--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
@Bomb
Persze, elhiszem ez csak természetes hogy halott lenne!
De mint mondottam ez csak egy opcionális dolog, kétlem hogy bárki is szánna ennyi pénzt egy account-ra amin igaz megvannak a cuccok ahhoz hogy mindennel elboldoguljon.
Szerintem nem fog összejönni ez az eladás dolog, pusztán arrol van szó hogy kicsit rossz ez a sok sikertelenség...tudom már már egy +9nél is a seggét csapkodja a földhöz, de ha egyszer bejönnek a nagyobb refik az ember többet és többet akar!
Ha meg is untam a játékot, akkor csak egyszerűen felfüggesztem a játékot és eltűnök pár hónapra mint szoktam volt!
Ti viszont mindig is a kedvenc, hőn szeretett magyar ligám lesztek és sosem köpködnék senkire sem, mivel nincs rá okom, a legjobbak vagytok akármilyen szempontból is nézem, bár lehet elfogult vagyok, de leszarom :D
Természetesen értem a Te verziódat is Bomb, nehogy azt hidd hogy nem, de nekem személy szerint nincsenek akkora elveim mint neked! Ne érts félre ezzel nem degradálni akarlak, sőt!
Nem becsülök senkit sem ennyire mint Téged a kitartásod miatt, nekem ez az a gyenge pontom amiből nincsen elég! Hamar feladom és nincs elég kitartásom. Gondolom ezért vannak ezek az ingadozások hogy 1x maxon pörgök a játék iránt 1x pedig full ráunok. Na mind1...
Majd lesz vhogy, mindig van vhogy, további minden jó és kellemes ünnepeket még1x : ))