• P0Th3aD
    Tenderstone az a refi rate-et 100% megnöveli.
    Elvileg +7ig nem szokott törni, vannak kivételek de a +7 10-7x megvan.
    +8 már húzósabb. Ugye 30 mp-ig van rajtad az effekt, ezalatt ha gyors vagy 2 refi is belefér, de csinálhatod egyesével is van annyi mint a szemét.
    Tegnap egy ismerős törött GL bracert +4re mert letelt idő közben a tenderstone hatása, 2 slottal az egy 10kk megmozdulás volt.
    De volt olyan is mikor 2 slotból csinált 1 slotsat a refi, most vagy bug vagy nem tudom mi lehetett volt tenderstone meg minden ami kell, több relog után sem lett 2 slotos a fegyó.
    Az epi igen Tibetes, ha jól tudom 3 szint van easy advanced és expert a lényeg hogy aszerint változik hogy milyen színű passal viszed/viszitek végig.
    A scroll pedig csak simán bele kell rakni a fegyóba rányom egy jobb klikket és belerakod a fegyót amire el akarod használni.
    Csak az a baj hogy bugos (mint a többi cucc is) és csak a BD fegyókba tudod belerakni, tehát LM6 a legnagyobb scrollolható fegyó eddig.
    Másik dolog hogy miután beleraktad, tradelni és eladni nem fogod tudni a fegyvert. Van ugyan cucc amivel ki is lehet venni belőle a scrollt de ahogy néztem nem tették bele az Item Mallba, de felelsleges is lenne mert ugysem kár a scrollokért.
    A többit már gondolom kitaláltad...elviszed mondjuk +8ig a fegyódat, bele egy scroll és +10.

Hm...nekem annyira nem ismerős a név, de biztosan közeli cimborák lehettek leszűrve a beszégetést :D