• bomb1111
    A G1 es alap XP a szarklájm(üdv Tusy)) duplája volt.És szerintem az összevont meg a PvPs szerón,ugyanazon a szintem fogják hagyni ahogyan G1 en szaladt(legalábbis azt mondták eddig)Ahogy értem én,a másfeles XP emelés a friss Tao szeróra vonatkozik.Ám az a drop emelés....nem tünik ki tisztán,hogy mind a 3 US es szeróra érvényes lessz e,vagy csak a Taora.Lévén hogy holnaptol(remélhetőleg) 3 darab,különálló,GC US szeró lessz,nem látom miért lennének kénytelenek egységesíteni a beállitásokat,lévén hogy az egyik szerón eszközőlt modosítások nem befolyásolják a másik szerót.Ami közös és mindháromra érvényes,az a login szeró meg a kliens.A kliens meg tudtommal nem tartalmaz xp meg drop rate elemeket(ha tévedek,javitsatok ki)Ami a hackereket meg a csalókat illeti,tudomásom szerint nincs olyan online játék amely mentes lenne ilyennemü dolgoktól.És ahogyan már korábban is mondtam-írtam,nem is várhatom el hogy a 9d ből,Indy egyik naprol a másikra egy tökéletesen biztonságos játékot varázsoljon.Viszont azt elvárom hogy a publisher,vegye a fáradságot(mert lehetősége van bőven) és minél gyakoribb időközökben szűrje ki a dupelt itemeket,a hackelt pénzt meg itemeket,meg a csaló programokat használó egyedeket.