21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
roli9dragons1 #20192 sikerült használni a képességet köszönöm akkor majd még próbálkozok a fegyverrel -
#20191 azért tűnt el, mert nem sikerült el a refine, olyankor kapsz vissza BE-t, +6-ra meg úgy tudod fejleszteni ha tovább próbálkozol
purity art of sutra leírásban nincs olyan, hogy calmness kell hozzá? mert akkor venned kell npctől olyan cuccot amivel ezeket a skilleket használni lehet, ez ha minden igaz többek közt a shao bázison is kapható, különböző ideig hatásosak 15-30-45-60-120 percig vagy valahogy így, és azért írtam le ilyen hosszan, mert fogalmam sincs mi a neve :D
wu tangnél ugyanilyen a füstölő, beggaroknál meg a pia amit így lehet használni -
roli9dragons1 #20190 Buék mindenkinek!!!!
Az a kérdésem hogy shaolin Diamond monks vagyok de nem tudok használni a Purity Art of Sutra nevű képességet amit OC7 -töl lehet elérni.
Amikor fejlesztetem a fegyverem +6-os ra eltünt és csak két blood esencet kaptam vissza és ezt már 3x történt + velem ez miért lehetséges és hogy tudnám +6-ra fejleszteni a fegyverem? -
#20189 mit lehet tudni erről a new years eventről?
egyébként meg:
chuc mung nam moi! :) -
Lawless #20188 BUEK :) -
#20187 Na hát akkor Boldogat Mindenkinek! :) -
bomb1111 #20186 Bort,Búzát,Békességet -
#20185 Köszi! Viszont.
Nekem ennél sokkal szebb már nem jöhet. Hisz tudod. :) Én megjártam amerikát is az idén... :) (vagyis tavaly.) -
unusual #20184 Szebbet,jobbat,és minden jót ebben az évben -
Rota007 #20183 Üdvözlet!!Azt szeretném kérdezni,illetve segitséget kérnék.Hogyan kell épiteni a Warrior-t?? Mire mennyit kell pakolni?? Előre is köszönöm annak aki segit!!! :) :) -
#20182 Tudom, hogy X360 van a háttérben , de egy próbát megért. ;)
(Mikinek)
HNY4ALL!
-
bomb1111 #20181 Még érvényes -
#20180 nekem 100k enyhén sok :D
na mindegy
am,azé nemvenném meg a karit mert nem én csináltam
ez kissé bonyolult
de ha nemén viszek fel 1 karit arra a szintre amin van,akkor nem érzem az enyémnek!
meghát névvel is igy vagyok :)
szóval :D -
#20179 Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
@Bomb
Persze, elhiszem ez csak természetes hogy halott lenne!
De mint mondottam ez csak egy opcionális dolog, kétlem hogy bárki is szánna ennyi pénzt egy account-ra amin igaz megvannak a cuccok ahhoz hogy mindennel elboldoguljon.
Szerintem nem fog összejönni ez az eladás dolog, pusztán arrol van szó hogy kicsit rossz ez a sok sikertelenség...tudom már már egy +9nél is a seggét csapkodja a földhöz, de ha egyszer bejönnek a nagyobb refik az ember többet és többet akar!
Ha meg is untam a játékot, akkor csak egyszerűen felfüggesztem a játékot és eltűnök pár hónapra mint szoktam volt!
Ti viszont mindig is a kedvenc, hőn szeretett magyar ligám lesztek és sosem köpködnék senkire sem, mivel nincs rá okom, a legjobbak vagytok akármilyen szempontból is nézem, bár lehet elfogult vagyok, de leszarom :D
Természetesen értem a Te verziódat is Bomb, nehogy azt hidd hogy nem, de nekem személy szerint nincsenek akkora elveim mint neked! Ne érts félre ezzel nem degradálni akarlak, sőt!
Nem becsülök senkit sem ennyire mint Téged a kitartásod miatt, nekem ez az a gyenge pontom amiből nincsen elég! Hamar feladom és nincs elég kitartásom. Gondolom ezért vannak ezek az ingadozások hogy 1x maxon pörgök a játék iránt 1x pedig full ráunok. Na mind1...
Majd lesz vhogy, mindig van vhogy, további minden jó és kellemes ünnepeket még1x : )) -
Lawless #20178 kellemes unnepeket srácok :) -
unusual #20177 Kellemesen Boldog Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!! ;) -
bomb1111 #20176 Áldott Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek ! -
bomb1111 #20175 Igazad van Hugi.Természetesen mindenki azt tesz amit óhajt,elvégre a saját ideje,munkája meg esetleg pénze is.Azon túl hogy it's a free land, még talán Lenin is azt mondta hogy ami nem megy,nem szabad erőltetni.És még egyszer igazad van,mert nem mindenki gondolkodik úgy ahogy én,azazhogy az esetleges kiadott pénzt se sajnálom ha valamiben elég szorakozást,kikapcsolodást találtam.Tudod,ez valahogy úgy van ahogy a felnött ember,talán élete végéig megtartja a gyerekkori kabaláját,kedvenc tárgyát,legyen az egy rongybaba vagy egy ékszer.Én személyesen,nem tudnám elviselni azt a gondolatot hogy a Bomb1111 el vagy BombikaBOT al más játszodjon,miután én ráuntam.Na mindegy mert már kezdek túl patétikus lenni.....elnézést )
Esetleg arra szeretnélek kérni hogy ha netalán eladod,legalább egy magyarnak add el,de ha erre sor kerűl,számomra úgy is halott lessz a 9dés Hugi..... -
#20174 Ez egy opcionális dolog, én igen, komolyan elgondolkoztam ezen hogy pénzé teszem a 4 éves munkámat.
Nem haragszom én rád, nincs miért. Bajom természetesen nem az FS-sel van egyszerűen meguntam, és nincs mi szórakoztatna benne, leszámítva a refit, de mivel ehhez pénz kell, inkább hanyagolnám.
A GL dmg alsó maradhat, még nem megyek sehová, hiszen egyrészt tartozásom van amit rendezni kell előtte. Viszont aközött hogy el akarom adni, és eladtam; Óriási a különbség...
Nem hiszem, hogy lenne rá bármilyen mód is hogy pénzé tegyem az accom.
Itthon senki sem fog ilyenekre költeni, én pedig (már elnézést) "szarért-hugyért" nem fogok megválni tőle!
Azt, hogy csalódást okoznék, nos természetesen nem esne jól, mert általában meg akarok felelni mindenkinek, ilyen a természetem. De ugyanakkor nekem fontos a pénz is, ha kapok egy jó ajánlatot én elkezdek agyalni és kombinálni mi érne meg mennyit...mi az a pénz amennyiért beáldozom a 4évet, mondjunk legyen csak 3 az aktiv évekkel számolva. Lehet ez csalódást okoz, de ilyen vagyok és ezt fel is vállalom természetesen.
Az viszont, hogy emiatt nem az FS-ben lenne a helyed kétlem!
Miattam nem kell mártírkodni, vagy lehet nem is ez az igazán jó szó erre de a lényeg, hogy ne egy ember miatt boruljon egy egész közösség.
Attól még hogy alap tag voltam/vagyok (ha kilépek természetesen nem leszek) és esetlegesen eltünnék 9D virágából ,nem értem miért lenne jobb ha Te is elhagynád a bandot?
Minden menne ugyanúgy tovább a maga kis medrében, hiszen az élet nem áll meg. Ha vége kell legyen, akkor vége is lesz. Ilyenek a korszakok, egyszer minden véget ér!
Na de erről akkor kezdjünk el komolyabban filozofálni ha már itt van a küszöbön. Felesleges azelőtt félni a hídon való átkeléstől, hogy oda nem érnénk.
Ez lehet 1-2 hónap de ugyanúgy eltelhet még 3-4 év is!
Mára búcsúzom, még1x Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
bomb1111 #20173 Ja és elfelejtettem.Én biztosan nem leszek az esetleges vásárlok között. -
bomb1111 #20172 Húha....rég nem voltam itt...De lényegtelen.
@Hugi ha acc eladást akarnál,akkor csak csalódást okoznál,már ami engem illet.Te tudod és a te dolgod,de ha a FS alaptagjai elkezdenek accokat eladni ,akár KP ért is,akkor az én helyem nem a FS ben van.Persze ne vedd rossz néven hisz mindenki azt tesz amit ohajt de.....Na mindegy,szolj hogy adjam oda a GLs M gatyádat is ami csak növelné az eladandó accod értékét. -
Lawless #20171 kb ennyit az eventro a serverek behaltak :) nemcsalodtam ismét 9d-ben :D -
#20170 Annyira nem titok...mondjuk leszögezem hogy 100k alatt el nem adnám!
Warimnak nincs sok cucca, mondjuk CS6 dmg set, 600def set, és a fegyó HH +11 7/1k leech és 30% crit.
Nukernek 600def set, 20% 260 dodge cipő, 2/1k ve sapi, SrS deco 520 dodge-val, def trinket, +11 4/1k és 30% crit bracer.
És van még 1.8kkk ami kintlévőség, azt még be kell majd "hajtanom"!
Kb ennyi. -
#20169 Hugi,privátba,
mennyi lenne az accod,és mit tartalmaz az az account, komolyabb item stb :)
váárom a levelet :D
-
#20168 Rendes tőled, hogy bíztatsz!
Igazábol függetlenül a refisikertelenségtől, én simán eladnám az accom ha meg lehetne oldani!
Eddig is sokat költöttem a játékra, de szívesen túladnék az accon, de ez eléggé komplikát, és kevés a valószínűsége hogy összejön.
A fegyóról pedig meg vagyok győződve hogy ez 11re voan beprogramozva fixen, és feljebb az istennek nem akar menni. Majd ezeket a trades plusz cuccokat ráprobálom még, hátha abbol is jön vmi finomság.
Az a bajom, hogy meguntam már 4-5 hónapja itt vagyok és sikerült menni 1 szintet a warimmal a nukerrel meg 2-t, na durr! Alig járok fel, ha még is nézek csak a piac, és a refi. Nem látom értelmét sajnos, inkább elköltöm másra pénzt és fasza lenne ha vissza is jönne vmi, bár tudom hogy nem fog.
Mondjuk magyarnak eladni jobb volna, de amennyit én szeretnék érte annyit ugysem adnának érte, ha eladnám nem aprópénzért tenném. Lényeg a lényeg hogy eléggé uncsi már a játék, a társaság nem is de a játék baromira, ugyan azokat a köröket fussam nap mint nap és Bomb példájábol kiindulva napi 3-4 óra non-stop grindenek az az eredménye hogy heti 1 lvl...hát köszi! Baromi uncsi, persze dungeon jó lenne, de ahhoz megint csak szint kell.
Azért az biztos hogy mielött lelépek tuti szólok, illetve a kintlévőségeimet negatív és pozitiv oldalon elötte lerendezem!
További szép napot -
kalidor #20167 Hugi!
Ennyire nem szabad elkeresedni a refizésen...Te már annyi és olyan szép fegyókat csináltál. Igen a +12 nagyon szép lenne, hát még egy hermit fegyónál, de ez egyáltalán nem lényeg már. Már most egy ritka, és baromi jó fegyód van, olyan ami a magyarok 99%-nak sose lesz. :) Én se örülök neki, hogy +9-re egymás után háromszor képes voltam törni, de ez van. :D A mostani új fegyó rendszer miatt, a refis damage majdnem hogy csak másodlagos lesz, mert ezek az új statok nagyon brutálisak... Szóval nehogy ilyenen gondolkodj, mert azt hiszem elég sok klántársadat elkeserítenéd!
Kami -
#20166 Megtaláltam már, köszönöm!
ééééééés...maradunk 11en! :F
4x törni 12re nem nagyon jó, de csak sikerült!
Amugy néha elgondolkozom, miért is kell nekem ez a küzdés...ha lenne rá mód inkább eladnám KP-ért az accom és nem lenne ezzel bajom!
Különben szerintetek lenne rá mód?
Ugye elöbb utalnija kellene az úriembernek a pénzt mert én addig semmien mail címet se acc/passw. nem adok! Szóval ez amolyan bizalmi kérdés ami kb akkor jöhetne létre ha ott ülne mellette a bvásárló én beloggolnék neki és mutatnám a cuccokat, ő pedig perkálna KP-ban!
Franc aki megeszi...
Na mind1 Előre is Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! -
#20165 Hello Dragons,
We will be having double & triple exp this weekend!
Check the schedule below for both the Skill and Regular Exp days as each day over the weekend will have it's own extra exp.
EXP RATES & SCHEDULE
Friday December 23 @12:00PM ~ Saturday December 24
2X - Exp
1X -Skills
12:00:00 ~ 23:59
(12:00 PM ~ 11:59 PM)
Sever Time
Sunday December 25 @ 12:00AM ~ 11:59PM
3X - Exp
2X - Skills
00:00:00 ~ 23:59
(12:00 AM ~ 11:59 PM)
Sever Time
We hope you enjoy the Bonus Exp this Holiday Season
Merry Christmas Dragons,
9 Dragons Team
MEGJEGYZÉS:+9órával vagyunk odébb , úgy hogy tessék hozzáadni +9et;) -
kalidor #20164 Hugi, semmit se kell beletenni. A standolás menüpont alatt megjelent egy új menüpont, ez pedig a trading. Ha oda beleteszed a fegyódat, akkor arra fog adni random cuccot, ami 12% damagetól kezdve 12% életen át sok minden lehet. 30-szor probálhatod újra, hogy megtaláld ami legjobban tetszik. Mindennek öt fokozata van, a very lowtól a very highig. ( Very low:2% élet very high 12% vagy tudja a fene mennyi. :D ) Persze van rá esély, hogy 30. probálkozásra pont 3 low statot ad, akkor így jártál... :)
A fegyók amiket belerakhatsz: hermit fegyók, narancs tibet fegyók, illetve majd az új black dragonos vagy milyen fegyók...Azok a szép im fegyók. :D Ezekre majd 5 statot ad max, hermit fegyókra 3-4-et. Remélem mindenre válaszoltam. :D
Kami -
#20163 Másik dolog...lenne aki elad nekem 100be-t?
Ár megeggyezés szerint, de természtesen reális kereteken belül!
Előre is köszönöm! -
#20162 Á!
Köszi az infót!
És másik kérdés hogy miket kell beletenni hogy kombinálgathass?
Vagy alapbol engedi 30x? -
#20161 A Hermit és New nem bd fegyóknál írja 0/30 trade.Ha megnyitod a panelt ahól standot tudsz nyitni látod hogy van egy uj opcio "weapon combine" azt megnyitod és belehúzod a fegyvert,aztán 30x tudsz combinálni a confirmal.Például volt nálam egy rc hermit bracer és csináltam belöle +5%hp +5%ve +3% ck ar hermit bracert.Magyarul a régi fegyverek igen elavultak lesznek mostantól.Sok féle kombináció van pl + all attributes +hp ve +crit +resistance +gold drop stb stb.Volt hogy probálkoztam egy new axen es 18 probára lett egy +4% dmg +3 all atri +4% weapon dmg. -
#20160 Gondolom a Can be trade arra irányul hogy az uj refis NPC-hez ennyiszer adható be, de ez csak elmélet?!
Viszont nem tudom jól értelmeztem e hogy FS és GT lehet őket refizni vagy kombinálni? Láttam már ien kombinált fegyókat de hogy hogyan kell még annyira nem világos! Illetve nagyon tetszik hogy a HH és PSH fegyók is kombinálhatóak! :D
Bárcsak lenne kedvem grindelni is : ))
@Law
3rd role az lenne az advanced clan. Iron fist és társai, de ha igy haladunk tuti lesznek azok is!
Már csak az még a kérdés mikor hozzák be a +13 +14 +15 refiket, mivel már 7x lehet törni a fegyókat, esélyes a nagyobb refik behozatala.
Mondjuk azért jól nyomják vegyél 7 scalet és 2 teart és akkor ez csak egy fegyó...
Szép napot -
#20159 mi dobja a Xmas decohoz a cuccot?:=/ -
#20158 Közbe rájöttem a dolgokra bocs a spammért. -
#20157 most nézem van egy hermit fegyverem can be traded 0/30 ez azt jelenti 30 gazdája lehet? vagy mi a fene :-) -
#20156 Sziasztok! Valaki eltudja magyarázni ezt a fegyó kombinálást meg succes rate es dolgot? -
#20155 Nem bízták a véletlenre ezt a menyiséget amivel ki lehet váltani a cuccokat
a mikulásnál.Mert decohoz, pillhez mindenhez 1darab szutyok kell:)
nem úgy mint a tökfedőhöz halloween-kor ugye?
hogy sokaknak nem jött össze a 25-25darab:DDD
LAWLESS: hogy álla gép? -
Lawless #20154 elvileg terveztek 3rd role-t? jah amúgy Respect mert komolyan látom hogy dolgoznak vele igaz az xp nincs olyan gyakran megduplázva :) !!! meg sok a viet hacker de ezeket leszámítva nemrossz :) !!! azok a fegyok milyenek..nincs valakinek képe? -
#20153 HM...
Akkor ez most azt jelenti hogy el kell kezdeni grindelni?
Nincs hozzá kedvem! :D
Pedig nem ártana menni majd az uj dungikba, viszont csak Bomb az aki ehhez közel áll, nekem kb közöm sincs hozzá. Bár lenne vmi motiváló erő vagy vmi, de nincs.
Viszont óriási nagy tiszteletem a GC-nek mert alig 4 hónap alatt sokkal több komolyságot és aktivitást mutattak mint acclaim 4 év alatt!
Ha ez igy megy tovább még talán a 3rd role-t is megéljük GC-vel!!!