--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
bomb1111 #20333 Amint igértem,megosztom veletek az eddigi King Jin dungeonos tapasztalataimat,remélvén hogy hasznát veszitek.
A dungihoz szükséges kulcsok megvásárolhatóak Tibet 3. falujában,darabjuk 250 k gold,színtől függetlenűl.Én most zöld köröket igyekszem lefutni,és DB8 as szinten(200)a mobok is meg a bossz is fehér,tehát velem egyszintű.Lila kulcsal sajnos nem tudom pontosan hogy mekkorák,mert mire meglett a dungi én már jó DBs voltam és a sötétkék bosszon,gyenge volt a dropp,úgyhogy nem is kínoztam.De ahogy mások mondják,lilán PS8 as a bossz és pirossal meg IM8 as.De akkor vágjunk bele :
Első dolog szétütni a két szikla rakást,hogy szabad útunk legyen King Jin csarnokába
Az első sziklacsomót a beérkezési helyzetből kb 45 fokra jobbra elfordulva találjuk.A másodikat előremenve kissé jobbra találjuk.Arra figyeljetek hogy az első meg a második sziklarakás között,fogunk találni 2 mobot.Nem kell lecsapni őket mert csak fölösleges időtőltés,de lehetőleg úgy kell elmenni mellettük hogy ne üssenek meg,mert az általába parával,stun meg bleedingel jár.Nem túl veszélyes és semmi esetre sem olyan nagy mint amit King Jin dob,de ha gyengén állsz HP dologban,nem biztos hogy túléled.Ezután lemehetünk King Jin csarnoka felé.Útközben fogunk még találkozni egy különálló mobbal,de aval sem kell foglalkozni.Elérünk a King Jin csarnoka elötti térbe :
Itt találni fogunk 2 mobot,melyeket jó lecsapni hogy mikor nekifogsz a Kingel harcolni,ne legyenek útba.Ajánlatos egyenként végezni velük mert ha mindkettő rád megy,egyfolytába bleed,para meg stunba tartanak.Viszont ha ott állsz meg ahol én a képen,ott biztonságos mert ott nem tudnak megtámadni.Ott nyugodtan lehet medizni meg erőt gyüjteni ha a helyzet megköveteli.Ezután jön a King Jin.Ki kell csalni a főcsarnokból mert ha ott akarsz vele megküzdeni,biztos halál.A legjobb a képen látható helyzetbe kényszeríteni :
Itt nyugodtan megbírkozhatunk vele
Viszont ha bedobja a Bleedinget,azoonal hátravonulunk pár lépést és addig medizünk mig elmúlik a bleeding hatása.Időközbe adhat még silencet meg confusiont,de azok nem annyira veszélyesek mint a bleeding.Ha van rajtad lícs(ajánlom a HP+Damage leachet)semmi gond nélkül kibírod a silencet.Azonban érdemes EW pilleket vinni mert ha nincs rajtad healer EW shield,nagyon sok EWt szedsz össze.
Miután lecsaptad King Jint,kimész a kijáraton vagy relogolsz.Ha az ajtón mész ki,megmarad a lícsed meg az epit is csak ez esetben kapod meg.
Találkozhattok olyan körökkel is,amikor lesznek ott nagyon nagy,sötét vöröss színü mobok is.
Nem agrók de ha megcsaptad véletlenűl,biztosan meghalsz.
Mára ennyi,kellemes időtöltést.