• P0Th3aD
    Mennyiszer törhet még ez a bizonyos spear?

Különben szerény meglátásom, hogy speart, pláne +10 +11est nem fogsz tudni venni, mert mindenkinek az kell, nagyon drága, viszont még igy sem ad el senki. Mindenki kotlik rajta mint egy aranytojáson, szóval jobban jársz hogyha a megvett Scale+Tear adta lehetőségeket kiaknázva neki vágsz a refizésnek!

Amint tapasztaltam az utóbbi refizések folyamán, sokat nem számít hogy az adott napon lövöd el az össze próbálkozást, vagy naponta 1x-1x mig be nem törik addig refized, vagy akár hogy mien napszakban csinálod.
    A lényeg az, hogy amennyi bele van "kódolva" refi szintileg a fegyóba, annál tovább a megpusztulsz sem fogod tudni vinni.
    Na már most egy refiből elég nehéz kifogni pont azt ami +10 vagy +11 lenne de akár csak +9 (bár az utóbbi azért nem annyira ritka) ugyhogy ha komolyabban gondolod a dolgot akkor érdemes többet próbálkozni.
    Én refiztem oan fegyót is ami ful alap drop fegyó volt 0 slottal, megcsináltam 4 slotosra és felment 9ig, még 4x volt esély a 10re, de mind betörött. De van jó slotos fegyó is amit épp kifogsz és el tudod vinni jó sokáig. Saját meggyőződésem az is, hogy az oan fegyóknak amik "alapszarok" több esélye van hogy felmenjen egy magas refiszámig mint mondjuk Hermit vagy akár a két slotos társainak.

Remélem adtam neked kellő támpontokat, sok sikert és eredményes Refizést!!