21072
  • unusual
    Grat! Tetszik! ;-)
  • bomb1111
    Mostanába nem vagyunk olyan sokan,de engem általába megtalálsz estefelé, 5-6 óra után. Írj rám : BombikaBOT
  • MrAlc
    Nagyon szívesen!^^
  • P0Th3aD
    Gratulálok, szép darab! Remélem megy feljebb is.
  • David9317
    Sziasztok!
    Unalmamba valószínüleg visszanéznék a 9Dbe(usa). Azt szeretném kérdezni, hogy black oldalon van sok emberke?:)
    Ha igen, akkor kit kell keresni, hogy bekerüljek egy bandba?
    Előre is köszi.
    Jó játékot!
  • IOwnU
  • bomb1111
    Okinak köszönhetően :

• IOwnU
    Felrefizte 10re??
  • MrAlc
    Gratula a szép fényes baltához! :)
  • miamoto
    Köszönöm a segitséget!!!Sikerült!Azt,hogy be linkelted hol aktiváljam ujra, külön meg köszönöm!Már mindent elkövettem ,de nem jöttem rá a problémára. Igy már világos!!!Örök hálám üldözni fog titeket....
  • zsele1000
    Itt kell újraaktiválni!
    http://www.gamescampus.com/account/signingverificationgame/?game=9dragons
  • unusual
    Újra kell aktiválni az accodat.....
  • miamoto
    Sziasztok!

Volna itt egy kis probléma amit nem tudok mire vélni és kéne egy kis segitség ha valaki tudja erre a gondra a megoldást!
    Szóval az van hogy sajnos március óta nem tudtam játszani elég nyomós okok miatt!Most hogy végre helyre jött a helyzet és játszhatnék nem birok be logolni a játékba!Azt irja hogy mivel hosszu ideig nem logoltam be a játékba ezért logoljak be elöbb a GC oldalán hogy be tudjak lépni!Igy is tettem de semmi ugyan azt irja ki pirossal!Most ez miért van?Elöre is köszönöm a tanácsokat ha kapok!
  • ReszegKoldus
    Amikor legutóbb játszottam kb 20% volt 1 óra, de már lehet hogy annyi se. Persze ez még mindig jobb, mint amikor régen 2-3%-ot adott ugyanennyi idő alatt, a lényeg, hogy 5-6 órán keresztül is unalmas a grind 1 szintért, nemcsak 30 órán keresztül :)
    Most még egy csomó román is bekerült a ligába, vagy inkább "mi" kerültünk az ő ligájukba, ez se vonz nagyon, csak kicsit :D
    Mondjuk az is lehet, hogy már nem is vagyok tag, már vagy 2 hónapja a játék sincs fenn.
  • Neila
    Ne haragudj Lacko, én nem tudok segíteni. Nem lehet, hogy a netkapcsolat, vagy a géped gyenge?
    @Norbi: elnézést a tévedésért, akkor is szép darab! :)
    @Teki: gratula a fegyverekhez, nem semmi! Sajnálom, hogy az IM kard nem ment feljebb... Ha gondolod harmadáron visszavásárolom! :P
  • Qualy
    Kedves VIP-is Barátunk!Ha igazán körbenézel Tibetben a King Jin nevű dungeonban is tudnál Be-t farmolni!De ehhez be kéne lépni a játékba!!Ne gyere ilyen kifogással , hogy nincs pénzed kulcsra mert 1 fegyó árából amit elNPC-zel ott egy kör ára!Sztem!:) Vagy tévedek ? Nem is vagy még maxos , miért nem játszol?
  • lacko114
    nehogy segitsetek :/
  • MrAlc
    Rögtön duplával kezdek, elnézést.
    A link az előzőben valamiért nem stimmel, remélem ez jó:
    http://kephost.hu/share-7DEE_5003F952.html
  • MrAlc
    Sziasztok!

Hosszú ideig nem regisztráltam, csak olvasgattam, tájékozódtam, de az utóbbi események miatt már muszáj... :P

Nos Alien (azaz Neila, csak visszafelé:D) velem kapcsolatosan nem tévedett, a jelenlegi fegyverarzenálom: http://kephost.hu/share-7DA4_5003F385.html .
    Sajnos azóta már az éppen kiemelt hh+11 is 0/0 és az im kard is +10es maradt (4buló +11re...)

Bombbal, és a GCt pártoló kollégákkal abszolút egyet tudok érteni. A játékért sokat tettek, természetesen volt, amit nem a legjobban. Az bizonyára nem vitás, hogy egy sokszoros xps szerverrel nehéz felvenni a kesztyűt. GC igyekszik eventekkel és újításokkal.

Remélem azért néhányan még visszatértek, mert a társaság az tényleg nem a régi. Az újak, fekete oldalon, igazán jók (az ikrekre gondoltam ;) ) az viszont igaz, hogy jelenleg fehér oldalon játszom.
    Bari kifejezetten neked: én most újraélem a régi beggar nuker korszakot, fel is derengett a hybed, akivel rendszeresen pátyolgattál buff/rezz) a nanchangi devák között - főleg mikor a silver swordman moboknál nem sikerült gyorsabbnak lennem... A jelenlegi játék ettől már merőben más, de meg lehet találni benne a jót!

Refine kapcsán: a patch óta refiztem egy s mást, de igazán jó nem sült ki semmiből. Több helyről hallott tipp, ami viszont igencsak forrásigényes: törjél fegyvert mielőtt nagy refit próbálsz. Konkrétabban: a ref mastery, a ref epi és a ts együtt egyesek szerint tuti siker +7ig, ezt követően pedig ha +8at akarsz, törj be egy +8as fegyvert, és így tovább. Kicsit furcsának tartom az áldozást Mo Tailan oltárán, de többek között Thundercloud és My_Chu_Lang is elvileg így csinálta a +14es IM fegyverét.

Szép napot mindenkinek!
  • bomb1111
    Noha ezt már régebben is eltárgyaltuk,a túl nagy xp rate egyáltalán nem jó,ha nincs társitva megfelelően magass drop rateval.Nem részletezem csak gondoljatok a dungi kulcsokra meg a magass szintü collectibilisekre.Én is egyike vagyok azon játékosoknak akik még acclaimon kezdték és "végigkinlódták" az összes publishert.Az én véleményem meg az hogy GC messzemenően a legkomolyabb.Ha van némi türelmed meg kitartásod,teljesen élvezhető amit pillanatnyilg GC nyujt.

@IOwnU ti aztán alaposan föl vagytok szerelkezve,gratulálok.(én meg mennyire büszke voltam a +9 es baltámra.....)
  • lacko114
    xkernel hibája van vagymi .. azzal mitlehet kezdeni ujratettemmár .. meg minden ..
  • lacko114
    ja nem yang
  • lacko114
    Tao
  • ReszegKoldus
    Melyik szerver? Az a baj, hogy én nem játszom egyáltalán, így nehéz segíteni :)
  • lacko114
    belépek nyomatom kicsit DC visszalépek már nem dc zik hanem kilép az egészböl hibajelentésel .. orvosság?
  • ReszegKoldus
    1. Nincs magyar törtszerver, amit itt törtként emlegetünk, az a http://www.play9d.com/

2. Mi dc-zik és honnan?
  • lacko114
    Sziasztok 1 mi a magyar törtszeronak a neve és honan tudom letölteni ?
    2. MIÉRT DC ZIK KI EZ A SZAR 3 PERCENKÉNT? :(((( (caps off :D )
  • BarackHUN
    Ez szép és jó, de én játszottam 2 évet a Star Wars Galaxies nevű MMORPG-vel, és komolyan mondom, a világ legjobb MMO-ja volt, amíg el nem baszta a fejlesztő mindenféle buzi fejlesztésekkel. Felfoghatnám úgy is, hogy milyen jól szórakoztam, de ettől függetlenül a kurva anyját a fejlesztőknek hogy elbaszták életem legjobb játékát :D
    Na kb ugyanez igaz acclaimra is, nem volt az olyan rossz, és a template kari nevű viccek elvették a kedvét sok embernek.
    De szerintem hagyjuk ezt, te tört szerver elleni vagy, én meg azt mondom hogy jó az a fun szeró sok embernek, törlés ide vagy oda.. :D
  • szabi34
    Ebben is van valami az biztos. :) de ezt is mindenki máshogy fogja fel, mindenkinek más a véleménye és ott játszik ahol akar. :) Remélem AoW-ban azért sokan összejövünk ha egyszer kijön végre.
  • Peter55
    Egyszer mindennek vége. Ennek is vége lesz egyszer és a törtnek is. Örökké nem fog menni a játék, az csak egy álom. Emellett, az "eredeti" verzió alatti talaj kevésbé remeg, mint a törtnél, amit tényleg bármikor lelőhetnek és nem veszi át senki.
    Arról meg nem elfeledkezni, hogy ez egy játék. Ha törlődik minden, akkor mi van? Keres mindenki mást. Ha meg szenvedés a játék, akkor már régen rossz úton jársz, ha még játszol!
    Ha meg törlődik minden, akkor teljesen mindegy, hogy évek vagy hónapok, mert addig egyrészt jól érezted magad szóval nem hiábavaló volt, másrészt pedig azt az időt már senki nem adja vissza, kár bánkódni. Ebből merülhet fel a kérdés, hogy akkor, ha emiatt bánkódsz miért fordítottad a játékra az értékes idődet? Tudhattad, hogy lesz egy vég valamikor;)
  • szabi34
    a nehéz nem azt jelenti hogy nem lehet...
    Jó, nem csak az xp más de akkor sem az van hogy meg van mindened, ilyen piac mellett nehezebb elindulni mint GC szerón szerintem. De tök mindegy mit mondok, szenvedjetek az eredetin aztán megint lesz egy kari vesztés és mehet a kukába a 3 év grind, itt meg ha törölnek max pár hónapnyi megy el és kész.
  • IOwnU
    Nehéz BEt farmolni? Hmm lássuk csak...Huginak + hányas fegyója van?:D
  • ReszegKoldus
    Nekem ottmaradni volt "lehetetlen", mert nem akartam folyton meghalni, így meg 2-3 nap alatt kinőttem és úgy azért BE is kevesebb esik :D
  • Peter55
    SRS-be eljutni meg ugye ezzel az XP-vel köztudottan lehetetlen...:)
  • ReszegKoldus
    A drop kártya úgy tudom bugos, BE-t nem adnak ajándékba (kár ), így alapból a scrollok se annyira hasznosak, farmolni kell hozzá BE-t, ami a gyenge drop miatt csak SRS-ben esélyes, mert gondolom a drop nem javult azóta se.
    Annyiból jobb a tört, ami az eredetit szenvedőssé tette, az xp. Na jó, az ingyen cuccok se ártanak :)
  • Peter55
    A többszörös ratek, az ingyen stack refi scrollok, item kártyák meg nem érnek semmit, mi? Na na szórakozz, hogy ugyanolyan a tört, csak a szintlépés gyorsabb...;)
  • IOwnU
    Hát nem, az enyém nem az a bracer, enyém 3k crit egy üres és még 4x törhet, és én úgy tudom Okinak csak +10es van...és hát jelenleg Oki fehér én meg exFS..
  • Neila
    Gratulálok, szép darab!

Nem mondom, FS nukik beerősítettek: PSH+11 1200phy Norbinak és PSH+12 empty slot Okinak (ha nem tévedek!)
    Hajrá magyarok!
  • szabi34
    Mért lenne meg rögtön mindened? vagy van még egy szeró? törtön is ugyanúgy össze kell szenvedni a cuccokat, mindent! a szintezés megy csak gyorsabban és ennyi és ha valakinek ez tetszik jobban hogy ne 5 év alatt érje el a max szintet akkor átjön, ennyi. Ja és ha annyira szar lenne a tört akkor mért pleasent kb mindig a GC szeró? mert átjött a játékosok nagyrésze ide talán... dehát nekem minden, egyik sem vonz csak azért legyünk tisztában azzal is hogy a tört nem egy olyan szeró hogy kapsz egy fullos karit meg cuccokat és told, könnyebb az tuti de akkor sem így megy!
  • IOwnU
    Igen, egy kicsi kínlódással meg hozzáállással még GCn is el lehet érni valami "sikereket" és úgy, hogy tudod, hogy te szenvedtél meg az a valamiért és még élvezni is tudod a későbbiekben ^^