9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor majd Top Gun-t be is vehetnéd, gondolom van leadered?!
NapsugaramHU (remélem jól írtam) néven játszik és szeretne hozzánk csatlakozni, csak én SF ügyben nem vagyok kompetens!
THX^.^
Apokalipszis - BOT warrior
Egyszerûbben kommunikálnánk, egyáltalán nem bonyolult, könnyen meg lehet találni azt a szobát amit Norbi irt pár HSZ-szel ezelött!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Én kb akkortol vagyok bent és tudok segíteni hogy kivel vedd fel tõlünk a kapcsolatot. Sztem ha dungizunk ugyis leszünk vagy 7-8ig biztosan.
@Kami
Na ez szuper hir, akkor legalább tudunk epizni. 2en kevesek lennénk hozzá Bombival, sztem!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Kami
Örülök neki Six hogy bejön a játék, természetesen hiányol az egész liga, bár senki sem említett, de én tudom! 😄DD
Viccet félretéve, kár hogy ennyien befejztétek, de mit van tenni, van aki visszajön van aki nem!
Még1x kérem a díszes társaságot, aki tud és akar is jönni, az irja meg vagy reagáljon a holnapi felvetett SrS-re, dánke! Esetleg ha Kami is jönne akkor lehetne 2-3 epi run kisebbeknek! Oki ha te is jönnél az még jobb volna : ))
Ja és ha tudsz legyél már online vmikor mert szeretnék veled BK-t cserélni, kellene a RELIChez! Multkor kimentem BPre és 4 ember volt azok is fehér safe elött, és természetesen fehérek!
Uh ha jönnél nagyon hálás volnék, sajnos más nincs akivel tudnék tradelni a ligából...vagy talán még Petya?! JA! Petyaaaa, akkor Téged is meg szeretnélek kérni ezuton egy óriási BK trade-re, amit akár rendszeresíthetünk is! 😄
Bocsi ha sokat irok, csak uncsi most a melo, és muszáj vmit csinálnom 😄
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Hagytalak a bizonytalanság burkában pár napig, nem értem mi a probléma?! 😄D Legalább jó a Vindictus? Remélem ha már váltottál/váltottatok meg is éri, bár Unu felvilágosított a gémrõl, szóval picit képben vagyok, bár engem nem gyõzött meg a trailerek alapján.
@TopGun
Talán csütörtökön rádírtam ingame, de nem válaszoltál! Aki itt be tudna venni SFként az Szabi, mert az ikrek itt nincsenek fent, és õk az aktiv SF karakterek nálunk Solymoknál. Esetleg a héten megpróbáljuk összehozni ezt a találkozót és bevenni téged a bandába.
@ FS
Mit szólna a csipet csapat egy keddi SrS-hez?
Nem tudom kinek mikor lenne épp aktuális, nekem a héten a kedd és a csütrötök lenne a jó, ha össze tudjuk egyeztetni akár mehetnénk is.
És gézé a +11hez. Meg be is kaphatod tövig. Máig válaszolsz skypeon.
Live: DoZeR 982
a dodge physical masteri menyi dodgét ad? megéri fejleszteni?
Hollo
vegyetek fel ingame ban:-Klea-
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Ha vagytok többen, elegen, akkor ez fölösleges. Csak hasznos tudni.
Mondjuk SrSben nem tudom, hogy ez mennyire kivitelezhetõ, lenne e idõ leszólózni egész SrSt, plusz a végén egyedül lecsapni a bosst. Ez inkább kis dungikra jó.
Attack a bossra, csak aktívval, eközben az epiért menõ kicsi is üti. Kb 10%-nál már nyisd ki a logout opciót, a képernyõn ott kell, hogy legyen a "Yes/No" választási lehetõség. Ekkor már nem bírsz csetelni, vagy bármilyen skillt használni, ne is próbáld. Amikor látod, hogy a boss már 1-2%on van, készülj a yes-re kattintani vagy/és az "Y" gombot lenyomni. Amikor eltûnik a boss HP barja felül (ergo 0%), akkor kell kiloggolnod, nem elõbb, nem késõbb. Ez az idõ nagyon rövid, nincs egy másodperc se,, úgyhogy figyelni kell hozzá. Az aktív attack végig megy ez idõ alatt, ezért hívom "0%os aktív kilog"-nak. 😄
Hogy ez miért mûködik?
Valószínûleg azért, mert a boss már halott ilyenkor, de az adat, hogy ki ölte le, még nem jutott el a szerverhez amikor kiloggoltál, úgyhogy az kapja az epit, aki még ütötte veled.
Nehéz belejönni, de gyakorlással sikerül. Ha nem jó a reflexed, vagy laggolsz akár csak pár tizedmásodpercet is, ne is kezdj bele, mert nem fog menni. Oki is gyakorolta kicsit, amikor látta hogyan csinálom.
Sok sikert vele! 😊
Ami a 2 perces módszert illeti,mikor Okinak csináltuk a Yaku-Abet,egyszer megpróbáltuk de nem vált be.Lévén hogy nem vagyunk SRS pazz milliomosok,utána nem is prübáltuk.
@Sixtail ha esetleg egy picit részleteznéd azt a módszert,hálásan megköszönném.
És még valami : Ma olvastam GC fórumon hogy állitülag megtõrténhet hogy ha a yahoomessangert is használod játék közben,úgy érzékeljék mintha valami csalóprogit használsz.Jó lenne vigyázni.
Szevasztok,egy kellemes napot
Ha ez nem igy van akkor okés, bár ezt Kami mondta, hogy Yakumonál és Abe-nél ez már nem segít! A charge-os kiloggban én nem vagyok otthon, meg nekem nincs is ha jol tudom.
Pár nagy kari jól jönne még, bár igy sem panaszkodom. 3 H és egy PS karival is szépen haladunk.
Lehet nem volt maxos a grafika, de mondjuk lehettek volna kreatívabbak. 5-6nál kilötték már ezt a zöldet, miért nem lehett mondjuk citrom sárga? 😄
Mind1, ugysem lesz nálunk ien jódarabig : ))
Bõvebb infóért Okihoz forduljatok, õ is gyakorolt. 😊
+13 azért nem néz ki annyira nagy cuccnak, mert az illetõ, aki screenshotolt, nem rakta maxra a grafikát elõtte. Amúgy meg, a zöld szebb! 😛
Aki a Hiyamit öli a kis karival 1%on megáll, a boss csak õt fogja ütni. Ha vártok 2 percet, a nagy kari elveszti a "jogát" a bosstól.
Vagy ha már elég nagy az epikészítõ, megpróbálhatjátok a számolós, charge-kiloggolós módszert is. Nekem mind a 2 módon csináltak epit.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Azért néztem volna még refiket!
Viszont ami számomra picit lelombozó, hogy +13 annyira nme is volt nagy cucc, azért egy +12 sokkal ütõsebben néz ki full lángvörösben izzva mint az a ratiy zöld, de ez csak az én subjektiv véleményem.
Az uj tuti jó, én mondjuk már annak is örülnék ha meglennének a H rucik nálunk illetve lehetne menni Icy dungiba, de ezekre még jó sok idõnek kell eltelnie sztem. Bár GC eléggé gyorsan csinálja a dolgokat, uh még az is lehet hogy megéljük : ))
Most a cél az hogy szinteket lépjek, illetve a liga segítségével gyüjtsünk ki annyi GL dmg set-et amennyit lehet!
Tudom, az elixires témán rajta vagyok, de nem az volt az egetrengetõ.
Ha nincs jó fegyóm akkor viszont lehúzhatom magamat a klotyón mert nem fog menni a grind...
De szép lassan azt is kimaxolom, illetve el kell kezdenem BP-re járni mert nincsen egy deka BKm sem. Ezekre még nem volt idõm, minden nem lehet tökéletes! ^.^
@Bomb
Jó lesz ez, nincs vele semmi gond! Annyiban álapodjunk meg, hogy akkor aki kicsalta az EPI-t adó Hiyamit, az üsse végig azzal akinek lesz majd az epi. Mert ebbõl volt a gubanc, hogy már énis elkezdtem ütni, de te is sokat sebeztél bele és csak ugy akartam kiloggolni miután te is kimentél.
Nem gond, ahogy mondtad ugyis összeállunk majd, kell hozzá pár kör még és kimondott/le nem irt szó nélkül megy majd ez az egész!
Másik javaslatom, hogy lehet alkalmazni kellene ezt a TS3-t amit Norbi csinált, mert sokkal egyszerübb ha beszélünk, pláne dunginál ahol figyelni is kell.
Vélemény? Nekem anno bejött Holtpontnál, sokkal egyszerübb a kommunikáció, igaz ez a band chat rovására megy, de ez egy mirofon beszerzésével mindenhol orvosolható 😄
Petya,bocsánat hogy a te epidet el......Na mindegy mert úgyis meglessz.Elõre lebeszéljük a napot,orát meg a stratégiát és menni fog.Eddig droppolt egy Male GLs damage felsõ,amit nem adok el,níg mindenkinek nem lessz,neki hasznos GLs rucija(a dungis rucikra értem)
Tehát : mikor a következõ ? Kinek és hogyan ? Eddig az összeshez én adtam a pazzokat de már fogytán vagyok,úgyhogy egyelõre lila pazzt nem adhatok.De ettõl eltekintve,még ha xp event is van bármikor megyek segíteni,bárkinek,csak elõre dumcsizzuk le itt hogy mikor és hogyan.
Hajrá Fekete Solymok (Yang hogy egye a fene a másokat )))és noo offense)
Sajnos nem bírtam ki és rápróbáltam, de nem sikerült!
Viszont nem vagyok elcsüggedve, nincs is rá okom!
Szép estét all, és még1x köszi a gratulációkat ^.^
mejik szeron nyomod?
Hollo
Nem, nincsen a felmenõim között VN : ))
Természtesen picit pihentetem, és rá fogok próbálni a +12re!
Ha nem sikerül nem sikerül én igy is maximálisan elégedett vagyok!
Soha nem volt még +11-es fegyóm és most pont egy iennél jön össze, büdös nagy mázlis, semmi más!
De én mindig is azt vallottam, ha nem refizel nem is fog utolérni a szerencse. Lehet pont ezek a kis dolgok vitték ezt is +11re. Hogy amikor akartam venni speart de még nem volt annyi pénzem, 120kk ért láttam, ezt amit vettem egy másik standban láttam rákövetkezõ nap 165-ért lehet ennek igy kellett lennie 😄
Kicsit más...
Akkor ma ismételten lenne SrS run! Gondolok itt az epikre satöbbi, esetleg a kicsiknek, bár elöbb nektek kellene még akik nagyok! Bár ezt igazán ti döntitek el : ))
Ha mindenkinek jó akkor 17.30-18.00 között LD faluban tali és mehet a jöhet. Ha a csajok nem érnek rá, Petikém rád mindenképpen szükség lenne, mert kiindulva a keddbõl 2 scale mindenképpen kellene.
Ha tudjátok, kérlek itt jelezzétek, hogy ki jön és ki az aki esetleg nem.
Hétvégével kapcsolatban nem tudom hogy rá érek e majd, ez majd akkor az adot napon fogom tisztábban látni.
Hogy váltják a dongot manapság? 😄
Viccet félretéve grat mégegyszer, +12-re rápróbálsz?
I S A e o e m o w s m !
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Grats! Már csak a +12 kell. o.o
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Yang: Skandi- senior shao wari
Once it's done the final Hiyami will spawn and she will get only 1 form. Once you have killed her you will be able to get the Killer epithet and go in box room.
- Skill : Decrease attribute by 50 for 6 seconds.
- His level is PS3 on purple, PS4 on green and PS5 on red.
- Drop : Hermit Weapon (Little Master level). 1~2 blood essences. High Golden Thread. Clothes : pant/shirt from the GL6 set. Gold.
G1 nél a hallowen event még márciusba is tartott )
Mondjuk azt nem tudom, vagyis nem emlékszem hogy mit adott a legutóbbi még Acclaimnál, de talán HP bogyókat?! Lehet rosszul emlékszem...
RG dropot csak a crit miatt sajnálom amugy nem, csak akkor nem értem minek rakták bele a játékba?! Na mind1, nem vagyok én senki sem hogy értsem ezt! 😄
Amugy neked jó lenne a most csütörtök Petya?