• P0Th3aD
    Szreintem igy teljesen rendben van a dolog!

Ezeke a fake hiyamik idegesítettek tegnap igazábol, hogy az istenért sem akartak kijönni a falbol! Persze amikor cuppra ment mindegyik akkor Te kaptál DC-t. Tipikus Murphey.
    Amugy sztem jól ment volna a kör még ketten is, de maradjunk a 3 emberes epi runokban, már csak azért is ha 3unk közül vki DCzik még ketten mindig elegek lesznek az epire.

Egy másik javaslat!
    Tegnap Bombival mikor végigmentünk ketten, nem mentünk ki Misses 3. alakja után mikor jön a debuff! Igazábol az epit adó hiyami a testőrökkel együtt pont a terem közepére spawnolt. Esetlegesen meg lehetne próbálni hogy mi van akkor ha nem megyünk ki mindahányan, hanem meglessük meik is az egyböl rá tudunk menni és kicsalni hogy adjon epit :D
    szerintem 1-2 próbát megérne, maximum ha nem jön be akkor marad a jolbevált 90% az összes hiyami és akiknek maxon az élete azt csaljuk ki!

A hétvégével kapcsolatban, igy előre láthatólag vasárnapot tudnám mondani, amikoris rá fogok érni maximálisan!
    Jó lenne ha Kami esetleg Oki, Petya és akiknek még kellene epi jönnének és rá tudnák szánni a vasárnapot. Én úgy tervezném hogy akkor nekifekszünk és mindenkinek megcsináljuk. Ha az is belefér akkor Okinak Hiyamik, majd még kiderül. Petyának majd szépen lassan segítünk a többi mobbal, mert neki sok kellene. Vagy Petikém segítek én neked egyedül is csak egyeztessük össze mikor merre meddig.

És TS természetesen! Jó lenne ha jönnének azok akik bent lesznek velünk SrSben, egyrészt hamarabb terjed az információ másrész tudunk figyelni a mobokra.

Vélemények?