21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#19672 Az én karaktereim át lettek mentve sikeresen? :) -
bomb1111 #19671 Közben a SF banda meglett de Balaton nem lessz hétfőig talán.
Kami holnap délután én is leszek tehát még 2 BOT kéne,mert Norbi is jön a BOT karijával ha mi megvagyunk 3 an.
Petya HD knél mi lessz ? mert szerintem a ligát is újracsinálhatnánk.
Amúgy még nem láttam spammereket hefibe és a Tibeti küldik egy része bugos.Ahogy néztem LD be is bugos még a Family Treasure küldi.Viszont láttam +10 +11 es fegyókat és gondolom sejtitek kiknél..... -
kalidor #19670 Nekem a holnapi nap jó, meg még ma is 2 órát még. Szerencsére minden karakteremet vissza kaptam szerencsésen. :)
Kami -
szabi34 #19669 Hát SF-eket össze kéne szedni :) Nekem a holnap délután/este az még jó de péntektől vasárnap estig nem leszek gép közelben. -
bomb1111 #19668 Phoenixesek ! Mikor felelne meg nektek újracsinálni a BOT bandát meg persze a ligát is ? -
Sixtail #19667 Öööö, nem tudom. Én csak azt írom, amit olvasok a fórumon. :P
Mások is panaszkodtak arra, hogy nincsen master title-jük.
Tán megoldják valahogy... vagy nem. :D -
#19666 srácok,kérdés,
mi a gyászt csináljak a GG-vel ha error code 114-t ir? -.-" -
#19665 Átjött?
Akkor nekem hol van? -
Sixtail #19664 Meg még valami, banned accountok is transzferelhették magukat, és már bent is vannak a gameban rontani a levegőt... Sok jó hír egymás után. >.>
Ok, hagyom Dózit tovább spammolni. :D -
Sixtail #19663 Jah, most olvastam, a master title dolgot törölték, mert elvileg az is átjött a transzfernél. Kár, így megint nem lehet master title-m. -.- -
#19662 IM be visszarakták az 1 órás xp-skillxp-dropkarit (kombinálva 3 in 1 ) -
#19661 Vagy pénteken 7 körül. xD
Na abbahagyom most már. :P -
#19660 a Tahós band gyártást sztem még mindig tartsuk fent vasárnapra. De a szombat is jó, olyan este 7 körül. :) -
#19659 Nem band title pillt. xD
You can correct your attributes. :))
De minek? XD -
#19658 Attribute resetet kaptam. O.o -
#19657 Tetszetős! : ))
Remélem nekem is meglesz mire hazaérek és kipróbálom!
Amugy küldenek vmi emailt hogy rendben átmásolták, vagy csak rápróübáltál és ott volt?
Apropó, mi a helyzet a T(h)ao-s Band gyártással? : ))
Én csak OC9 vagyok uh sokra nem mentek velem!
-
Sixtail #19656 Helló! :D
Btw, ez a kép most már a Yang-ról van, ugye?
Kaptál M&D title-t? Mert fótumon azt írják, hogy minden master for kapni egyet. *-* -
#19655 Jeh és a manuálokat össze lehet tenni =P
Megyek buffollás! -
#19654 Megy a 9D ? Mert nekem még a login se jön be a játékban. De lehet a NOD32 miatt. -
#19653 -
#19652 Naja!
Én arra volnék kíváncsi, aki le tudta tesztelni írja meg plz, hogy mien a változás megnövelt xp rate és skill xp rate ügyben?
Amugy a drop rate annyira nem rossz!
Tegnap játszottam 2 órát azalatt esett 5-6 GT és egy BE. ha ezt megnövelik az tuti lenne, persze csak nyugtával a napot, akkor igaz majd ha elmúlt! : )) -
#19651 A feltöltő DozerHun.
Az első videó egy picit lehangoló...még Immortal 12-n, +12 fegyverrel se aprítasz figyelemreméltó sebességgel. -
#19650 Hát igen egy kicsit gyors a BoT hyb.=/ -
Sixtail #19649 Csak annyit tudok elolvasni belőle, hogy FS-ből rakta fel valaki, Dóz, gondolom Yasmine karijával. A chat olvashatatlan.
Pedig 1080-ason néztem. >.> -
Sixtail #19648 Buhh, csak critical-okat üt, 2 perc után fájt a fejem a sok screen-shake-től, lul. :D -
#19647 lol
http://www.youtube.com/watch?v=Nyvmih2Ulhs
ez-az!
Bocs csak unom magam. -
#19646 http://www.youtube.com/watch?v=1RgyEERWv5M
Hát egy kicsit még messze vagyunk ehhez! =P -
bomb1111 #19645 Dehogy sokallom,sőt,örvendek hogy követed az eseményeket.De joban esne ha föltolnád magad a játék szeróra is. -
#19644 1 hónap alatt volt kb 4 hozzászólásom, sokallod? :) -
bomb1111 #19643 Bari ! Imádom a zamatos barackot,de meg is eszem.Na mármost téged mint karit,meg mint egy emberkét,nincs hogyan fölzabáljalak,és nem is akarom.Tehát ha nincs szándékodba a csapathoz csatlakozni,nagyon szépen megkérlek tarts egy pár napos pihenőt itt. -
#19642 Hűen betartod
Nekem az SG-vel van szerződésem, hogy kössek bele mindenkibe ha már úgyse játszom ezzel. Nem tudni miért, de a vezetőség imádja látni ha a fórumon flame van, szerintem ez élteti őket, ez ösztönzi öket, hogy igenis van értelme annak amit nap mint nap véghezvisznek a gép előtt.
-
#19641 A szerződésem szerint minden 125 karakternél hosszabb nyilvános felszólalásomban legalább egy mondatban ki kell térnem Aikára.
Aika online brought to you by gpotato!X-Trap kicks ass! -
#19640 Az Aika Promóció és Marketing osztályának a vezetőszakemberét halhatták... :D -
#19639 Szia Bomb és szia mindenki!
Ahhoz képest,hogy egyszer már végigcsináltam a transfert 95-ös hibakódot kaptam.Se kedvem se türelmem nincs foglalkozni vele, úgyhogy Kami,ha neked megfelel a kölcsönkapott passok helyett egy sört adnék,ha előbújsz rejtekedből.
Továbbá szóljatok,ha Tao- segítség kell band vagy league alapításhoz!100% biztosan tudom,hogy nem maradok,de a kezdésben szívesen segítek,amikor épp ráérek.
Hackmentesség...nos lehet hogy a szintemből kifolyólag(50/75) vagy egyszerűen "nem a menő srácokkal lógok,akik ismernek minden trükköt",de eddig nem találkoztam a hack semmilyen formájával Aikában.Az árakból ítélve nincsenek goldspammerek se.No de a reklámnak ezzel vége is...
A lényeg kiemelve még egyszer:
Transfert buktam,ha kellek szívesen segítek az újrakezdésben Tao-n.
Szép estét és jó játékot mindenkinek! -
szabi34 #19638 végülis régen lett leírva minden... na mindegy. :) -
stukkos #19637 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Tao szerveren a Kung Fu exp-rate az ennyi marad? -
bomb1111 #19636 A G1 es alap XP a szarklájm(üdv Tusy)) duplája volt.És szerintem az összevont meg a PvPs szerón,ugyanazon a szintem fogják hagyni ahogyan G1 en szaladt(legalábbis azt mondták eddig)Ahogy értem én,a másfeles XP emelés a friss Tao szeróra vonatkozik.Ám az a drop emelés....nem tünik ki tisztán,hogy mind a 3 US es szeróra érvényes lessz e,vagy csak a Taora.Lévén hogy holnaptol(remélhetőleg) 3 darab,különálló,GC US szeró lessz,nem látom miért lennének kénytelenek egységesíteni a beállitásokat,lévén hogy az egyik szerón eszközőlt modosítások nem befolyásolják a másik szerót.Ami közös és mindháromra érvényes,az a login szeró meg a kliens.A kliens meg tudtommal nem tartalmaz xp meg drop rate elemeket(ha tévedek,javitsatok ki)Ami a hackereket meg a csalókat illeti,tudomásom szerint nincs olyan online játék amely mentes lenne ilyennemü dolgoktól.És ahogyan már korábban is mondtam-írtam,nem is várhatom el hogy a 9d ből,Indy egyik naprol a másikra egy tökéletesen biztonságos játékot varázsoljon.Viszont azt elvárom hogy a publisher,vegye a fáradságot(mert lehetősége van bőven) és minél gyakoribb időközökben szűrje ki a dupelt itemeket,a hackelt pénzt meg itemeket,meg a csaló programokat használó egyedeket. -
#19635 Valld be az enyém jobb volt :S -
#19634 1000 hála! -
#19633 Akkor már egy normális is:
1: Sikeres áthelyezés.
2: Hibás GamesCampus ID
3: Érvénytelen GamesCampus ID
-1: Adatbázis Hiba
-92: Érvénytelen Felhasználónév, vagy jelszó
-93: Nirvana karakterek áthelyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
-94: A Nirvana karakterek már át lettek helyezve, a Phoenix karaktereket másik accounton keresztül kell áthelyezni.
-95: GamersFirst ID áthelyezése nem lett engedélyezve.
-96: Érvénytelen GamersFirst jelszó. Probálj meg egy korábbit.
-97: Hibás GamersFirst jelszó.
-98: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.
-99: Ez a GamersFirst account már át lett helyezve egy másik GamesCampus accountra.