21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#20352 Csak egy kis "welcome back" ajándék GC-től...és az eddigi tapasztalataim szerint minden nap jöhetnek 18:00 után. Ami biztos...ha több mint 1 óráig nem volt DC,akkor az elsőt szinte 100% biztosan egy sor további kényeztetés követi. Majd lehet írok supportnak, előtte azért szétnézek a fórumon, hátha akad valami használható. -
#20351 Jók a DC eventek ahogy olvasom. -
#20350 Holló,ne emigrálj Aionba! Gyere inkább Yang szerverre! -
#20349 tudtátok hogy aionak most indult a free to play változata? -
#20348 na mostmár tárgytalan..sikerült megoldanom vhogy:) -
#20347 azt is próbáltam már...hiába megegyezik akkor is túl nagy...ez is érdekes:S -
#20346 probáld meg azt hogy átállitod az asztalod ojan felbontásura mint a game akkor lehet jolesz -
#20345 Sziasztok!Nem tudna vki megoldást arra, hogy mikor belépek a játékba full screen módba akkor az legyen bármilyen felbontásba csak a bal felső részt látom.Ha viszont windows módba lépek be szintúgy, de ha lejjebb veszem a felbontást akkor viszont az alsóbb részeket nem látom.
Nem lehet manuálisan állítani a felbontást? Előre is köszönöm! -
ITT IS KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#20343 Ugyan kérlek, nem gondolod hogy az idő miatt írtam? :D
Időm most is van, az éven 2x tanultam körülbelül (nem büszkeségből vagy követendő példának írom, egyszerűen tény), de inkább másra fordítom :D -
#20342 Bari,de édi vagy...azt gondolod egyetemen szorgalmi időszakban nem érnél rá játszani. -
bomb1111 #20341 És gondold EZT
a ZAMATOS Barack helyett )) -
#20340 Áh, lezárult az a korszak, lassan érettségi, utána meg (remélhetőleg) jó idő és beindul az élet... aztán Miskolci Egyetem... :S :D (leírni is rossz).
De köszönöm a felajánlást :D -
bomb1111 #20339 Just move your azz here.Persze mikor időd meg kedved engedi.))Az alapcsapat megvan és Tusynak köszönhetően,bővül. -
#20338 Én vagyok az original, csak egy van volt lesz :D
De tényleg, ki [Bari]? :) -
#20337 Obama -
#20336 Ki az a [Bari]? :D -
kalidor #20335
[Tuesday]Feb. 28, 2012
Patch No. 180
Hybrid's Defense Skills :
reduces not only Physical Defense but also Chi Kung Defense.
Sacred Flowers : Freezing Art of Moonlight
Shaolin : Buddha's Palm of Paramita
Wu-Tang : Tortoise Art of Wind
The Brotherhoods : Emperor's Art of a Tiger
Heavenly Demon : Demon's Palm of Destruction
HP / VE Improvement :
Fixed in coma stage (Bug Fixed relating death due to high amounts of HP and MP)
Jé...Azt hiszem ez jó hír minden hybridnek. :) Hajráááá ck hybridek! :D
Kami -
kalidor #20334 Köszönjük szépen Bombi! :)
Kami -
bomb1111 #20333 Amint igértem,megosztom veletek az eddigi King Jin dungeonos tapasztalataimat,remélvén hogy hasznát veszitek.
A dungihoz szükséges kulcsok megvásárolhatóak Tibet 3. falujában,darabjuk 250 k gold,színtől függetlenűl.Én most zöld köröket igyekszem lefutni,és DB8 as szinten(200)a mobok is meg a bossz is fehér,tehát velem egyszintű.Lila kulcsal sajnos nem tudom pontosan hogy mekkorák,mert mire meglett a dungi én már jó DBs voltam és a sötétkék bosszon,gyenge volt a dropp,úgyhogy nem is kínoztam.De ahogy mások mondják,lilán PS8 as a bossz és pirossal meg IM8 as.De akkor vágjunk bele :
Első dolog szétütni a két szikla rakást,hogy szabad útunk legyen King Jin csarnokába
Az első sziklacsomót a beérkezési helyzetből kb 45 fokra jobbra elfordulva találjuk.A másodikat előremenve kissé jobbra találjuk.Arra figyeljetek hogy az első meg a második sziklarakás között,fogunk találni 2 mobot.Nem kell lecsapni őket mert csak fölösleges időtőltés,de lehetőleg úgy kell elmenni mellettük hogy ne üssenek meg,mert az általába parával,stun meg bleedingel jár.Nem túl veszélyes és semmi esetre sem olyan nagy mint amit King Jin dob,de ha gyengén állsz HP dologban,nem biztos hogy túléled.Ezután lemehetünk King Jin csarnoka felé.Útközben fogunk még találkozni egy különálló mobbal,de aval sem kell foglalkozni.Elérünk a King Jin csarnoka elötti térbe :
Itt találni fogunk 2 mobot,melyeket jó lecsapni hogy mikor nekifogsz a Kingel harcolni,ne legyenek útba.Ajánlatos egyenként végezni velük mert ha mindkettő rád megy,egyfolytába bleed,para meg stunba tartanak.Viszont ha ott állsz meg ahol én a képen,ott biztonságos mert ott nem tudnak megtámadni.Ott nyugodtan lehet medizni meg erőt gyüjteni ha a helyzet megköveteli.Ezután jön a King Jin.Ki kell csalni a főcsarnokból mert ha ott akarsz vele megküzdeni,biztos halál.A legjobb a képen látható helyzetbe kényszeríteni :
Itt nyugodtan megbírkozhatunk vele
Viszont ha bedobja a Bleedinget,azoonal hátravonulunk pár lépést és addig medizünk mig elmúlik a bleeding hatása.Időközbe adhat még silencet meg confusiont,de azok nem annyira veszélyesek mint a bleeding.Ha van rajtad lícs(ajánlom a HP+Damage leachet)semmi gond nélkül kibírod a silencet.Azonban érdemes EW pilleket vinni mert ha nincs rajtad healer EW shield,nagyon sok EWt szedsz össze.
Miután lecsaptad King Jint,kimész a kijáraton vagy relogolsz.Ha az ajtón mész ki,megmarad a lícsed meg az epit is csak ez esetben kapod meg.
Találkozhattok olyan körökkel is,amikor lesznek ott nagyon nagy,sötét vöröss színü mobok is.
Nem agrók de ha megcsaptad véletlenűl,biztosan meghalsz.
Mára ennyi,kellemes időtöltést. -
bomb1111 #20332
A lag hatalma -
#20331 +14 -
#20330 És ez hányas?
http://noob.hu/2012/02/28/fegyver.JPG -
#20329 Sziasztok!
A mai napot 2 betűvel jellemezhetném: DC
Szerintetek azért lehetett,mert event miatt tele volt Yang vagy valami más is okozhatta? Régi patcheknél ilyen nem volt...ezért zavar ennyire.
Kami bocs,hogy beszélgetés közben eltűntem,de közvetlen szintlépés után ledobott a szerver és már nem volt türelmem visszamenni.
További szép estét mindenkinek!Elvileg hétfő délelőttig lesz event,szóval hajrá!(Ha valakit érdekel max 10 perce osztottal carnival bufft.) -
Neila #20328 Szia!
Igen, az összes SS Yang serveren készült, az időpontok is láthatóak.
A két +13as egy-egy játékosé, míg a másik kettő egy GM felszerelése - amint látszik Gammas, ő Heavenly Immortal 12-es. -
#20327 Alakul-alakul...Ha minden jól megy Csápi is jön 1-2 héten belül. :) -
#20326 A régi nevek megvannak, csak átalakultak. :)
Az enyémek kivételek. Nekem minden 0ról kezdődött újra.
Részletes leírás.
Karakter menü->living->trade->fegyó berak->gomb megnyom->csodára vár.
Ennyi.
Welcome back andrew. :) -
unusual #20325 Kicsit visszatérek én is. ;) -
#20324 Jó újra itt, csak sajna picit kevés a régi név...
Hermit és egyéb fegyverek "attributizálásáról" kérhetek egy részletes magyarázatot? -
#20323 Jah...
Én Peti hercegnője vagyok ám. (M&D) XD
Próbálj meg Te is olyan epit szerezni, mert kivan tőle. XD -
#20322 Meg kell mondjam őszintén, hogy meglepően gyorsan aktiváltad magad. :D
Üdv újra a sárkányos játékban. Remélem gyorsabban fogsz haladni, mint én. :D -
#20321 nájsz utolso 2 fegyo van már ingame is? -
kalidor #20320 Szia Tusy! :)
Természetesen még mindig él és eléggé aktív az FS band! Yang szerveren megtalálsz minket, én ma be tudlak venni, Kameleon-on leszek, írj rám nyugodtan.
Kami -
#20319 Szép napot mindenkinek!
Rég jártam erre és bár nagyon kíváncsi vagyok most mégse olvasnék vissza 270 hozzászólást. A közeljövőben (,tehát még ma;amint letöltöm és telepítem,) visszasettenkedem 9D-be. Dózinak már mondtam, de itt is írom egy egyetemi feladathoz használnám fel a 9D-s tapasztalatokat és ehhez jó lenne felfrissítenem az emlékeket. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs sikeresen áthoztam-e a karaktereket G1-től, de ez nem is számít...majd kezdek egy újat.
Nem tudom jelenleg létezik-e valamilyen formában, valamelyik szerveren FS vagy hogy van-e utóda a régi tagok döntő többségével FEKETE oldalon. Ha az említett játékos-csoport létezik és volna lehetőség csatlakozni hozzájuk, kérem adjanak valami támpontot a karakterkezdés helyével kapcsolatban! (Egyuttal kérnék egy elérhetőséget BOT-leader/master-hez.) Együttműködésüket előre is köszönöm!
Nem tudok majd úgy bezombulni, mint a régi szép időkben, de próbálok "társadalmunk hasznos tagjává" válni újra.
Úgy egyébként szép napot mindenkinek! Jó játékot! -
Neila #20318 Köszi Dozer, akkor most meg is tudom osztani azokat az említett fegyver képet:
http://noob.hu/2012/02/24/2012January10_20-53-01.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012January10_20-53-06.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-44-05.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-35-46.jpg
http://noob.hu/2012/02/24/2012February01_22-35-07.jpg
Hasonló szépeket kívánok nektek! -
#20317 Először is ellátogatsz ide NOOB képfeltöltő.
Aztán a feltöltött kép direktlinkjét kimásolod. (FONTOS, HOGY CSAKIS A DIREKTLINKET!!!)
Majd az üzenetküldés alatt a kép beszúrása fülhöz bemásolod.
Tadaaammmm.
Ennyi. Ezt rajtad kívül sokan nem tudják még, de szívesen segítettem ezzel nekik is. ;)
Kami. Szétomlott a net. Még láttam, hogy kerestél, de utána vissza sem tudtam lépni. -
bomb1111 #20316 Valaki segítene hogyan lehet ide SS t beilleszteni ? Nem másért,csupán lenne néhány tippem azok számára akik elkezdtet Tibeti dungizni,vagy akik közel járnak.Ha már én jópárszor földobtam a talpom ott,míg rájöttem a megfelelő stratégiára,szeretném megosztani hogy mások ne halljanak sokat. -
unusual #20315 Off :
Az elég fincsi. ;) Bár én íjal szeretek jobban lenni. ;) Dagger meg csak akkor ha közel jönnek. :) Minden karim-mal XP-t adó cucban megyek. ;) -
#20314 Szerintem is :D
Tegnap ennek örömére át is pontoztam hősünket : ))
Ha esetleg tudok majd posztolok fel képet róla, zsírpáncélja van!
@ Bari
sima finess is jó, most azzal bohóckodom, nem is oan rossz. Jó ez a lopakodásos ölés, meg lopok össze vissza mindent ha kell ha nem :D
Mondjuk egy bajom a dagger/faebladekkel hogy alig sebeznek, bár rettentő gyorsak, az tény!
-
#20313 Sima finesse masteryvel is elég könnyedelmes ha lootolsz egy jó daggert, 120as dmgje volt meg 15% crit chance/15% crit damage + fire dot :D