9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húha....rég nem voltam itt...De lényegtelen.
@Hugi ha acc eladást akarnál,akkor csak csalódást okoznál,már ami engem illet.Te tudod és a te dolgod,de ha a FS alaptagjai elkezdenek accokat eladni ,akár KP ért is,akkor az én helyem nem a FS ben van.Persze ne vedd rossz néven hisz mindenki azt tesz amit ohajt de.....Na mindegy,szolj hogy adjam oda a GLs M gatyádat is ami csak növelné az eladandó accod értékét.
kb ennyit az eventro a serverek behaltak 😊 nemcsalodtam ismét 9d-ben 😄

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

P0Th3aD
Annyira nem titok...mondjuk leszögezem hogy 100k alatt el nem adnám!

Warimnak nincs sok cucca, mondjuk CS6 dmg set, 600def set, és a fegyó HH +11 7/1k leech és 30% crit.

Nukernek 600def set, 20% 260 dodge cipõ, 2/1k ve sapi, SrS deco 520 dodge-val, def trinket, +11 4/1k és 30% crit bracer.

És van még 1.8kkk ami kintlévõség, azt még be kell majd "hajtanom"!

Kb ennyi.

Apokalipszis - BOT warrior

RetekRudi
Hugi,privátba,
mennyi lenne az accod,és mit tartalmaz az az account, komolyabb item stb 😊
váárom a levelet 😄

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

P0Th3aD
Rendes tõled, hogy bíztatsz!
Igazábol függetlenül a refisikertelenségtõl, én simán eladnám az accom ha meg lehetne oldani!
Eddig is sokat költöttem a játékra, de szívesen túladnék az accon, de ez eléggé komplikát, és kevés a valószínûsége hogy összejön.
A fegyóról pedig meg vagyok gyõzõdve hogy ez 11re voan beprogramozva fixen, és feljebb az istennek nem akar menni. Majd ezeket a trades plusz cuccokat ráprobálom még, hátha abbol is jön vmi finomság.

Az a bajom, hogy meguntam már 4-5 hónapja itt vagyok és sikerült menni 1 szintet a warimmal a nukerrel meg 2-t, na durr! Alig járok fel, ha még is nézek csak a piac, és a refi. Nem látom értelmét sajnos, inkább elköltöm másra pénzt és fasza lenne ha vissza is jönne vmi, bár tudom hogy nem fog.

Mondjuk magyarnak eladni jobb volna, de amennyit én szeretnék érte annyit ugysem adnának érte, ha eladnám nem aprópénzért tenném. Lényeg a lényeg hogy eléggé uncsi már a játék, a társaság nem is de a játék baromira, ugyan azokat a köröket fussam nap mint nap és Bomb példájábol kiindulva napi 3-4 óra non-stop grindenek az az eredménye hogy heti 1 lvl...hát köszi! Baromi uncsi, persze dungeon jó lenne, de ahhoz megint csak szint kell.

Azért az biztos hogy mielött lelépek tuti szólok, illetve a kintlévõségeimet negatív és pozitiv oldalon elötte lerendezem!

További szép napot

Hugi!
Ennyire nem szabad elkeresedni a refizésen...Te már annyi és olyan szép fegyókat csináltál. Igen a +12 nagyon szép lenne, hát még egy hermit fegyónál, de ez egyáltalán nem lényeg már. Már most egy ritka, és baromi jó fegyód van, olyan ami a magyarok 99%-nak sose lesz. 😊 Én se örülök neki, hogy +9-re egymás után háromszor képes voltam törni, de ez van. 😄 A mostani új fegyó rendszer miatt, a refis damage majdnem hogy csak másodlagos lesz, mert ezek az új statok nagyon brutálisak... Szóval nehogy ilyenen gondolkodj, mert azt hiszem elég sok klántársadat elkeserítenéd!
Kami
P0Th3aD
Megtaláltam már, köszönöm!

ééééééés...maradunk 11en! :F
4x törni 12re nem nagyon jó, de csak sikerült!

Amugy néha elgondolkozom, miért is kell nekem ez a küzdés...ha lenne rá mód inkább eladnám KP-ért az accom és nem lenne ezzel bajom!
Különben szerintetek lenne rá mód?
Ugye elöbb utalnija kellene az úriembernek a pénzt mert én addig semmien mail címet se acc/passw. nem adok! Szóval ez amolyan bizalmi kérdés ami kb akkor jöhetne létre ha ott ülne mellette a bvásárló én beloggolnék neki és mutatnám a cuccokat, õ pedig perkálna KP-ban!

Franc aki megeszi...

Na mind1 Elõre is Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

skrimer
Hello Dragons,

We will be having double & triple exp this weekend!

Check the schedule below for both the Skill and Regular Exp days as each day over the weekend will have it's own extra exp.

EXP RATES & SCHEDULE

Friday December 23 @12:00PM ~ Saturday December 24

2X - Exp
1X -Skills

12:00:00 ~ 23:59
(12:00 PM ~ 11:59 PM)
Sever Time

Sunday December 25 @ 12:00AM ~ 11:59PM

3X - Exp
2X - Skills

00:00:00 ~ 23:59
(12:00 AM ~ 11:59 PM)
Sever Time

We hope you enjoy the Bonus Exp this Holiday Season

Merry Christmas Dragons,

9 Dragons Team

MEGJEGYZÉS:+9órával vagyunk odébb , úgy hogy tessék hozzáadni +9et😉

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Hugi, semmit se kell beletenni. A standolás menüpont alatt megjelent egy új menüpont, ez pedig a trading. Ha oda beleteszed a fegyódat, akkor arra fog adni random cuccot, ami 12% damagetól kezdve 12% életen át sok minden lehet. 30-szor probálhatod újra, hogy megtaláld ami legjobban tetszik. Mindennek öt fokozata van, a very lowtól a very highig. ( Very low:2% élet very high 12% vagy tudja a fene mennyi. 😄 ) Persze van rá esély, hogy 30. probálkozásra pont 3 low statot ad, akkor így jártál... 😊
A fegyók amiket belerakhatsz: hermit fegyók, narancs tibet fegyók, illetve majd az új black dragonos vagy milyen fegyók...Azok a szép im fegyók. 😄 Ezekre majd 5 statot ad max, hermit fegyókra 3-4-et. Remélem mindenre válaszoltam. 😄
Kami
P0Th3aD
Másik dolog...lenne aki elad nekem 100be-t?
Ár megeggyezés szerint, de természtesen reális kereteken belül!

Elõre is köszönöm!

P0Th3aD
Á!

Köszi az infót!
És másik kérdés hogy miket kell beletenni hogy kombinálgathass?
Vagy alapbol engedi 30x?

MadeInHell
A Hermit és New nem bd fegyóknál írja 0/30 trade.Ha megnyitod a panelt ahól standot tudsz nyitni látod hogy van egy uj opcio "weapon combine" azt megnyitod és belehúzod a fegyvert,aztán 30x tudsz combinálni a confirmal.Például volt nálam egy rc hermit bracer és csináltam belöle +5%hp +5%ve +3% ck ar hermit bracert.Magyarul a régi fegyverek igen elavultak lesznek mostantól.Sok féle kombináció van pl + all attributes +hp ve +crit +resistance +gold drop stb stb.Volt hogy probálkoztam egy new axen es 18 probára lett egy +4% dmg +3 all atri +4% weapon dmg.

TAO BoT Warr

P0Th3aD
Gondolom a Can be trade arra irányul hogy az uj refis NPC-hez ennyiszer adható be, de ez csak elmélet?!
Viszont nem tudom jól értelmeztem e hogy FS és GT lehet õket refizni vagy kombinálni? Láttam már ien kombinált fegyókat de hogy hogyan kell még annyira nem világos! Illetve nagyon tetszik hogy a HH és PSH fegyók is kombinálhatóak! 😄
Bárcsak lenne kedvem grindelni is : ))

@Law

3rd role az lenne az advanced clan. Iron fist és társai, de ha igy haladunk tuti lesznek azok is!

Már csak az még a kérdés mikor hozzák be a +13 +14 +15 refiket, mivel már 7x lehet törni a fegyókat, esélyes a nagyobb refik behozatala.
Mondjuk azért jól nyomják vegyél 7 scalet és 2 teart és akkor ez csak egy fegyó...

Szép napot

skrimer
mi dobja a Xmas decohoz a cuccot?:=/

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

MadeInHell
Közbe rájöttem a dolgokra bocs a spammért.

TAO BoT Warr

MadeInHell
most nézem van egy hermit fegyverem can be traded 0/30 ez azt jelenti 30 gazdája lehet? vagy mi a fene :-)

TAO BoT Warr

MadeInHell
Sziasztok! Valaki eltudja magyarázni ezt a fegyó kombinálást meg succes rate es dolgot?

TAO BoT Warr

skrimer
Nem bízták a véletlenre ezt a menyiséget amivel ki lehet váltani a cuccokat
a mikulásnál.Mert decohoz, pillhez mindenhez 1darab szutyok kell😊
nem úgy mint a tökfedõhöz halloween-kor ugye?
hogy sokaknak nem jött össze a 25-25darab😄DD
LAWLESS: hogy álla gép?

elvileg terveztek 3rd role-t? jah amúgy Respect mert komolyan látom hogy dolgoznak vele igaz az xp nincs olyan gyakran megduplázva 😊 !!! meg sok a viet hacker de ezeket leszámítva nemrossz 😊 !!! azok a fegyok milyenek..nincs valakinek képe?

P0Th3aD
HM...

Akkor ez most azt jelenti hogy el kell kezdeni grindelni?
Nincs hozzá kedvem! 😄

Pedig nem ártana menni majd az uj dungikba, viszont csak Bomb az aki ehhez közel áll, nekem kb közöm sincs hozzá. Bár lenne vmi motiváló erõ vagy vmi, de nincs.
Viszont óriási nagy tiszteletem a GC-nek mert alig 4 hónap alatt sokkal több komolyságot és aktivitást mutattak mint acclaim 4 év alatt!
Ha ez igy megy tovább még talán a 3rd role-t is megéljük GC-vel!!!

Ezek az epik egész szépek, amiket lehet majd szerezgetni... 😊

http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=658&t=93561&hilit=dungeon+epithets+epis

Azért gondolom, hogy piros körrel egyedül nem lesz az olyan könnyû...😊
Kami
Új dungi....érdekes. 😄
Kami
Tuesday]Dec. 20, 2011

Patch No. 156

Christmas Event:
Let it snow!
Christmas Resource Added
Christmas Decoration Added
*Removal of Halloween Resource & Red Ginseng Resource

King Jin's Dungeon & Black Temple in Tibet:

Weapon Options:
Available:
Hermit's Weapons: 2 ~ 3 options
Black Dragon Weapons: 4 ~ 5 options randomly applied (highest rank).
*dropped weapons from mobs are not available for weapon options.

There are 5 options such as Very Low, Low, Medium, High, and Very High for weapons (options will be differentiated by type of weapons).

List of weapons that are assorted by doable/non-doable of its weapon type.
*Additional Information will be provided

Item Collection (combine system):
The Purpose of Combining Accessories:
A.] This function allows you to craft newly updated accessories by using materials. This function can be used from Liaodong to Tibet maps.

B.] Flowstone, Golden Thread, and other map/monster dropping items can be combined this way.
There are certain chances of failing while preceding the combination process.

C.] Providing a chance for users to acquire mid-high rank accessories by elaborating their possessing materials.
The high rank accessories will have lesser chance to success.

*Additional Information will be provided
skrimer
100%nál újra is indul, majd ha nem nyomsz semmilyen gombot mikor kiírja hogy:
("Press any key to boot from CD or DVD....")
akkor utána elméletileg befejezi a telepítést.
ha nem így történik akkor passzolok :=/

P0Th3aD
Elõször is, mit indít hová?
Ez még az elõtt van hogy mindent felinstalláltál volna?
Ha ezt csinálja akkor érdemesebb volna leszedni egy új win7-et.
XP-vel alapból nem is próbálkoznék, hiszen amióta kijött Vista után a 7, alap hogy az pörög!
Gondolom a gép jó, és még azt is meg merem kockáztatni, hogy jól dugdostad össze a cumókat, különben el sem indulna.
Ha viszont nincs másik rendszered kiirva kérj meg vkit a baráti társaságból, hogy adjon kölcsön, vagy csak addig mig le nem szedsz egy ujat rakj fel oan OPrednszer amin letöltesz egy normális verziót!

Igy vakon ennyit tudok tanácsolni, remélem segít.
Bár annyira nem vagyok PRO ha bármi lenne még ird ide, max ha nem én majd más megválaszolja több szem többet lát.

Jó telepítgetést : ))

jol hangzik, de van egy kis gondom...tudsz segíteni? vettem egy új gépet és nemtudom feltenni rá a windowsot...xp-t egyálltalán és a win7et meg bejátsza de mindig újraindul amint 100% lesz a telepítés...mintha nemolvasná be vagy mi a fax...3 napja volt véve...mi lehet a baja? mindig korbe-korbe újraindítsa magát :/ így nemtudok játszani

skrimer
**~ChRiSTMaS EVeNTS~**

Christmas Gift
Duration: Dec. 22. 2011. ~ Jan. 05, 2012
Overview: Random box give away hourly

Details:
- Random box will be given every hour after a user log-in to 9D
- Item list is as follows (ticket for Santa wardrobe- Go to Hefei to meet Santa).

Items Details
(NEW)Ticket for Santa W Costume 1 Santa Costume(M)(15 days)
1 Santa Costume(F)(15 days)
Lucky Berry (small) 1 Increasing Critical Hit Rate by 2000/10000 (for 10 min)
Blood Essence 1 Blood Essence
Blood Essence 5 Blood Essence
Blood Essence 10 Blood Essence
Flowstone (Low lv) 10 Resource
Golden Thread(Low lv) 10 Resource
Flowstone (Middle lv) 1 Resource
Golden Thread (Middle lv) 1 Resource
Flowstone (High lv) 1 Resource
Golden Thread (High lv) 1 Resource
A piece of steel 30 Resource
Cold-Hot Wine 1 Increasing skill max damage by 30%
Ginseng Liquor 1 Lift recovery 30%
Mushroom Liquor 1 Vital energy recovery 30%
Christmas Sweet Bread 1 All attribute point +10

Snowman Event!
Duration: Dec. 22. 2011. ~ Jan. 05. 2012.

Details: Spawning snowman monsters in all maps
- Monsters will appear at the place of Golden Chest
(During this event, monsters will be replaced by Golden Chests.)

- Snowman monster drops a resource item, a Talisman of ‘Snowman’
- Gather the resource items and exchange with event epithet. (Go to Hefei to meet Santa NPC)

Epithet: 15 days (Portion will be provided and portion will be available for 7 days.)
<Snowman Catcher>
Increasing Physical/Chi-kung damage by 500
Increasing Physical/Chi-kung attack rate by 500
Increasing Critical rate by 1500/10000

Hefei
- Big Snowman appear in Hefei every 4 hours.
- After destroying, Christmas Buff will be given away.

Christmas Buff:
All attribute point + 10, Anger growth twice, 180 minutes

jogos, johet de most hétvége kiesett :/ volt jobb elfoglaltság

skrimer
Van egy pár manuálom ha kell😊

nincsmit reméllem segítettem 😊

Köszönöm szépen 😊
valaki eltudná nekem magyarázni ezt a Tournament os soul-t roviden és érthetoen mert hát elég sok mindent írnak rola 😊 koszke itt a hozzá kapcsolodó link :
http://9dragons.gamescampus.com/news/eventsdetail/1/2695?searchtype&searchword

hát ha az az amire gondolok azt egy NPC-nél kell venned egy olyan italt amit ha megiszol tudod majd használni....olyan kövér sziver árulja minden faluban 😊

Nagyon köszi sikerült a küldetés!!!
de megvan a shaolin gyors futás de annál van még egy amit nem tudok hogy kell megszerezni és van egy képesség amit végkép nem értek Purity Art of Sutra a neve (Diamond Monk vagyok)de nem engedi használni és egy butha szeruszég van szürkés háttéren.
ReszegKoldus
Bloody plain az a hely, ahol meg kell szerezni a szénakazalból a beadeket, Hefeibõl lehet odajutni. Gondolom a szénakazal van ezen a 152,154-es koordinátán.
Lightfoot (a gyorsfutás) az a bázison egy questbõl szerezhetõ, legalábbis az alap, talán gathering chi 1-es szinten adja.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Üdv mindenki

Most kezdtem ezt a játékot kb 5 napja lenne pár kérdésem .
Láttam sokk karakternél hogy gyorsabban futnak mint én az Alt gomb lenyomásával és nem tudom hogy kell megszerezni azt a képességet.
Van egy küldetés amit nem értek (shaolin Duel Tournament for Groom II) ott kéne szereznem Bloody plain de nem tudom hogy hol s hogy kéne egy oldalon láttam a küldetést

(Duel Tournament for Groom II
Blind madmen: Zhengzhou, outside Wuan village, near twin brutes
Beads: Bloody plain, haystacks near cc entrance 152,154)

elmentem 152,154 a küldetés egyik részét sikerült megoldanom de 1 Bloody plain-t fogalmam sincs hogy kéne megszerezni pedig kb 10-20 embert megöltem ott.

nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni nekem.
TAO-n 600k korul megy a BE szoval nemnagydolog 😄 habár csóró vagyok de 30be-m mindig van alapban !
visszatérve a refihez az én maximum elég gyatra a tietek mellet :/ LM hermit +1slot hogy 4 legyen és úgy +8 :/ majd felrakom ha megtaláloma képet....de a mocskok az ilyen fegyokat nemadják vissza hogy szopjanak hanyatt 😄
anno acclaimnál láttam 1 max 2 +12es fegyot de sztem az már a csúcs volt nem úgy mint koreain a +16 😄 nekem a +12es tetszik.....pfff égõ fegyverrel vernék mindenkit 😄

P0Th3aD
Én telhetetlen vagyok, nekem a +12-re fáj a fogam!
De esélytelen...
Vagy 10 HH speart tuti refiztem már, abbol egy ment 9 fölé a többi vagy 9 vagy 8 de volt ami csak 7ig ment igaz az elég kevés.
De ritka és hogy pont kifogd azt ami fel is mehet +12re, hát eléggé karcsú az esély rá. De természetesen ha van rá esélyem próbálkozom...
azon is gondolkoztam hogy rányomok a +11re hátha, de inkább nem válaltam be mert ez igy is nagyon szép, inkább megvárom hátha összejön elöbb utóbb ez a +12es csoda.

A többieknek is sok sikert a refihez már aki refizik, mert ien BE árak mellett nem könnyû!

Nekem nincs képem róla, de Huginak tuti van... 😊 Bár igazából azt a bracert is nyugodtan megmutathatja... 😄
Kami
+8ig ment fel legnagyobbra de kozbe betort 5bol 5xor szoval nekem nemond hogy hgoy tornek....ha azt a BE-t amit eltordeltem belefektette volna fegyoba már rég +9es +10es fegyóval futkározhattam volna...de tudod mindig benned van a kisordog hogy hátha ez és épp most sikerul nagyra 😄 !!! aztán az 5ik torés után azt mondod majd a kovetkezot 😄 ! nembaj majd most 😊 úgy is csinállok +9et 😊

P0Th3aD
Az a baj ezekkel a 2/2-kel hogy betörnek a végén : ))
De azért nem fáj a szívem ha ien magasra felmennek a reifk 😄
Persze irtózatosan ritka.
Nem egy nem két HH fegyót refiztem és a +11en kivül ez a második ami +9 fölé ment. Eszméletlenül törnek...

nekem egy +9 is már elég lenne nemkell nagyobb 😊

hát az komoly Kami...linkeld ide meglesném 😄 hát attol jobbat még nemláttam 😊

skrimer
Egyébként azt tudjátok, hogy honnan lehet tudni mokor fog spawnolni Shen Mo?
Mikor már rajtad kívül még 4en várják😄D

Nem tudom, amit korábban mutatott itt Hugi, szerintem picicel szebb volt... 😊 HH spear +11 és 2/2. Szerintem azt kb nem lehet überelni. 😄
Kami
én meg már azt hittem hogy magyaroknál nincsen hacker csak vieteknél 😊 !!! gz ettõl szebb már csak az amit én látam 😄 EC WD +10 4/4 scale 😊 fel is rakom amint hazaértem 😊 de sztem ez a ketto egy helyen van!

Délután hívlak!!! 😊
P0Th3aD

Ha bár nem PSH, azért megfelel Kicsi?

http://forum.gamescampus.com/viewtopic.php?f=590&t=98567

Van köztük pár szép fegyó... 😊
Kami
helyes kis béka 😊 ...probalj valami feltoltovel és annak a kodját idemásolni