21072
  • P0Th3aD
    Hasonló megfontolásból énis hagytam a francba Tao-t!
    Yangra már kényelmesen beilleszkedtem, és még Shen Mo epim is meglett hála kedves csapat társaimnak! :DD

Te nem játszol Yangon különben?
    Mert Taon tudom hogy voltál, de Yangon esetleg vmi template vagy hasonló?

• Feenochiiz
    n játszottam de nincs türelmem elgrindelni ott rl6ig cuccok nélkül és addig még se be-t se lvl-t nem tudok hackelni se semmit. :'DDDDDD
  • P0Th3aD
    Valaki biztosan!
  • szabi34
    játszik valaki a thai szerveren még? :D
  • Feenochiiz
    Sajnos már nemtudod.. csak azoakt a karikat lehetett visszakérni amiket még g1 oldalán anno elmentettél.. amik nem voltak mentve azokat törölték.. ez van sajnos. :(((
  • miamoto
    Sziasztok!Volna egy kérdésem.Az a helyzet,hogy sajnos idáig nem tudtam jatszani mivel se internetem se gépem nem volt!Nemrég értesültem a történtekröl a játékkal kapcsolatban, hogy új gazdát kapott meg arról is hogy egy megadott idön belül át kellet pakolni a karaktereket.Mi van akkor,ha ezt én sajnos lekéstem, van-e még esély arra, hogy ezt valahogy kiküszöböljem és vissza kapjam a karijaim?A game campus/9dragon oldalon még ott van a "Transferring from Gamersfirst" applikáció, de hiába irom be amit kell mert a válasz valami error code-95!Szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni!Elöre is köszönöm!
  • Udead
    csak annyit hogy tényleg voltak 4 sltooos wdk hack fgyók....
  • Feenochiiz
    Köszi a gyors választ ! :) sajnos registryhez nem értek irtam üzit ebben is kérném a segítségedet/segítségeteket. ! Bocsi az offért srácok ! :)
  • Kisponyi
    Feenochiiz:
    Kicsit utánnanéztem a driver hibádnak és azt találtam, hogy driver ütközés miatt áll le, mert érzékel egy régebbi/hibás driver telepítést.
    Megoldás, meg kell szabadulni az összes feltelepített elöző drivertől, registry-t pucolni, törölni a fennmaradt 7012-es sis audio fájlokat és restart után feltenni drivert.
  • Feenochiiz
    próbáltam eszközkezelőből is de akkor sem megy sajnos.. *

bocsi a dupláért. :)
  • Feenochiiz
    Sziasztok. !!!
    Lenne egy kis problémám.. van egy sis7012 beépitett hangkártyám de nem tudok illesztőprogramot telepíteni mert amikor belépek a telepítőbe akkor ezt adja ki..
    http://imageshack.us/photo/my-images/254/audiodriver.jpg/

windows xp sp3 -at használok :)
  • P0Th3aD
    Szevasztok!

Szóval...Ezen a héten eléggé esélytelen az hogy bármien SrS köröket is fussak veletek!
    Kedd-Csüt mikor ráérek általában, na most ebből a keddi napon programom van, csütörtökre is programom van, a hétvége szokott még aktuális lenni, de most az sem jó, mivel nem leszek otthon szombattol vasárnap estig!

Úgyhogy bármien segítséget csak a jövöhéten fogok tudni adni.
  • Sixtail
    Azok, akiknek volt, személyesen tettek fel róla screenshotot még a hivatalos fórumra is. GC fórumán nem tudom vannak e róla képek, G1-nél volt, és ha jól emlékszem, acclaimnél tele volt vele a fórum.
  • bomb1111
    Amúgy Hugi vagy Kami ! Vasárnap után,mikor van kedvetek SRS re ? Azért vasárnap után,mert szerintem a duplát ki kell használni.De a legjobb az lenne ha mindhárman vagyunk,és minim 3 kört lehúzunk.
  • bomb1111
    Meg ne haragudj de bizonyitékod van ? Mert WDs szlottos fegyót még nem láttam.Se acclaimon,se G1 en sem itt,GCn.És tudomásom szerint csupán 2 H4 es szett létezik a Yang on.
  • zsele1000
    Annyira azért ne legyél cinikus. :)
    Több ok között amiatt is léptem le phoenixről, mert játékosoknál volt 4 slotos ecwd bracers, H4 set meg ilyen finomságok. Bár én játékban csak rlwd slotos sabert láttam.
  • P0Th3aD
    Slotos vagy wd...
  • Peter55
    Egyrészt igen, de nem 3-at. Másrészt meg slotos wd fegyó?
  • Sixtail
    Ha 0/0 - Hardness increase possible, akkor még lehet bele tenni. :P
  • Peter55
    0/0 fegyóba határozottan érdemes scalet venni!
  • Udead
    köszike igen adtál, azt én i észre vettem hogy egy sima szar fegyó 7 8 ig simán megy törés nélkül de egy slottos vady wd már 4 re is törhet.ez a bizonyos spear0/0 most de veszek bele hardnest adok 3 esélyt....
  • P0Th3aD
    Mennyiszer törhet még ez a bizonyos spear?

Különben szerény meglátásom, hogy speart, pláne +10 +11est nem fogsz tudni venni, mert mindenkinek az kell, nagyon drága, viszont még igy sem ad el senki. Mindenki kotlik rajta mint egy aranytojáson, szóval jobban jársz hogyha a megvett Scale+Tear adta lehetőségeket kiaknázva neki vágsz a refizésnek!

Amint tapasztaltam az utóbbi refizések folyamán, sokat nem számít hogy az adott napon lövöd el az össze próbálkozást, vagy naponta 1x-1x mig be nem törik addig refized, vagy akár hogy mien napszakban csinálod.
    A lényeg az, hogy amennyi bele van "kódolva" refi szintileg a fegyóba, annál tovább a megpusztulsz sem fogod tudni vinni.
    Na már most egy refiből elég nehéz kifogni pont azt ami +10 vagy +11 lenne de akár csak +9 (bár az utóbbi azért nem annyira ritka) ugyhogy ha komolyabban gondolod a dolgot akkor érdemes többet próbálkozni.
    Én refiztem oan fegyót is ami ful alap drop fegyó volt 0 slottal, megcsináltam 4 slotosra és felment 9ig, még 4x volt esély a 10re, de mind betörött. De van jó slotos fegyó is amit épp kifogsz és el tudod vinni jó sokáig. Saját meggyőződésem az is, hogy az oan fegyóknak amik "alapszarok" több esélye van hogy felmenjen egy magas refiszámig mint mondjuk Hermit vagy akár a két slotos társainak.

Remélem adtam neked kellő támpontokat, sok sikert és eredményes Refizést!!

• Udead
    Sziasztok.kikérdeznéma véleményeteket.Szertnék venni pár scalet és hardnest .a kérdésakövetkező kezdjekelrefelni vagyinkább adjam ela scaleket ésgyüjtsek..10 +11 es speart szeretnék csináni vnni,reffel mik az esélyek?bocsi szar a bil....jelenleg +8 4k crites cs to fc speart használok és azt szeretném 10 11 re.köszönöma válaszokat.
  • P0Th3aD
    Pici helyesbítés!

A holnap mégsem jó, ugy volt hogy elmarad egy programom, de ma kiderült hogy mégis csak megtartjuk!
    Vagy holnap estefelé tudok lenni, vagy a vasárnap du. lesz nyerő!

• P0Th3aD
    Volt ien?

Szerény személyem szerint a legnagyobb marhaság abbahagyani a legnagyobb dungi epi után abbahagyni a gémet!
    A mai napot én tutira offolom, viszont a péntekem okésnak tűnik!
    Ha gondolod Bomb mehetünk 1-2 kört.
    Mondjuk ha nem jön össze akkor sincsen semmi, megvár a dungi ugyvélem :D

Nekem kellene viszont instant 4-5lvl de esélytelen :S
    Túl nyögvenyelős egyedül húzni magamat egy egész vasárnap délután hogy meglegyen a 80%...na majd meglátjuk, lehet megemberelem magam és nekiveselkedek.

@Kami

Időközben megoldódott a Bracer dolog, nyugodtan grindelgess csak a saját tempódban, már van jó kis fegyóm :D
    Viszont ha HM10 leszel akkor szólj, mert oda tudom adni azt a bracert kölcsönbe, egyedül majd az ornamentet vedd ki és pakold át.
    4 slotbol 1 üres a többiben 30% crit van.
    Detouchment tool nem annyira vészes 40-45kk / db a játékban.
    De ha eladod a bracert, tuti lesz pénzed! 300kk környékét simán adnak érte kb.
  • bomb1111
    És hogy érthetöbb legyek :Ezentúl csak azokért fogok SrS t menni akik megérdemlik és akik nem akarják abba hagyni a játékot miután meglett az epijük.
  • bomb1111
    Ami engem illet,holnap leszek 5-7 PM között.Az pont 2 SRS run.Persze osztós alapon,azazhogy osztom a droppot.Akinek meg epi kéne,szoljon,megtárgyalhatjuk.
  • bomb1111
    Hugi ! Holnapután,mikor leszel,odaadom ami a tiéd mert látom hogy az én közösségi elméletem bukós.Sajnos........Tehát : aki akar enni,annak legyen kanala hozzá.
  • Udead
    ó jeah nincs szeróxD
  • P0Th3aD
    Kami!

Sok van még HM10ig? Jó volna már zsír bracerrel nyomni!
    Természetesen nem sürgetlek, majd meglesz mikor meglesz.
    Azon gondolkozom hogy lehet nem veszem ki a 4/1et hanem beruházok egy 6/1re és akkor az is oan lesz mint a tiéd.

Majd egy 10% critet viszont tudnál bele nekem szerezni plz?
  • bomb1111
    UTC
  • bomb1111
    Az USA ban a nyári időszámítás a november honap első vasárnapján UTC2 kor történik.Tehát most pár órája.Azért írta oda azt is.
  • P0Th3aD
    Vagyis a war reggel 11kor van szombatonként?
    Vagy az GMT idő vagy most hogy van ez? :DD
  • kalidor
    Szerintem az lehetett, hogy ez egy updatelt hír volt. Az első sor ami utoljára került be, a többi meg régebben. És szerintem is a téli időszámításra való átállásra gondolt. :)
    Az én hibám, elég lett volna a hír elejét bemásolni, csak gondoltam hátha valaki nem tudja az új időpontokat ( én nem tudtam, hogy változtattak rajta ). :D
    Kami
  • P0Th3aD
    Az utolsó mondat nem világos...
    azmiaz?!
    Vagy a nyári időszámításról hablatyol ami már elég régóta van?! Nem igazán értem mit akar vele, és a gép amzugy is automatikusan vissza áll, uh végképp nem értem!
    De ha én vagyok a tuskó akkor 1000 bocs, és várom a felvilágosítás!
  • kalidor
    Hello Everyone!

Great News! On next week maintenance (Nov. 15, 11) M&D Title Registration will be given to all transferred account(s) whom are master in GamersFirst.

Market Place is now available on forum... Special thanks to FC3S!

BvW & SvS time changed from 17:00 (5PM) to 11:00 (11AM).

Also make sure to change your clock... Daylight Savings is around the corner. *sad face*

Érdekes... :)
    Kami
  • P0Th3aD
    Jóreggelt!

A holnapi nap miatt írok, miszerint mennénk SrSbe.
    Nekem sajnos nem lesz jó a holnap, munkahlyen kell maradjak és csak későn érek majd haza.
    Amennyiben elhalasztjuk, előre láthatólag csütrötök az ami még nálam szóba jóhet igy a hétvége elött. Ha mentek holnap, azért sok sikert kívánok és csak ügyesen. : ))
  • szabi34
    Csak nálam tűnt el mindkét szerver? :O
  • P0Th3aD
    Ha nincs annyi időd hogy embereket supportolj, akkor is tárt karokkal várunk!
    Szerintem a healer jó választás, jó kis buffokkal, van hozzá uj skill is, ezek megjelenése óta a healer teljesen megbecsült karakter lett :D

Én ma elvileg vagyok délután, ha gondolod irj rám és beveszlek.
  • unusual
    Axe RULZ! :-D