--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rendes tőled, hogy bíztatsz!
Igazábol függetlenül a refisikertelenségtől, én simán eladnám az accom ha meg lehetne oldani!
Eddig is sokat költöttem a játékra, de szívesen túladnék az accon, de ez eléggé komplikát, és kevés a valószínűsége hogy összejön.
A fegyóról pedig meg vagyok győződve hogy ez 11re voan beprogramozva fixen, és feljebb az istennek nem akar menni. Majd ezeket a trades plusz cuccokat ráprobálom még, hátha abbol is jön vmi finomság.
Az a bajom, hogy meguntam már 4-5 hónapja itt vagyok és sikerült menni 1 szintet a warimmal a nukerrel meg 2-t, na durr! Alig járok fel, ha még is nézek csak a piac, és a refi. Nem látom értelmét sajnos, inkább elköltöm másra pénzt és fasza lenne ha vissza is jönne vmi, bár tudom hogy nem fog.
Mondjuk magyarnak eladni jobb volna, de amennyit én szeretnék érte annyit ugysem adnának érte, ha eladnám nem aprópénzért tenném. Lényeg a lényeg hogy eléggé uncsi már a játék, a társaság nem is de a játék baromira, ugyan azokat a köröket fussam nap mint nap és Bomb példájábol kiindulva napi 3-4 óra non-stop grindenek az az eredménye hogy heti 1 lvl...hát köszi! Baromi uncsi, persze dungeon jó lenne, de ahhoz megint csak szint kell.
Azért az biztos hogy mielött lelépek tuti szólok, illetve a kintlévőségeimet negatív és pozitiv oldalon elötte lerendezem!
További szép napot