21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Szid #19992 Koszi a választ fiuk. Jó látni az aktivitást a black oldalon.Nálunk kevés az aktiv nagy kari :( -
#19991 pffff
Azért a 9/1k HP leech sem gyenge! : )) -
#19990 Ha jó is lett volna... -
#19989 +15 Spear:
-
#19988 Én ezt értem Bombi! : )))
De mivel Yangon játszik Szid és ott csak egy Senior Shao warija van, neki nem annyira lényeg az Unseald Gold, uh több mint valószínű hogy ő jelen esetben Unseald Conquerorra gondolt! : ))
Esélyes hogy holnap nem fogok ráérni, de ha mégis ugyis szólok! Több ráció van rá hogy majd vmikor hétvégén tudok bent lenni többet!
Ja és nagyon jó volt a tegnapi TS, remélem máskor is össze tudjuk igy hozni a dolgokat! : )) -
bomb1111 #19987 Sajnálom Szid, csak fekete oldalon van karim.
@Hugi
a 20 Yaku+Abe adja az unsealed Gold epit,ami nuksiknak jó mert ad VE licset
az unsealed silver HP licset ad
Az unsealed conquror epit 13 Hiyami után kapod -
#19986 Hali!
El kell keserítselek, hogy A Yakumo még nem a vége!
Utána kelleni fog még 11 vagy 13 nem tudom biztosan Hiyami is és majd csak azután kapiod meg az Unseald CoNS epit!
Fehérek révén nem tudok tanácsot adni sajnos, de esetleg vedd fel Uniqum vagy Csavargókkal a kontaktot! -
Szid #19985 Szevesztok,
csak halkan :) merem megkérdezni:
feher oldalon tud valaki SRSben segítteni?
H4 vagyik és 1edul unalmas a grind, nomeg kéne 19 yakumo az unsealed epimhez. (Pazz van) -
szabi34 #19984 Én szerintem 6 körül fel tudok menni majd, előbb biztos hogy nem. :( -
Sixtail #19983 Jajj, ott vagyok én is! :D -
#19982 Majd egyszer lehet kipróbálom, bár jelen körülmények között örülök hogy van időm 9D-re. Nem fére bele más sztem am ost az életembe játék terén.
Mást pedig tuti nem próbálok ki, ha már ennyire összekaptam a karaktert.
Érdemes vele már játszani, tudok haladni/fejlődni.
Elsődleges célom az hogy akinek lehet DS epi, plusz nagy kariknak GL set és hogy elérjem a DB-t!
Bomb
Ezekkel a dolgokkal énis egyet értek! Mondjuk nekem nicns pazzom sajnos, uh ez számomra eléggé demotiváló, de ha közösbe tesszük a droppokat, és mindenkinek lesz aki nagyobb, akkor máris jobb a helyzet!
Ha lesz ma Petya akkor neki mehet az epi és megpróbálhatnánk az ikreknek is első körben, én már láttam FCn rohangászni embereket DS epivel, annyira csak nem lehet nehéz!
Mielött mennék be, majd menjünk fel TS-re mert sokkal sokkal egyszerűbb a heklyzetünk ha neked sem kell nagyítózni, viszont tudod egyből mit merre hányméter!
Remélem sikeres lesz az SrS run és sokan tudnak jönni ismételten.
UI.: Ha Oki vagy Petya be tudna lépni, picivel elöbb egy pici BK tradere, azt megköszönném, bár nekem az is jó ha SrS után megyünk! : ))
Vagy elötte is utána is :D -
#19981 Hello! Igen jol irtad, NapsugaramHU a neve a karakteremnek es nagyon nagy valoszinuseggel bent leszek hatra a gameban. Elore is koszi mindenkinek a segitseget! -
#19980 Ígérem hogy első, és utolsó volt. :))
Bomb úgy is a szenteltvizet is le fogja vakarni rólam ezért. ;)
Annyit még halkan, hogy a kép után meglövöldöztem kicsit még a maci fejét. Kicsit összevérezte a bundáját.
Ja meg ha itt bleedelsz, akkor szó szerint ömlik a karakteredből a vér. ;)
-
#19979 Nem trailereket kell nézni, hanem karaktergenerálásnál az álladat felcsukni, aztán az elsőmásodik dungeonrun után visszavarratni.
Nekem halálira tetszik, ahogy lifeg a kis csajszi cicije, mikor ugrál. xD
De meg az, hogy a nem tank warri beletalpalja a mobot a falba... Na az azért morci dolog. :D
Vagy mikor a kislánnyal annyiszor csaltam bosst egy jégpillérhez, és annyiszor vágtam rá ott egy jeges skillel, hogy megrepedt a pillér... ;)
Részletek. Apró kis részletek. -
bomb1111 #19978 Ja,és mielött megszólnátok.Mehetünk azon alapon is hogy aki teszi a pazzt,azé a dropp.Viszont ez esetben a H 8-9 alattiak kiesnének a droppból,ha full köröket mennénk,mivelhogy nem várható el hogy a pazz ellenébe,megkapjad a droppot,és a nagyok,akik leverik a bosszt csak dolgozzanak ) Hozzászólásokat kérnék.És hogy tiszta legyek :
1 Mindenki aki tud segíteni jön,és ez esetben mindenkit szép lassan felöltöztetünk,GLs damage vagy Chi-Kung damages szettbe(vagy CSs szettbe)
2 Csak azok jönnek akik képesek aktívan hozzájárulni a végső bossz leveréséhez,és ez esetben a dropp,megegyezéses alapon,köztük oszlik.
Tudom komplikált mivelhogy kevesen vagyunk akik CSs Chi-Kung os szettel rendelkeznek és oda adnák a CSs szettet GLs szett ellenébe,de azért én mégis a csapat munka mellett voksolnák.Már csak a FUN érdekében.Majd ha akkorák leszünk hogy leszólozzuk a SRSt,akkor beszélhetünk az önzőségről,illetve a személyes érdemről.De szerintem az még messze van.
Addig is Goo Goo Fekete Solymok és ne feledjétek hogy Solymok és nem Solyom. -
bomb1111 #19977 Tehát ami engem illet,holnap leszek de csak 6 óra körül-után(Pesti idő) És javasolom :
1 Peternek killer
2 Esetleges killer azoknak akik tudják sebezni a PS 3 as epit adó Hiyamit
3 Csapat munka dropp érdekében.
Miért a dropp ? Pl: ha kapnék GLs Damage female alsó+felsőt,a CS s szettemet oda adhatnám másnak.
Gondolom érthető.Vagy hogy ragozzam,van már 1 Male damage felső.Csak az alsó kéne és máris tudnánk egy GL+os meleet öltöztetni,aki a CS s damage szettjét oda adhatná másnak. -
#19976 -
IOwnU #19975 már csak azért is jobb,mert ha pld SRS-be vagyunk/vagytok akkor az infót könnyebben le lehet adni, és lehet jobban a mobokra,bossokra,magadra figyelni:)(meg nukereknek is könnyebb mivel aközbe nyomhatják a nukokat és nem kell írjanak:)) -
bomb1111 #19974 Minden további nélkül leszek holnap. -
szabi34 #19973 Persze majd beveszem akkor. :) De lehet hogy csak 6-kor tudok jönni, annyi biztos hogy este leszek. :) -
#19972 Szabikám...ez jó hír!
Akkor majd Top Gun-t be is vehetnéd, gondolom van leadered?!
NapsugaramHU (remélem jól írtam) néven játszik és szeretne hozzánk csatlakozni, csak én SF ügyben nem vagyok kompetens!
THX^.^ -
#19971 Ja igen mégvmi, sztem ha van rá mód, TS-re fel lehetne jönni!
Egyszerűbben kommunikálnánk, egyáltalán nem bonyolult, könnyen meg lehet találni azt a szobát amit Norbi irt pár HSZ-szel ezelött! -
szabi34 #19970 Szerintem én is leszek holnap, ha minden jól megy :) -
#19969 Ez nem azt jelenti hogy 17.00kor ha nem vagy bent bukod a dolgot.
Én kb akkortol vagyok bent és tudok segíteni hogy kivel vedd fel tőlünk a kapcsolatot. Sztem ha dungizunk ugyis leszünk vagy 7-8ig biztosan.
@Kami
Na ez szuper hir, akkor legalább tudunk epizni. 2en kevesek lennénk hozzá Bombival, sztem! -
#19968 Ok. koszonom elore is, de nem biztos, hogy holnap du. otre mar bent tudok lenni a gameben, de igyekszem belepni. -
kalidor #19967 A holnapi nap nekem is jó, a csütörtöki viszont sajnos nem lesz jó egyelőre úgy néz ki.
Kami -
#19966 Majd rádírok amint tudok, holnap esélyes hogy ien 5óra körül bent tudok lenni ingame. Ha ugyanekkor bent vannak a lányok is akkor esélyes hogy a csapat tagja legyél. Remélem összejön és nem kell itt napokat még görcsölni ezen.
Örülök neki Six hogy bejön a játék, természetesen hiányol az egész liga, bár senki sem említett, de én tudom! :DDD
Viccet félretéve, kár hogy ennyien befejztétek, de mit van tenni, van aki visszajön van aki nem!
Még1x kérem a díszes társaságot, aki tud és akar is jönni, az irja meg vagy reagáljon a holnapi felvetett SrS-re, dánke! Esetleg ha Kami is jönne akkor lehetne 2-3 epi run kisebbeknek! Oki ha te is jönnél az még jobb volna : ))
Ja és ha tudsz legyél már online vmikor mert szeretnék veled BK-t cserélni, kellene a RELIChez! Multkor kimentem BPre és 4 ember volt azok is fehér safe elött, és természetesen fehérek!
Uh ha jönnél nagyon hálás volnék, sajnos más nincs akivel tudnék tradelni a ligából...vagy talán még Petya?! JA! Petyaaaa, akkor Téged is meg szeretnélek kérni ezuton egy óriási BK trade-re, amit akár rendszeresíthetünk is! :D
Bocsi ha sokat irok, csak uncsi most a melo, és muszáj vmit csinálnom :D -
Sixtail #19965 Nekem megérte váltani, és jó a Vindictus! :P -
#19964 Szia! Nem vettem eszre, hogy irtal nekem a jatekban bocsi :( Ok. a het jo lesz nekem is valoszinu. -
unusual #19963 Felejtsd el! 3-5-öt add,és mivel ilyen alacsony észre sem vehető. Nagyon nem éri meg!!!!! -
#19962 Nem használom azokat, sosem tettem ezután sem fogom! : ))
Hagytalak a bizonytalanság burkában pár napig, nem értem mi a probléma?! :DD Legalább jó a Vindictus? Remélem ha már váltottál/váltottatok meg is éri, bár Unu felvilágosított a gémről, szóval picit képben vagyok, bár engem nem győzött meg a trailerek alapján.
@TopGun
Talán csütörtökön rádírtam ingame, de nem válaszoltál! Aki itt be tudna venni SFként az Szabi, mert az ikrek itt nincsenek fent, és ők az aktiv SF karakterek nálunk Solymoknál. Esetleg a héten megpróbáljuk összehozni ezt a találkozót és bevenni téged a bandába.
@ FS
Mit szólna a csipet csapat egy keddi SrS-hez?
Nem tudom kinek mikor lenne épp aktuális, nekem a héten a kedd és a csütrötök lenne a jó, ha össze tudjuk egyeztetni akár mehetnénk is.
-
#19961 Sziasztok! Van itt valaki aktiv Sacred Flower-es a Yangrol, aki segitene egy leendo SF-nek? -
#19960 Alig 2-3 charged skilled van csak warriként. xD
És gézé a +11hez. Meg be is kaphatod tövig. Máig válaszolsz skypeon. -
#19959 megint lenne 1 kérdésem a pro healerekhez:)
a dodge physical masteri menyi dodgét ad? megéri fejleszteni? -
Sixtail #19958 Igen, GamesCampus az új publisher, és gondolom, hogy nem voltál itt transfernél, úgyhogy az is igen, elveszett. -
merciss #19957 Üdv mindenkinek!Jo ideje nem játszotam a 9 dragonst,gondoltam most felnézek kicsit csak hogy nem tudtam belépni a játékba!Már megint gazdát cserélt a 9D?A G1 töl viszakapot karik megint elvesztek?Infot kérnék szépen!Elöre is köszönöm! -
#19956 black oldalon valaki RC-FD körül gk tradre?akár most?
vegyetek fel ingame ban:-Klea- -
Sixtail #19955 Ennek a verziónak az a lényege, hogy nem kell finisher. Ha jól csinálod, a boss meghal, az epiért menő kicsi pedig megkapja a dropot/killert.
Ha vagytok többen, elegen, akkor ez fölösleges. Csak hasznos tudni.
Mondjuk SrSben nem tudom, hogy ez mennyire kivitelezhető, lenne e idő leszólózni egész SrSt, plusz a végén egyedül lecsapni a bosst. Ez inkább kis dungikra jó. -
bomb1111 #19954 Köszi,ezt már használjuk csak nem nullán hanem 1 en.Kinyitva a relog ablak,mouse pointer a yes en és 1 nél kllog.Én személyesen csak a sima activ ot használom,lévén hogy akkor senki sem tud ower ütni,Se +11 es fegyóval legyen az wari vagy nuksi. -
Sixtail #19953 Nem sok részlet van benne, csak aktívval ütöd, és pont 0%nál kiloggolsz. Hogy ezt hogy lehet megcsinálni?
Attack a bossra, csak aktívval, eközben az epiért menő kicsi is üti. Kb 10%-nál már nyisd ki a logout opciót, a képernyőn ott kell, hogy legyen a "Yes/No" választási lehetőség. Ekkor már nem bírsz csetelni, vagy bármilyen skillt használni, ne is próbáld. Amikor látod, hogy a boss már 1-2%on van, készülj a yes-re kattintani vagy/és az "Y" gombot lenyomni. Amikor eltűnik a boss HP barja felül (ergo 0%), akkor kell kiloggolnod, nem előbb, nem később. Ez az idő nagyon rövid, nincs egy másodperc se,, úgyhogy figyelni kell hozzá. Az aktív attack végig megy ez idő alatt, ezért hívom "0%os aktív kilog"-nak. :D
Hogy ez miért működik?
Valószínűleg azért, mert a boss már halott ilyenkor, de az adat, hogy ki ölte le, még nem jutott el a szerverhez amikor kiloggoltál, úgyhogy az kapja az epit, aki még ütötte veled.
Nehéz belejönni, de gyakorlással sikerül. Ha nem jó a reflexed, vagy laggolsz akár csak pár tizedmásodpercet is, ne is kezdj bele, mert nem fog menni. Oki is gyakorolta kicsit, amikor látta hogyan csinálom.
Sok sikert vele! :)