21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Hikoro #20032 Na haza is értem, lassan updatel, és majd felmegyek alkotok magammal valamit.
Amit eldöntöttem, BoT healert fogok csinálni, hogy supportolkodjak embereknek. Remélem tárt karokkal fogadtok majd, ah tényleg lesz annyi időm, hogy toljam! :D -
Hikoro #20031 3 Perc alatt le is jött, átrakva Pendrive-ra, és most rakom fel.. Ma már csak késő este fogok átszani, úgy hiszem... mivel lassan elkell lépnem, utána asszonyért kell mennem, majd ha hazaestem 10-11 körül felnyomom magam valamennyi lv-re. -
szabi34 #20030 Én most szedem le a klienst, már több mint fele kész és tölti rendesen... -
Hikoro #20029 A Gémet alapból nem engedi leszedni. Downloader letöltéséig minden szuperál, de mikor elindítom a downloader-t, akkor egy kisebb töltési idő után kiad egy hibaüzenetet, hogy a tűzfal blokkolja, vagy beszéljek a supportal. Ezek után felajánl kettő lehetőséget, az egyik, hogy újra csatlakozzon a másik, hogy kilépjek a downloader-ből.
Nade a hibát szerintem kitudom küszöbölni, letöltöm másik gépre a game telepítőjét és átrakom a saját házira. -
#20028 Konkrétan az oldalról nem tudod leszedni a gémet, vagy nem updateli magát a kliens?
A tűzfalat pedig próbáld meg letörölni és úgy letölteni.
Bomb!
Én sem tudom ki pontosan flower_1 de normális, az fix. Amennyit igy tudtam vele kommunikálni, még egy bk trade is belefért (volna ha nem jönnek a +24lvl fölött wNukerek keménykedni) :D
Még nem biztos, de lehet hogy a holnap délután folyamán tudok jönni játszani, még ez kiforrja magát addig!
Amugy Sztem Okinak bőven csinálhatunk hiyamikbol simákat is. kicsaljuk és leütjük vele, és meg lehetne próbálni ezt a 2 perces dolgot is, hátha addig elfelejti ki ütötte.
Egy próbát megér! -
Udead #20027 Sziasztok van gy eladó 4 slottos kardom1200 soulvan benne +8 as fc meg egy hermit fd+4 750 dmgkard.Az első190kkért adom magyarnak a hermit fd t meg olyan 13kk ba ha valakit érdekel majd ijn itt chi vagok.valamint ha valakit esetleg érdekeleladnm az egyik acc om fc 11 lob nuker cs9lob wari gb 5 wu wari seces settel magyaroknak 250kkért.Dna majd írjatoksziasztok -
Hikoro #20026 Na egy problem már felmerült a játékkal. A Downloader nem akar normálisan szuperálni, mondván az a hibaüzenete, hogy a Tűzfal blokkolja(Ki van lőve, szval nem tudom mi lehet a gondja...)
Valaki valami orvosságot?
Gondoltam arra is, hogy Dircekt linken letöltöm a telepítőjét, downloader nélkül.. -
bomb1111 #20025 És elnézést,de valaki megmondaná nekem hogy a flower1 kari kié ? vagy kinek az altja ? Csak mert rajta van a SrS killer listán,de lévén hogy nem nagyon láttam onn,nem nagyon tudom hová tegyem.És elnézést ha csak nekem rövid a memóriám.Addig is a SrS killer lista kb, így néz ki :
1 Oki
2 Szoke
3 Norbi
4 Cirinde
Meg persze Okinak a Hiyamik,lévén hogy ő a legnagyobb,esélyes jelölt. -
bomb1111 #20024 Kami ! Remélem van male GLs hátizsákod(a SRS s),mert te vagy a szerencsés jelőlt,akinek GLs damage szettje lehet,elsőként a FS be,lévén hogy Peter nem tudja mit is akar.Tehát ha holnap leszel,persze DU,adom a GLs damage szett darabjait,kivéve a hátizsákot.Persze csak kölcsön,lévén hogy a felső az enyém és a gatya meg a Hugié.És tényleg kéne SrS köröket fussunk mert csak így tudjuk a banda SrS killeres epi szükségletét kielégíteni.Holnap nem lessz Hugi,de ha te leszel,megpróbálhatjuk a SrS killert Okinak meg Szőkének.És úgyszintén, Okinak kéne némi Hiyami az Unsealed NSPI Conq hoz. -
Hikoro #20023 Ahogy nézem az aláírásokat a Yang-ha van ilyen szerver- oldalon állnak a legtöbben. :) -
fuzesi12 #20022 Hali! Jelenleg melyik szerveren van a legtöbb magyar? -
Hikoro #20021 Játszottam már Acclaimnál vele, és akkor az összes Clan-t kipróbáltam. Bot fogott meg úgy igazán, mivel nagy favorite fegyver a Lándzsa, de mivel szeretek Healerkedni, ezért is szeretnék BoT-ban lenni valami support. :D
Bár mikor régen toltam, akkor BoT Warrior voltam, csak akkor nem nagyon toltam magyar Crew-ben ezért nem igazán ízlett a grind grind hátán. :D
Akkor majd ha észbekapok és letöltöm a gamet, akkor kezdek egy BoT Healert. ;) Köszönöm a segítséget. ;) -
#20020 Első karakternek mind pénzszerzési, mind tapasztalatszerzési okokból hybridet ajánlanék, vagy ha nem hybrid akkor healert. Mind a warrior mind a nuker nem valami jó kezdőkarinak, mivel mindkettőhöz sok jó cucc kell és tudni is kell velük játszani. Legalábbis ez a személyes véleményem.
De külön plusz pont, hogy BoT akarsz lenni, rossz ember nem lehetsz :D -
#20019 Sziasztok! Esetleg ma nem erne ra a mesterem egy Master-Apprentice fordulora? NapsugaramHU-vagyok. kb fel tiz korul tudnek belepni, ha lenne esely? -
Hikoro #20018 Na lehet ma neki kéne esnem a játéknak..
Mit ajánlotok, BoT Warrior, vagy healer? :) -
#20017 Árultam :D
+8 lm spear...akkor ezekszerint megvették :D ehhe ehhe -
kalidor #20016 Már voltam 10 fele, akkor adtam neked. Írtam is, de nem válaszoltál...Kiültél hefeibe, de nem értem minek. Ha árultál volna oké,de így... :)
Kami -
#20015 Ha beloggolsz nem tudsz nekem leadert adni plzzzzzz...
Nem nagyon jó hogy sosme vagy ott mikor kellene :P :P :P
A holnapi nap számomra tuti esélytelen, és utána nem is tudom mikor fogok tudni belépni. Szombat meló 2ig, de nem fogok tudni elszabadulni mert egy uj rendszert tesztelünk és amiatt bent kell lenni vagy este 8-9ig -.-
Vasárnap barátnőméknél lesz szülinapi evés-ivás uh az megint esélytelen...
Igy előreláthatólag, legközelebb kedden tudok majd lenni, bármi nemű band dologra alkalmas.
Ejj de szép magyarságos mondat kerekedett ebből :D -
kalidor #20014 Ne haragudj, de a mai nap nekem tuti nem jó. :( Holnap délután (5-6 fele) egyenlőre úgy néz ki jó, de még ez is alakulhat...Sajnos ez most egy ilyen hét. :) Ha mentek akkor sok sikert!
Kami -
#20013 Sziasztok!
Ma du. 5-6 óra között lenne pár SrS epi run!
Szőke, flower1, és ha jön akkor Okinak is megcsinálnánk az epit!
Számítanék Kami segítségére, illetve Petya, ha tudsz gyere Te is mert jól jönnél, és még jó hatással is vagy a körök mienségére :D
Kösszencs!
-
#20012 Acclaimnál nem volt ilyen gond :D -
#20011 hát ez szemétség már 20 körül volt a Pumpkin and Candle mijen event már hogy ki se lehet gyüjteni sapit? -
szabi34 #20010 Hello Dragons,
We will be having our regularly scheduled maintenance tonight. Please make note of this maintenance as you will not be able to log into the game until the maintenance is completed. Also, if you are in-game when the maintenance starts, you will be kicked from the game as well. Once maintenance has completed, you'll be able to log into the game as you normally would. We apologize for any inconvenience this has caused.
Maintenance Start Time
21:00:00 (9:00 PM) Server Time
Maintenance Content
Bug Fixes
Quest Fixes
Routine Server Checks
Removal of Pumpkin and Candle Drops
Pumpkin and Candles can be traded both by Headless Horseman
Transfers
Sincerely,
9 Dragons Team -
Hikoro #20009 Értem, ha van egy jó csapat, akik mellett nem lehet unatkozni,akkor mindenképp megéri, csak az a gáz, hogy mikrofonom a hónapokban ment széjjel és -lustaság fél egészség- lusta vagyok elmenni venni másikat.:) -
kalidor #20008 Raven, esik olyan könyv gc-ben, ez sajnos egyféle bug. :) Bár nem írja ki, de second rolos könyvek ezek: különböző nukok, aktívok, ezeket megveheted klán bázison is.
Hikoro szerintem arra, hogy az ember szórakozzon, beszélgessen egy jót mindenképp megéri! Yangon az ikrek olyan hangulatot varázsolnak TS-en, hogy észre se veszem közben grindelek, mert végig nevetem az esi órákat. :))
Kami -
Hikoro #20007 Sziasztok!
Gondoltam írok pár sort, mivel rájöttem kicsit unalmasak a mindennapjaim, és megkérdezném, érdemes-e újrakezdeni az egészet az elejétől? :) -
#20006 1 kérdés a pro Yangosokhoz:)
azon tünödtünk itt Taon hogy esik e c11 es könyv ami nem 2nd rolés állitolag gc ben mindig esik vagy bugos ezis?
(piacon még nemláttam c11 es buffokat) -
bomb1111 #20005 Már elnézést amiért ennyire felejdékeny vagyok.Szeretnék egy leltárt hogy kinek milyen epire lenne szüksége a Yangos FS be.Már amibe mi is segíthetünk. -
#20004 Én nem bánnám ha lenne egy name change és ujra Hugi[HUN] lehetnék! -
#20003 Name w/ Special Characters
Use of special characters in name
Punishments:
First Offense - Name Change
Second Offense - Name Change + 3 Day Ban
Third Offense - Name Change + 1 Month Ban
Fourth Offense - Permanent Ban
Ennek utánaérdeklődnék Miki... A " " elég speciális, ha jól tudom. ;) -
#20002 Szkúúúzi!!!
Nem jó nekem vasárnap! Uh ha holnap nektek jó akkor a holnapot tudom igérni, illetve hétfő-kedd.
Léci irjátok meg kinek mi lenne a jó!
THX, jo hétvégét -
IOwnU #20001 lájk:D -
#20000 Szreintem igy teljesen rendben van a dolog!
Ezeke a fake hiyamik idegesítettek tegnap igazábol, hogy az istenért sem akartak kijönni a falbol! Persze amikor cuppra ment mindegyik akkor Te kaptál DC-t. Tipikus Murphey.
Amugy sztem jól ment volna a kör még ketten is, de maradjunk a 3 emberes epi runokban, már csak azért is ha 3unk közül vki DCzik még ketten mindig elegek lesznek az epire.
Egy másik javaslat!
Tegnap Bombival mikor végigmentünk ketten, nem mentünk ki Misses 3. alakja után mikor jön a debuff! Igazábol az epit adó hiyami a testőrökkel együtt pont a terem közepére spawnolt. Esetlegesen meg lehetne próbálni hogy mi van akkor ha nem megyünk ki mindahányan, hanem meglessük meik is az egyböl rá tudunk menni és kicsalni hogy adjon epit :D
szerintem 1-2 próbát megérne, maximum ha nem jön be akkor marad a jolbevált 90% az összes hiyami és akiknek maxon az élete azt csaljuk ki!
A hétvégével kapcsolatban, igy előre láthatólag vasárnapot tudnám mondani, amikoris rá fogok érni maximálisan!
Jó lenne ha Kami esetleg Oki, Petya és akiknek még kellene epi jönnének és rá tudnák szánni a vasárnapot. Én úgy tervezném hogy akkor nekifekszünk és mindenkinek megcsináljuk. Ha az is belefér akkor Okinak Hiyamik, majd még kiderül. Petyának majd szépen lassan segítünk a többi mobbal, mert neki sok kellene. Vagy Petikém segítek én neked egyedül is csak egyeztessük össze mikor merre meddig.
És TS természetesen! Jó lenne ha jönnének azok akik bent lesznek velünk SrSben, egyrészt hamarabb terjed az információ másrész tudunk figyelni a mobokra.
Vélemények? -
bomb1111 #19999 FS Yang ! Nincs miért tagadjuk,de ha nincs legalább Kami,Hugi meg Bombika,nincs értelme SRS killert próbálni a kissebeknek.Csak értelmetlen idő meg pazz pazarlás.Látjátok hogy ha nem DC,akkor bent vannak a Fakek a falba.Tehát lenne egy javaslatom(illetve több is ) :
1 - Ha vagyunk elegen próbálhatjuk a SRS killert a kissebbeknek is
2 - Ha nem vagyunk elegen,nincs értelme a kissebbeket reménytelen körökbe rángatni.
3 - Ha van Kami,Hugi meg Bombika,szerintem mehet a SRS epi azoknak akik az epit adó Hiyamit sebzik.
4 - Ha nem vagyunk teljes epi szerző létszámba,csupán dropp köröket próbáljunk,lévén hogy én meg Hugi,teljes körre voltunk képesek,csupán kettesben.Tehát ha nem epi,legalább dropp,csak legyünk onn.
És persze : Időközben Petinek meg Okinak az Unsealed epik.
És csak reménykedjünk hogy a fake Hiyamik nem lesznek a falba ))))
Jó éjt mindenkinek
P.S.Aki képesnek érzi magát SRS epi szerzésre,és én nem emlitettem a nevét,(bocsánat)szoljon.Szőke te ne szolj mert a listán vagy,épp ahogyan Norbi,csak legyetek onn meg mi is.Petert utoljára hagyom épp ahogyan Okit is,mert az ők SRS küldijükhöz nem kell nagy létszám.
Hajrá FS !! -
#19998 En legkozelebb csak jovo heten szerdan, keso delutan leszek megint net kozelben. -
#19997 Ez csak természetes!
Esetleg TS és akkor mindent le tudunk vajazni! : ))
Nekem viszont a 8-9 már késő, asszonyozom elég csúnyán atájt :D
Legközelebbi alkalom majd hétvégén, de pontosat nem tudok mondani 1x majd csak bejelentkezem : ))
Üdv minálunk, jó hogy összejött kisebb küzdelem árán : )) -
bomb1111 #19996 Akkor leszek 5 órára.És persze rápróbálunk az epire a lányoknak.Majd ingame megszervezzük a stratégiát.
Kellemes napot mindenkinek
Üdv a Fekete Solymok körében NapsugaramHU -
#19995 Sziasztok! Orulok, hogy a Fekete Solymok csapatanak a tagja lettem. Mindenkinek koszonom a segitseget, amit eddig kaptam. Ha esetleg a mesterem is jelen van a topicban, jo lenne ma este kicsit master&apprentice-t vinni. En 6-8-ig leszek elso korben, utana 9-11-ig kb megint. NapsugaramHU a karakterem neve. -
kalidor #19994 Én ma olyan 8-9 között tudok csak felmenni... De ha mentek sok sikert! :)
Kami -
#19993 Jóreggelt!
Nos, úgy néz ki a dolog hogy fél8-8ig tudok fent lenni oan 5órától.
Ha esetleg lenne vmi szervezkedés akkor abban részt tudnék venni, esetleg egy epi próba iesmik?!
Ha ketten lennénk sztem akkor is rá tudnánk próbálni az epire hiszem marad időnk bőven ha Kamival vagyunk, de persze ha nem akkor nem ez csak egy ötlet. Max megyek picit grindelni és pont.
Petya, BK trade?!?!?!
Van már 10 bkm : )) Uh sztem tudunk tradelni, bár elötte jó volna kicsit felhúzni a szuper clan skillemet :D De igy is menni fog sztem, ráérsz?