9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToshiBá
Meg kell mondjam õszintén, hogy meglepõen gyorsan aktiváltad magad. 😄
Üdv újra a sárkányos játékban. Remélem gyorsabban fogsz haladni, mint én. 😄

Live: DoZeR 982

Blood Raven
nájsz utolso 2 fegyo van már ingame is?

Hollo

Szia Tusy! 😊
Természetesen még mindig él és eléggé aktív az FS band! Yang szerveren megtalálsz minket, én ma be tudlak venni, Kameleon-on leszek, írj rám nyugodtan.
Kami
LordTusy
Szép napot mindenkinek!
Rég jártam erre és bár nagyon kíváncsi vagyok most mégse olvasnék vissza 270 hozzászólást. A közeljövõben (,tehát még ma;amint letöltöm és telepítem,) visszasettenkedem 9D-be. Dózinak már mondtam, de itt is írom egy egyetemi feladathoz használnám fel a 9D-s tapasztalatokat és ehhez jó lenne felfrissítenem az emlékeket. Hogy õszinte legyek fogalmam sincs sikeresen áthoztam-e a karaktereket G1-tõl, de ez nem is számít...majd kezdek egy újat.
Nem tudom jelenleg létezik-e valamilyen formában, valamelyik szerveren FS vagy hogy van-e utóda a régi tagok döntõ többségével FEKETE oldalon. Ha az említett játékos-csoport létezik és volna lehetõség csatlakozni hozzájuk, kérem adjanak valami támpontot a karakterkezdés helyével kapcsolatban! (Egyuttal kérnék egy elérhetõséget BOT-leader/master-hez.) Együttmûködésüket elõre is köszönöm!
Nem tudok majd úgy bezombulni, mint a régi szép idõkben, de próbálok "társadalmunk hasznos tagjává" válni újra.
Úgy egyébként szép napot mindenkinek! Jó játékot!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Köszi Dozer, akkor most meg is tudom osztani azokat az említett fegyver képet:
http://noob.hu/2012/02/24/2012January10_20-53-01.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012January10_20-53-06.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-44-05.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-35-46.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-35-07.jpg

Hasonló szépeket kívánok nektek!
ToshiBá
Elõször is ellátogatsz ide NOOB képfeltöltõ.
Aztán a feltöltött kép direktlinkjét kimásolod. (FONTOS, HOGY CSAKIS A DIREKTLINKET!!!)
Majd az üzenetküldés alatt a kép beszúrása fülhöz bemásolod.
Tadaaammmm.
Ennyi. Ezt rajtad kívül sokan nem tudják még, de szívesen segítettem ezzel nekik is. 😉

Kami. Szétomlott a net. Még láttam, hogy kerestél, de utána vissza sem tudtam lépni.

Live: DoZeR 982

Valaki segítene hogyan lehet ide SS t beilleszteni ? Nem másért,csupán lenne néhány tippem azok számára akik elkezdtet Tibeti dungizni,vagy akik közel járnak.Ha már én jópárszor földobtam a talpom ott,míg rájöttem a megfelelõ stratégiára,szeretném megosztani hogy mások ne halljanak sokat.
Off :

Az elég fincsi. 😉 Bár én íjal szeretek jobban lenni. 😉 Dagger meg csak akkor ha közel jönnek. 😊 Minden karim-mal XP-t adó cucban megyek. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

P0Th3aD
Szerintem is 😄

Tegnap ennek örömére át is pontoztam hõsünket : ))
Ha esetleg tudok majd posztolok fel képet róla, zsírpáncélja van!

@ Bari

sima finess is jó, most azzal bohóckodom, nem is oan rossz. Jó ez a lopakodásos ölés, meg lopok össze vissza mindent ha kell ha nem 😄
Mondjuk egy bajom a dagger/faebladekkel hogy alig sebeznek, bár rettentõ gyorsak, az tény!

Apokalipszis - BOT warrior

BarackHUN
Sima finesse masteryvel is elég könnyedelmes ha lootolsz egy jó daggert, 120as dmgje volt meg 15% crit chance/15% crit damage + fire dot 😄

I S A e o e m o w s m !

off :

warrior/rugo párosítás ahogy írtad éppen elég zuzás! 😉

BarackHUN
Hát nem szaroztam, de így lehet nekiugrok trainerrel, és kipróbálom a többi kasztot kimaxolva vagy valami, de majd csak ha ráérek 😄

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
én sose játszottam mással csak 9d vel <#bohoc><#bohoc><#bohoc>
am én 14 es vagyok és én még a pája legelején vagyok lehet a legkönyebb modban tolod azért végeztél ojan gyorsan<#vigyor2>

Hollo

Sziasztok!

Szeretnék pár fegyver képet megosztani.
A link az jelenleg az EU gc-re vonatkozik, nem ránk, legalábbis egyenlõre... 😊 Az EU verziót már felpatchelték, szóval azon az úton már nem feltörhetõek, remélem hogy az usa verzióval (a mienkel) is megteszik, mielõtt hasonlóan ellopnák a 3 szerver jelszó/email cím párosát...
Kami
P0Th3aD
Én nem láttam mert egy ideje be sem léptem.
Majd otthon lecsekkolom mi a helyzet, ha kifosztottak az extra nagy szopacs, de mit tudok tenni kb semmit.

Kicsit a fellángolásról és arról hogy mien játékok lettek postolva, ez alapvetõen egy offline rpg játék és nagyon élvezhetõ. El tudod vele ütni az idõt legalább egy hónapra szerény véleményem szerint. Ha teheted próbáld ki, nem rossz : ))

http://forum.gamescampus.eu/showthread.php?12124-Important-Our-player-database-has-been-accessed-by-Hackers

Ezt bár gondolom látták azok, akik az eu verzióval játszanak, de sose lehet tudni... Elég szégyen, hogy valakik ilyenre vetemednek, de sajnos egyik online játék sincs biztonságban ettõl.
Kami
Szerencsére az FS tagok közül nem sokan nézik sg-t... 😛 Meg ahány fellángolás volt itt már 1-2 játékkal kapcsolatban, elsõsorban Ravennek köszönhetõen...Szerintem már nem is feltünõ. 😊
Kami
P0Th3aD
De ennyi, buta Bari rohan, ha köll ha nem! 😄DD
Én lvl 33 vagyok a warriorral de még csak most értem Alabastromhoz, vagy hogyan kell irni.
Közben kezdtem még egy Rough-t is, az most lvl 13.
Viszont nagyon jó skilljei vannak, uh azon gondolkodtam, lehet átstatolom a warimat might/finessre. Van Critical és Poison hands Roughnál ami eléggé jóljönne a Frenzy hez még 😄
Csak egy mágus shield kellene még és kb besírnának a mobok 😄
Bár igy sem panaszkodom, eléggé jó gearje lett a kis szõrös talpúnak!

ui.: Remélem az itt lévõ 9Dsek közül senki sem veszi zokon hogy itt irogatunk abszolúte ide nem illõ témáról, de annyira inaktív mindenki, hogy sztem nem zavaró, ugye?! : )))

Off :

O.o O-O Ejnye! Nem kell rohanni.....Nagyon sok mindent kihagytál akkor szerintem.....

P0Th3aD
Nem ártott volna csinálni mellette a sok kis questet, hova ez a rohanás?
Elrontod a játékélményt : )

BarackHUN
Off: kingdoms of amalur fõküldi kitolva 22es szinten, azthittem hosszabb lesz :S 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
9D mindig is húz, hozott és húzni fog! Ami nem mindegy, az az irány!

aha páran átmentunk 😊 !!! de most valahogy a 9d nemnagyon húz 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

skrimer
mert játszott valaki német 9d-n?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ReszegKoldus
Lassan az lesz a jobb kérdés, játszik-e egyáltalán még valaki 9d-t 😊
Bár lehet, hogy csak ide nem nagyon írnak.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Blood Raven
játszik még valaki a német 9dn?

Hollo

o.o

Még nem is hallottam errõl a játékról, de egész jól néz ki.
Végre lesz mivel elütnöm az idõt, lakáson még nincs net. >.>

Le is csupálom valahonnan, dankje! 😄

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BarackHUN
Lejött megy faszán, köszpusz 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Hát mostanság semmi idõm és nem kezdtem el letölteni, de most elindítom, jó hogy szóltál. Remélem estig lejön.

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Na?

BarackHUN
Ma elkezdem letölteni, hátha jó lesz már, de köszi azért 😄

I S A e o e m o w s m !

P0Th3aD
Ha kell fel tudok esetleg áldozni egy Bithumenes meghívót a számodra!

De ennyi küzdés után csak összejön a dolog, szerintem érdemes vele bajlódnod és leszedni mihamarabb : ))

Egy kis off. 😊)
Ma valentinnapi 2x Event lesz, marha még érdekel valakit 😊

Yang: Skandi- senior shao wari

BarackHUN
Köszi, meglesem.

I S A e o e m o w s m !

Blood Raven
http://de.limetorrents.com/Kingdoms-of-Amalur-Reckoning-SKIDROW-torrent-999467.html
ez valoszinü jo😊

Hollo

BarackHUN
Ne basszatok már, valaki küldje el a torrent linket ami faszán mûködik a [email protected] 😄 De ne ncoreos beléptetõ kapun menjek már át mert nekem az nincs, csak a torrent fájl kéne 😄

I S A e o e m o w s m !

Igen elég durva tud lenni a rugo+warrior egyben. 😉

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

P0Th3aD
Amekkora élet van itt mostanság, szerintem teljesen mindegy!

Bár ha zavar valakit, hogy ide írunk, és nem tudja nyugodtan visszaolvasni a régebbi postokat, nos...
Ezekszerint Rough casttal szenvedsz vagy vmi hasonló, rough/warrior.
Nekem lassan maxos lesz a warrior skill tab uh elkezdek majd pakolászni a mage cuccokra, jó fajtának tûnik a battle mage : ))

Én személy szerint örülök neki hogy végre kijött ez a játék, eszméletlenül vártam és végre van ami leköt!

Off.....Ij,és LongSword. Bár most tör-el tolom. 😉 És olyan cucokat hordok amiben + XP van 😉 De valahol máshol dumáljuk meg. ;-)

P0Th3aD
Én személy szerint Box-on játszok vele, uh ebben nem tudok segíteni.

@Uni

És mien role lettél? Én sima mezei warrior vagyok, de ha végig játszom lehet tolok egy varázslósat is, bár néztem a war/mágus-t is.
Most leszek lvl 25 de baromi nagy a térkép! O.O

BarackHUN
Off: Demot kijátszottam a lezárt területig, teljesverziót meg nem tudom hogy kell elindítani mert windows onlineos ez a fos, ha valaki tud benne segíteni megköszönném. Annyira nem is foglalkoztam vele mondjuk, lusta voltam 😄

I S A e o e m o w s m !

Off:

Én is ezt tolom. 😉

P0Th3aD
Pici off!

http://www.youtube.com/watch?v=6lhzDkaKi1w

Kellemes szórakozást nyujt, legalább is nekem nagyon bejön.

Üdv

Köszönöm 😊 sikerült
ReszegKoldus
mindenhol van Inn (fogadó) ott kell becsekkolni és utána, ha meghalsz akkor kerül ki a gomb amivel ott tudsz feléledni
célszerû a grind helyhez közel, fõleg kis szinten amikor még nem tudnak feléleszteni a többiek

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem igazán értem hogy lehet bejelentkezni a városba?
Mert amikor megölnek csak shaoba tudok menni.
P0Th3aD
Biztosan be volt jelentkezve (Check in) a másik karaktered abban a városban vagy ahhoz közelebb haltál meg.

sziasztok az a kérdésem lenne hogy amikor jinanban megölnek mért nem tudok a kövi faluba menni ?
am RL7 vagyok de amikor volt másik karim azt egybõl a következõ faluba ment
de ezt nem engedi .
pls segítsetek!