9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
biztos rájöttek az értelmesebbek hogy minek játszanak ha 1 hónap múlva úgyis kiszedik alóluk a szervert, a még értelmesebbek meg még korábban rájöttek már erre <#vigyor3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Úgynézem fogynak az emberek a játékból... LD elején mindig zavart valaki grind közben, tegnap meg ma akármikor fent votlam senki nem volt ott. 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

RetekRudi
figyeld a maci életét lol.......

DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League

BarackHUN
Csak idézett a Besenyõ család mindennapjaiból, azt csak bizonyos emberek érthetik, ez semmi rosszat nem mutat meg.

I S A e o e m o w s m !

Grat Doz megmutattad magad milyen is vagy ok
ToshiBá
MAAAARGIIIT!!!!
A kezemhez vezetõ utat a száddal kövezem ki!

MAAAAAARGIIIIT!!!!!

Kipofozom a szobát! Veled kezdem!

HÁT NÓÓÓÓÓÓÓRMÁLIS???
XDDD

Live: DoZeR 982

ToshiBá
Annyira szeretnék belemászni ebbe a vitába..
Peti nem is patkány!!
Galandféreg inkább! Bélbebelevaló. 😄DD
:****

Bari meg egy majom. 😄D

De ÉN REPÜLÕ VAGYOK *BANNOLTATNÁNAKÉRTESZÓ* MEG!!!
😄DDD

BarackHUN
<#felkialtas>

I S A e o e m o w s m !

Peter55
Mindenki annak tart, aminek szeretne. ha neked én patkány vagyok, hát lelked rajta. De! Érdekes módon, aki nem kezdett el cseszegetni engem, azt én sem bántottam. Úgyhogy nyugodtan lehet jönni azzal, hogy én mennyire patkány vagyok, de elõször gondold át, mi miért is történik. És igen felhúztam magam, mert unalmas már néha a sok hülyeség... Elsõnek, akarsz menni német 9D-be, oké. Utána hirtelen már nincs türelmed a nulláról kezdeni, hát arra, hogy nem lesz semmid egy másik játék verzióban nem lett volna nehéz rájönni. Ez a "peti csúnya, de téged bírlak jó fej vagy" dolog meg, áhh... Hülye kérdések feltevésére meg végképp nincs szükség, mivel még SENKI nem tud SEMMIT, arról, hogy mi lesz a játékkal.

Yang/Peter55-HUN - FC10 HD Healer Yang/Peter55[HUN] - PS2 HD Hybrid

Szerintem annyi lesz MikroMagrit, hogy letöltesz egy új klienset, és ugyanúgy belépsz, mint eddig, igen.

Szerintetek mennyi tanúskodik a játék kihalásáról, ha kb 2 órája lementem CC4-be körülnézni, megláttam general wei-t, és elkezdtem ütni? Senki nem volt ott, hogy várja. Leütöttem nagy nehezen 5%-ot, aztán úgy gondoltam, ez így narancssárgán mégsem fog menni, annyi negatívot oszt 😞
bomb csak 1 kérdésem van ha 9dnek szeptemberben vége akkor megint ki kell tölteni a kariainkat vagy csak pff 2év vagy bármennyi idõ ugyanabba bele megyünk és ott lesz ?
bomb bocs
Bob ezt most muszáj ??? 😞<#rinya>
Egyes jófejek szerint 2100 ban csak Patkányok lessznek,meg NonPatkányok.A részleteket nem ragozom mert .................
Heheee,a patkány az egyik legokosabb emlõsállat))))És az alkalmazkodás mûvésze.
Lehet hogy ezt írta de nem kell egybõl patkányozni... undorító az ilyen szerintem.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Köszi az elimerést,de szerintem nem vagyok méltó rá.Az én dumám csak egy szokásos duma és a fejem se mutat semmi különlegest)))Talán annyiba külömbözöm másoktól hogy néhanapján van türelmem 5-6x is végigolvasni valakinek a HSZsát.Csak hogy teljesen megértsem vagy teljesen lecsillapodjak.Amúgy tényleg sokat javult a helyesírásod.Gratula.

5-6x 5 ször-6 szor
HSZ -Hozzászólás
Amúgy nem azért de tisztelek téged meg még pár játékost mert jó a dumálókátok és jó feje vagytok
Hát igen
Szerintem nincs miért haragudj rá mert az õ stilusa nem tartalmaz patkányokat)))) Persze teljesen jogod van a szókimondás értelmében,viszont én,aki idestova több mint 4 éve ismerem Petit-ingame- nem adok neked igazat.Az a helyzet hogy sokan sértve érzik magukat ha mások nem adnak nekik igazat,viszont az élet héha azt kivánja hogy bevalkljuk : TÉVEDTÜNK. Ez bárkivet megeshet)))
Csak mert most,záróra elött jutott eszembe :GYEREKEK,VIGYÁZZATOK KITÕL VESZTEK SCALET.TEARST.JSt.Akár a magyarok közt is találhattok csalót.Csak mert hogy valaki magyarul beszél,az még nem azt jelenti hogy becsületes is......sajnos.
Én nem akarok semmit de peti nem jó fej egyáltalán nagyon indulatos és régebben is csomószor beszólt én nem vagyok az ilyen stilus hoz hozzá szokva amit õ folyamatosan mûvel
ÓÓÓ MikróMagrit ! Fáj a szivem mikor látom hogy egymást patkányozzuk,oktalanul.Nem akarok Peti ügyvéde lenni,mert szerintem nincs erre szüksége.Az hogy picit türelmetlenûl reagált a HSZdra,aláírom,viszont ha visszagondolok arra a napokra amikor egyesek sirtak hogy nem tudnak az acclaimos ID vel meg jelszóval belogolni G1 re,megértem Peti indulatát.És neked egy tanács : Ha a sûlt galambot várod)))))vigyázz nehogy a fejedre essen mert tétlenséged élvezetében még segítség után sem leszel képes kiáltani))))) Noo Offensze barátocskám.
Én nem keresgéltem semmi más után de szerintem a te véleményedre jutnék.És teljesen egyetértek a 9dt illetõ gazdasági megfontolásoddal.
Ami engem illet,egyelõre játszom a G1 et amig be nem zár,aztán majd meglátom mi lessz.Több mint valószínü a német 9d lessz,noha nem nagy étvágygerjesztõ egy csonkitott verzió.De hogy LexXat idézzem,kár hogy egy a kategoriájában messzemenõleg vezetõ MMORPG ilyen sorsra jusson.Az elején Indyt okoltam-még az acclaimos korszakban is-de fõleg a G1 es tapasztalat után rájöttem hogy tulajdonképpen nem is annyira Indy a hibás.Õ csak egy jól sikerûlt játékot készitett,és a játék terjesztõi nem tudták megfelelõen,illetve jövedelmezõen kiaknázni ezt a játékot.Szerintem Indy is fejlesztené a játékot,viszont nem ingyen....

Mára ennyi,úgy is lessz majd idõnk taglalni a dolgokat)))
Kellemes idõtöltést kívánok nektek !
Már nem azért de szerintem te egy patkány lehetsz az életbe peti már ne is haragudj
ZzoleE
Én is keresgélek, nem sok sikerrel... csak az óckúl nájndé vót a jó :/

( btw Made remélem ezt a wow clone-t nem gondoltad komolyan. Tudtad, hogy a wow elõtt is voltak mmorpg-k, amik alapján a wow készült? Nahát, a wow is egy koppintás, fúú ... <#circling> )

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

MadeInHell
vagy 2 napja keresgélek de semmi értelmes mmorpg nincs.Ha beírod googleba new mmorpg 2011 azok mind kb 2020 ba jönnek ki.
-prius online:archer farkas ribi a legértelmesebb char de party kell instákhoz én meg antiszociális vagyok
-scarlet legacy: le ne szedjétek
-Forsaken world:wow clone,szinten party kell minden szarhoz.
-Troy online:pénteken lesz ob de tuti gagyi lesz az is mert miért ne.
-ez az Aika meg nagyon gáz ott hadonászik a csaj egy bottal dög unalom.
-anime ratyi van pár de az csak 10 év alatt ajánlatos nyomni(gombákat kell verni meg táncolni kell ha náznek a többiek)

9dargon meg lényegtelen hogy német,orosz,francia,lengyel,román mind1ik így jár egyszer hogy bezár.Ha normál 9d-t nem éri meg üzemelni akkór egy orosz németet miért érné meg.

TAO BoT Warr

Mennyire nehéz begépelni a gugliba hogy "német 9dragons". Szinte már fizikai fájdalommal jár.
G1 befejezi? Ki csodálkozik rajta? Az új publisher esetleg megkapja az adatbázist. Akkor mi lesz? Ugyanúgy ott lesz a sok fake temp kari, vásárolt kari, vásárolt itemek, +11 +12es fegyók. Tehát ugyanaz lehet mint ami most van. Akinek ez hiányzik, annak gratulálok.
LordTusy
Gyertek báránykáim,gyertek szépen Aikába!Még1 játékos és megalapíthatuk a magyar guildet!<#nezze>

http://www.youtube.com/watch?v=irZEkngNY6U

Kis kedvcsináló.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Peter55
Gratulálok. Azt elõször nem gondoltad, hogy ha átmész egy másik kiadóhoz, másik szerverre, akkor nem lesznek meg a cuccaid? Komolyan mondom, eszméletlen milyen szinten vannak itt egyesek...

Nemrossz a német de nincs türelmem 0lvl és semmi cuccal kezdeni ezért ülök a seggemen és várom a galambot hogy mi lesz a rendes 9d vel
Itt a hivatalos honlap. fent van minden.

És mien kasztott csinálunk ?
RetekRudi
nekem 8..............
amig várunk hogy milesz a G1 9d-vel addig lefoglalom magam...........
na,valaki küldjön linket, elõre is köszi !

Megyek veled Goldy német reh ha kapsz linket okés
RetekRudi
tud valaki linket adni német 9d-rõl?
hogy honnan kell leszedni,meg hol kell regisztrálni??????????????

LordTusy
Teljes verziónk akkor lehet,ha a koreai verziót befejezik.Hogy mennyi idõ múlva indul újra arról szerintem senkinek se lehet biztos infója,mert Indy se tudja kinél próbálkozzon.Remélem a database mentés most nem template karit jelent majd...
Aika-ban 6 kari kell guild alapításhoz,tehát mégegyszer megismétlem mindenkit szeretettel várunk.<#hehe>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

RetekRudi
hát, mit mondjak erre,
páran azt mondják BP-n hogy
Indy igen megtartja a database-t
és 2év mulva indul ujra a 9D... "álitolag" akkor már meglesz az Imortal szint a játékban,full fejlesztésekkel,
szóval (complett játékot kapunk)
kiváncis vagyok,most kinek lesz,és mibe lesz igaza...
amig nemlessz hír arról hogy mi is történik a karikkal,vagy az itemekkel,
addig kiprobálom a német 9D-t
...
valaki tud adni egy linket róla?

MadeInHell
Hát én végleg végeztem szerintem,tököm fog évente azon izgulni hogy vajon bukom végleg a karikat+cuccaim vagy van még egy évem.Igen 3 a magyar igazság de én 2 nél lelépek.

TAO BoT Warr

Tehát ami már a keserves induláskor várható volt,bekövetkezett.Hogy ki,mennyire hibás,ragozható.Mindamellett hogy az utolsó napig végigjátszom,megengednék néhány személyes véleményt-jóslatot.

Ahogy kinéz a dolog,Indy tanúlt az acclajmos tapasztalatból és :
- Az adatbázist megtartja,az esetleges beleegyezõk esetében.
- Ha netalán talál egy publishert,az adatbázis egy jó tromf.
- Fölmérte a G1es Hyb játékosok véleményét az esetleges változtatásokról,megjegyezve hogy a játékosok többsége hyb.
- Remélhetõleg,Indy megértette hogy a 9d egy olyan játék,mely nem csak a 13 év alatti,butitható egydeknek szol.

A személyes véleményem szerint,minden cuccot visszakapunk,ami nem a G1 es kredithez kapcsolandó.
Csak reméljük hogy Indy fog találni egy olyan publishert mely lessz annyira karakán hogy betíltja a VN ket,beilleszt egy hatékony GameGuardot
ToshiBá
ha lesz...
Egyelõre indynek megy vissza a database. 😉

Én cb-t próbáltam tegnap elõtt... nem olyan rossz, de annyira nem fogott meg azért. Grafika sem valami szép. Inkább megvárom az új publishert. 😊

ToshiBá

Azért ez nem csúnya. 😊

LordTusy
Sziasztok!
Szept. 15 elõtt és után is szívesen várunk mindenkit Aika-ban!Most tervezünk guild-et alapítani Altair-al és Muzsikussal.Még nekünk is új a játék,ezért anyagi segítséggel nem tudunk szolgálni,de a küldikkel meg egyéb alap dolgokkal igen.(Aláírásomban benne van,de ha valaki kipróbálná,akkor Ostyrion népnél kezdjen karaktert!)
Mégegyszer Aika honlapja:
http://aika.gpotato.com/news/
Szép napot és jó játékot!

MadeInHell

TAO BoT Warr

ToshiBá
Most mit írjak, hogy ne bannoltasson valami nyomorék?

@smurflock

Menj máshová trollkodni.

Peter55
Vagy nem.😉

És az neked mért jó? azzal játszom amivel akarok... :/

sherlock1
Remélem nem találnak új kiadót és soha többé nem tudtok játszani ezzel a szarral. Nye-nye-nye-nye-nye-nye-nye.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Vagy valami másik játékban 😞 Basszus....

Yang: Skandi- senior shao wari