21072
  • unusual
    RTD küldit nem lehet visszadni ha jól tudom.
  • Grimbusz
    Üdv!
    Párommal újra elkezdtünk 9D-ni, shaolin oldalon. Elakadtunk egy triviális küldetésnél.Roads to the Dragon - Still as Diamond
    Elvállaltuk a lightfoot küldit a dagi kis krapektól, majd milyen jó lesz gondoltam. Odáig jutottunk, hogy a kapuban álló srác átadta a csizmát és elkezdett visszaszámolni 6 percről. Elindultunk, míg azt nem vettük észre, hogy leöltek minket. Két sacredes csajszi, közvetlen a kapu előtt.
    Mondom páromnak, hagyjuk az egészet, dobjuk ki a küldit, vegyük fel újra ne várjuk meg a 6 perc lejártát és induljunk a kapu másik feléről, ott nincs ellenfél, de lenne is van guard.

Na ez volt tegnap és azóta sem tudjuk felvenni a küldit, mert kiírja, hogy nézzük meg a térképet infó után és a felkiáltó jel is ott marad, mint fel vehető küldi a lightfooftos srácnal, a daginál meg az arany kérdőjel.

Mi a teendő ilyenkor? Valakinek volt hasonló problémája már? Kezdjük el elöről új karikkal, tanácstalan vagyok.
  • LordTusy
    Gratula Bombi!
  • P0Th3aD
    Fogadd őszinte gratulációmat!
  • bomb1111
    A kitartás eredménye
  • ReszegKoldus
    Egyik indításnál hallottam azt a hangot, ami akkor szól a launcherben, ha letöltött egy patchet. Aztán simán megy azóta is.
  • Sajtos212
    Üdv. az én kliensemmel van a baj?

Elindítom és azt írja ki:Invalid version. Please reinstall the client...

Vagy van valami frissítés?!?
    Előre is köszi.
  • P0Th3aD
    Nem árt odafigyelni, bár ez a laggok esetén eléggé nehézkes.
    Nekem is rendesen akadozott tegnap a dolog, és nem volt vmi pörgös a szerver.
    Viszont legalább a band csinálás lehetőségét visszaállították, za is vmi! :D
  • ReszegKoldus
    Most meg néha jól belaggol, ami piros mobok között nem túl hasznos, de legalább meg is haltam miatta :D
  • Blood Raven
    lekell tölteni play 9d oldalárol a hackshildet és menni fog game
  • ReszegKoldus
    GM-ek aktivizálhatnák magukat, pont mikor kezdene érdekes lenni a játék, nem tudok belépni (meg sokan mások sem) a szuper hackshield miatt :D
  • BarackHUN
    Valahol hollywoodba forgat szerintem.
  • ReszegKoldus
    Egyébként valakinek van ötlete, hogy hol van Seth Rogen?
    Mert én nem emlékszem, hogy találkoztam volna vele, pedig...

• ReszegKoldus
    Én se ismertem szinte senkit, amikor bevettek (ez mondjuk nagyon azóta se változott), mert akikkel együtt játszottam azok már szerintem nem is játszanak nagyrészt, vagy nem itt. Vagy más néven és nem tudom, hogy ők azok :D
    Amíg ilyen bugos, addig olyan sok jelentősége nincs is a ligának, mindenesetre nekem elég szokatlan volt, amikor láttam, hogy csak a saját bandben kb 20-an voltak online :D
  • P0Th3aD
    OWN! :D

Szerintem a D3 egy igen is jó játék lesz, alig várom (ezt is többek között).

Amugy erre a bandos dologra vissza térve, illetve magyaság.
    Azért nem akarok belépni más bandba/ligába mert nem ismerem az embereket.
    Természetesen lakva ismerik ki egymást az emberek, de ha már vannak olyanok akiket ismerek akkor inkább velük alapítok egy bandot, már ha lesz rá esély.
    Ettől függetlenül ez nem ellened irányul, pusztán nem szeretnék feleslegesen segget csinálni a számbol azzal hogy belépek valahová aztán mikor már van opcio band alapításra lelépjek.
  • Lawless #20457
    * elozo poszt javítva....Diablo 3 nem is olyan szar :D most néztem vidiket!
  • Lawless #20456
    amúgy engem se érdekel hogy milyen band anno Nirvanan is USA-s bandban voltam meg gc-n is csak TAO-n voltam magyarba! én is tudok valamit locsogni angolul csak biztos magamara vettem mert soha nemtudtam senkivel se beszélni Nirvanan és azért úgy az kaksi :) szóval bocsi a posztomért :D

nemtudom mi tetszik nektek Diabloban :) de az az a játék amit be nem játszannék soha!
  • unusual
    Előrendelve van nálam " is " . ;)
  • unusual
    ;-) Nem csalódtam! A gloves-hoz meg GéZé! ;)))
  • Blood Raven
    Diablo 3 open beta tölthetö ha menni fog bb 9d:)
  • BarackHUN
    Én is voltam Destiny-be meg faszom tudja hol, és mégse idegenedtem el a magyaroktól, ha ez számít valamit :D
  • Qualy
    ....És hány olyan magyar van aki nem is akar magyarul beszélni és ligába/bandba tartozni!....
  • szabi34
    Én meg ezt utálom mikor valaki kitalálja hogy nincs összetartás egy ilyen dolog miatt... mindenki azt csinál amit akar szerintem :) én sem vagyok magyar ligában fekete oldalon, valószínű nem is leszek és nem is érdekel mit mondanak a többiek rólam ezért. :)
  • ReszegKoldus
    A nevével én se vagyok kibékülve, de legalább nem látom gyakran a fejem felett :D
  • Lawless #20448
    ez a magyar összetartást mindig is irigyeltem :D ha vannak magyarok nem hozzájuk csapódni hanem csinálni egy újat ami megosztja kb ezért is van Magyarország ott ahol :D !!! de nemérdekel csak úgy margóra megjegyeztem :) !!! reméllem a tietek valami jobb nevű lesz ami magyar nyelven van írva :D mert ebbol nemderül ki senkinek se hogy magyar :/
  • P0Th3aD
    Nagyon szépen ksözönöm a felajánlást!

Viszont nem fogok élni a lehetőséggel, mi magunk szeretnénk egy ligát/bandot csinálni!

Az alkalmat ugyanakkor megragadnám hogy sok sikert kivánjak Neked és a ligátoknak! : )
  • ReszegKoldus
    Liga az van, bár én nem látom a chatet meg a bandet a kezdőfalun kívül sehol :D
  • Lawless #20445
    fehér liga is van Afterlife néven fut ! benne vagyunk sokan! írj rám :)
  • P0Th3aD
    És Fehér liga mikor lesz?
    Tiszta gáz hogy nem lehet csinálni, azért némi időt igazán fordíthatnának a bugok kijavítására.
    Este még visszakockultam és meglett a 2nd role Unu, ja és kesztyűt is összevakartam magamnak. +6 2 slot, pont jó!

• unusual
    RL7es szinten kapod meg a def nuke-ot. ess a bracerhez,wis max,14str,14dex,50con.
  • Lawless #20442
    ilyen aktív a chat nemvolt már miota nem acclaim van :D !!! szóval valamit azért tudnak a tört 9d-sek :) mert TAO-n megunták az életet is és még egy cseszett eventet se tudtak berakni csak most hogy megjött ez, siralmas! nekem nemadták vissza a karimat szóval nemvolt kérdés hogy átjöjjek ide :) !!! és csak a Tibetes dungi meg az IM miatt nemmásért :)
  • Feenochiiz
    Akinek kell BoT band írjon mert végre kész a liga is .. :)
    ja és segítséget szeretnék kérni.. CK hybrid mien szinttől éri meg ? hogy kéne a statomat nyomnom? mien reliceket , rucit használjak? :)
  • goth06
    Ha valakit érdekel, létrehoztam egy fórumot ---> kattints ide regisztráljatok! ;)
  • David9317
    Bot bandról van valami hír?:)
  • szabi34
    valami CS BD bracerre gondoltam :D de addig még nekem is kell BE. :(
    asszem 5db van, ennyi esett a hybnek fc1-ig, de nuker még úgyis pici. :)
  • P0Th3aD
    mmm Milyen fegyót? :D
    Nem mintha lenne nukerem, csak érdekel. Refi rét terén nem tudok viszonyítási alapot mondani, lehet jobb lett de az is lehet hogy nem.
    Ismerősnek +4re törött a 2 slotos BD bracer, uh passz.

Egyenlőre nincs még eélyem refizni 13BE-ből nem fogok nekiállni semminek :D És még nem is vagyok 2nd role :D Kell még pár szint, de nekem telejesen jó, hogy nem kell ráfeszüljek 1000rel hogy meglegyen egy szint, csak grindelek grindelek és lépkedem a szinteket.
    Mondjuk drop rate lehetne jobb. CC-ben grindelek és 5 be esett ezidáig lvl1 től lvl4ig...
    Ez azért magáért beszél!
  • szabi34
    hát elvileg a refi rate is magasabb alapból is, nem? mondjuk én nem próbáltam még, majd a nuker fc körül kap egy refis fegyót :)
  • P0Th3aD
    +9? Ne viccelj!!!

Szerintem nincs okod panaszra. a +10 valószínű hogy 8+2, bár volt egy roar miszerint sikerült vkinek a szerver első HH +10e.
    Na most nem tudom mennyi a vlóság alapja, de ha igy van akkor azt bizony fel kellett refizni +10ig mivel Hermit fegyókba nem jó a scroll.

Grat igy utólag is a fegyóhoz.
  • ReszegKoldus
    Hú nagyon jó, kösz a részletes leírást. :)
    Közben ki is próbáltam a refit, +6-nál elfogyott a BE, átléptem másik karira, hogy átadjam onnan, aztán +7-nél elfelejtettem benyomni a tender stonet :D
    De sikerült így is, BE elfogyott megint úgyhogy maradt 7+2, látom, hogy sokaknak van már az a lilásrózsaszín, gondolom 8+2, de sebaj jó ez :D
  • P0Th3aD
    Tenderstone az a refi rate-et 100% megnöveli.
    Elvileg +7ig nem szokott törni, vannak kivételek de a +7 10-7x megvan.
    +8 már húzósabb. Ugye 30 mp-ig van rajtad az effekt, ezalatt ha gyors vagy 2 refi is belefér, de csinálhatod egyesével is van annyi mint a szemét.
    Tegnap egy ismerős törött GL bracert +4re mert letelt idő közben a tenderstone hatása, 2 slottal az egy 10kk megmozdulás volt.
    De volt olyan is mikor 2 slotból csinált 1 slotsat a refi, most vagy bug vagy nem tudom mi lehetett volt tenderstone meg minden ami kell, több relog után sem lett 2 slotos a fegyó.
    Az epi igen Tibetes, ha jól tudom 3 szint van easy advanced és expert a lényeg hogy aszerint változik hogy milyen színű passal viszed/viszitek végig.
    A scroll pedig csak simán bele kell rakni a fegyóba rányom egy jobb klikket és belerakod a fegyót amire el akarod használni.
    Csak az a baj hogy bugos (mint a többi cucc is) és csak a BD fegyókba tudod belerakni, tehát LM6 a legnagyobb scrollolható fegyó eddig.
    Másik dolog hogy miután beleraktad, tradelni és eladni nem fogod tudni a fegyvert. Van ugyan cucc amivel ki is lehet venni belőle a scrollt de ahogy néztem nem tették bele az Item Mallba, de felelsleges is lenne mert ugysem kár a scrollokért.
    A többit már gondolom kitaláltad...elviszed mondjuk +8ig a fegyódat, bele egy scroll és +10.

Hm...nekem annyira nem ismerős a név, de biztosan közeli cimborák lehettek leszűrve a beszégetést :D