Hosszú ideig nem regisztráltam, csak olvasgattam, tájékozódtam, de az utóbbi események miatt már muszáj... :P
Nos Alien (azaz Neila, csak visszafelé:D) velem kapcsolatosan nem tévedett, a jelenlegi fegyverarzenálom: http://kephost.hu/share-7DA4_5003F385.html .
Sajnos azóta már az éppen kiemelt hh+11 is 0/0 és az im kard is +10es maradt (4buló +11re...)
Bombbal, és a GCt pártoló kollégákkal abszolút egyet tudok érteni. A játékért sokat tettek, természetesen volt, amit nem a legjobban. Az bizonyára nem vitás, hogy egy sokszoros xps szerverrel nehéz felvenni a kesztyűt. GC igyekszik eventekkel és újításokkal.
Remélem azért néhányan még visszatértek, mert a társaság az tényleg nem a régi. Az újak, fekete oldalon, igazán jók (az ikrekre gondoltam ;) ) az viszont igaz, hogy jelenleg fehér oldalon játszom.
Bari kifejezetten neked: én most újraélem a régi beggar nuker korszakot, fel is derengett a hybed, akivel rendszeresen pátyolgattál buff/rezz) a nanchangi devák között - főleg mikor a silver swordman moboknál nem sikerült gyorsabbnak lennem... A jelenlegi játék ettől már merőben más, de meg lehet találni benne a jót!
Refine kapcsán: a patch óta refiztem egy s mást, de igazán jó nem sült ki semmiből. Több helyről hallott tipp, ami viszont igencsak forrásigényes: törjél fegyvert mielőtt nagy refit próbálsz. Konkrétabban: a ref mastery, a ref epi és a ts együtt egyesek szerint tuti siker +7ig, ezt követően pedig ha +8at akarsz, törj be egy +8as fegyvert, és így tovább. Kicsit furcsának tartom az áldozást Mo Tailan oltárán, de többek között Thundercloud és My_Chu_Lang is elvileg így csinálta a +14es IM fegyverét.