behalna, mert all in one pc. :D -
szabi34 #20944 Haladnék de épp be halt a monitorom hirtelen :( Úgyhogy csak néha vagyok de remélem hamar tudok venni újat. -
#20943 Szabi! Huzz bele. Mestered mondta, hogy GB2 vagy. Lehagytalak. Es csinaltam ma valamit. Majd in game megmutatom. :D
Maradjunk annyiban, hogy sok koze van a refihez. Eleg sok. :D -
#20942 akkor lehet a black &white waral kiszedték -
#20941 Buktad. :D
Csak HZ-LD ben van anti pk buff. Napi 100 alkalommal veheted igenybe.
Van egy quest, amelyik irja, hogy cc3 hermit adhat anti PK buffot, de nem adott. Azóta ugye nem is megyek oda, mert van antidote-m. -
#20940 anti pk buff rulz cc 1 ben a dungeon bejáratas elötti npcnél:) -
#20939 Kifejezetten izgalmas ez a kotelezo grind CCben. Nehany seggfejnek el tudnam vereztetni a k*rva anyjat 10 tonna betonnal, de amugy nem tul veszes. Csak az, hogy ktelezo, mert ugye HZ-ban lvl94 a kezdo szint. -.-
Am ez az antidote egy okos dolog. Marmint ccben. A mesterem (akit ugy basztam ki 72 ora utan, hogy csak na :D ) azt mondta, hogy mazli ha cc2ben esik. Nekem ma 3 esett cc1ben 10 perc alatt. Na mindegy. Aki akar kurvalkodni kicsit in game, az keressen egy csinos SF warrit egy eleg hulye nevvel. :D
Szabi. Te meg egy allat vagy. Nekem miota nincs Q elegge belassult a dolog. Mondjuk ha nem bossokat vernek egesz nap,akkor jobb lenne a szitu. :D -
#20938 LF lassan fejlodik, ha mindenki lusta futkarozni. Nekem mar a winged ghost is c3 lassan, pedig meg csak sm5. :D
A jatekidot OneTamriel updatehoz lovom be kb. Ha tetszeni fog, akkor kocc vissza a sorcereremre oda. :D -
#20937 https://www.playredfox.com/nine_dragons -
#20936 Tulajdonképpen min játszotok most ti? :D Csekély szabadidőmbe lehet kezdenék valami karaktert én is. -
szabi34 #20935 Én haladok, nem gyorsan de azért megy :) Lassan GB közepe vagyok. -
#20934 1-2 tipp (az lf lasan fejlödik ha nem huzod fel volt cs karim basic lf el:D )
ha esik fd vagy ec GK BK relik rakjátok be AH ba 200K ért viszik mint a cukrot
superior cof és vohba lehet past venni bejáratnál olcson és esik bent relik szett mobokbol meg ruha azokat is 250K ért vitték mint a cukrot
a devák dobnak WT be csomo past ha odaértek azon grindeljetek mert wt ben is jo cuccok esnek -
#20933 ha hoszabb távra terveztek és megközelitetek szintben énis viszamegyek :)
(valahol GL közepén lehetek) hd wari vagyok -
#20932 A nevem senki, es meg mindig azon FC1es majmon rohogok a basic demon LF-el. :D
Tudom, hogy tudod a nevem, de ez maradjon privat. :D -
szabi34 #20931 Mi a neved? :) Én SM4 vagyok, gondolom hamar utolérsz majd... WaSzabi a nevem. -
#20930 Uj eszrevetel.
A questeket omleszti (meg a rengeteg xp-t velük) RL7-en mar datong kozepere akarja, hogy menjek.
A skillek viszont siralmasan fejlodnek. Ma is lattam, hogy egy BoT basic LF-el szaladgalt Datongban. :D
En kimaxoltam tegnap (xp kartya + manual) De tényleg. Az XP omlik. Volt, hogy egy kek mobot utottem meg csak 1 egesz szinten. -
#20929 Az LF meg is oldodott. Kaptam ingyen, mert disciple lettem. :D
-
#20928 Azt eszrevettem, hogy:
A.
Tok egyedul vagyok egesz shi zangban.
B.
Sok erdekes ; uj ; hasznos holmi van, amiket ha haszontalannak talalok, akkor az NPC-k szivesen atveszik tolem. Ezaltal omlik a penz befele. Csak majd LF, meg ilyenek problemasak lesznek. SF warri nem tul common. Majd megoldom. :D -
#20927 SF warri. Shi Zangban aktivkodok. :)
-
szabi34 #20926 Közben meg lett nekem is, viszont nekem a fehér oldal idegen, egy Bot healerem van. -
#20925 Kezdtem ma egy warrit. Meglátjuk mi lesz. :)
Utoljára szerkesztette: ToshiBá, 2016.09.06. 17:42:44 -
szabi34 #20924 új 9d? erről nem is tudok... hol találom meg? -
#20923 hy all gyertek játszani az uj 9D nagyon bejön nekem:) csomo uj dolog van a skillek szinte teljesen átdolgozva rtd küldikhez oda lehet teleportálni meg még sok jo dolog nézzétek meg ti is ha megtetszik Tirandával a fehér oldalon vagyunk beggarkodunk én Xenish néven vagyok -
Hieii #20922 Köszönöm, ezek szerint vége a 9Drangonsos pályafutásomnak :/(az a sok év hiábavaló volt)
-
Kisponyi #20921 Szia, utananeztem, de sajnos egyik regi accountot sem lehet athozni, mert csak a jatek jogait vettek at,de az adatbazist mar nem. Tehat mindenki a nullarol indul. -
Hieii #20920 Még egy kérdés, hogy az előző 9D-s karaktereket átlehet importálni vagy örökre elvesztek?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Utoljára szerkesztette: Hieii, 2016.07.05. 15:57:13 -
Kisponyi #20919 Szia, A GC-s 9d mar nem, majus elejen lelottek. Mar a GC-s jatekok listajaban sem szerepel. Jelenleg a RedFoxGames vette at a jatekot, naluk fut egy szerver, szepen lassan kezd ujra benepesulni. itt megtalalod.
PayredFoxGames Hivatalos Oldala -
Hieii #20918 Sziasztok, Érdeklődni szeretnék hogy, a GC-s 9Dragons még létezik?
Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlettel: Tirranda -
#20917 Valaki játszik az Elysium 9d szerveren a régiek közül? Néha-néha beugrok, nemrég kezdtem, csak nosztalgiából. -
Dialosa #20916 Írtam privit, majd nézz rá! köszi -
#20915 wild spring szerver és Hollo néven tolom -
Dialosa #20914 Felőlem mehet!
Majd írd meg melyik szerveren, milyen néven vagy! Mehet privátba is, nekem 8! -
#20913 Na hogy álltok? lenyomunk 1-2 cross server dungeont?