9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor töröltem azt a PS szert, akkor folyamatosan hisztizett in-game.
Mikor elmentem TF2-ni, akkor meg itt is.
Nekem bõven jó az elejérõl. Majd ravennel millerek leszünk cofból.
Live: DoZeR 982
Készits egy más accountot és nézd meg ha aval is pont az a helyzet.Ha meg nem,föltétlenûl írj GC nek.Nekem is volt hasonló esetem de az már nagyon régen volt acclaimon.
Kellemes hétvéget.
lenne 1 kérdésem,
senki se tudja megválaszolni,szóval,várom ki itt az okos 😄
beloggolok a karimmal,
elkezdek valamit cisnálni, , 3-4 perc eltelik,és DC
csak Error Code 183 van,semmi más
a net nemlehet,se a gép,ugyanis kiprobáltam haver gépérõl,ugyan ez van,
és a net szolgáltató sem ugyan az,na?
valaki tud rá bölcsességet mondani? 😄
csakmert igy elég nehéz grindelni 😄
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
το παιχνίδι τελείωσε
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Ha kezdek karaktert, akkor melyik szervere menjek? Tao vagy Yang? A lényeg,hogy hol van FS? 😊
Tao servers will be having an EXP event starting tomorrow (9/23/2011). Because exp rates were lowered during the launch of the Tao server, we are bringing you this event to help you level up and increase you exp gains. Both regular and skill exp will be increased during this event period so don't miss out. Join in on the event as there is no sign up required. Just simply log into the Tao server and play as your normally would. Increase your regular exp gains by 50% and skill exp by 200% level up characters and skills faster with the beneifit of this event. Combine this with some items and you'll be reaching that level you always wanted in no time. This will only be for a limited time so prepare yourself for a great upcoming weekend
Event Details
September 23, 2011 ~ September 25, 2011
Regular Exp- +50%
Skill Exp- +200%
Azért vicc, eddig 2 dologban is hazudtak...Egy a hackerek ott vannak yangon akik már korábban banolva lettek, kettõ az alap skill xp és normál xp nem maradt a g1 féle. Kíváncsian várom, ha ilyen a hozzáállásuk az elején, milyen lesz késõbb. 😊
Kami
Ha esetleg arra hogy Bomb felcserélte a szervereket, sztem nem direkt és ha direkt akkor sem hiszem hogy akkora beszólás lett volna!
Na mind1.
Szóval amiért irok az elsõsorban az utólagos elnézés kérésem a Yangos FS-tõl! Tegnap mégis csak beszervezõdött kisebb program az életemben és már csak 9kor jutottam gép közelbe, de látom megoldottátok hála istennek! : ))
Bár ezzel az is iagazolódott hogy nem vagyok pótolhatatlan...a picsába! 😄
Reggel néztem GC fórumot nem irtak semmit, szerintetek, vagy ha láttok vmit fórumon, lesz vmi event a hétvégén?!
Vagy majd csak ünnepnapokra szervez iet GC, mint pölö Július 4.e?! 😄
Apokalipszis - BOT warrior
Nem tudom, hogy mi vezérel téged, de hogy semmi jó az tuti. Jössz itt osztani az észt, aztán még Te vagy megsértõdve?
Megbaszhatod az összes epidet meg mindenedet.
Én akkor is jól érzem magam az új szerveren.
És már abban sem vagyok biztos, hogy akarok-e olyan nevû ligában lenni, amiben Te is vagy, épp csak másik szerveren.
DESTINYben is jó helyem van, meg GoD-ban is szívesen látott ember vagyok.
Ha a magyar liga fail valamiért, akkor megyek majd oda.
Részemrõl minden jövõbeli inzultálásodat, "baráti" hozzámszólásodat figyelmen kívül fogom hagyni. joccakát!
Live: DoZeR 982
Yang: Skandi- senior shao wari
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Szid: Ez már régóta bent van, velem is volt már.
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
Tegnap standoltam 1 kicsit és rég nem látott buffba futottam bele:
a standomban megjelentek valaki másnak a cuccai. Stand bezárás után pedig nemláttam a kitett cuccokat az Inventoriban (csak relogg után)
Yang: Skandi- senior shao wari
ja és egy kis üzlet még: WTB female vagabond deco, 4 slot clean. írjon akinek esetleg van.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Kami
RD deco még nincs IM-ben (csak ami QM-bõl jön, de direkt deco nincs), legalábbis fórumon ezt írják.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Tehát van RD deco IMben, és az már térdelhetõ, jók értelek? 😄
Mert én azt hittem arról van szó ami jött még QM-bõl 😄
Kami
Az durca azért : )))
Na most ugy néz ki a dolog, hogy mégsem jönnek hozzánk, uh le lett mondva, szóval majd 6 és 7 között bemegyek és ráírok vkire!
Vagy dobok egy roar 😄
Amugy errõl beszéltem, hogy Yangon esélytelen az akinek G1 nél sem volt semmije, és mivel nekem nincs...
Az elixirek még annyira nem is bosszantanak, inkább hogy nincs HP leeches 4 slotos jó kis fegyóm! a sima mezei +8as fegyómmal beszabadulok SrS-be és kb élve felval az elsõ mob pusztán a szemével! : ))
Majd kiváncsi leszek mennyibe fog fájni a Premi, eddig még nem rakták ki ha jol tudom! Viszont SrSbe mikor lehet menni fejlödni ez a kombinált kártya nagy okosság! Bár ha azon vagyunk h minnél többet farmoljunk akkor nem, akkor elég a sima Drop. GC-be pláne nem kell xp 😄
Hugi rendben, elvileg még belefér...vagy remélem. 😄
Át lehetne rakni ezt 7végére, léci?!
Akkor ugyis ráér majdnem mindenki, nekem most felszabadult a hétvége, uh tökéletes lenne.
Vagy ha mindenáron ma kellene akkor legyen este 7kor?!
Az még belefér neked Kami, max 5-10 perc és letudjuk...
Ugyanúgy gondolkodom, mint Hugi, +88ezres fegyók és ismert hackerek, mind nagy szinten, blehh.
Persze, Taon is lesznek majd, azt nem kétlem, de ott legalább nem ismerem még õket és így nem foghat el a hányinger, ha meglátom õket. 😄
Azért, ha kellek, beugrok majd Yangra is, feltéve ha megvannak a karijaim, mert még azt sem tudtam lecsekkelni, lul.
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Kami
Petikém,el vagy tünve ? ))) Csak azért kérdem mert szerintem a ligát is megpróbálhatjuk és ehez meg kéne a Mester is.
And not only names, give me videos. Not old ones though, they have to be since GC started the other 2 servers. As high quality as you can get them. As for that numbers list: I'll say like I did to Super_Fly...I'll ask.
Ennyit arról, hogy akik bant kapnak nem jöhetnek át... 😊 Azért ez elég szívás, g1 nagyon sok accot banolt, és ezek most mind itt vannak. Bár végülis érthetõ gc részérõl, a bannolt emberek nagy része IM használó volt. Persze kérdés, hogy így mennyire fognak Tao-n is bant kapni az emberek...
Hugi, néha valóban nézz ben hozzánk. Veled már simán lehetne full srs köröket csinálni. 😄
Kami
Elbohóckodom az uj karakteremmel. Tulajdonképpen az a baj, hogy tegnap visszanéztam Yang-ra és mindenki ott futkosott a +80ezres fegyókkal, ugye megmaradt mindenkinek mindene, pénz satöbbi satöbbi, amivel nincs is semmi gond, csak hát ott nehezebben jutsz egyrõl a kettõre, persze nem lehetetlen.
De jó lenne ha mondjuk yangon is tudnám érvényesítetni a warimat, pláne mert Bomb amióta G1nél vagyunk, sztem azóta rágja a fülemet hogy menjünk SrS-be! : ))
Szóval ugy kellene megoldani hogy megmaradjon a káposzta de a kecsek is jóllakjon! 😄
το παιχνίδι τελείωσε
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Jó szar duma a tanulásra fogni, nem megyek vissza azt csõ 😄
De nektek sok sikert.
I S A e o e m o w s m !
Kami
Bari akkor ideje lenne...Utána meg gyere vissza. 😄
Kami
Bari ha átmentetted gondolom igen...😛
Kami