--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Tao-ra én személy szerint ráuntam!
Azt hogy megint a nullárol kezdjek vmit...na ne! Igaz volt benne vmi csalogató de már FD közepénél kezdődött a küzdelem, és megkeserítette a játékot az hogy nincs semmien cucca sem az embernek!
Yangon legalább megvoltak a karakterek és némi nemű cucc is párosult hozzájuk. Nem tudom mennyire él igy a Tao-s liga ha az alapítók leléptek?! Az megint más hogy Vindictus-t játszotok, ebbe egyet értek hogy azt majd ne itt beszéljétek meg, mivel eznájn dé, bár ha ezt akarjátok szidni akkor viszont itt a helyetek! :D
Amugy sincs ez a 200óra 20% ért, bár ha nincs hétvége és sokadik szintű vagy, esélyes! Viszont lvl 14en itt is haladsz mintha muszáj volna : )) uh ez sztem nem mérvadó!
A lényeg az hogy szórakoztasson a gém, ha ez nem megy akkor nem kell játszani! Gondolom ez volt a végkifejlete a refizésnek, hogy végleg eltört benned vmit :D
Véget ért egy korszak, sztem jó volt, kissé hányadtatott de szép 4 év, én csak sok sikert tudok kívánni az uj játékhoz.
A közösség ami volt FS-ben tovább él, szóval mi tutira elleszünk!
És
És
És
Mehetünk SrSbe, ha vmikor összejönne a csapat, mert jelentem készen állok rá! Kedvem is volna, uh ha majd ráértek ti is egy azonos időben akkor megleshetnénk hogy miből is élünk!