21072
  • IOwnU
    igen,már db12-Im1-ek

amúgy nem:)) csak van egy sf hyb karijuk amelyiknek max scaléja van:)
  • Sixtail
    Az ikrek már olyan nagyok? O_O
  • szabi34
    Ha tudok healerrel segíteni akkor szóljatok csak nekem is :)
  • P0Th3aD
    Na, ez királyságos! : ))
    Neked is jót fogtenni Altar után...még pár piros mob :D :D :D

Viccet félre téve, majd ha esetleg lesznek oan hétvégék (inkább akkor ér rá mindenki) amikor mehetünk full runokat, csinálhatnánk az epiket illetve mehetnénk GL settekért. Sztem meg tudnánk csinálni ha jönne mindenki.
    Kellene egy healer ugye leech miatt, Aztán Oki, Petya, Kami, Bomb, Én nem tudom kik vannak még nagy karikkal, de az tuti hogy például az Ikrekkel le kéne tisztázni hogy jöjjenek mind2en! Egyikük healer másik a hybriddel, nehogy már ne legyen 3x60 scale : ))
    Mondjuk egy problémám van, miszerint pazzom az nincs egy deka sem, de Petya neked tuti akad pár, nem? Ott grindelsz vagy esetleg Bomb barátunknak akinek ugyis mindig minden jó be van spájzolva rakat szám!!! : )))
  • Lawless #19908
    amiota megszunt Acclaim a karim G1es teleportja szarul sikeredett...semmilyen cuccokkal és amit kaptam azért a pénzért meg idoért amit a játékba fektettem ,hát kapják be az osszes f...om!!! és G1-rol gamefist-re nemkaptam semmit úgyhogy én már azon se lepodnék meg ha a kovetkezo játéktulajdonosnál már a gamet se tudnám lehúzni :) !!! de talán így lenne a legjobb!!! Raven te meg kapd be felveszel friendlistbe 1 karival aztán a másikkal jársz fel :D !!! nagy tag vagy az fix :)
  • Peter55
    Szerintem én benne vagyok!:)
  • P0Th3aD
    Ezekszerint az acclaimos karikat nem kaptad meg G1nél?!
    Úgy azért necces!
    Bár nekem sem volt semmien cuccom, igy kénytelen voltam némi pénzt áldozni a játékra, mint annó. ez csak akkor a kellemetlen ha nem jön be az amire költöttél.

@Kami

Nekem jó a holnap, kb oan 5re hazatoppanok és oan 7-8ig tudok is gépezni, uh ha másnak is megfelel akkor mehetnénk holnap egy laza body-t SrSben :D
    Kellene egy HD hybrid is, persze sf sem ártana, maximum meg lehetne kérdezni az Ikreket hogy ráérnek e?! Akár csak egy körre is, már az is vmi! De nagyon kiváncsi vagyok rá mien a 3 scale-es SrS run...
    2höz már volt szerencsém de a 3 vhogy kimaradt!

Akik tudnak és akarnak jönni, vélemény a holnapról???
  • Blood Raven
    Én azért mentem -Taora mert ha viszakértem volna azt az fc1 es nukerem semmi cuccal semmit nemérek vele yangon.
    Law te meg mértnem irsz akkor privet a kérdéseddel?:D
  • kalidor
    Én holnap délután este fele ráérek srs-re. :) A mai nap még sajnos nem jó, kicsit hosszúra sikeredett ez a hétvége... :D
    Doz nem te írtad még pár hete, hogy milyen jó, hogy nem nagyobb az xp? :) A refi meg igen, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint Hugi...:D
    Kami
  • P0Th3aD
    Tao-ra én személy szerint ráuntam!
    Azt hogy megint a nullárol kezdjek vmit...na ne! Igaz volt benne vmi csalogató de már FD közepénél kezdődött a küzdelem, és megkeserítette a játékot az hogy nincs semmien cucca sem az embernek!

Yangon legalább megvoltak a karakterek és némi nemű cucc is párosult hozzájuk. Nem tudom mennyire él igy a Tao-s liga ha az alapítók leléptek?! Az megint más hogy Vindictus-t játszotok, ebbe egyet értek hogy azt majd ne itt beszéljétek meg, mivel eznájn dé, bár ha ezt akarjátok szidni akkor viszont itt a helyetek! :D
    Amugy sincs ez a 200óra 20% ért, bár ha nincs hétvége és sokadik szintű vagy, esélyes! Viszont lvl 14en itt is haladsz mintha muszáj volna : )) uh ez sztem nem mérvadó!

A lényeg az hogy szórakoztasson a gém, ha ez nem megy akkor nem kell játszani! Gondolom ez volt a végkifejlete a refizésnek, hogy végleg eltört benned vmit :D
    Véget ért egy korszak, sztem jó volt, kissé hányadtatott de szép 4 év, én csak sok sikert tudok kívánni az uj játékhoz.
    A közösség ami volt FS-ben tovább él, szóval mi tutira elleszünk!

És

És

És

Mehetünk SrSbe, ha vmikor összejönne a csapat, mert jelentem készen állok rá! Kedvem is volna, uh ha majd ráértek ti is egy azonos időben akkor megleshetnénk hogy miből is élünk!

• Lawless #19902
    én Tao-n vagyok SF :) a régi karikat nemkaptam vissza de már kb leszarom!!! Raven te meg írj rám mert akarok valamit kérdezni ami nagyon fontos :) !!! priviben leginkább :)
  • ToshiBá
    Janem... lvl14. :D
  • ToshiBá
    Jah... DozerHun a nevem. Vegyél majd fel, ha újra megunod a 200 óra grindet hetente 20%ért. :D
  • ToshiBá
    Evie-val vagyok a 99es channelen. :) lvl13. Kurvakibebaszottjó a játék. Grafika : Amazing. Skillek : Amazing. Nincs grindelés, csak dungeonok. És hubazd bossok.
    Részemről emeltem a kalapom, és kellemes szórakozást kívánok a megmaradtaknak 9D ben. Vindictus a játékom. :)
    Ezt meghagyom nektek. ;)
  • bomb1111
    Szerinted keresett valaki ingame ? Már ami a 9dt illeti.És ha már nem vagytok 9d sek,kérlek kezdjetek egy más topikot.Nem kell ide más délibáb.Aki nem érti,csak gondoljon a Tao-Yang os megosztásra.Jaaa az scam meg hack meg spam mentes,csak gyertek mert itt a kerítés is kolbászbol van.Aztán meg a nagy karikbol mi lett ? wipe......... és megyünk egy más játékra,ott is lehet hülyiteni az embereket.......De azért ne vegyetek nagyon komolyra mert nem kérdőjelezem az emberkék online opcióját hanem csak azt akarom mondani hogy ha bogár után mész,ganéba jutsz.Dózer,minden tiszteletem irántad de elöbb egyezz ki saját magaddal és csak azután probáld az amúgy is kicsi Magyar közösséget megosztani.Mielött a szememre hánynád azta magyaros micsodát,adok neked +10 pontot meg 3 magass labdát,mert halálra röhögtem magam azon a refis érvelésen))))))
    Neked egésszen más bajod van.

Szevasz,szevasztok,jó éjt.
  • Blood Raven
    lol énis nyomom vindictust:D csak 1 szerver van a nevem Hollox
  • skrimer
    istenem, bbénázok XD
    hogy a jó égbe lehetek WT?
    -megvannak a skillek 2esen
    -oc9vagyok

milyen questnek kéne lenni a felvezetőnek?
  • ToshiBá
    Igazából nem agyfaszt kaptam. :)
    Tavaly egész évben vártam a Vindictus-t.
    És az a játék jobban érdekel, mint 9D.
    Na mindegy. Nem fogok eltűnni. Ha akarsz megtalálsz. Szerintem ezt tudod. Csak 9D-vel hagyok fel végleg.
  • ToshiBá
    Küldj majd Privit, hogy melyik szerver, és név. :)
  • ToshiBá
    És mint írtam. Karakterek törölve. Supportnak is írtam, hogy zárolják az accountomat.
    In game engem ne keressetek. :)
    Vindictusban esetleg. :)
  • ToshiBá
    Honnan tudtad, hogy épp töltöm? XD
    Nagyon vártam, és láttam, hogy van EU végre. :))
  • Sixtail
    Akkor gyere Vindictusba! :P
  • P0Th3aD
    Most kapsz agyfaszt annyi év után?
    Nem értelek, de ha neked ez a megoldás hogy kiiktatsz mindent ami 9D-hez kapcsolódik akkor hajrá!
    Eltűnni remélem nem tűnsz el, úgyis mindig jelentkezel és hát rossz pénz.. :D Mondjuk amint Kicsi is említett refi miatt felkapni a vizet?!

Sztem nem kell neked mondanom, vagy bárkinek aki kicsivel jobban ismeri a refis szokásaimat, hogy a sikerek töredékei voltak a bukásaimnak! Talán épp Kicsi segített anno Acclaimnál, mikor 6x törtem PS Speart +10re :S
    Néha viszont még a kóbor kutya seggét is érheti napsütés de az kárpótol az össze elötte lévő bukás miatt. Akárhány pofon is van mindig fel kell állni, persze nehéz az elkeseredettségen felülkerekedni, pláne ha igazi pénzt feccölsz bele a gémbe.

Azért remélem talizunk még ingame, bár ezek a full kari törlések eléggé kiábrándítóak!

@evo

Ha ez te vagy akkor nocomment! : ))
    Zseb mellett Te vagy a méltó ellenfél refizés terén!!
    Szebb jövőt, bár +12nél nem hiszem hogy lehetne szebb :D
  • evoo
    Persze ha működne..

http://i1095.photobucket.com/albums/i465/gbrr/2011October1608-52-22.jpg
  • evoo

Nincs is ettől szebb :D
  • Szid
    GZ, szép lett. Nekem 4x torott be+9re :(
  • zsele1000
    Csalódtam benned. Ha azt mondod, hogy a sok viet, vagy a sok hacker, vagy a sok bug, vagy akármi miatt lépsz le. Elfogadom. De a refi miatt? pfff
    Mindannyian buktunk nagyon sokat! Sokkal többet, mint egy +8 +9 vagy +11 fegyót! Ugyan már.
    Ha ennyire kiakadsz a refi miatt, keress egy jó hacker havert! Irass vele valami progit és használd!
    Ha tisztán akarsz jó fegyót és nincs hatalmas mákod, mint Huginak vagy Zsebnek, akkor rengeteget fogsz költeni.
  • ToshiBá
    Sziasztok végleg.
  • ToshiBá
    összes karakter törölve. játék uninstallálva.
    és igen. refi miatt leginkább.
  • David9317
    Szeretném megérdeklődni h a yangon, black ligába vesztek-e fel még embereket. Ha igen kérhetnék egy ingame nevet? (HD vagyok)
  • kalidor
    Nem vagy semmi... :) Ott folytatod, ahol acclaimon abba hagytad. :D Gratula. :)
    Holnap estig sajnos nem nagyon tudok lenni, de mindenkinek jó eventet! :)
    Kami
  • unusual
    ehhhh makker!!!!!
  • unusual
    Azt nyerte az eventen. 30napos.
  • skrimer
    el lehet indítani valahogy kétszer a játékot?O.o XD
  • P0Th3aD
  • P0Th3aD
    http://noob.hu/2011/10/15/HH.jpg

Én igyekezni fogok! :D

Igen ez az első ien fegyó, de sztem ezzel kihúzom a végtelenségig!
  • zsele1000
    A mákos fajtádat Hugi! Gondolom ez az első komolyabb fegyó amit refiztél. Csinálj belőle 12eset!

Tegnap láttam egyet SeaDragonnál. 12es bracers. Nagyon durva volt. (remélem nem hackelt cucc!)

Mindenkinek jó játékot!
  • unusual
    Nice! GéZé!!!!! :)
  • P0Th3aD
    Hello 9 Dragons Community,

This weekend we will be doing another weekend event for your leveling needs.

The Rates will be the same as the last bonus weekend

+50% Bonus EXP Starting at 12:00 Friday until 23:59 Sunday
    And
    2x Bonus Skill EXP Starting at 12:00 Saturday until 12:00 Sunday

All times are on a 24 hour clock so 12:00 is Noon, as well as all times are PDT which is GMT - 7

Have a good weekend.

Sincerely 9 Dragons Support.
  • P0Th3aD
    Szeretem a szarkazmusod! : ))

Természetesen csináltam!