--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Majd rádírok amint tudok, holnap esélyes hogy ien 5óra körül bent tudok lenni ingame. Ha ugyanekkor bent vannak a lányok is akkor esélyes hogy a csapat tagja legyél. Remélem összejön és nem kell itt napokat még görcsölni ezen.
Örülök neki Six hogy bejön a játék, természetesen hiányol az egész liga, bár senki sem említett, de én tudom! :DDD
Viccet félretéve, kár hogy ennyien befejztétek, de mit van tenni, van aki visszajön van aki nem!
Még1x kérem a díszes társaságot, aki tud és akar is jönni, az irja meg vagy reagáljon a holnapi felvetett SrS-re, dánke! Esetleg ha Kami is jönne akkor lehetne 2-3 epi run kisebbeknek! Oki ha te is jönnél az még jobb volna : ))
Ja és ha tudsz legyél már online vmikor mert szeretnék veled BK-t cserélni, kellene a RELIChez! Multkor kimentem BPre és 4 ember volt azok is fehér safe elött, és természetesen fehérek!
Uh ha jönnél nagyon hálás volnék, sajnos más nincs akivel tudnék tradelni a ligából...vagy talán még Petya?! JA! Petyaaaa, akkor Téged is meg szeretnélek kérni ezuton egy óriási BK trade-re, amit akár rendszeresíthetünk is! :D
Bocsi ha sokat irok, csak uncsi most a melo, és muszáj vmit csinálnom :D