9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár akkor nem értem miért adtam meg 2 másik accot, ahová küldenék a karaktereket! De mind1 akkor csinálok még 2-t és akkor oda fogják, bár semmi logikát nem látok ebben, de ha GC igy szeretné ám legyen!
Hogy haladtok, lesz már band? 😄
Nekem kérdéses a mai játék, maximum 1-2 óra, azalatt sok vizet nem fogok zavarni, hétvégén sem fogok ráérni, eléggé bukós a részemrõl az hogy velem együtt legyen alakítva a band.. :S
Apokalipszis - BOT warrior
Live: DoZeR 982
G1 nyomába sem érhet a communityhez való hozzáállásban GC-hez.
1 tuti. XP emeléssel nem értek egyet. Skill XP-t + dropratet emeljék nyugodtan. De a sima XP-t nem kéne basztatni.
Csinálsz egyet.
Aztán megadod a transfernél ezt az accot + jelszó.
Lejjebb meg a G1 accot + jelszó.
És tadaaa. Ennyi a varázslat.
goldsellerek azok mindenhol vannak és lesznek is ez miatt senki ne irja le a GC-t
Hollo
Srácok, lehet én vagyok béna, de itt ha megadom egy ujat akkor autómatikusan csinál majd GC oan accot és oda fogja tenni az adott G1 karikat?
Köszi elõre is.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Létszám esetén aznap lesz megcsinálva a Banda. (esetleg a liga is. 😊 )
Akit szívesen látunk (nem csak szerinte) az legyen szíves ráfeküdni egy HDra az induláshoz.
DESTINY-vel már jóban vagyunk. 😊)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
: ))
De ha igy van akkor ez jó hír.
Talán érdemes lesz ismét belefeccölni, de majd ugyis akkor igaz ha már elmúlt! 😄
Kicsit vissza sírom mikor még annyiból áltt a munka, hogy grindeltem egésznap! Jó dolgok a pénzért "grindelés" 😄😄😄
Jó volna ujfent régi csapattagokat látni a bandban, különben már meglesz a héten a band, ha Dóziékon múlik akkor tuti!
Mondjuk én amit nagyon várok, de persze ezek offline-ok! Batman Arkham City, Torchlight 2, Darksiders 2, Kingdoms of Amalur: Reckoning!
Ezek eléggé erõteljesen visszavethetik a 9D függõséget, kombinálva egy nõ nemû élettársról 😄
Akik esetleg nem tolták az elsõ 3 elsõ részével, akkor hajrá, érdemes!
Batman & Darksiders hack n slash inkább Torchlight pedig Diablo-hoz hasonló aki nem hallott volna még róla!
És elvileg lesz Torchlight MMO, persze majd csak 2000 sokban, mert jönni fog egy 3. rész is és azt fogja követni az MMO.
Bocsi az offért, uncsizok melóhelyen! :F 😄
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Fehér oldalon pedig Holtpontosok vannak, de német 9D-ben, de ha rosszul tudom akkor elnézést!
Amugy ami tényleg nagy újítás az az 1órás xp kari!
sztem azzal tuti meg lehet majd gyorsan feljõdni, akár ugy is tarthatod a lépést ha nem tudsz mindennap játszani.
Nekem nem lesz rá módom, de ha tudok megyek természetesen.
Amit még nem láttunk viszont IM-ben az a Premik!
Viszont a kártyák tradelhetõek, ez is egy jó pont, persze láttuk a hátul ütõjét is, de sztem ha odafigyelnek és tesznek azellen hogy meghackeljék õket, akkor ez jó lesz a gémben.
Ami viszont kérdéses, hogy ki meik szerveren legyen, maradjon?!
Mert az tuti fix, hogy 2 szerveren nem fogok szponzorálni accountokat...
Dodóval ép arról viccelõdtünk hogy 4 éve ekkor kezdtük a játékot (mielött beleszólna, Õ kicsit elöbb) és HD warik voltunk, de mivel nem értettünk hozzá nem lettek jók a pontelosztások és a játék/grind borzasztó volt!
Most pedig ugyanott vagyunk ahol a part szakad! 😄
Igaza ezalatt jócskán felcserélõdött a társaság, de azért összetartottunk, még ha voltak kisebb nagyobb galibák is!
Remélem páran visszajöttök és akkor ujrakezdhetjük, legnagyobb gond (nekem legalább is) hogy semmi garancia arra hogy 1 év mulva nem lesz e ujboli csere! Mert az már tényleg betenné a lécet, G1nél nem játszottam annyira hátha most GC-nél visszajön a kedv.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Fórumon azt mondják, hogy egyelõre a régi Acclaim XP rate van, ezért is emelik majd meg.
Sztem alakulnak majd a dolgok 9D ki világában, énis remélem hogy zökkenõmentesen sikerül átmenteni a karaktereket!
Ha nem az sem baj, lehet tényleg elkezdem 0-ról a dolgot, bár és ezt említettem a többieknek is, esélyes hogy idõ közben ki fogok farsolni!
Amugy az xp ugyanannyi mint Acclaimnál vagy G1 xp-t kapunk?!
Btw, megjelent a transfer button, lehet megint opt-in-elni. És imádkozzatok, hogy nálatok ne legyen semmilyen errorcode-89/56/78/stb. közben. 😄
Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok otthon. 😄
Ez az új szerver tök jó party lehet, mindenki pici még, sehol semmi jó drop, megint megy a hajtás a refiben, az elsõ +9/+10,stb fegyó... persze az még odébb lesz, hiszen még senkinek sincs annyi BE-je, az elsõ def/HP trinket, full grind helyek, gondolom partiznak is az emberek megint. 😄
Ejj, ha most otthon lennék, én is elkezdtem volna nyomulni Tao-n. *-*
Mutasd neki még sokszor Madár, csak hogy megjegyezze! 😄
Fehér oldalról nem tudom, hogy mizu. Ugye az engem sosem érdekelt, és nem is fog. 😊)
Raven már RC12 én RC11 MERW is RC9-10.
Raven ma 3x mutatott nekem csúnyát, mert nekem már esett demon lf. 😊))
Igaz, hogy a skill xp ritkaszar, de már Venus intézgeti a dolgot.
Ami pedig a megkülönböztetést illeti.
Jobb lenne, ha Bomb FS-ét vagy Dóz FS-ét keresné valaki? O.o
Mondjuk valaki agyfaszt kap a Yangon, és kibaszik mindenkivel, de azok akiket megszopatott (lásd kex esete Kicsivel),csak annyit írnak elsõre, hogy FS, akkor csak jobb lenne tudni, hogy kinek is a reszortja válaszolni nem?
De viszont nem is kampányolok ellene, hogy ne játsszon vele más se, csak mert nekem nem jön már be. Emiatt engem nem érhet kritika. Aki még bír vele játszani, hát Istenem, szíve joga 😊
I S A e o e m o w s m !
Úgyhogy ahogy mondja Six,várjunk 1-2 hetet....Bár ne lenne igazam.
Aikában egész szépen alakul FS.Ha megunnátok 9D-t vagy általában a harcmûvészeti MMO-kat és kipróbálnátok egy kellemesen játszható fantasy MMO-t kezdjetek karaktert ostyrion népnél!
Szívesen látnánk még pár ismerõs nevet a guildben. <#nezze>#nezze>
P.S.: We got cookies!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid
-Norbi-\"Killer of True General Wei\" BoT Nuker PS8-BPn vagy Tibetben megtaláltok:)- IOwnU BoT Warr FC10-ezzel meg cc-be:P- NorthLight LM1 HD Warr ----->SRS!
Bardo/Phoenix is "Carebear" szerver volt és nem igazán emlékszem spammer-mentes napokra... Talán még 2007-ben nem volt annyi, de 2008-tól elszaporodtak, mint a patkányok. Itt is lesznek, csak nekik is átt kell állniuk az új szerverre. Adok nekik kb 1-2 hetet. 😛
Adj nekik pár napot, lul.
Sadpanda... :S
Gyere fel inkább.
BRÉKING!!!!
Az xp kártyák nemcsak hogy 1 órásak, de tradelehetõk. Spammer nincs Hefeiben.
Így FS maradunk, de mégis egy másik rész.
Remélem elfogadható.
Kami. gtfo. és ennyivel elrendeztem.
Majd kiderül mi lesz a Band/liga sorsa. De nem kéne leírni az elején.
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League