21072
  • BarackHUN
    Az én karaktereim át lettek mentve sikeresen? :)
  • bomb1111
    Közben a SF banda meglett de Balaton nem lessz hétfőig talán.
    Kami holnap délután én is leszek tehát még 2 BOT kéne,mert Norbi is jön a BOT karijával ha mi megvagyunk 3 an.
    Petya HD knél mi lessz ? mert szerintem a ligát is újracsinálhatnánk.

Amúgy még nem láttam spammereket hefibe és a Tibeti küldik egy része bugos.Ahogy néztem LD be is bugos még a Family Treasure küldi.Viszont láttam +10 +11 es fegyókat és gondolom sejtitek kiknél.....
  • kalidor
    Nekem a holnapi nap jó, meg még ma is 2 órát még. Szerencsére minden karakteremet vissza kaptam szerencsésen. :)
    Kami
  • szabi34
    Hát SF-eket össze kéne szedni :) Nekem a holnap délután/este az még jó de péntektől vasárnap estig nem leszek gép közelben.
  • bomb1111
    Phoenixesek ! Mikor felelne meg nektek újracsinálni a BOT bandát meg persze a ligát is ?
  • Sixtail
    Öööö, nem tudom. Én csak azt írom, amit olvasok a fórumon. :P
    Mások is panaszkodtak arra, hogy nincsen master title-jük.
    Tán megoldják valahogy... vagy nem. :D
  • RetekRudi
    srácok,kérdés,
    mi a gyászt csináljak a GG-vel ha error code 114-t ir? -.-"
  • ToshiBá
    Átjött?
    Akkor nekem hol van?
  • Sixtail
    Meg még valami, banned accountok is transzferelhették magukat, és már bent is vannak a gameban rontani a levegőt... Sok jó hír egymás után. >.>

Ok, hagyom Dózit tovább spammolni. :D
  • Sixtail
    Jah, most olvastam, a master title dolgot törölték, mert elvileg az is átjött a transzfernél. Kár, így megint nem lehet master title-m. -.-
  • ToshiBá
    IM be visszarakták az 1 órás xp-skillxp-dropkarit (kombinálva 3 in 1 )
  • ToshiBá
    Vagy pénteken 7 körül. xD

Na abbahagyom most már. :P
  • ToshiBá
    a Tahós band gyártást sztem még mindig tartsuk fent vasárnapra. De a szombat is jó, olyan este 7 körül. :)
  • ToshiBá
    Nem band title pillt. xD
    You can correct your attributes. :))
    De minek? XD
  • ToshiBá
    Attribute resetet kaptam. O.o
  • P0Th3aD
    Tetszetős! : ))

Remélem nekem is meglesz mire hazaérek és kipróbálom!
    Amugy küldenek vmi emailt hogy rendben átmásolták, vagy csak rápróübáltál és ott volt?

Apropó, mi a helyzet a T(h)ao-s Band gyártással? : ))
    Én csak OC9 vagyok uh sokra nem mentek velem!
  • Sixtail
    Helló! :D
    Btw, ez a kép most már a Yang-ról van, ugye?
    Kaptál M&D title-t? Mert fótumon azt írják, hogy minden master for kapni egyet. *-*
  • Sites Mex
    Jeh és a manuálokat össze lehet tenni =P
    Megyek buffollás!
  • helloleo
    Megy a 9D ? Mert nekem még a login se jön be a játékban. De lehet a NOD32 miatt.
  • Peter55
  • P0Th3aD
    Naja!

Én arra volnék kíváncsi, aki le tudta tesztelni írja meg plz, hogy mien a változás megnövelt xp rate és skill xp rate ügyben?
    Amugy a drop rate annyira nem rossz!
    Tegnap játszottam 2 órát azalatt esett 5-6 GT és egy BE. ha ezt megnövelik az tuti lenne, persze csak nyugtával a napot, akkor igaz majd ha elmúlt! : ))
  • LordTusy
    A feltöltő DozerHun.
    Az első videó egy picit lehangoló...még Immortal 12-n, +12 fegyverrel se aprítasz figyelemreméltó sebességgel.
  • Sites Mex
    Hát igen egy kicsit gyors a BoT hyb.=/
  • Sixtail
    Csak annyit tudok elolvasni belőle, hogy FS-ből rakta fel valaki, Dóz, gondolom Yasmine karijával. A chat olvashatatlan.
    Pedig 1080-ason néztem. >.>
  • Sixtail
    Buhh, csak critical-okat üt, 2 perc után fájt a fejem a sok screen-shake-től, lul. :D
  • Sites Mex
    lol
    http://www.youtube.com/watch?v=Nyvmih2Ulhs
    ez-az!
    Bocs csak unom magam.
  • Sites Mex
    http://www.youtube.com/watch?v=1RgyEERWv5M
    Hát egy kicsit még messze vagyunk ehhez! =P
  • bomb1111
    Dehogy sokallom,sőt,örvendek hogy követed az eseményeket.De joban esne ha föltolnád magad a játék szeróra is.
  • BarackHUN
    1 hónap alatt volt kb 4 hozzászólásom, sokallod? :)
  • bomb1111
    Bari ! Imádom a zamatos barackot,de meg is eszem.Na mármost téged mint karit,meg mint egy emberkét,nincs hogyan fölzabáljalak,és nem is akarom.Tehát ha nincs szándékodba a csapathoz csatlakozni,nagyon szépen megkérlek tarts egy pár napos pihenőt itt.
  • BarackHUN
    Hűen betartod
    Nekem az SG-vel van szerződésem, hogy kössek bele mindenkibe ha már úgyse játszom ezzel. Nem tudni miért, de a vezetőség imádja látni ha a fórumon flame van, szerintem ez élteti őket, ez ösztönzi öket, hogy igenis van értelme annak amit nap mint nap véghezvisznek a gép előtt.
  • LordTusy
    A szerződésem szerint minden 125 karakternél hosszabb nyilvános felszólalásomban legalább egy mondatban ki kell térnem Aikára.
    Aika online brought to you by gpotato!X-Trap kicks ass!
  • BarackHUN
    Az Aika Promóció és Marketing osztályának a vezetőszakemberét halhatták... :D
  • LordTusy
    Szia Bomb és szia mindenki!
    Ahhoz képest,hogy egyszer már végigcsináltam a transfert 95-ös hibakódot kaptam.Se kedvem se türelmem nincs foglalkozni vele, úgyhogy Kami,ha neked megfelel a kölcsönkapott passok helyett egy sört adnék,ha előbújsz rejtekedből.
    Továbbá szóljatok,ha Tao- segítség kell band vagy league alapításhoz!100% biztosan tudom,hogy nem maradok,de a kezdésben szívesen segítek,amikor épp ráérek.
    Hackmentesség...nos lehet hogy a szintemből kifolyólag(50/75) vagy egyszerűen "nem a menő srácokkal lógok,akik ismernek minden trükköt",de eddig nem találkoztam a hack semmilyen formájával Aikában.Az árakból ítélve nincsenek goldspammerek se.No de a reklámnak ezzel vége is...
    A lényeg kiemelve még egyszer:
    Transfert buktam,ha kellek szívesen segítek az újrakezdésben Tao-n.
    Szép estét és jó játékot mindenkinek!
  • szabi34
    végülis régen lett leírva minden... na mindegy. :)
  • stukkos
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a Tao szerveren a Kung Fu exp-rate az ennyi marad?
  • bomb1111
    A G1 es alap XP a szarklájm(üdv Tusy)) duplája volt.És szerintem az összevont meg a PvPs szerón,ugyanazon a szintem fogják hagyni ahogyan G1 en szaladt(legalábbis azt mondták eddig)Ahogy értem én,a másfeles XP emelés a friss Tao szeróra vonatkozik.Ám az a drop emelés....nem tünik ki tisztán,hogy mind a 3 US es szeróra érvényes lessz e,vagy csak a Taora.Lévén hogy holnaptol(remélhetőleg) 3 darab,különálló,GC US szeró lessz,nem látom miért lennének kénytelenek egységesíteni a beállitásokat,lévén hogy az egyik szerón eszközőlt modosítások nem befolyásolják a másik szerót.Ami közös és mindháromra érvényes,az a login szeró meg a kliens.A kliens meg tudtommal nem tartalmaz xp meg drop rate elemeket(ha tévedek,javitsatok ki)Ami a hackereket meg a csalókat illeti,tudomásom szerint nincs olyan online játék amely mentes lenne ilyennemü dolgoktól.És ahogyan már korábban is mondtam-írtam,nem is várhatom el hogy a 9d ből,Indy egyik naprol a másikra egy tökéletesen biztonságos játékot varázsoljon.Viszont azt elvárom hogy a publisher,vegye a fáradságot(mert lehetősége van bőven) és minél gyakoribb időközökben szűrje ki a dupelt itemeket,a hackelt pénzt meg itemeket,meg a csaló programokat használó egyedeket.
  • BarackHUN
    Valld be az enyém jobb volt :S
  • skrimer
    1000 hála!
  • Peter55
    Akkor már egy normális is:

1: Sikeres áthelyezés.
    2: Hibás GamesCampus ID
    3: Érvénytelen GamesCampus ID
    -1: Adatbázis Hiba
    -92: Érvénytelen Felhasználónév, vagy jelszó
    -93: Nirvana karakterek áthelyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
    -94: A Nirvana karakterek már át lettek helyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
    -95: GamersFirst ID áthelyezése nem lett engedélyezve.
    -96: Érvénytelen GamersFirst jelszó. Probálj meg egy korábbit.
    -97: Hibás GamersFirst jelszó.
    -98: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.
    -99: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.