• P0Th3aD
    Ez egy opcionális dolog, én igen, komolyan elgondolkoztam ezen hogy pénzé teszem a 4 éves munkámat.
    Nem haragszom én rád, nincs miért. Bajom természetesen nem az FS-sel van egyszerűen meguntam, és nincs mi szórakoztatna benne, leszámítva a refit, de mivel ehhez pénz kell, inkább hanyagolnám.
    A GL dmg alsó maradhat, még nem megyek sehová, hiszen egyrészt tartozásom van amit rendezni kell előtte. Viszont aközött hogy el akarom adni, és eladtam; Óriási a különbség...
    Nem hiszem, hogy lenne rá bármilyen mód is hogy pénzé tegyem az accom.
    Itthon senki sem fog ilyenekre költeni, én pedig (már elnézést) "szarért-hugyért" nem fogok megválni tőle!

Azt, hogy csalódást okoznék, nos természetesen nem esne jól, mert általában meg akarok felelni mindenkinek, ilyen a természetem. De ugyanakkor nekem fontos a pénz is, ha kapok egy jó ajánlatot én elkezdek agyalni és kombinálni mi érne meg mennyit...mi az a pénz amennyiért beáldozom a 4évet, mondjunk legyen csak 3 az aktiv évekkel számolva. Lehet ez csalódást okoz, de ilyen vagyok és ezt fel is vállalom természetesen.
    Az viszont, hogy emiatt nem az FS-ben lenne a helyed kétlem!
    Miattam nem kell mártírkodni, vagy lehet nem is ez az igazán jó szó erre de a lényeg, hogy ne egy ember miatt boruljon egy egész közösség.
    Attól még hogy alap tag voltam/vagyok (ha kilépek természetesen nem leszek) és esetlegesen eltünnék 9D virágából ,nem értem miért lenne jobb ha Te is elhagynád a bandot?
    Minden menne ugyanúgy tovább a maga kis medrében, hiszen az élet nem áll meg. Ha vége kell legyen, akkor vége is lesz. Ilyenek a korszakok, egyszer minden véget ér!

Na de erről akkor kezdjünk el komolyabban filozofálni ha már itt van a küszöbön. Felesleges azelőtt félni a hídon való átkeléstől, hogy oda nem érnénk.
    Ez lehet 1-2 hónap de ugyanúgy eltelhet még 3-4 év is!

Mára búcsúzom, még1x Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek!