9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos minden más bugos tibeten, új fegyókat se látni egyenlõre ha jól tudom. 😞
Kami
Kami
Ez incsiklandozóan hangzik! : ))
Lehet volt egy kis igéret itt és ott, de eddig GC-nél indult be annyira a játék hogy lehet ebbõl még akármi is.
A rucik tényleg jó cucckat adnakj, mondjuk sajnálatos hogy csak 3 slotosak de cserébe gondolom kárpótol az hogy miket adnak?!
Az lenne még a durva ha bekerülnének uj ornamentek is?!
Talán koreai verzióban voltak 100/200defes ornák?!
Minden esetre bizakodó vagyok, bár Premi jól jönne mert anélkül igencsak zabálnak a mobok, bár elgondolkoztató, hogy annyit nem játszom a játékkal hogy csak ugy vegyek 3 hónaposat és játszak vele havi 4-6x...
Na mind1, de ezek az itemek jók! 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Kami
Sapi: 3/1k 40 rezi all és 3% reflect.
Naci: 150 dodge, 300 def 300 ve.
Cipõ: 30% speed, 300 block és 1500 crit dodge.
Felsõ: 8 % damage növelés 300 def, 300 hp.
Minden ruha 3 slotos. 😊
Mondjuk azt írja, tibeti mobokból is eshetnek cuccok hozzá...De akkor is ezek brutál ruhák. 😄
Ja de azér van bug is, az összerakható tárgyak, így passak többek között nem látszanak.
Kami
Tibet második fele, és olyan ruhák vannak halljátok.
Pl
300 def alsó amin van 3 slot és ad még 8% támadás növelést crit esetén és még vet 😊
Vagy sapka: 3/1k 3 slottal. 😊)
Olyan itemek vannak. 😄 Egyetlen gond, hogy szerintem a cuccok hozzá dungikban esnek.
Jah és mind hm4 szintet minimum követel. 😊
De bár úgy lenne...
Nekem még ez is nehézkes hogy 2nd roleig feltoljak egy uj warit 😄
Transfers
Level Cap Increase to 216
Bug Fixes
Routine Server Checks
ha igy haladnak 1-2 hét és lesz advanced klán is😊
Hollo
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Lenne vki akivel tudok üzletelni gk relicekben?
Kellene pár elfekvõ, stre, con és dex, vagy ezek kombinációja! FD-ig bezárólag, ha vkinek lenne eladó sorban lévõszóljon már nekem, elõre is köszi!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Targeting : A damagedet növeli a célpontodon. Nem tudni mennyivel, de elvileg növeli.
PS. Nem vagyok pro healer. 😛
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
van 2 masterym ami nem tudom mit ad force explosion és targeting
valaki irja le mit tudnak ezek köszi 😊
Hollo
Le tudtad UPDATE-elni? 131 patch
Mért nekem amiatt nem indult el 1x amikor újra fel telepetitem a gamet.
το παιχνίδι τελείωσε
As a bonus we are going to give 50% bonus exp starting 3:30 PM PDT(GMT - 7) Friday until 12:00 AM PDT(GMT - 7) Monday.
We will also be doing 2x Kung fu experience starting 12:00 PM PDT(GMT - 7) Saturday until 12:00 PM PDT(GMT - 7) Sunday.
Exp on all servers currently is 150% with the added bonus Exp it will be at 225% increase.
Sincerely,
9 Dragons Team
Maki[HuN] Projected Soul 8(!) Senior Strategist Bandit Makiii Hermit 1 Senior Armored Bandit TheWarr(HUN) Floral Crown 5 Senior Warrior Bandit
a GC oldalan talaltam ezeket:
4976160 :
Hi I can not enter the game! I have a problem with the Booster Mendia Pando need09/30 10:23
malevolote:
launcher fail, i press start and not start the game plz GMs heeeeeeeeelp me!!!
Yang: Skandi- senior shao wari
van 1 problemem:
ha elinditom a jatekot(adminkent is) elojon a startolo oldal, aktualizalja is magat a jatek, de ha startot nyomok, akkor nem tortenik semmi.
Tegnap fordult 1. ez elo. Reinstalaltam, akkor ment. Ma delutan ugyanaz a hiba. Tud valaki ebben segitteni?
Yang: Skandi- senior shao wari
Jó éjt
Unfortuantely this will not be possible. Because we do not have the database in order to verify information we cannot allow the transfer of templates as there were too many issues in the past relating to fake templates. In order for this to happen, we will need to be able to verify the information on the database. We apologize for the inconvenience this has caused.
-9 Dragons GM
Ez van!
το παιχνίδι τελείωσε
http://forum.gamescampus.eu/showthread.php?8667-New-Skills-on-Korea
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Ráadásul tiszta himi humi dolog amin itt összevitáztok...
Dózi nem megy Yangra. Bomb nem kezd még1x uj karit.
Bomb szeretné ha lenne sok killer/SrS loot kör, mindezt magyar ligán belül, ezzel sincs semmi gond! Nagyobb baj az hogy gyõz a lustaság (már ha a magam nevében beszélek) mert nekem ez az össz kifogásom, illetve szét hekkelt és túlzsúfolt az a szeró.
Sok hánykódtatás után inkább ujrakezdtem. Sztem Dózinak is ez lehetett a gondja. Amiket meg írogat...sztem ennyi idõ után már mindenkinek leeshetett volna hogy ien a természete/humora!
RinyaRinyaRinya...
Kamit, sõt sztem mindenkinek szívta mindenki kicsit a vérét de ebbõl sosem voltak nagyobb gondok, mindenki tudta kezelni a helyzetet és pont.
Dódót nem kell annyira komolyan venni néha meg le kell szarni 😄DD
Sztem kár egymásnak esni, csak azért mert már nincsnek itt a hõn kedvelt arcok akik ellen fellázadt az egész fórumi közösség!
http://9dragons.gamescampus.com/community/mate/8?category=
Live: DoZeR 982
Ugye hogy a mai napig fáj neked, hogy töröltem?
Na elárulok valamit.
Az én döntésem volt, és az én karakterem.
Ha ez nem lenne elég, akkor hozzáteszem, hogy baromira nem tetszik a mentalitásod. Ez a ki mikor hogyan merre logoljon be, hova menjen kinek segíteni dolog nekem nem gyere be.
Szívesen segítek. De csak annak, akinek akarok, akkor amikor akarok, annyit amennyit akarok.
Koldulok? Azt elfelejted, hogy elõször kédezek, és utána megint. Elõször, hogy van-e, utána pedig hogy mennyibe kerül.
Fájnak a yakumo letterek?
Felmegyek holnap és kirakom valahol, vagy odaadom valakinek a YANGos FSbõl.
Te kezdted a zrikálást, és én folytattam.
Ki volt a nagyobb hülye?
Az idõsebb.
Az Armys kattogásodnál csak csóváltam a fejem a gép elõtt, és kis híján röhögõgörcsöt kaptam. "jaj jaj nehogy elvesszen egy akkora kari! jaj! olyan jó lesz majd epiker..."
Pathetic? Nem kicsit.
Elhiszem, hogy van életed. Elhiszem, hogy megteremtettél magadnak mindent benne.
De a játék nem a Te életed. Másoké meg pláne nem.
Ezt jó lenne, ha még bevésnéd egy kicsit a lexikális tudásod legmélyére, és szem elõtt tartanád.
Tisztelem a korod.
De jelen pillanatban ez a maximum, amit tudok tisztelni benned.
Kellemes epirunokat kívánok a Yangosoknak.
Ja. Csakhogy tudd. Egyetlen egyszer írtam le csetre valamikor FC végén, hogy jó lenne egy GC killer. Aztán meg is bántam, mert tudtam, hogy ha esetleg megtörténne, akkor életem végéig olvashattam volna a karmolászásaidat miatta.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
I S A e o e m o w s m !
Ráadásul van lf bug is, nem lehet a klánosat használni jelenleg, ha valaki megtanulta a vaga lf-et...Király, 10 perc volt ld városból cc-be érni. 😄
Kami
Inkább csináld a GC killereket ahelyett, hogy itt lebzselsz. 😄D
Meló van ! xD
Kami
na az beszopta gazdagon. automatikusan a legfejlettebb lf-et rakja be. xD
És még mindig nem tetszik. -.-
fixed LF.
nem kell már kiválasztani. automatikusan indul alt-tal. 😊
Nekem nem jön be, jobb volt az elõzõ. -.-
Sztem rendezd át a szobád!
Örülök az uj Tao-s FS-nek, végre Dodó is felszülte magát.
Jó volna játszogatnom nekem is, de most valahogy nem lesz rá idõm!
Talán ma be tudok leszni ien fél6tól 7ig, utána dolgom van.
Remélem Raven már EC vagy mert igy sosem lesz VoH killerünk! 😄DDD
Amugy ez a koreai kezelõfelület miért lesz nekünk jo? Ebben nem vagyok otthon annyira, vki el tudja magyarázni?!
Hollo
Maintenance Content
Bug Fixes
New UI
Transfers
Routine Server Checks
Ma éjjel megkapjuk a koreai kezelõfelületet.
YaY !!
DE EZÚTON IS KÖSZI NEKI AZ EPIT!!!!
😊)
És igen. Végre megalakult a liga Tao-n. Hangulatos kis társaság. 😊)

itt a válasz a sok dcmre 😄
na mit vártál tõlük? 😄
ezt figyeld :
Hello,
If you have not done so, please grant 9 Dragons full access through all your security programs. Check your router for any additional security programs in which 9 Dragon will need access through as well. Sign into your PC as admin and always run the client as admin too. This can be done by right clicking on the 9 Dragons short cut (located on your desktop by default install) and selecting "Run As Admin." Also, be sure you are using a stable and fast internet connection. If you are using wireless try a direct connection as they are more stable and tend to be faster as well.
Sincerely,
GM ShoeBox
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League